Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  4  5  6  7  8    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Newcastle- Tottenham
10 listopada 2013, 13:47 [cytuj]
PieS powiedział/a:
Fani L'poolu mówią to samo o swoim klubie :wysmiewacz:

A dlaczego tak często walimy w środek bramki
A dlaczego tak często walimy w środek bramki
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
10 listopada 2013, 13:47 [cytuj]
Townsend i Dembele do zmiany :lezkawoku:
Townsend i Dembele do zmiany :lezkawoku:
10 listopada 2013, 13:48 [cytuj]
O dwóch nawet nie myślę póki co.
O dwóch nawet nie myślę póki co
10 listopada 2013, 13:49 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Jak nie widzisz problemów w naszej grze, to gratulacje. To trzeba poprawić, ale przy tylu zmianach w drużynie to nie jest takie hop siup. Musimy czekać, a wy chcecie wszystko od razu. Już w tym momencie
oczywiście że widze, ale ile czasu Ty chcesz im dać? najlepiej cały sezon usprawiedliwiac piłkarzy transferami ;)
oczywiście że widze, ale ile czasu Ty chcesz im dać? najlepiej cały sezon usprawiedliwiac piłkarzy transferami ;)
10 listopada 2013, 13:50 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Zrobiło się tansferow to nazlazilo się takich co cały czas grymaszą na wszystko, nawet grę obrony, która jest najlepsza od dawna
Ramzes powiedział/a:
Zrobiło się tansferow to nazlazilo się takich co cały czas grymaszą na wszystko, nawet grę obrony, która jest najlepsza od dawna
Wiesz kibicuje Spurs od czasow Linekera i Gazzy z ze pojawiam sie tutaj sporadycznie to moze i takie wrazenie ze przylazlem z transferami - taka uwaga do Ciebie i jeszcze jedno przeanalizuj sobie dobrze te mecze z nasza wspaniala defensywa i popatrz jakie bledy popelniaja ci wspaniali obroncy - one kiedys zaprocentuja (jak co roku niestety ) traconymi golami i punktami.Od zawsze niemal jest tak jak pamietam ze mamy pake z przodu i ona albo gra swoje albo i czasem nie (vide np Les Ferdinand) ale z tylu mamy gowno ktore ciagnie nas w dol taka juz specyfika tego klubu troche niezgodna z objawiona pilkarska prawda ze druzyne buduje sie od tylu :|
[quote=Ramzes]Zrobiło się tansferow to nazlazilo się takich co cały czas grymaszą na wszystko, nawet grę obrony, która jest najlepsza od dawna
10 listopada 2013, 13:51 [cytuj]
Póki co robimy wrażenie składem ale nie robimy wrażenia grą. Szkoda.
Póki co robimy wrażenie składem ale nie robimy wrażenia grą. Szkoda
10 listopada 2013, 13:51 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Jak nie widzisz problemów w naszej grze, to gratulacje. To trzeba poprawić, ale przy tylu zmianach w drużynie to nie jest takie hop siup. Musimy czekać, a wy chcecie wszystko od razu. Już w tym momencie

W tym momencie to mógłbyś mówić nie wiem po 3 meczu a nie kurna przy 11 w Premier League.

