Forum dyskusyjne
10 listopada 2013, 14:33 [cytuj]
Mam wrażenie że 3 godziny byśmy grali i chuja byśmy strzelili
Mam wrażenie że 3 godziny byśmy grali i chuja byśmy strzelili;|
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
10 listopada 2013, 14:35 [cytuj]
Chyba mam podobnie.
Chyba mam podobnie
10 listopada 2013, 14:36 [cytuj]
haha Soldado nawet ze spalonego do bramki nie trafił
haha Soldado nawet ze spalonego do bramki nie trafił :D
10 listopada 2013, 14:39 [cytuj]
do zmiany to jest boasz a nie zawodnicy
10 listopada 2013, 14:40 [cytuj]
Jesteśmy frajerami, od Crystal Palace. Spodziewałem się w maratonie Everton-Newcastle-City-United 5 punktów ale jak u siebie z Newcastle nie umiemy strzelać to ja nie mam pytań. Z czym do ludzi? WHL nie jest twierdzą. I po 13 kolejce miejsce które będziemy zajmowac będzie tym na które zasługujemy z taką grą. 11 meczy w PL i kompromitacja. A oni sie kurwa cieszą z punktów. Macie te wasze punkty. Progresu nie ma żadnego
Jesteśmy frajerami, od Crystal Palace. Spodziewałem się w maratonie Everton-Newcastle-City-United 5 punktów ale jak u siebie z Newcastle nie umiemy strzelać to ja nie mam pytań. Z czym do ludzi? WHL nie jest twierdzą. I po 13 kolejce miejsce które będziemy zajmowac będzie tym na które zasługujemy z taką grą. 11 meczy w PL i kompromitacja. A oni sie kurwa cieszą z punktów. Macie te wasze punkty. Progresu nie ma żadnego
10 listopada 2013, 14:41 [cytuj]
Defoe na razie bardzo dobrze
Defoe na razie bardzo dobrze :P
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
10 listopada 2013, 14:42 [cytuj]
Krul dzisiaj klasa światowa. Teraz w tym momencie tylko to potwierdził
Krul dzisiaj klasa światowa. Teraz w tym momencie tylko to potwierdził
10 listopada 2013, 14:43 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
Serio? I wtedy Soldado i Defoe zaczęliby setki wykorzystywać?
Serio? I wtedy Soldado i Defoe zaczęliby setki wykorzystywać?
LMAO
10 listopada 2013, 14:45 [cytuj]
Kurwa mać, jebana poprzeczka, ale nam też brakuje zimnej krwi
Kurwa mać, jebana poprzeczka, ale nam też brakuje zimnej krwi
10 listopada 2013, 14:45 [cytuj]
Krul dziś chyba już nie do zaskoczenia jest.
Krul dziś chyba już nie do zaskoczenia jest
10 listopada 2013, 14:47 [cytuj]
Ozzy powiedział/a:
Krul dziś chyba już nie do zaskoczenia jest
Jest tylko trzeba dobrze strzelic a nie po ziemi gdzies w okolicach jego nogi jak Eriksen
Jest tylko trzeba dobrze strzelic a nie po ziemi gdzies w okolicach jego nogi jak Eriksen
10 listopada 2013, 14:47 [cytuj]
Ale frajerzy... No żeby z 5m nie potrafić strzelić tylko ciągle w środek w bramkarza :/
Ale frajerzy... No żeby z 5m nie potrafić strzelić tylko ciągle w środek w bramkarza :/
10 listopada 2013, 14:48 [cytuj]
Defoe to była najgorsza zmiana, wszedł i stworzył przewagę Newcastle
Defoe to była najgorsza zmiana, wszedł i stworzył przewagę Newcastle
no i była ręka.
no i była ręka
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
To nie Newcastle pogrąży nas tylko my sami się pogrążamy...
To nie Newcastle pogrąży nas tylko my sami się pogrążamy
10 listopada 2013, 14:50 [cytuj]
I po chuju, przegraliśmy, a ja mam jutro przejebane od fanów Newcastle w pracy, I love u AVB
I po chuju, przegraliśmy, a ja mam jutro przejebane od fanów Newcastle w pracy, I love u AVB
10 listopada 2013, 14:50 [cytuj]
ale nie tylko soldado i defoe niewykorzystuja do tego eriksen sigi townsend paulinho ja tu przypadku nie widzę i nie sądzę że zapomnieli nagle jak się strzela
ale nie tylko soldado i defoe niewykorzystuja do tego eriksen sigi townsend paulinho ja tu przypadku nie widzę i nie sądzę że zapomnieli nagle jak się strzela
10 listopada 2013, 14:51 [cytuj]
w końcu pierwszy dobrze wykonany rzut rożny, a dlaczego? Bo dziecko postawiło piłkę, a Eriksen jej nie dotykał tylko wrzucił

No dzisiaj przegraliśmy przez pecha :/
w końcu pierwszy dobrze wykonany rzut rożny, a dlaczego? Bo dziecko postawiło piłkę, a Eriksen jej nie dotykał tylko wrzucił :P No dzisiaj przegraliśmy przez pecha :/
10 listopada 2013, 14:53 [cytuj]
Klątwa Adebayora trwa.
Klątwa Adebayora trwa