Forum dyskusyjne
24 listopada 2013, 13:40 [cytuj]
M. City: Pantilimon, Zabaleta, Demichelis, Nastasic, Clichy, Navas, Fernandinho, Yaya Toure (C), Nasri, Negredo, Aguero
Substitutes: Hart, Lescott, Richards, Guidetti, Garcia, Milner, Dzeko
Tottenham: Lloris; Walker, Dawson, Kaboul, Verthongen; Sandro, Paulinho; Lennon, Holtby, Lamela; Soldado
Subs: Friedel,Chiriches, Townsend, Defoe, Dembele, Sigurdsson, Adebayor
Lamela od początku !
M. City: Pantilimon, Zabaleta, Demichelis, Nastasic, Clichy, Navas, Fernandinho, Yaya Toure (C), Nasri, Negredo, Aguero
Substitutes: Hart, Lescott, Richards, Guidetti, Garcia, Milner, Dzeko
Tottenham: Lloris; Walker, Dawson, Kaboul, Verthongen; Sandro, Paulinho; Lennon, Holtby, Lamela; Soldado
Subs: Friedel,Chiriches, Townsend, Defoe, Dembele, Sigurdsson, Adebayor
Lamela od początku !
24 listopada 2013, 13:46 [cytuj]
Super, że AVB w końcu postawił na Lamele

. I jeszcze Ade na ławce... Nie mogę doczekać się meczu! COYS!
Super, że AVB w końcu postawił na Lamele :). I jeszcze Ade na ławce... Nie mogę doczekać się meczu! COYS!
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
24 listopada 2013, 13:53 [cytuj]
dziwi tylko trochę Sandro i Lennon w wyjściowym
dziwi tylko trochę Sandro i Lennon w wyjściowym :X
24 listopada 2013, 13:54 [cytuj]
Liczę na wejscie Ade w połowie i przynajmniej jedna bramkę jego autorstwa i Lameli. Marzy mi się 3:1 dla nas
Liczę na wejscie Ade w połowie i przynajmniej jedna bramkę jego autorstwa i Lameli. Marzy mi się 3:1 dla nas
24 listopada 2013, 13:55 [cytuj]
Co z Hartem? kontuzje ma?
24 listopada 2013, 13:55 [cytuj]
Kaboul wraca do podstawy
Kaboul wraca do podstawy :cwaniak:
24 listopada 2013, 13:57 [cytuj]
Mr_Johny powiedział/a:
dziwi tylko trochę Sandro i Lennon w wyjściowym

