24 listopada 2013, 18:49 [cytuj]
Babola potrafi "piznąć" każdy. Tak więc się nie obrażaj, bo chyba nie o to nam tutaj wszystkim chodzi
Babola potrafi "piznąć" każdy. Tak więc się nie obrażaj, bo chyba nie o to nam tutaj wszystkim chodzi :D
Can't Smile Without You!!!
24 listopada 2013, 18:52 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Dobra chłopaki, skoro tak mówicie to tak jest. Inna sprawa że ja po prostu tego nie sprawdzałem. Po prostu wagi nie przykładałem. Mój błąd jak piznąłem babola
Co do zwalniania trenerów, Martin Jol poleciał w trakcie meczu z Sewillą w Pucharze Uefa

Tak więc Prezes potrafi szokować.
Co do zwalniania trenerów, Martin Jol poleciał w trakcie meczu z Sewillą w Pucharze Uefa ;) Tak więc Prezes potrafi szokować
Offence win games, defence wins titles
24 listopada 2013, 18:52 [cytuj]
Dobra, nie wałkujmy już. Mój błąd i tyle
Manchester United remisuje tracąc bramkę w doliczonym czasie gry
Dobra, nie wałkujmy już. Mój błąd i tyle :kwiatek:
Manchester United remisuje tracąc bramkę w doliczonym czasie gry :kotek:
24 listopada 2013, 18:55 [cytuj]
Ależ to pasuje do dzisiejszego meczu!
To było nocą, gdy księżyc jasno świecił
wiesz już na pewno- nie bedzie z tego dzieci
Tak to bolało, choć sama nie wiesz czemu
Jak to się stało,oddałaś się Rudemu.
Ależ to pasuje do dzisiejszego meczu! :muza:
To było nocą, gdy księżyc jasno świecił
wiesz już na pewno- nie bedzie z tego dzieci
Tak to bolało, choć sama nie wiesz czemu
Jak to się stało,oddałaś się Rudemu
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
24 listopada 2013, 18:59 [cytuj]
Po United mamy Fulham i Sunderland. A myślałem że jakoś od razu ten Liverpool i Southampton. Co ciekawe rewanż z Mu to już pierwszy stycznia
Po United mamy Fulham i Sunderland. A myślałem że jakoś od razu ten Liverpool i Southampton. Co ciekawe rewanż z Mu to już pierwszy stycznia
24 listopada 2013, 19:04 [cytuj]
United zremisowało z Cardiff 2:2!
Może nie jest z nami tak źle? jakby nie patrzeć, wiekszy wstyd to stracić pkt z beniaminkiem niż dostac 6 bramek od czołowego klubu ligi. Arsenal dostał 2 sezony temu 8 bramek i jakoś im to nie przeszkodziło w walce o TOP4.
