10 listopada 2013, 16:46 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Zostaw ich Mateuszek. Wszyscy, nawet ci od tabeli, są wkurwieni, więc nie "podjudzaj"
A ja bym chciał zobaczyć co mają do powiedzenia. A mnie tak karcili... Przecież to kurde oczywiste że skoro nam z trudem przychodzi strzelenie jednej bramki a będziemy grali z zespołami z którymi nie da się albo bardzo trudno wygrać strzelajac 1 gola i to pewnie z karnego to jeśli nie poprawi się gra to przegramy. NOoooo ale TABELA
Zazdroszczę w tym momencie Southampton. Kurde, tam Pochettino kawał dobrej roboty odwala
A ja bym chciał zobaczyć co mają do powiedzenia. A mnie tak karcili... Przecież to kurde oczywiste że skoro nam z trudem przychodzi strzelenie jednej bramki a będziemy grali z zespołami z którymi nie da się albo bardzo trudno wygrać strzelajac 1 gola i to pewnie z karnego to jeśli nie poprawi się gra to przegramy. NOoooo ale TABELA :rotfl:
Zazdroszczę w tym momencie Southampton. Kurde, tam Pochettino kawał dobrej roboty odwala :|
10 listopada 2013, 16:49 [cytuj]
zobaczymy gdzie to southampton będzie na koniec sezonu...
zobaczymy gdzie to southampton będzie na koniec sezonu
10 listopada 2013, 16:53 [cytuj]
Ale co mogą w tej chwili powiedzieć, Mateuszek?
Chyba jedynie, że
Ale co mogą w tej chwili powiedzieć, Mateuszek?
Chyba jedynie, że :blee:
Can't Smile Without You!!!
10 listopada 2013, 16:57 [cytuj]
dobra wiadomosc - sunderland man city 1-0
10 listopada 2013, 16:58 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Soldado dostał ode mnie kredyt zaufania, starałem się dopatrywać plusów w jego grze, starałem się być cierpliwy i usprawiedliwiać go brakiem dobrych podań od pomocników, ale jest jedenasta kolejka, dzisiaj w końcu dostał kilka piłek w pole karne o których braku wszyscy (łącznie ze mną) ciągle pisali i co zrobił? Kilka razy nie był w stanie wyprzedzić obrońcy, jak już mu się udało zgubić krycie to jego strzały były blokowane. Dramat. Na dzień dzisiejszy ani Soldado, ani Defoe nie są napastnikami, którzy dadzą nam top 4. Na miejscu AVB przeprosiłbym się z Adebayorem
100% zgody. Ja od początku sezonu bardzo wierzyłem w Soldado i w duchu go cały czas usprawiedliwiałem, ale teraz zastanawiam się, czy po prostu nie miałem klapek na oczach spowodowanych ślepą nadzieją na jego szybkie wkomponowanie się... Ale gościa w zadnym wypadku nie skreślam.
AVB wystawia w podstawie na dyspopnujące dobrą pomocą i będące w formie Newcastle Dembele i Paulinho, podczas gdy przy takim ustawieniu Norwich wychodziło z kontrami i pakowało się w obronę na początku meczu jak w masło tylko wtedy było trochę szczęścia i świetna interwencja ROse'a. A potem już udało się ich kontrolować. Tutaj tego już nie było, strata, dziura, gol i kaplica. Gdy nie gramy z ogórkami to silny murzynek/mulat w postaci Sandro/Capoue w podstawie must be.
Townsendowi to by się odpoczynek od meczu w lidze przydał, bo wyraźnie się wypalił po bardzo udanym początku. Chociaż w jednym meczu PL powinien zagrać na jego miejscu w podstawie ktoś inny.
