Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » M.City - Tottenham
24 listopada 2013, 14:27 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Vlad - ze złamanym nosem --- niech sobie odpocznie ... bez przesady - ciekawe czy Azza na prawej czy Lamela ?

Jeśli Navas będzie grał na prawej to myślę, że Lennon będzie biegał po lewej, aby wspierać Vertsa w obronie. Lamela z defensywą ma się jednak troszkę bardziej na opak niż Azza.
Jeśli Navas będzie grał na prawej to myślę, że Lennon będzie biegał po lewej, aby wspierać Vertsa w obronie. Lamela z defensywą ma się jednak troszkę bardziej na opak niż Azza
Can't Smile Without You!!!
24 listopada 2013, 14:28 [cytuj]
potrzebuje jakiegos dobrego streama, nie wiem czemu ale coolsport.tv zbanowalo region albo moje ip :/
potrzebuje jakiegos dobrego streama, nie wiem czemu ale coolsport.tv zbanowalo region albo moje ip :/
24 listopada 2013, 14:29 [cytuj]
http://www.futbolhd.pl/stream1.php
http://www.futbolhd.pl/stream1.php
24 listopada 2013, 14:31 [cytuj]
Byle tylko Pantilimon nie miał meczu życia z nami. Gdybyśmy byli bardziej bramkostrzelni byłbym o wiele bardziej spokojniejszy o wynik a tak trzeba liczyć na naszą obronę i Hugo.
Byle tylko Pantilimon nie miał meczu życia z nami. Gdybyśmy byli bardziej bramkostrzelni byłbym o wiele bardziej spokojniejszy o wynik a tak trzeba liczyć na naszą obronę i Hugo
24 listopada 2013, 14:32 [cytuj]
aha
aha
Super zaczynaja ... w 13 sek
Super zaczynaja ... w 13 sek
KURWAAAAAAAAAAA
KURWAAAAAAAAAAA
24 listopada 2013, 14:33 [cytuj]
Już kurwa nagrali 15 sekunda brawo
Już kurwa nagrali 15 sekunda brawo
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
24 listopada 2013, 14:33 [cytuj]
nie wierze w to.. co to kurwa było !
nie wierze w to.. co to kurwa było !
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
24 listopada 2013, 14:35 [cytuj]
Pieprzone dauny i weź tu ich oglądaj :/
Pieprzone dauny i weź tu ich oglądaj :/
24 listopada 2013, 14:38 [cytuj]
zastanawiam się czy oglądać dalej
zastanawiam się czy oglądać dalej
24 listopada 2013, 14:39 [cytuj]
obrona w ogóle sobie nie radzi, muszą sie ogarnąć bo skończymy z 5 bramkami w siatce
obrona w ogóle sobie nie radzi, muszą sie ogarnąć bo skończymy z 5 bramkami w siatce
Dajesz Lameli szanse od 1 minuty a on co? 80% SZANSA. Ale ok mamy czas a teraz dziękujemy Loris. Raz zjebał a teraz naprawił bo było by dwa . Niech sie kurcze obudzą.
Dajesz Lameli szanse od 1 minuty a on co? 80% SZANSA. Ale ok mamy czas a teraz dziękujemy Loris. Raz zjebał a teraz naprawił bo było by dwa . Niech sie kurcze obudzą
haha, cóż moge powiedzieć. Ręce mi opadają tak naprawdę. To co gra ta drużyna to mi wstyd, wstyd mi kurwa potwornie. Kompromitacja
haha, cóż moge powiedzieć. Ręce mi opadają tak naprawdę. To co gra ta drużyna to mi wstyd, wstyd mi kurwa potwornie. Kompromitacja
24 listopada 2013, 14:41 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
poczekaj z ocenami i osądami do końca meczu ;)
24 listopada 2013, 14:43 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
Przecież to reguła jest. Tracimy pierwsi i punktu nie zdobywamy. Zobaczysz, jeszcze coś bym myślał z dupy strzelić żeby 0:0 było a tak to nie ma co myśleć. Prawda jest taka że sami sobie wjebaliśmy bramkę :)pozdrawiam
Przecież to reguła jest. Tracimy pierwsi i punktu nie zdobywamy. Zobaczysz, jeszcze coś bym myślał z dupy strzelić żeby 0:0 było a tak to nie ma co myśleć. Prawda jest taka że sami sobie wjebaliśmy bramkę :)pozdrawiam
24 listopada 2013, 14:43 [cytuj]
Sandro GENIALNIE KOZAK ALE CZYŚCI !!! :D
Sandro GENIALNIE KOZAK ALE CZYŚCI !!! :D
24 listopada 2013, 14:45 [cytuj]
Soldado szybkość i gracja słonia.
Soldado szybkość i gracja słonia
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
24 listopada 2013, 14:45 [cytuj]
Efendi6 powiedział/a:
Dajesz Lameli szanse od 1 minuty a on co? 80% SZANSA. Ale ok mamy czas a teraz dziękujemy Loris. Raz zjebał a teraz naprawił bo było by dwa . Niech sie kurcze obudzą

nic nie naprawił, wszystko co się dzieje jest konsekwencją jego błędu, musieliśmy się odsłonić bo odrabiamy straty. Dla mnie to jest głupszy niż Boruc
nic nie naprawił, wszystko co się dzieje jest konsekwencją jego błędu, musieliśmy się odsłonić bo odrabiamy straty. Dla mnie to jest głupszy niż Boruc
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
<  1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 45 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się