Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  3  4  5  6  7    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Newcastle- Tottenham
10 listopada 2013, 13:40 [cytuj]
Tak samo jak anale zrobili z L'poolem, BVB i ze wszystkimi w tym sezonie. Przerażasz mnie gosciu..
Tak samo jak anale zrobili z L'poolem, BVB i ze wszystkimi w tym sezonie. Przerażasz mnie gosciu
10 listopada 2013, 13:40 [cytuj]
jak można grać tak słabo
jak można grać tak słabo
10 listopada 2013, 13:41 [cytuj]
LOL, nie bójcie żaby. Nie oczekujcie, że zdobędziemy tytuł w tym roku. Niech swoje problemy nasi rozwiążą w tym sezonie i od następnego z takim składem możemy walczyć o wszystko.
LOL, nie bójcie żaby. Nie oczekujcie, że zdobędziemy tytuł w tym roku. Niech swoje problemy nasi rozwiążą w tym sezonie i od następnego z takim składem możemy walczyć o wszystko
LMAO
10 listopada 2013, 13:41 [cytuj]
Gylfi jak zwykle dno.
Gylfi jak zwykle dno
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
10 listopada 2013, 13:42 [cytuj]
Hades powiedział/a:
LOL, nie bójcie żaby. Nie oczekujcie, że zdobędziemy tytuł w tym roku. Niech swoje problemy nasi rozwiążą w tym sezonie i od następnego z takim składem możemy walczyć o wszystko
ale jakie problemy? bo nie rozumiem? mamy po dwóch klasowych zawodników na każdą pozycje a gramy totalne gówno
ale jakie problemy? bo nie rozumiem? mamy po dwóch klasowych zawodników na każdą pozycje a gramy totalne gówno
Hades powiedział/a:
Przy okazji bądźmy jeszcze największymi frajerami w historii wydając 120 mln euro i grać takie coś. Ktoś tu mówi o mistrzostwie w ogóle? Wystarczy 4 miejsce
Przy okazji bądźmy jeszcze największymi frajerami w historii wydając 120 mln euro i grać takie coś. Ktoś tu mówi o mistrzostwie w ogóle? Wystarczy 4 miejsce
Ale jeżeli nie osiągniemy TOP4 to myślę, że parę ważnych nazwisk powie już papa.
Ale jeżeli nie osiągniemy TOP4 to myślę, że parę ważnych nazwisk powie już papa
10 listopada 2013, 13:43 [cytuj]
Gylfi gra ?? Nie wiedziałem ...
Gylfi gra ?? Nie wiedziałem
Krul dla mnie póki co zawodnik meczu.
Krul dla mnie póki co zawodnik meczu
Hades powiedział/a:

Zrobiło się tansferow to nazlazilo się takich co cały czas grymaszą na wszystko, nawet grę obrony, która jest najlepsza od dawna.
Zrobiło się tansferow to nazlazilo się takich co cały czas grymaszą na wszystko, nawet grę obrony, która jest najlepsza od dawna
10 listopada 2013, 13:44 [cytuj]
Defoe, Lennon i Sandro się już rogrzewają, a znając życie frajer AVB w 85min. wpuści Sandro i na tym się skończy :/
Defoe, Lennon i Sandro się już rogrzewają, a znając życie frajer AVB w 85min. wpuści Sandro i na tym się skończy :/
10 listopada 2013, 13:44 [cytuj]
dlaczego bramkarze mecz życia zawsze rozgrywać muszą z nami? :bezradny:
10 listopada 2013, 13:45 [cytuj]
Defoe za Paulinho i Lennon za Gylfiego. Andros na lewą Lennon na prawą. Innej opcji nie widze
Defoe za Paulinho i Lennon za Gylfiego. Andros na lewą Lennon na prawą. Innej opcji nie widze
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
10 listopada 2013, 13:45 [cytuj]
Diego powiedział/a:

Fani L'poolu mówią to samo o swoim klubie :wysmiewacz:
Fani L'poolu mówią to samo o swoim klubie :wysmiewacz:
10 listopada 2013, 13:46 [cytuj]
Nie wiem. Ale pozostało 45 minut na bramkę i wygląda że można ją strzelić ale nie potrafimy po prostu. Może wpuścić Defoe który lubi po prostu huknąć a może wpadnie może to by się udało.
Nie wiem. Ale pozostało 45 minut na bramkę i wygląda że można ją strzelić ale nie potrafimy po prostu. Może wpuścić Defoe który lubi po prostu huknąć a może wpadnie może to by się udało
10 listopada 2013, 13:46 [cytuj]
Ja dałbym szansę Lameli,
Ja dałbym szansę Lameli,
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
10 listopada 2013, 13:47 [cytuj]
Jak nie widzisz problemów w naszej grze, to gratulacje. To trzeba poprawić, ale przy tylu zmianach w drużynie to nie jest takie hop siup. Musimy czekać, a wy chcecie wszystko od razu. Już w tym momencie.
Jak nie widzisz problemów w naszej grze, to gratulacje. To trzeba poprawić, ale przy tylu zmianach w drużynie to nie jest takie hop siup. Musimy czekać, a wy chcecie wszystko od razu. Już w tym momencie
LMAO
Diego powiedział/a:
bo mamy cioty w napadzie?

Na druga Defoe in Sigurdsson out gramy na dwóch. Tu nie ma nic do stracenia
bo mamy cioty w napadzie? Na druga Defoe in Sigurdsson out gramy na dwóch. Tu nie ma nic do stracenia
Tak Lamela za Gylfiego Sandro za Paulinho bądź Defoe za Soldado i wygrać to.
Tak Lamela za Gylfiego Sandro za Paulinho bądź Defoe za Soldado i wygrać to
Ozzy powiedział/a:
Nie wiem. Ale pozostało 45 minut na bramkę i wygląda że można ją strzelić ale nie potrafimy po prostu. Może wpuścić Defoe który lubi po prostu huknąć a może wpadnie może to by się udało

Na dwie bramki*
Na dwie bramki*
|<  <  3  4  5  6  7    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 39 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się