Szukając na siłę pozytywów, dziś pojawiła się tak jakże dobrze znana nieskuteczność i krzyki do monitora "jak to k.... nie wpadło", to może i niedługo wróci widowiskowość
100% zgody. Ja od początku sezonu bardzo wierzyłem w Soldado i w duchu go cały czas usprawiedliwiałem, ale teraz zastanawiam się, czy po prostu nie miałem klapek na oczach spowodowanych ślepą nadzieją na jego szybkie wkomponowanie się... Ale gościa w zadnym wypadku nie skreślam.
AVB wystawia w podstawie na dyspopnujące dobrą pomocą i będące w formie Newcastle Dembele i Paulinho, podczas gdy przy takim ustawieniu Norwich wychodziło z kontrami i pakowało się w obronę na początku meczu jak w masło tylko wtedy było trochę szczęścia i świetna interwencja ROse'a. A potem już udało się ich kontrolować. Tutaj tego już nie było, strata, dziura, gol i kaplica. Gdy nie gramy z ogórkami to silny murzynek/mulat w postaci Sandro/Capoue w podstawie must be.
Townsendowi to by się odpoczynek od meczu w lidze przydał, bo wyraźnie się wypalił po bardzo udanym początku. Chociaż w jednym meczu PL powinien zagrać na jego miejscu w podstawie ktoś inny.
Szukając na siłę pozytywów, dziś pojawiła się tak jakże dobrze znana nieskuteczność i krzyki do monitora "jak to k.... nie wpadło", to może i niedługo wróci widowiskowość
10 listopada 2013, 16:59 [cytuj]
sportowiec07 powiedział/a:
Wiesz jesli taki Soton skonczy kilka pktow za nami i otrze sie jedynie o walke o europejskie puchary to i tak bedzie to ich sukces , dla nas walka z Sotonem o lige europy czy jak ona sie tam nazywa to chyba zadna rewelacja nie bedzie
Wiesz jesli taki Soton skonczy kilka pktow za nami i otrze sie jedynie o walke o europejskie puchary to i tak bedzie to ich sukces , dla nas walka z Sotonem o lige europy czy jak ona sie tam nazywa to chyba zadna rewelacja nie bedzie :|
10 listopada 2013, 17:13 [cytuj]
yid76 powiedział/a:
Jak się liczy na wyniki innych to powodzenia. W przyapdku Tottenhamu takie pokładanie nadziei w innych meczach się nie sprawdza zwałaszcze pod koniec sezonu

sportowiec07 powiedział/a:
Żebyś się nie zdziwił.
Jak się liczy na wyniki innych to powodzenia. W przyapdku Tottenhamu takie pokładanie nadziei w innych meczach się nie sprawdza zwałaszcze pod koniec sezonu :plask:[quote=sportowiec07]zobaczymy gdzie to southampton będzie na koniec sezonu
10 listopada 2013, 17:16 [cytuj]
yid76 powiedział/a:
Wiesz jesli taki Soton skonczy kilka pktow za nami i otrze sie jedynie o walke o europejskie puchary to i tak bedzie to ich sukces , dla nas walka z Sotonem o lige europy czy jak ona sie tam nazywa to chyba zadna rewelacja nie bedzie
:brawo:
Can't Smile Without You!!!
10 listopada 2013, 17:34 [cytuj]
Nic nie ujmujac Southampton - oni po raz pierwszy od stulecia maja jakies konkretne pieniadze a do tego bardzo fajna generujaca wiele ciekawych zawodnikow szkolke - ale sa dopiero na poczatku drogi i nawet mowienie o europejskich pucharach w ich wykonaniu to troche mowienie zyczeniowe - osobiscie nawet lubie swietych, maja fajnych kibicow i wiele razy w przeszlosci robili wynik ponad stan - jednak to nie ta polka co my i nawet nie powinnismy sie z nimi porownywac
Nic nie ujmujac Southampton - oni po raz pierwszy od stulecia maja jakies konkretne pieniadze a do tego bardzo fajna generujaca wiele ciekawych zawodnikow szkolke - ale sa dopiero na poczatku drogi i nawet mowienie o europejskich pucharach w ich wykonaniu to troche mowienie zyczeniowe - osobiscie nawet lubie swietych, maja fajnych kibicow i wiele razy w przeszlosci robili wynik ponad stan - jednak to nie ta polka co my i nawet nie powinnismy sie z nimi porownywac
10 listopada 2013, 18:12 [cytuj]
Ja pierdole ludzie : avb out? i kto do nas przyjdzie? mancini ? ferguson? klopp? Jak czytam takie komentarze to te Hala Dzieci nie odeszły wraz z odejściem bale`a tylko dalej trollują .
