Forum dyskusyjne
24 listopada 2013, 17:44 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Nie łudziłbym się że ten mecz zmieni nam trenera. Levy da mu kolejną szansę, on ją wykorzysta pogromem w LE i będzie cacy.
Żaden pogrom w Norwegii nie wystarczy. Myślę, że Man United u siebie to może być jego sądny dzień...
Żaden pogrom w Norwegii nie wystarczy. Myślę, że Man United u siebie to może być jego sądny dzień
Can't Smile Without You!!!
24 listopada 2013, 17:46 [cytuj]
Kibice na WHL zapewne już przygotowywują sobie białe chusteczki na tak bardzo ważny mecz
Kibice na WHL zapewne już przygotowywują sobie białe chusteczki na tak bardzo ważny mecz :)
24 listopada 2013, 17:47 [cytuj]
On z dzisiejszej porażki z palcem w dupie sie wytłumaczy Levyemu. Że to taki silny rywal że porażka z nim była wkalkulowana w sezon i takie tam... bla bla bla. Dzisiaj nie skończymy
On z dzisiejszej porażki z palcem w dupie sie wytłumaczy Levyemu. Że to taki silny rywal że porażka z nim była wkalkulowana w sezon i takie tam... bla bla bla. Dzisiaj nie skończymy
24 listopada 2013, 17:48 [cytuj]
Wolff powiedział/a:
Tuczi może problem jest w tym, że Andre ma w szatni doświadczonych zawodników grających pod innymi trenerami oraz w reprezentacjach i to zderzenie z trenerem, który nie potrafi ich ustawić w szatni plus nie ma charyzmy oraz wyników tworzy sytuację, że nikt nie traktuje go poważnie ? Ja miałem kiedyś, krótko kierownika, który mając pojęcie mniejsze niż nowo przyjęty pracownik o specyfice pracy wymyślał niedorzeczne pomysły utrudniające pracę nie dając sobie wytłumaczyć, że się myli
Całkowicie się zgadzam. AVB pokazuje brak doświadczenia i lekkie zadufanie w sobie, bo broni wszystkie swoje błedne decyzje. Jeśli spojrzymy na miny niektórych zawodników, którzy z nim rozmawiają w trakcie meczu, to łatwo zauważymy totalne niezrozumienie i brak powagi. Smutne, ale bardzo prawdziwe. Facet zaczyna rozpierdalać to co budowaliśmy i na co czekaliśmy latami...
Całkowicie się zgadzam. AVB pokazuje brak doświadczenia i lekkie zadufanie w sobie, bo broni wszystkie swoje błedne decyzje. Jeśli spojrzymy na miny niektórych zawodników, którzy z nim rozmawiają w trakcie meczu, to łatwo zauważymy totalne niezrozumienie i brak powagi. Smutne, ale bardzo prawdziwe. Facet zaczyna rozpierdalać to co budowaliśmy i na co czekaliśmy latami
24 listopada 2013, 17:49 [cytuj]
Żadne porażki nie są wkalkulowane w sezon. Trener nie może tak mówić a nawet myśleć, ma ustawić drużynę tak by wygrywała, a jeśli wygrać nie możesz to przynajmniej zremisuj. Teraz nikomu się już nie wytłumaczy bo Levy będzie pod presją kibiców a wiemy, że nasz prezes klubu bez kiwnięcia palcem potrafi podziękować za współpracę.
Żadne porażki nie są wkalkulowane w sezon. Trener nie może tak mówić a nawet myśleć, ma ustawić drużynę tak by wygrywała, a jeśli wygrać nie możesz to przynajmniej zremisuj. Teraz nikomu się już nie wytłumaczy bo Levy będzie pod presją kibiców a wiemy, że nasz prezes klubu bez kiwnięcia palcem potrafi podziękować za współpracę
24 listopada 2013, 17:50 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Levy taki głupi nie jest... Wytłumaczyć to się pewnie wytłumaczy, ale ważniejszą sprawą jest to jak Levy odbierze jego tłumaczenia.
Levy taki głupi nie jest... Wytłumaczyć to się pewnie wytłumaczy, ale ważniejszą sprawą jest to jak Levy odbierze jego tłumaczenia
24 listopada 2013, 17:51 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Żadne porażki nie są wkalkulowane w sezon. Trener nie może tak mówić a nawet myśleć, ma ustawić drużynę tak by wygrywała, a jeśli wygrać nie możesz to przynajmniej zremisuj. Teraz nikomu się już nie wytłumaczy bo Levy będzie pod presją kibiców a wiemy, że nasz prezes klubu bez kiwnięcia palcem potrafi podziękować za współpracę
:brawo:
24 listopada 2013, 17:52 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Levy taki głupi nie jest... Wytłumaczyć to się pewnie wytłumaczy, ale ważniejszą sprawą jest to jak Levy odbierze jego tłumaczenia
To nie Chelsea że się człowieka tak zwalnia i szybko masz nastepnego. No chyba że coś się zmieniło w tym klubie i jesteśmy w chuj bogaci? Bo myślałem że zawodnicy to za kase z Bale przyszli plus tam standardowa kasiorka na transfery co lato.