AVB i drużyna nie wyciągają żadnych wniosków chociażby z meczu z WHU. Jesteśmy przewidywalni jak skurwysyn i temu nic z tego nie wychodzi. Zachciało sie TikiTaki
W tym momencie to mógłbyś mówić nie wiem po 3 meczu a nie kurna przy 11 w Premier League. AVB i drużyna nie wyciągają żadnych wniosków chociażby z meczu z WHU. Jesteśmy przewidywalni jak skurwysyn i temu nic z tego nie wychodzi. Zachciało sie TikiTaki
10 listopada 2013, 13:53 [cytuj]
Tiki Take to gra Arsenal,a nie Spurs :zmeczony:
Tiki Take to gra Arsenal,a nie Spurs :zmeczony:
10 listopada 2013, 13:54 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
Racja bo na dzien dzisiejszy wyglada to tak ze AVB nic konkretnego nie zrobil przejechal poprzedni sezon na formie GB a wynik koncowy wcale nie lepszy niz za czasow tak chetnie obsmiewanego Redknappa(ktoremu zreszta AVB poniekad zawdziecza ta forme Bale'a bo to wlasnie HR zrobil z ciotowatego pilkarzyka produkt sprzedany za te slynne juz 100 baniek)
Racja bo na dzien dzisiejszy wyglada to tak ze AVB nic konkretnego nie zrobil przejechal poprzedni sezon na formie GB a wynik koncowy wcale nie lepszy niz za czasow tak chetnie obsmiewanego Redknappa(ktoremu zreszta AVB poniekad zawdziecza ta forme Bale'a bo to wlasnie HR zrobil z ciotowatego pilkarzyka produkt sprzedany za te slynne juz 100 baniek)
10 listopada 2013, 13:55 [cytuj]
Co mnie to obchodzi? Przylazisz tu i placzesz jak lalka bejbi born kiedy zrobi kupkę. Gra obronna to nie tylko 4 z tylu, broni cała drużyna, w tym sezonie w obronie gramy dobrze. Ktoś twierdzi inaczej to chyba ma iloraz inteligencji ameby, takie moje zdanie.
Co mnie to obchodzi? Przylazisz tu i placzesz jak lalka bejbi born kiedy zrobi kupkę. Gra obronna to nie tylko 4 z tylu, broni cała drużyna, w tym sezonie w obronie gramy dobrze. Ktoś twierdzi inaczej to chyba ma iloraz inteligencji ameby, takie moje zdanie
10 listopada 2013, 13:56 [cytuj]
Lamela i Sandro pilnie poszukiwani. Lamela na szpicę a Sandro do środka.
Lamela i Sandro pilnie poszukiwani. Lamela na szpicę a Sandro do środka
Offence win games, defence wins titles
10 listopada 2013, 13:58 [cytuj]
10 listopada 2013, 13:59 [cytuj]
A Gylfi zdaniem AVB był lepszy od VDV:krzyk:
A Gylfi zdaniem AVB był lepszy od VDV:krzyk:
10 listopada 2013, 14:00 [cytuj]
Jeżeli patrzyć obecnie na wszystkie aspekty to gra obronna to nasz główny ATUT ale nie dlatego że jest jakoś wybitnie dobra(chociaż słaba nie jest)
ale dlatego że atak jest WYBITNIE SŁABY. Grają już razem około 3 miesięcy powinno już to jakoś wyglądać mieć jakiś sznyt, zarys a tu gówno
Jeżeli patrzyć obecnie na wszystkie aspekty to gra obronna to nasz główny ATUT ale nie dlatego że jest jakoś wybitnie dobra(chociaż słaba nie jest) ale dlatego że atak jest WYBITNIE SŁABY. Grają już razem około 3 miesięcy powinno już to jakoś wyglądać mieć jakiś sznyt, zarys a tu gówno
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
10 listopada 2013, 14:04 [cytuj]
Jak wam bardzo zależy na emocjach to na Canal + Film jest fajny mecz, hehe.
Jak wam bardzo zależy na emocjach to na Canal + Film jest fajny mecz, hehe
10 listopada 2013, 14:05 [cytuj]
Grając na 0-0 jest szansa wygrać jedną bramką, gorzej jak stracisz ją pierwszy i cały plan taktyczny upada, bo gra zachowawcza już nie wystarcza, Zobaczymy czy AVB ma jakiś plan B na zdobycie dwóch goli
Grając na 0-0 jest szansa wygrać jedną bramką, gorzej jak stracisz ją pierwszy i cały plan taktyczny upada, bo gra zachowawcza już nie wystarcza, Zobaczymy czy AVB ma jakiś plan B na zdobycie dwóch goli
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
10 listopada 2013, 14:05 [cytuj]
Ramzes zluzuj zwieracze, obrona dużo zawdzięcza Llorisowi, nie jest zła ale pisać o niej peany to już lekka przesada. Tottenham AVB jest tak przewidywalna jak reprezentacja Nawałki. Nic tylko schodzenie do środka, dośrodkowania to można policzyć na palcach jednej ręki, i 1000 podań wzdłuż środkowej linii. Brawo, nawet ja jestem w stanie to rozszyfrować a trenerem nie jestem.
Ramzes zluzuj zwieracze, obrona dużo zawdzięcza Llorisowi, nie jest zła ale pisać o niej peany to już lekka przesada. Tottenham AVB jest tak przewidywalna jak reprezentacja Nawałki. Nic tylko schodzenie do środka, dośrodkowania to można policzyć na palcach jednej ręki, i 1000 podań wzdłuż środkowej linii. Brawo, nawet ja jestem w stanie to rozszyfrować a trenerem nie jestem
10 listopada 2013, 14:07 [cytuj]
Jakie były zmiany?
Jakie były zmiany?
10 listopada 2013, 14:08 [cytuj]
Nie ma na co czekać, wpuściłbym już w przerwie Lamela i Defoe za Dembele i Gylfiego. Lamela na skrzydła żeby się zmieniał z Townsendem , Eriksen z Paulinho w środku i na dwóch napastników.

Przy bramce wszystko zaczęło się od złego podania Chirichesa, później kiepskie zachowanie Paulnho i ponownie Chiriches, tym razem spóźniony. Kto by jednak nie zawinił, to jestem pewien, że Lloris by wyłuskal piłkę spod nóg Remy'ego tak jak to robil w tym sezonie już nie raz. Na powtórkach widać, że Friedel się zawachał przed wyjściem, Lloris by poszedł w ciemno
Nie ma na co czekać, wpuściłbym już w przerwie Lamela i Defoe za Dembele i Gylfiego. Lamela na skrzydła żeby się zmieniał z Townsendem , Eriksen z Paulinho w środku i na dwóch napastników. Przy bramce wszystko zaczęło się od złego podania Chirichesa, później kiepskie zachowanie Paulnho i ponownie Chiriches, tym razem spóźniony. Kto by jednak nie zawinił, to jestem pewien, że Lloris by wyłuskal piłkę spod nóg Remy'ego tak jak to robil w tym sezonie już nie raz. Na powtórkach widać, że Friedel się zawachał przed wyjściem, Lloris by poszedł w ciemno
10 listopada 2013, 14:08 [cytuj]
Kaboul? Sandro? To jakiś żart? Jeśli tak, to kiepski... ;|
Kaboul? Sandro? To jakiś żart? Jeśli tak, to kiepski... ;|
|<  <<  <  4  5  6  7  8    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 39 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się