Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Newcastle- Tottenham
10 listopada 2013, 13:14 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Arsenal, City, Chelsea, Liverpool, WBA, Hull, Swansea, Norwich, Fulham, Stoke i zapewne jeszcze by się coś trafiło :P

Boyd powiedział/a:
np. arse, MU, MC,Swansea, Stoke, WHU

Smiechem, żartem, ale... Gość do poprzedniego sezonu śrubował rekord występów w PL z rzędu, heloł. Zgadzam się co do Norwich, wyżej cenię Bunna od Brada. Ale taki Schwarzer, Fabian (w obecnej formie) czy Pantilmon? Naprawdę uważacie, że są lepsi od Brada?
[quote=Boyd]np. arse, MU, MC,Swansea, Stoke, WHU
COYS!
10 listopada 2013, 13:15 [cytuj]
Trzeba było Remy'ego kupować, a nie Soldado ...
Trzeba było Remy'ego kupować, a nie Soldado
PieS powiedział/a:
Ktoś jeszcze narzeka na Friedela ??
Chyba nie w ten czas to napisałeś :wysmiewacz:

Paulinho świetna strata, Chiriches nie miał nawet szans w pojedynku biegowym. Ogólnie świetnie pierwsza połowa się zaczyna ;|
Chyba nie w ten czas to napisałeś :wysmiewacz: Paulinho świetna strata, Chiriches nie miał nawet szans w pojedynku biegowym. Ogólnie świetnie pierwsza połowa się zaczyna ;|
KURWA Z NICZEGO. Tym razem Chiriches wolny jak chuj, Friedel też się nie popisał. Llorisa i Rose'a jednak brakuje. :)
A Newcastle teraz się zaautobusuje i za chuja nie strzelimy - jak zwykle.
KURWA Z NICZEGO. Tym razem Chiriches wolny jak chuj, Friedel też się nie popisał. Llorisa i Rose'a jednak brakuje. :) A Newcastle teraz się zaautobusuje i za chuja nie strzelimy - jak zwykle
LMAO
10 listopada 2013, 13:16 [cytuj]
Błedy jakby grali na podwórku o pietruszkę :/
Błedy jakby grali na podwórku o pietruszkę :/
10 listopada 2013, 13:16 [cytuj]
No i dobrze, ze dostali bramke bo gowno graja. Niech zaczna pajace grac, a nie się bawia jak na treningu :/ Mają nauczkę. Jak maja wygrać to muszą strzelać gole bo ostatnio z tym fatalnie. Niech się naucza w końcu strzelac więcej niż 1 bramke w meczu.
No i dobrze, ze dostali bramke bo gowno graja. Niech zaczna pajace grac, a nie się bawia jak na treningu :/ Mają nauczkę. Jak maja wygrać to muszą strzelać gole bo ostatnio z tym fatalnie. Niech się naucza w końcu strzelac więcej niż 1 bramke w meczu
10 listopada 2013, 13:17 [cytuj]
co tu dużo mówić piach jak był od początku sezonu tak jest dalej... praca avb jest w tym sezonie ładnie mówiąc nie najlepsza
co tu dużo mówić piach jak był od początku sezonu tak jest dalej... praca avb jest w tym sezonie ładnie mówiąc nie najlepsza
10 listopada 2013, 13:17 [cytuj]
Julkos, calkowicie sie zgadzam.
Julkos, calkowicie sie zgadzam
10 listopada 2013, 13:18 [cytuj]
Ten liniowy na naszej połowie to trochę stronniczy. :mysli:
Ten liniowy na naszej połowie to trochę stronniczy. :mysli:
LMAO
PieS powiedział/a:
Trzeba było Remy'ego kupować, a nie Soldado

Trzeba było grać Soldado takie piłki
Trzeba było grać Soldado takie piłki
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
Obawiam sie że tracąc bramkę jako pierwsi to nie odrobimy. Wielkim wyczynem jest strzelić jedną bramkę a co mówić 2 żeby akurat teraz wygrać. Chyba max remis. No ale zobaczymy. I macie to co mówiłem a na mnie pieprzyliście
Obawiam sie że tracąc bramkę jako pierwsi to nie odrobimy. Wielkim wyczynem jest strzelić jedną bramkę a co mówić 2 żeby akurat teraz wygrać. Chyba max remis. No ale zobaczymy. I macie to co mówiłem a na mnie pieprzyliście
10 listopada 2013, 13:20 [cytuj]
Zajebista wrzutka dwóch piłkarzy w polu karnym, jak my mamy zdobywać gole?
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
Soldado się nie wystawia do takich piłek ;(
Soldado się nie wystawia do takich piłek ;(
Jeżeli nasi strzelą przed przerwą to może jeszcze coś być ale trzeba zacząć grać a nie pajacować.
Jeżeli nasi strzelą przed przerwą to może jeszcze coś być ale trzeba zacząć grać a nie pajacować
10 listopada 2013, 13:21 [cytuj]
Wrzutka a tamci się ślamazarzą i nawet nie dobiegają do piłki żeby przeciąć. Ręce opadają
Wrzutka a tamci się ślamazarzą i nawet nie dobiegają do piłki żeby przeciąć. Ręce opadają
10 listopada 2013, 13:22 [cytuj]
varba powiedział/a:

Tu się muszę podpisać wszystkimi kończynami. Dośrodkowanie git majonez, między bramkarza a obrońców, a tam nikogo nie ma...
Tu się muszę podpisać wszystkimi kończynami. Dośrodkowanie git majonez, między bramkarza a obrońców, a tam nikogo nie ma
COYS!
gramy dramatycznie z Newcastle u siebie, podczas gdy na gorącym Goodison dominujemy... co to ma być?
gramy dramatycznie z Newcastle u siebie, podczas gdy na gorącym Goodison dominujemy... co to ma być?
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
Myślę, że gdyby od początku grał Defoe i Sandro moglibyśmy prowadzić a nie przegrywać. Soldado na LE niestety Defoe jest jaki jest ale strzela z gry nie jak Roberto tylko z 11.
Myślę, że gdyby od początku grał Defoe i Sandro moglibyśmy prowadzić a nie przegrywać. Soldado na LE niestety Defoe jest jaki jest ale strzela z gry nie jak Roberto tylko z 11
10 listopada 2013, 13:23 [cytuj]
varba powiedział/a:

Te wrzutki mają przede wszystkim nabić jakąś rękę :P
Te wrzutki mają przede wszystkim nabić jakąś rękę :P
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
<  1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 39 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się