Jeśli Wy jesteście podzieleni między defoe a soldado to ten klub powinien mieć aspiracje bycia w TOP 10 , a nie TOP 4.
Defoe? Co on wejdzie na boisko to stoi i patrzy , gdy dostanie piłkę to niby coś próbuje robić ale nic nie wychodzi.
Soldado? 30 mln wydane za zawodnika a jedyne co robi to gestykuluje do sędziego jak go obrońca przepcha . Przed sezonem powiedział , że chce 20 goli strzelić tylko mu nikt nie powiedział , że tyle karnych to na pewno nie będziemy mieć .
Drugler powiedział/a:
Janek znów na lewej stronie - zobaczymy jak to wyjdzie .
Osobiście liczę , że Dembele w końcu coś pokaże
Janek kompletne gówno na lewej stronie , ani dobry w obronie , ani w ataku. Dembele niby coś rozgrywa , ale dzisiaj najsłabszy w zespole był Paulinho . Ile raz on piłkę miał przy nodze? 5? 10? Fakt , że po części jego winie leży stracona bramka .
Pewnie kogoś zaskoczę , jeżeli napiszę że nasza bestia nic nie gra , ale dalej jest w składzie / ławie . Soldado wystawiany na siłę , a na ławie siedzi kane , który spełnia oczekiwania kiedy wchodzi z ławy .
Wrócę do sedna mojej wypowiedzi : AVB out? Dlaczego? Bo nie ma wyników? Nie ma dobrej gry?
Jakoś gdy w poprzednim sezonie ( mówię o końcówce ) graliśmy tak samo jak teraz , a bale brał piłkę i strzelał to nie było płaczu , że brzydko gramy . Przyszły słabe wyniki to każdy ma pretensje do AVB?
I NIE , NIE BRONIĘ AVB ZA KAŻDE DECYZJĘ . Adebayor musi wrócić , grał dobrze pod koniec poprzedniego sezonu , ale oczywiście ego ma być większe od dobra zespołu .
Pewnie kogoś zaskoczę , jeżeli napiszę że nasza bestia nic nie gra , ale dalej jest w składzie / ławie . Soldado wystawiany na siłę , a na ławie siedzi kane , który spełnia oczekiwania kiedy wchodzi z ławy .
Skład ( i taktyka ) według mnie na następny mecz :
Lloris
Walker-Rumun-Janek-Rose
Dembele
Townsend-holtby-eriksen-lamela
Kane
Janek kompletne gówno na lewej stronie , ani dobry w obronie , ani w ataku. Dembele niby coś rozgrywa , ale dzisiaj najsłabszy w zespole był Paulinho . Ile raz on piłkę miał przy nodze? 5? 10? Fakt , że po części jego winie leży stracona bramka .
Wrócę do sedna mojej wypowiedzi : AVB out? Dlaczego? Bo nie ma wyników? Nie ma dobrej gry?
Jakoś gdy w poprzednim sezonie ( mówię o końcówce ) graliśmy tak samo jak teraz , a bale brał piłkę i strzelał to nie było płaczu , że brzydko gramy . Przyszły słabe wyniki to każdy ma pretensje do AVB?
I NIE , NIE BRONIĘ AVB ZA KAŻDE DECYZJĘ . Adebayor musi wrócić , grał dobrze pod koniec poprzedniego sezonu , ale oczywiście ego ma być większe od dobra zespołu .
