Forum dyskusyjne
10 listopada 2013, 13:24 [cytuj]
Powoli wychodzi niestety na moje - na poczatku sezomu pisalem kilkukrotnie zeby nie podniecac sie transferami bo kuleje nasza gra z tylu - gdyby nie Lloris bylibysmy juz w ciemnej dupie, a jak widzialem co wczoraj zrobil Soton z Hull z ktorym to przezywalismy meki to sorry z czym do ludzi ... tfu do Champions League... marzenia
Powoli wychodzi niestety na moje - na poczatku sezomu pisalem kilkukrotnie zeby nie podniecac sie transferami bo kuleje nasza gra z tylu - gdyby nie Lloris bylibysmy juz w ciemnej dupie, a jak widzialem co wczoraj zrobil Soton z Hull z ktorym to przezywalismy meki to sorry z czym do ludzi ... tfu do Champions League... marzenia;(
10 listopada 2013, 13:25 [cytuj]
Tego nie da się oglądać, co za dno. I tak od początku sezonu.
Tego nie da się oglądać, co za dno. I tak od początku sezonu
10 listopada 2013, 13:27 [cytuj]
Racja, nie da się oglądać, chyba że byśmy byli fanami Newcastle to można by się nawet pośmiać z gry Kogutów.
Racja, nie da się oglądać, chyba że byśmy byli fanami Newcastle to można by się nawet pośmiać z gry Kogutów
10 listopada 2013, 13:29 [cytuj]
Zolter powiedział/a:
Tego nie da się oglądać, co za dno. I tak od początku sezonu
Ja bym powiedzial ze to juz trwa duzo dluzej - tyle ze w poprzednim sezonie dupsko AVB ratowal ilestam razy Bale
Ja bym powiedzial ze to juz trwa duzo dluzej - tyle ze w poprzednim sezonie dupsko AVB ratowal ilestam razy Bale
Czemu nie gra Lamela ?? Townsend kojarzy mi się tylko ze strzałami w trybuny, bezsensownymi dryblingami i wprowadzaniem chaosu w naszej ofensywie
Czemu nie gra Lamela ?? Townsend kojarzy mi się tylko ze strzałami w trybuny, bezsensownymi dryblingami i wprowadzaniem chaosu w naszej ofensywie :mysli:
Już taki Sunderland rozegrał lepsze ale przegrane spotkanie z MU niż wszystkie nasze w lidze razem wziete wygrane po 1:0
Już taki Sunderland rozegrał lepsze ale przegrane spotkanie z MU niż wszystkie nasze w lidze razem wziete wygrane po 1:0
10 listopada 2013, 13:30 [cytuj]
Przecież obrona grała dobrze do dzisiaj, co ty koles pierdzielisz o ciemnej dupie? Jeszcze inny na Chiricesa narzeka, jak to nasz najlepszy obrońca w tym momencie, nie czaje was ludzie i nigdy chyba nie będę czaił.
Kosowski jest strasznie słabym komentatorem w mojej opinii.
Przecież obrona grała dobrze do dzisiaj, co ty koles pierdzielisz o ciemnej dupie? Jeszcze inny na Chiricesa narzeka, jak to nasz najlepszy obrońca w tym momencie, nie czaje was ludzie i nigdy chyba nie będę czaił.
Kosowski jest strasznie słabym komentatorem w mojej opinii
10 listopada 2013, 13:32 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Przecież obrona grała dobrze do dzisiaj, co ty koles pierdzielisz o ciemnej dupie? Jeszcze inny na Chiricesa narzeka, jak to nasz najlepszy obrońca w tym momencie, nie czaje was ludzie i nigdy chyba nie będę czaił
No szkoda że ofensywa nie grała równie dobrze.Tottenham raczej kojarzy się z ofensywną,ładną piłka a co mamy teraz?
No szkoda że ofensywa nie grała równie dobrze.Tottenham raczej kojarzy się z ofensywną,ładną piłka a co mamy teraz?
10 listopada 2013, 13:32 [cytuj]
Tak obrona ponoć TOP w tym roku. Vlad dużo spokoju wprowadza wraz z Janem duet nie do zdarcia. Do tego fenomenalny w tym roku Hugo. Ale co z tego skoro to się nie przekłada na lepszą grę z przodu.
