Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Newcastle- Tottenham
10 listopada 2013, 12:52 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Chyba obrońcy są od biegania a nie bramkarz
chyba oczywiste że miałem na myśli refleks a nie bieganie. To dziwne że musze jeszcze tłumaczyć o co mi chodzi :szok:
chyba oczywiste że miałem na myśli refleks a nie bieganie. To dziwne że musze jeszcze tłumaczyć o co mi chodzi :szok:
10 listopada 2013, 12:53 [cytuj]
całe szczęście że Ben Arfa nie gra. W poprzednim sezonie pamiętam że się nieźle zabawiał z naszymi szykami defensywnymi, chyba nawet strzelił bramkę(?) dość efektowną
całe szczęście że Ben Arfa nie gra. W poprzednim sezonie pamiętam że się nieźle zabawiał z naszymi szykami defensywnymi, chyba nawet strzelił bramkę(?) dość efektowną
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
10 listopada 2013, 12:55 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
Który klub z PL ma lepszego drugiego bramkarza? Może poza United

Arsenal, City, Chelsea, Liverpool, WBA, Hull, Swansea, Norwich, Fulham, Stoke i zapewne jeszcze by się coś trafiło :P
Arsenal, City, Chelsea, Liverpool, WBA, Hull, Swansea, Norwich, Fulham, Stoke i zapewne jeszcze by się coś trafiło :P
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
10 listopada 2013, 12:55 [cytuj]
olivier powiedział/a:
W ciągu 4 dni mogą nastąpić jakieś komplikacje.. Może sztab nie zezwolił mu go wstawić do składu, kto to wie.

Wiemy to, wiemy. Oficjalka na twitterze podała, że sztab medyczny zasugerował kolejny dzień odpoczynku. Ja tego nie neguję, Olivier. Ja nie mogę zgodzić się z tym co nasz "boss" opowiadał przez cały tydzień. Pół UK wiedziało, że popełnił błąd, a on szedł w zaparte jak osioł. Teraz, po prostu, wyglądamy śmiesznie.

I to nie ma nic wspólnego z umiejętnościami Brada.
Wiemy to, wiemy. Oficjalka na twitterze podała, że sztab medyczny zasugerował kolejny dzień odpoczynku. Ja tego nie neguję, Olivier. Ja nie mogę zgodzić się z tym co nasz "boss" opowiadał przez cały tydzień. Pół UK wiedziało, że popełnił błąd, a on szedł w zaparte jak osioł. Teraz, po prostu, wyglądamy śmiesznie. I to nie ma nic wspólnego z umiejętnościami Brada
Can't Smile Without You!!!
10 listopada 2013, 12:58 [cytuj]
Friedel to nasz najsłabszy punkt w tym meczu, bo z wysoką obroną po prostu ma problem. On stoi na lini i stamtąd wyciąga. Co nie zmienia faktu, że bramkarzem jest niezłym. Poczekamy zobaczymy.

BTW Jaki refleks? Friedel jest wolniejsze. Jest ociężały i nie ma tak dobrego przyspieszenia jak Hugo.
Friedel to nasz najsłabszy punkt w tym meczu, bo z wysoką obroną po prostu ma problem. On stoi na lini i stamtąd wyciąga. Co nie zmienia faktu, że bramkarzem jest niezłym. Poczekamy zobaczymy. BTW Jaki refleks? Friedel jest wolniejsze. Jest ociężały i nie ma tak dobrego przyspieszenia jak Hugo
LMAO
10 listopada 2013, 12:59 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
Który klub z PL ma lepszego drugiego bramkarza? Może poza United

np. arse, MU, MC,Swansea, Stoke, WHU
np. arse, MU, MC,Swansea, Stoke, WHU
10 listopada 2013, 13:00 [cytuj]
linki macie z pl komentarzem?
linki macie z pl komentarzem?
10 listopada 2013, 13:02 [cytuj]
ma ktoś link do meczu?
ma ktoś link do meczu?
10 listopada 2013, 13:03 [cytuj]
Ale akcje odjebali na początek. ;D
Ale akcje odjebali na początek. ;D
LMAO
10 listopada 2013, 13:05 [cytuj]
http://livemecz.com/transmisja2.php

Dobra jakość :ok:
http://livemecz.com/transmisja2.php Dobra jakość :ok:
10 listopada 2013, 13:07 [cytuj]
komentatorzy mistrzostwo świata, jeden stronniczy, drugi usypia swoim głosem
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
10 listopada 2013, 13:08 [cytuj]
varba powiedział/a:
Jak dobrze, że mam popsute głośniki :wysmiewacz:
Jak dobrze, że mam popsute głośniki :wysmiewacz:
10 listopada 2013, 13:12 [cytuj]
Vlad jest świetny
Vlad jest świetny
10 listopada 2013, 13:13 [cytuj]
Ktoś jeszcze narzeka na Friedela ??
Ktoś jeszcze narzeka na Friedela ??
Vlad nice. Friedel znośnie. Sędzia spierdolił. :D
Vlad nice. Friedel znośnie. Sędzia spierdolił. :D
LMAO
Zaczyna się. Trzeba koniecznie strzelić coś w pierwszej połowie bo jak zmiana stron będzie i Friedel będzie miał pod słońce to... :milczek:
Zaczyna się. Trzeba koniecznie strzelić coś w pierwszej połowie bo jak zmiana stron będzie i Friedel będzie miał pod słońce to... :milczek:
10 listopada 2013, 13:14 [cytuj]
Kurwa co za głupie straty mamy. I jest tego efekt
Kurwa co za głupie straty mamy. I jest tego efekt
10 listopada 2013, 13:14 [cytuj]
ta.. Paulinho co to było?
ta.. Paulinho co to było?
<  1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 37 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się