Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » M.City - Tottenham
24 listopada 2013, 13:40 [cytuj]
M. City: Pantilimon, Zabaleta, Demichelis, Nastasic, Clichy, Navas, Fernandinho, Yaya Toure (C), Nasri, Negredo, Aguero

Substitutes: Hart, Lescott, Richards, Guidetti, Garcia, Milner, Dzeko

Tottenham: Lloris; Walker, Dawson, Kaboul, Verthongen; Sandro, Paulinho; Lennon, Holtby, Lamela; Soldado

Subs: Friedel,Chiriches, Townsend, Defoe, Dembele, Sigurdsson, Adebayor

Lamela od początku !
M. City: Pantilimon, Zabaleta, Demichelis, Nastasic, Clichy, Navas, Fernandinho, Yaya Toure (C), Nasri, Negredo, Aguero Substitutes: Hart, Lescott, Richards, Guidetti, Garcia, Milner, Dzeko Tottenham: Lloris; Walker, Dawson, Kaboul, Verthongen; Sandro, Paulinho; Lennon, Holtby, Lamela; Soldado Subs: Friedel,Chiriches, Townsend, Defoe, Dembele, Sigurdsson, Adebayor Lamela od początku !
24 listopada 2013, 13:46 [cytuj]
Super, że AVB w końcu postawił na Lamele :). I jeszcze Ade na ławce... Nie mogę doczekać się meczu! COYS!
Super, że AVB w końcu postawił na Lamele :). I jeszcze Ade na ławce... Nie mogę doczekać się meczu! COYS!
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
24 listopada 2013, 13:53 [cytuj]
dziwi tylko trochę Sandro i Lennon w wyjściowym :X
24 listopada 2013, 13:54 [cytuj]
Liczę na wejscie Ade w połowie i przynajmniej jedna bramkę jego autorstwa i Lameli. Marzy mi się 3:1 dla nas
Liczę na wejscie Ade w połowie i przynajmniej jedna bramkę jego autorstwa i Lameli. Marzy mi się 3:1 dla nas
24 listopada 2013, 13:55 [cytuj]
Co z Hartem? kontuzje ma?
24 listopada 2013, 13:55 [cytuj]
Kaboul wraca do podstawy :cwaniak:
Kaboul wraca do podstawy :cwaniak:
24 listopada 2013, 13:57 [cytuj]
Mr_Johny powiedział/a:

Sandro wcale nie dziwi. Grał bardzo dobrze i jest w lepszej formie jak Dembele. Jeśli Lennon zagra na swoim nominalnym prawym skrzydle, możemy być pewni, że kilka fajnych rajdów zrobi. Dobre zabezpieczenie środka pola w postaci Sandro i Paulinho, do tego Holtby który umie rozegrać a także trochę powalczyć. Do tego kreatywny Lamela. Za Soldado powinien grać Adebayor, jeśli Hiszpan dziś nic nie strzeli to jak dla mnie może do końca sezonu siedzieć na ławce bo i tak nam nic nie daje, tyle, że perfekcyjnie wykonuje rzuty karne.

Arcz powiedział/a:

Nie kontuzje. Bronił źle to już któryś mecz na ławie siedzi :)
Sandro wcale nie dziwi. Grał bardzo dobrze i jest w lepszej formie jak Dembele. Jeśli Lennon zagra na swoim nominalnym prawym skrzydle, możemy być pewni, że kilka fajnych rajdów zrobi. Dobre zabezpieczenie środka pola w postaci Sandro i Paulinho, do tego Holtby który umie rozegrać a także trochę powalczyć. Do tego kreatywny Lamela. Za Soldado powinien grać Adebayor, jeśli Hiszpan dziś nic nie strzeli to jak dla mnie może do końca sezonu siedzieć na ławce bo i tak nam nic nie daje, tyle, że perfekcyjnie wykonuje rzuty karne. [quote=Arcz]Co z Hartem? kontuzje ma?
24 listopada 2013, 14:02 [cytuj]
JEST I ADE!!!!!!!!
JEST I ADE!!!!!!!!
24 listopada 2013, 14:07 [cytuj]
no to na 99% - z Tromso - togijczyk w wyjścowym .... boje się tego meczu - Negredo - Augero -------- kurwa! jak ich powstrzymać? Musimy liczyć na gole dla Spurs bo to na 0-0 się nie zakończy..:mysli:
no to na 99% - z Tromso - togijczyk w wyjścowym .... boje się tego meczu - Negredo - Augero -------- kurwa! jak ich powstrzymać? Musimy liczyć na gole dla Spurs bo to na 0-0 się nie zakończy..:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
24 listopada 2013, 14:08 [cytuj]
Są zmiany, może coś drgnie. Brawo za Ade, Lamelę i Kaboula.
Są zmiany, może coś drgnie. Brawo za Ade, Lamelę i Kaboula
COYS!
24 listopada 2013, 14:08 [cytuj]
Nasze pierwsza 11 prezentuje się bardzo dobrze, to samo ławka, a jeszcze mamy Eriksena, Capoue, Chadliego, Naughtona, Rose'a i Gomesa. W tym sezonie mamy bardzo mocną i wyrównaną kadrę. Co do powstrzymania Negredo i Aguero chyba dlatego gra Kaboul a nie Chiriches, Mamy wysokich graczy prócz Holtby'ego aby wygrywać pojedynki w powietrzu, do tego widać, że jesteśmy ustawieni o granie o 3 pkt a nie na remis. Brawo AVB za dobór składu, zobaczymy jak to wypali w praktyce.
Nasze pierwsza 11 prezentuje się bardzo dobrze, to samo ławka, a jeszcze mamy Eriksena, Capoue, Chadliego, Naughtona, Rose'a i Gomesa. W tym sezonie mamy bardzo mocną i wyrównaną kadrę. Co do powstrzymania Negredo i Aguero chyba dlatego gra Kaboul a nie Chiriches, Mamy wysokich graczy prócz Holtby'ego aby wygrywać pojedynki w powietrzu, do tego widać, że jesteśmy ustawieni o granie o 3 pkt a nie na remis. Brawo AVB za dobór składu, zobaczymy jak to wypali w praktyce
24 listopada 2013, 14:10 [cytuj]
Vlad - ze złamanym nosem --- niech sobie odpocznie ... bez przesady - ciekawe czy Azza na prawej czy Lamela ?
Vlad - ze złamanym nosem --- niech sobie odpocznie ... bez przesady - ciekawe czy Azza na prawej czy Lamela ?
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
24 listopada 2013, 14:13 [cytuj]
Lennon zapewne na lewej stronie, podczas meczu pewnie z Lamelą będą się zamieniać.
Lennon zapewne na lewej stronie, podczas meczu pewnie z Lamelą będą się zamieniać
24 listopada 2013, 14:15 [cytuj]
[quote=Arcz]Co z Hartem? kontuzje ma?[/quote http://www.transfery.info/61190,dziewiec-bledow-glownych-joe-harta :D
http://www.transfery.info/61190,dziewiec-bledow-glownych-joe-harta :D
24 listopada 2013, 14:19 [cytuj]
Oby ten skład wypalił.. Lamela, bardzo mnie cieszy ze jest w podstawie. Może ustrzeli brameczke. Tylko dziwi mnie brak Towsenda ponieważ myślę ze na razie jest w lepszej formie niż Lennon. No chyba że jednak Azzor-ek zagra na Prawej i zrobi kilka razy obrońców jak za dawnych czasów. Myślę że AVB stawia na to.. Oby tylko nie stracić pierwszej bramki bo potem będzie TRAGEDIA!!!;(:cwaniak:
Oby ten skład wypalił.. Lamela, bardzo mnie cieszy ze jest w podstawie. Może ustrzeli brameczke. Tylko dziwi mnie brak Towsenda ponieważ myślę ze na razie jest w lepszej formie niż Lennon. No chyba że jednak Azzor-ek zagra na Prawej i zrobi kilka razy obrońców jak za dawnych czasów. Myślę że AVB stawia na to.. Oby tylko nie stracić pierwszej bramki bo potem będzie TRAGEDIA!!!;(:cwaniak:
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
24 listopada 2013, 14:25 [cytuj]
Ma może ktoś link do meczu z polskim komentarzem? Czy zostają mi tylko angielscy spikerzy?
Ma może ktoś link do meczu z polskim komentarzem? Czy zostają mi tylko angielscy spikerzy?
24 listopada 2013, 14:25 [cytuj]
Dzisiaj 300-ny występ Dawsona w barwach Spurs! :brawo:
Dzisiaj 300-ny występ Dawsona w barwach Spurs! :brawo:
24 listopada 2013, 14:27 [cytuj]
[quote=Michał]Ma może ktoś link do meczu z polskim komentarzem? Czy zostają mi tylko angielscy spikerzy?[/quote http://www.futbolhd.pl/stream1.php
http://www.futbolhd.pl/stream1.php
1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 31 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się