Sandro wcale nie dziwi. Grał bardzo dobrze i jest w lepszej formie jak Dembele. Jeśli Lennon zagra na swoim nominalnym prawym skrzydle, możemy być pewni, że kilka fajnych rajdów zrobi. Dobre zabezpieczenie środka pola w postaci Sandro i Paulinho, do tego Holtby który umie rozegrać a także trochę powalczyć. Do tego kreatywny Lamela. Za Soldado powinien grać Adebayor, jeśli Hiszpan dziś nic nie strzeli to jak dla mnie może do końca sezonu siedzieć na ławce bo i tak nam nic nie daje, tyle, że perfekcyjnie wykonuje rzuty karne.
Arcz powiedział/a:
Nie kontuzje. Bronił źle to już któryś mecz na ławie siedzi
Sandro wcale nie dziwi. Grał bardzo dobrze i jest w lepszej formie jak Dembele. Jeśli Lennon zagra na swoim nominalnym prawym skrzydle, możemy być pewni, że kilka fajnych rajdów zrobi. Dobre zabezpieczenie środka pola w postaci Sandro i Paulinho, do tego Holtby który umie rozegrać a także trochę powalczyć. Do tego kreatywny Lamela. Za Soldado powinien grać Adebayor, jeśli Hiszpan dziś nic nie strzeli to jak dla mnie może do końca sezonu siedzieć na ławce bo i tak nam nic nie daje, tyle, że perfekcyjnie wykonuje rzuty karne.
[quote=Arcz]Co z Hartem? kontuzje ma?
24 listopada 2013, 14:02 [cytuj]
JEST I ADE!!!!!!!!
JEST I ADE!!!!!!!!
24 listopada 2013, 14:07 [cytuj]
no to na 99% - z Tromso - togijczyk w wyjścowym .... boje się tego meczu - Negredo - Augero -------- kurwa! jak ich powstrzymać? Musimy liczyć na gole dla Spurs bo to na 0-0 się nie zakończy..
no to na 99% - z Tromso - togijczyk w wyjścowym .... boje się tego meczu - Negredo - Augero -------- kurwa! jak ich powstrzymać? Musimy liczyć na gole dla Spurs bo to na 0-0 się nie zakończy..:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
24 listopada 2013, 14:08 [cytuj]
Są zmiany, może coś drgnie. Brawo za Ade, Lamelę i Kaboula.
Są zmiany, może coś drgnie. Brawo za Ade, Lamelę i Kaboula
COYS!
24 listopada 2013, 14:08 [cytuj]
Nasze pierwsza 11 prezentuje się bardzo dobrze, to samo ławka, a jeszcze mamy Eriksena, Capoue, Chadliego, Naughtona, Rose'a i Gomesa. W tym sezonie mamy bardzo mocną i wyrównaną kadrę. Co do powstrzymania Negredo i Aguero chyba dlatego gra Kaboul a nie Chiriches, Mamy wysokich graczy prócz Holtby'ego aby wygrywać pojedynki w powietrzu, do tego widać, że jesteśmy ustawieni o granie o 3 pkt a nie na remis. Brawo AVB za dobór składu, zobaczymy jak to wypali w praktyce.
Nasze pierwsza 11 prezentuje się bardzo dobrze, to samo ławka, a jeszcze mamy Eriksena, Capoue, Chadliego, Naughtona, Rose'a i Gomesa. W tym sezonie mamy bardzo mocną i wyrównaną kadrę. Co do powstrzymania Negredo i Aguero chyba dlatego gra Kaboul a nie Chiriches, Mamy wysokich graczy prócz Holtby'ego aby wygrywać pojedynki w powietrzu, do tego widać, że jesteśmy ustawieni o granie o 3 pkt a nie na remis. Brawo AVB za dobór składu, zobaczymy jak to wypali w praktyce
24 listopada 2013, 14:10 [cytuj]
Vlad - ze złamanym nosem --- niech sobie odpocznie ... bez przesady - ciekawe czy Azza na prawej czy Lamela ?
Vlad - ze złamanym nosem --- niech sobie odpocznie ... bez przesady - ciekawe czy Azza na prawej czy Lamela ?
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
24 listopada 2013, 14:13 [cytuj]
Lennon zapewne na lewej stronie, podczas meczu pewnie z Lamelą będą się zamieniać.
Lennon zapewne na lewej stronie, podczas meczu pewnie z Lamelą będą się zamieniać
24 listopada 2013, 14:15 [cytuj]
http://www.transfery.info/61190,dziewiec-bledow-glownych-joe-harta :D
24 listopada 2013, 14:19 [cytuj]
Oby ten skład wypalił.. Lamela, bardzo mnie cieszy ze jest w podstawie. Może ustrzeli brameczke. Tylko dziwi mnie brak Towsenda ponieważ myślę ze na razie jest w lepszej formie niż Lennon. No chyba że jednak Azzor-ek zagra na Prawej i zrobi kilka razy obrońców jak za dawnych czasów. Myślę że AVB stawia na to.. Oby tylko nie stracić pierwszej bramki bo potem będzie TRAGEDIA!!!

Oby ten skład wypalił.. Lamela, bardzo mnie cieszy ze jest w podstawie. Może ustrzeli brameczke. Tylko dziwi mnie brak Towsenda ponieważ myślę ze na razie jest w lepszej formie niż Lennon. No chyba że jednak Azzor-ek zagra na Prawej i zrobi kilka razy obrońców jak za dawnych czasów. Myślę że AVB stawia na to.. Oby tylko nie stracić pierwszej bramki bo potem będzie TRAGEDIA!!!;(:cwaniak:
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
24 listopada 2013, 14:25 [cytuj]
Ma może ktoś link do meczu z polskim komentarzem? Czy zostają mi tylko angielscy spikerzy?
Ma może ktoś link do meczu z polskim komentarzem? Czy zostają mi tylko angielscy spikerzy?
24 listopada 2013, 14:25 [cytuj]
Dzisiaj 300-ny występ Dawsona w barwach Spurs!
Dzisiaj 300-ny występ Dawsona w barwach Spurs! :brawo:
24 listopada 2013, 14:27 [cytuj]
[quote=Michał]Ma może ktoś link do meczu z polskim komentarzem? Czy zostają mi tylko angielscy spikerzy?[/quote
http://www.futbolhd.pl/stream1.php
http://www.futbolhd.pl/stream1.php