Forum dyskusyjne
24 listopada 2013, 14:55 [cytuj]
Lamela to sie powinien uczyć driblingu od Lennona.
Lamela to sie powinien uczyć driblingu od Lennona
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
24 listopada 2013, 14:58 [cytuj]
A co do meczu puki chwila wytchnienia dobrze ale kto ma strzelić Vertohen ?
A co do meczu puki chwila wytchnienia dobrze ale kto ma strzelić Vertohen ?:bezradny:
24 listopada 2013, 14:58 [cytuj]
n? sorry
n? sorry
24 listopada 2013, 15:00 [cytuj]
Efendi6 powiedział/a:

Pisze się póki. A Vertohen to taki nowy Asulej- Cotton?
Pisze się póki. A Vertohen to taki nowy Asulej- Cotton?
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
24 listopada 2013, 15:00 [cytuj]
Efendi6 powiedział/a:

puki? Serio? puki?
puki? Serio? puki? :krzyk:
24 listopada 2013, 15:06 [cytuj]
Pykajmy dalej na własnej połowie
Pykajmy dalej na własnej połowie
24 listopada 2013, 15:06 [cytuj]
Brawo Lloris świetne wybicia piłki, nie ma co!
Brawo Lloris świetne wybicia piłki, nie ma co!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
24 listopada 2013, 15:07 [cytuj]
Dalej wierzysz w to że to odrobimy? Ciekawe co AVB powie na konferencji? To już mamy po meczu w chuj poważnie
Dalej wierzysz w to że to odrobimy? Ciekawe co AVB powie na konferencji? To już mamy po meczu w chuj poważnie
24 listopada 2013, 15:08 [cytuj]
Haha, lol. GLHF. Co oni odpierdalają? Ciągle głupio tracimy bramki. Trochę szczęścia by się naszym przydało, to może coś by wykombinowali. Jak nie zaczną za niedługo serii takiej jak w zeszłym roku, to TOP6 będzie poza naszym zasięgiem.
Haha, lol. GLHF. Co oni odpierdalają? Ciągle głupio tracimy bramki. Trochę szczęścia by się naszym przydało, to może coś by wykombinowali. Jak nie zaczną za niedługo serii takiej jak w zeszłym roku, to TOP6 będzie poza naszym zasięgiem. ;)
LMAO
24 listopada 2013, 15:08 [cytuj]
Lloris przy bramce znow zawinil. Jak bramkarz takiej klasy moze wykopywac pilke nawet nie do polowy?
Lloris przy bramce znow zawinil. Jak bramkarz takiej klasy moze wykopywac pilke nawet nie do polowy?
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
24 listopada 2013, 15:09 [cytuj]
Jaki Paulinho jest marny w ofensywie to nie mam pytań. Co on kurwa robi tam to ja pojęcia nie mam
Jaki Paulinho jest marny w ofensywie to nie mam pytań. Co on kurwa robi tam to ja pojęcia nie mam :brawo:
24 listopada 2013, 15:09 [cytuj]
AVB zamierza zrobić jakieś zmiany? Czy on nie widzi że jego plan upadł i trzeba coś z tym zrobić
AVB zamierza zrobić jakieś zmiany? Czy on nie widzi że jego plan upadł i trzeba coś z tym zrobić
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
24 listopada 2013, 15:10 [cytuj]
Varba zgoda Lloris nie jest bez winy ale co my k*** gramy cały czas pomoc do obrony ta do bramkarza i co on ma zrobić ? W dodatku dajemy się wyprzedzać. To jest taktyka naszego trenera pykamy na własnej połowie i może coś się uda w ataku a tam bieda i nędza, brak pomysłu. A obrona MC wcale monolitem nie jest i popełnia mnóstwo błędów
Varba zgoda Lloris nie jest bez winy ale co my k*** gramy cały czas pomoc do obrony ta do bramkarza i co on ma zrobić ? W dodatku dajemy się wyprzedzać. To jest taktyka naszego trenera pykamy na własnej połowie i może coś się uda w ataku a tam bieda i nędza, brak pomysłu. A obrona MC wcale monolitem nie jest i popełnia mnóstwo błędów
24 listopada 2013, 15:10 [cytuj]
Kurwa i jak tu się nie wściec. Jak Loris nie umie wykopywać to niech nie gra. Ale dobrze bo dwie akcje i dwa podania do tyłu były i po tym dwie bramki .. Może przypadkowo ale dobrze. Bo to nie jest słaby przeciwnik tylko mocny rywal. I tu nie chodzi o brak Garetha z taką paką to tu powinno być 1-1 bynajmniej. A nie takie gówno. Założę się że z tą grą jeszcze 2 dostaniemy. Brawo AVB

Kurwa i jak tu się nie wściec. Jak Loris nie umie wykopywać to niech nie gra. Ale dobrze bo dwie akcje i dwa podania do tyłu były i po tym dwie bramki .. Może przypadkowo ale dobrze. Bo to nie jest słaby przeciwnik tylko mocny rywal. I tu nie chodzi o brak Garetha z taką paką to tu powinno być 1-1 bynajmniej. A nie takie gówno. Założę się że z tą grą jeszcze 2 dostaniemy. Brawo AVB :brawo::brawo:
24 listopada 2013, 15:11 [cytuj]
Co teraz Kaboul odjebał to nie mam pojęcia
Co teraz Kaboul odjebał to nie mam pojęcia :|
24 listopada 2013, 15:12 [cytuj]
varba powiedział/a:
Jego plan jest przegenialny. Tu jest po prostu jakiś błąd w Matrixie.
Jego plan jest przegenialny. Tu jest po prostu jakiś błąd w Matrixie
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
Dziękuje Kaboul!
Dziękuje Kaboul!
Pięknie. Jest popis po prostu.
Pięknie. Jest popis po prostu
COYS!
Przepraszam za błędy, z nerwów panowie. Bo nie mogę na to patrzeć. 3=0

Pięknie.
Przepraszam za błędy, z nerwów panowie. Bo nie mogę na to patrzeć. 3=0 ;( :wysmiewacz: Pięknie