Może nie jest z nami tak źle? jakby nie patrzeć, wiekszy wstyd to stracić pkt z beniaminkiem niż dostac 6 bramek od czołowego klubu ligi. Arsenal dostał 2 sezony temu 8 bramek i jakoś im to nie przeszkodziło w walce o TOP4
24 listopada 2013, 19:11 [cytuj]
No nie możliwe, żeby tacy zawodnicy bez powodu grali takie gówno, bez przesady
a 12 kolejka to nie jest wina nie zgrania, zresztą AVB sam mówił ze są zgrani
tuczi powiedział/a:
Nie wiem czy się ze mną zgodzicie, ale od pewnego czasu sądzę, iż AVB stracił szatnię. Dokładnie tak samo jak w Chelsea. Może nie z tych samych powodów, bo chyba jakiegoś otwartego konfliktu ze "starymi" piłkarzami nie ma, ale jednak. Wywiady, których udzielali Verts i Dembele, sugerują pewne problemy. To nie wróży niczego dobrego
bardzo możliwe ze sie tak stało, przecież jak by nie było tych 3 karnych to jesteśmy na 14 miejscu, a tracąc tam głupie bramki to jesteśmy 17-18
Jeśli dobrze pamietam i jak zawodnicy zwalniali Ramosa to była koncówka tabeli... tu karne to przekłamały
Jeśli faktycznie zawodnicy robią taki syf, to teraz 0-0 z tromso i z 5-0 dla MU to załatwi sprawe, jak ma sie stać to lepiej jak najszybciej
bardzo możliwe ze sie tak stało, przecież jak by nie było tych 3 karnych to jesteśmy na 14 miejscu, a tracąc tam głupie bramki to jesteśmy 17-18
Jeśli dobrze pamietam i jak zawodnicy zwalniali Ramosa to była koncówka tabeli... tu karne to przekłamały
Jeśli faktycznie zawodnicy robią taki syf, to teraz 0-0 z tromso i z 5-0 dla MU to załatwi sprawe, jak ma sie stać to lepiej jak najszybciej
24 listopada 2013, 19:19 [cytuj]
lukempire powiedział/a:
Może nie jest z nami tak źle? jakby nie patrzeć, wiekszy wstyd to stracić pkt z beniaminkiem niż dostac 6 bramek od czołowego klubu ligi. Arsenal dostał 2 sezony temu 8 bramek i jakoś im to nie przeszkodziło w walce o TOP4
Jest źle, juz po meczu z WHU powinniśmy wyciągnąć konsekwencje, do tego porażka z Newcastle. Meczu z United nie wygramy bo w tym sezonie na WHL gramy bardzo kiepsko.
Jest źle, juz po meczu z WHU powinniśmy wyciągnąć konsekwencje, do tego porażka z Newcastle. Meczu z United nie wygramy bo w tym sezonie na WHL gramy bardzo kiepsko
27 listopada 2013, 18:29 [cytuj]
Mecz z City nie wyszedł, ale trzeba przyznać, że są w gazie. Grają nierówno, ale mają tyle opcji w ataku, że kiedy mają swój dzień są w stanie wygrać z każdym. AVB ma problem z Vertonghenem, którego uporczywie wystawia na lewej obronie wobec kontuzji Rose'a i Naughton'a . Kaboul to nie jest najlepsza opcja w środku obrony, ale skoro nie Vertonghen to pytanie co wybrać? Obiecująco zapowiadał się Capue , który jest świetny 1 na 1 , bardzo zwrotny i na takiego Aguerro byłby nieoceniony. ale leczy się. Chiriches też zaniemógł. Gra piłką wygląda naprawdę nieźle i taktycznie jesteśmy naprawdę o niebo lepsi niż w zeszłym sezonie. Są mecze , jak ten z Cardiff ( z którym, o zgrozo, przegrało City) , gdzie rywale nie wiedzą jak grać w piłkę. Głowy do góry, 3 pkt z United i jesteśmy w domu!
Mecz z City nie wyszedł, ale trzeba przyznać, że są w gazie. Grają nierówno, ale mają tyle opcji w ataku, że kiedy mają swój dzień są w stanie wygrać z każdym. AVB ma problem z Vertonghenem, którego uporczywie wystawia na lewej obronie wobec kontuzji Rose'a i Naughton'a . Kaboul to nie jest najlepsza opcja w środku obrony, ale skoro nie Vertonghen to pytanie co wybrać? Obiecująco zapowiadał się Capue , który jest świetny 1 na 1 , bardzo zwrotny i na takiego Aguerro byłby nieoceniony. ale leczy się. Chiriches też zaniemógł. Gra piłką wygląda naprawdę nieźle i taktycznie jesteśmy naprawdę o niebo lepsi niż w zeszłym sezonie. Są mecze , jak ten z Cardiff ( z którym, o zgrozo, przegrało City) , gdzie rywale nie wiedzą jak grać w piłkę. Głowy do góry, 3 pkt z United i jesteśmy w domu!