Jak sie walczy o 4 miejsce to pewnie są wkalkulowane, inna sprawa gdybyśmy walczyli o majstra to OK. A tak?
To nie Chelsea że się człowieka tak zwalnia i szybko masz nastepnego. No chyba że coś się zmieniło w tym klubie i jesteśmy w chuj bogaci? Bo myślałem że zawodnicy to za kase z Bale przyszli plus tam standardowa kasiorka na transfery co lato.
Jak sie walczy o 4 miejsce to pewnie są wkalkulowane, inna sprawa gdybyśmy walczyli o majstra to OK. A tak?
24 listopada 2013, 17:54 [cytuj]
W Tottenhamie też często się zwalniało trenerów, jak widać za mało znasz nasz klub.
W Tottenhamie też często się zwalniało trenerów, jak widać za mało znasz nasz klub. :)
24 listopada 2013, 17:56 [cytuj]
No niestety, nie jestem tak zaawansowanym kibicem który kilka dekad ogląda zespół tak jak wy wszyscy tutaj zgromadzeni. Chyba że na wikipedii to przeczytałeś a tutaj takiego veterana strugasz to ok
No niestety, nie jestem tak zaawansowanym kibicem który kilka dekad ogląda zespół tak jak wy wszyscy tutaj zgromadzeni. Chyba że na wikipedii to przeczytałeś a tutaj takiego veterana strugasz to ok
24 listopada 2013, 17:58 [cytuj]
To nie jest Chelsea, masz rację. Ale, Martin Jol i Juande Ramos powinni dać Tobie coś do myślenia, jeśli znalazłeś chwilkę, aby choćby zerknąć na najnowszą historię klubu, któremu kibicujesz.
Ps. Nie musisz być wieloletnim fanem, ale historia klubu jest pierwszą rzeczą, którą czyta KAŻDY kibic...
To nie jest Chelsea, masz rację. Ale, Martin Jol i Juande Ramos powinni dać Tobie coś do myślenia, jeśli znalazłeś chwilkę, aby choćby zerknąć na najnowszą historię klubu, któremu kibicujesz.
Ps. Nie musisz być wieloletnim fanem, ale historia klubu jest pierwszą rzeczą, którą czyta KAŻDY kibic
24 listopada 2013, 18:02 [cytuj]
Ja jakoś tak szczerze mówiąc to nie przywiazywałem do tego tak wielkiej wagi żeby oglądać kto z poprzedników ile "panował". Tak jestem z zaciągu za czasów Redknappa. Można mnie zbesztać jak chcecie.
W taki razie veterani i ci farbowani veterani kogo proponujecie w zastępstwo AVB? Klinsmann odpadł bo czytałem. Kto następny? Na innej stronie Tottenhamu ktoś proponował Heynskessa -.-
Ja jakoś tak szczerze mówiąc to nie przywiazywałem do tego tak wielkiej wagi żeby oglądać kto z poprzedników ile "panował". Tak jestem z zaciągu za czasów Redknappa. Można mnie zbesztać jak chcecie.
W taki razie veterani i ci farbowani veterani kogo proponujecie w zastępstwo AVB? Klinsmann odpadł bo czytałem. Kto następny? Na innej stronie Tottenhamu ktoś proponował Heynskessa -.-
24 listopada 2013, 18:07 [cytuj]
Z tymi farbowanymi veteranami to masz chyba na myśli siebie, bo Ci co tu są przynajmniej Ci którzy się wypowiadają są prawdziwymi kibicami, a o ile dobrze pamiętam Ty miałeś się już na tym forum nie wypowiadać

. Klinsmann odpada ? Ciekawe, skoro wyraził kiedyś chęć prowadzenia Tottenhamu

Mi to pasuje Hiddink

, zresztą zobaczymy jakiego asa w rękawie trzyma Levy. Boas jak wygra z United to zostanie, jeśli przegramy pewnie poleci, remis może go jeszcze uratować, ale nie na długo, ale wątpie w to, że AVB będzie do końca sezonu, jeśli przez tyle kolejek gramy tak samo beznadziejnie, to dlaczego teraz czy za tydzien gra miałaby nagle wyglądać inaczej.