Tak obrona ponoć TOP w tym roku. Vlad dużo spokoju wprowadza wraz z Janem duet nie do zdarcia. Do tego fenomenalny w tym roku Hugo. Ale co z tego skoro to się nie przekłada na lepszą grę z przodu
10 listopada 2013, 13:33 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Przecież obrona grała dobrze do dzisiaj, co ty koles pierdzielisz o ciemnej dupie? Jeszcze inny na Chiricesa narzeka, jak to nasz najlepszy obrońca w tym momencie, nie czaje was ludzie i nigdy chyba nie będę czaił
Obrona grala dobrze ??? zartujesz sobie ? po prostu tak wyszlo stracilismy malo goli kilka niezych spotkan zagral Dawson ale ten typ tak ma ze gra kilka lepszych i kilka gorszych spotkan ...Chirices ok ale twierdzisz ze Walker gra dobrze ??? gowno gra zenujacy z przodu i niepewny z tylu a Rose wybijajacy pilki na 30 metr centralnie w srodek placy zamiast w auty??? chyba inne zespoly ogladamy
Obrona grala dobrze ??? zartujesz sobie ? po prostu tak wyszlo stracilismy malo goli kilka niezych spotkan zagral Dawson ale ten typ tak ma ze gra kilka lepszych i kilka gorszych spotkan ...Chirices ok ale twierdzisz ze Walker gra dobrze ??? gowno gra zenujacy z przodu i niepewny z tylu a Rose wybijajacy pilki na 30 metr centralnie w srodek placy zamiast w auty??? chyba inne zespoly ogladamy
10 listopada 2013, 13:34 [cytuj]
Deofe za Paulinho i grajmy 4-4-2.
Deofe za Paulinho i grajmy 4-4-2
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
10 listopada 2013, 13:34 [cytuj]
Ja rozumiem, ale kolega wyżej już narzeka na defensywę, która jest chyba najlepszą w PL. Nie mam pytań. W ofensywie się musi jeszcze sporo rzeczy zgrać. Jak to ktoś powiedział "Wielkie drużyny rodzą się w bólach.
Yid76, widocznie chyba inną.
Ja rozumiem, ale kolega wyżej już narzeka na defensywę, która jest chyba najlepszą w PL. Nie mam pytań. W ofensywie się musi jeszcze sporo rzeczy zgrać. Jak to ktoś powiedział "Wielkie drużyny rodzą się w bólach.
Yid76, widocznie chyba inną
10 listopada 2013, 13:36 [cytuj]
Oby to była racja o tych bólach. Tylko ile można te bóle oglądać bo chyba nie 30 kolejek PL żeby ostatnie oglądać na stojąco jak wszystkich ogramy po 4-0. To może być za późno na cokolwiek.
Oby to była racja o tych bólach. Tylko ile można te bóle oglądać bo chyba nie 30 kolejek PL żeby ostatnie oglądać na stojąco jak wszystkich ogramy po 4-0. To może być za późno na cokolwiek
10 listopada 2013, 13:36 [cytuj]
nie poszedłem na orlik żeby obejrzeć mecz. Na ten moment żałuje, znów gramy gówno
nie poszedłem na orlik żeby obejrzeć mecz. Na ten moment żałuje, znów gramy gówno
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
10 listopada 2013, 13:37 [cytuj]
Roma, BVB, City jakoś nie mają problemów ze zgraniem
Roma, BVB, City jakoś nie mają problemów ze zgraniem :bezradny:
Póki co na punkty narzekać nie można, a w ofensywie padaka.
Póki co na punkty narzekać nie można, a w ofensywie padaka
Powinniśmy próbować strzałów, póki Krul ma pod słońce. W drugiej połowie już będzie na odwrót, co tylko pogorszy i tak chujową sprawę.
Powinniśmy próbować strzałów, póki Krul ma pod słońce. W drugiej połowie już będzie na odwrót, co tylko pogorszy i tak chujową sprawę
tak dla przypomnienie jeszcze ogarnij mecz z analami 2-3 podania i ta nasza wspaniala obrona kompletnie nie wiedziala o co chodzi... dla mnie fakt ze nie tracimy goli z CP czy jakimis innymi dolami tabeli to nie jest wyznacznik dobrej gry obronnej tym bardziej ze to zero z tylu za kazdym razem zawdzieczamy Llorisowi bo w kazdym meczu jest jakis babol z naszej strony
tak dla przypomnienie jeszcze ogarnij mecz z analami 2-3 podania i ta nasza wspaniala obrona kompletnie nie wiedziala o co chodzi... dla mnie fakt ze nie tracimy goli z CP czy jakimis innymi dolami tabeli to nie jest wyznacznik dobrej gry obronnej tym bardziej ze to zero z tylu za kazdym razem zawdzieczamy Llorisowi bo w kazdym meczu jest jakis babol z naszej strony
10 listopada 2013, 13:39 [cytuj]
PieS powiedział/a:
Roma, BVB, City jakoś nie mają problemów ze zgraniem

Roma zwłaszcza. Już nawet wybór strony boiska nie pomógł
Ale prostopadłe grają dzisiaj Sroki
Roma zwłaszcza. Już nawet wybór strony boiska nie pomógł :bezradny:
Ale prostopadłe grają dzisiaj Sroki
10 listopada 2013, 13:39 [cytuj]
Jak widzisz Krulowi słońce nie przeszkadza. Za to Dawson chyba za dużo w cieniu stoi.
Jak widzisz Krulowi słońce nie przeszkadza. Za to Dawson chyba za dużo w cieniu stoi