Skład ( i taktyka ) według mnie na następny mecz :
Lloris
Walker-Rumun-Janek-Rose
Dembele
Townsend-holtby-eriksen-lamela
Kane
10 listopada 2013, 18:13 [cytuj]
southampton może maksymalnie być takim newcastle z przed dwóch sezonów,które robiło dużo szumu w czołówce,ale i tak wiadomo,że nie poradzi sobie z najlepszymi w ostatecznym rozrachunku.dlatego nie ma co się tak tymi świetymi ekscytować . wiadomo dla nich to będzie sukces zając miejsce tuż za strefa pucharową ,ale na dłuższą metę nie będą żadnym poważnym rywalem dla czołówki.
southampton może maksymalnie być takim newcastle z przed dwóch sezonów,które robiło dużo szumu w czołówce,ale i tak wiadomo,że nie poradzi sobie z najlepszymi w ostatecznym rozrachunku.dlatego nie ma co się tak tymi świetymi ekscytować . wiadomo dla nich to będzie sukces zając miejsce tuż za strefa pucharową ,ale na dłuższą metę nie będą żadnym poważnym rywalem dla czołówki
10 listopada 2013, 19:15 [cytuj]
Wiem ze to to tylko glupie pisanie ale gdybysmy wygrali mecz z WHU i dzisiejszy, co bylo w naszym zasiegu bylibysmy liderami z jednym punktem przewagi nad arsenalem
Wiem ze to to tylko glupie pisanie ale gdybysmy wygrali mecz z WHU i dzisiejszy, co bylo w naszym zasiegu bylibysmy liderami z jednym punktem przewagi nad arsenalem
10 listopada 2013, 19:54 [cytuj]
https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/q71/s720x720/1463452_388610407909037_1268049938_n.jpg
'normalnie' takie mecze się wygrywa po 3-0 i teraz też tak mogło być, na prawdę sporo nam brakowało szczęścia, nie przesadzajcie
https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/q71/s720x720/1463452_388610407909037_1268049938_n.jpg
'normalnie' takie mecze się wygrywa po 3-0 i teraz też tak mogło być, na prawdę sporo nam brakowało szczęścia, nie przesadzajcie
10 listopada 2013, 20:27 [cytuj]
Zapłać 14 mln euro to Ibra przyjdzie -.-
oczywiście rocznie dla niego
Zapłać 14 mln euro to Ibra przyjdzie -.-
oczywiście rocznie dla niego
10 listopada 2013, 20:30 [cytuj]
w ogóle, że avb nie kupił sturridgea wtedy co liverpool go wyciągnął:bezradny::bezradny: ale to chyba był okres fascynacji defoe i porównywania go do falcao :D:D
10 listopada 2013, 20:36 [cytuj]
Kupi się Benteke w styczniu i nie będzie problemu
Kupi się Benteke w styczniu i nie będzie problemu :D
10 listopada 2013, 20:38 [cytuj]
smackey powiedział/a:
ale to chyba był okres fascynacji defoe i porównywania go do falcao

JEBŁEM I NIE MOGE WSTAĆ xD
JEBŁEM I NIE MOGE WSTAĆ xD
10 listopada 2013, 21:03 [cytuj]
http://www.anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=238577
http://www.anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=238577
:)
10 listopada 2013, 21:10 [cytuj]
Defoe początek poprzedniego sezonu miał faktycznie bardzo dobry, a takie wypowiedzi AVB pewnie podnosiły jego pewność siebie i wpływały pozytywnie na jego formę. Nawet jeśli Andre tak nie myślał, to wypowiedź jak najbardziej rozsądna.
Defoe początek poprzedniego sezonu miał faktycznie bardzo dobry, a takie wypowiedzi AVB pewnie podnosiły jego pewność siebie i wpływały pozytywnie na jego formę. Nawet jeśli Andre tak nie myślał, to wypowiedź jak najbardziej rozsądna