Z tymi farbowanymi veteranami to masz chyba na myśli siebie, bo Ci co tu są przynajmniej Ci którzy się wypowiadają są prawdziwymi kibicami, a o ile dobrze pamiętam Ty miałeś się już na tym forum nie wypowiadać :). Klinsmann odpada ? Ciekawe, skoro wyraził kiedyś chęć prowadzenia Tottenhamu :) Mi to pasuje Hiddink :), zresztą zobaczymy jakiego asa w rękawie trzyma Levy. Boas jak wygra z United to zostanie, jeśli przegramy pewnie poleci, remis może go jeszcze uratować, ale nie na długo, ale wątpie w to, że AVB będzie do końca sezonu, jeśli przez tyle kolejek gramy tak samo beznadziejnie, to dlaczego teraz czy za tydzien gra miałaby nagle wyglądać inaczej
24 listopada 2013, 18:09 [cytuj]
Mateuszku nie obraź się bo nie jest to atak na Ciebie ale na tej stronie jest trochę osób, które są tu od początku pierwszej spursmanii, kiedy nasz zespół tułał się po środkach tabeli z Carami Andertonami czy napastniko obrońcami typu Doherty i dlatego mamy może bardziej wryte w pamięć "ekscesy" jak z Santinim 13 spotkań i do widzenia. Nie oznacza to, że jesteś gorszy czy nie masz racji (nie wiem nawet od kiedy kibicujesz kogutom) tylko inni mają większy pryzmat spojrzenia na niektóre sprawy.I nie chodzi tu o zbesztanie Ciebie czy kogoś innego tylko o to, że często przychodzą młodzi i mijają się z faktami pisząc jaki to jest klub nie znając jego przeszłości.
Mateuszku nie obraź się bo nie jest to atak na Ciebie ale na tej stronie jest trochę osób, które są tu od początku pierwszej spursmanii, kiedy nasz zespół tułał się po środkach tabeli z Carami Andertonami czy napastniko obrońcami typu Doherty i dlatego mamy może bardziej wryte w pamięć "ekscesy" jak z Santinim 13 spotkań i do widzenia. Nie oznacza to, że jesteś gorszy czy nie masz racji (nie wiem nawet od kiedy kibicujesz kogutom) tylko inni mają większy pryzmat spojrzenia na niektóre sprawy.I nie chodzi tu o zbesztanie Ciebie czy kogoś innego tylko o to, że często przychodzą młodzi i mijają się z faktami pisząc jaki to jest klub nie znając jego przeszłości
24 listopada 2013, 18:16 [cytuj]
Nie podoba mi sie gra Kogutow bardziej niż naszej reprezentacji.Koguty przewyzszaja nasza repe składem w a grają tak ze na trzeźwo się ich nie da oglądać .Spodziewam się zmiany trenera po meczu z MU
Nie podoba mi sie gra Kogutow bardziej niż naszej reprezentacji.Koguty przewyzszaja nasza repe składem w a grają tak ze na trzeźwo się ich nie da oglądać .Spodziewam się zmiany trenera po meczu z MU
24 listopada 2013, 18:18 [cytuj]
Andre zwija bagaż
Andre zwija bagaż:lezkawoku:
24 listopada 2013, 18:21 [cytuj]
Tak samo nie rozumiem wypożyczenia BAE do QPR ! ten Boas to ślepy jest ?
Tak samo nie rozumiem wypożyczenia BAE do QPR ! ten Boas to ślepy jest ?
24 listopada 2013, 18:35 [cytuj]
Wolff powiedział/a:
Mateuszku nie obraź się bo nie jest to atak na Ciebie ale na tej stronie jest trochę osób, które są tu od początku pierwszej spursmanii, kiedy nasz zespół tułał się po środkach tabeli z Carami Andertonami czy napastniko obrońcami typu Doherty i dlatego mamy może bardziej wryte w pamięć "ekscesy" jak z Santinim 13 spotkań i do widzenia. Nie oznacza to, że jesteś gorszy czy nie masz racji (nie wiem nawet od kiedy kibicujesz kogutom) tylko inni mają większy pryzmat spojrzenia na niektóre sprawy.I nie chodzi tu o zbesztanie Ciebie czy kogoś innego tylko o to, że często przychodzą młodzi i mijają się z faktami pisząc jaki to jest klub nie znając jego przeszłości
Nic dodać nic ująć...
Ps. Ty Mateusz się nie obrażaj, ale postaraj się nas zrozumieć... Nas, czyli tych, którzy przeżyli już naprawde wiele ze Spurs
Nic dodać nic ująć... :brawo:
Ps. Ty Mateusz się nie obrażaj, ale postaraj się nas zrozumieć... Nas, czyli tych, którzy przeżyli już naprawde wiele ze Spurs :F
24 listopada 2013, 18:46 [cytuj]
Dobra chłopaki, skoro tak mówicie to tak jest. Inna sprawa że ja po prostu tego nie sprawdzałem. Po prostu wagi nie przykładałem. Mój błąd jak piznąłem babola.
A co do Klinsmanna to nie chodzi że on sam nie chce tylko czytałem wypowiedzi tutaj, że to typowo reprezentacyjny trener, że w Bayernie sobie nie poradził. To gdzieś jest w Koguty, newsy, wszystko. Trzeba poszukać
Dobra chłopaki, skoro tak mówicie to tak jest. Inna sprawa że ja po prostu tego nie sprawdzałem. Po prostu wagi nie przykładałem. Mój błąd jak piznąłem babola.
A co do Klinsmanna to nie chodzi że on sam nie chce tylko czytałem wypowiedzi tutaj, że to typowo reprezentacyjny trener, że w Bayernie sobie nie poradził. To gdzieś jest w Koguty, newsy, wszystko. Trzeba poszukać