Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » M.City - Tottenham
24 listopada 2013, 15:12 [cytuj]
"Myślę, że to będzie trudny mecz, jak każdy. Musimy zagrać z pełną ufnością w swoje umiejętności. Zrobimy wszystko, by osiągnąć dobry rezultat. Od początku będziemy naciskać, walczyć o każdą piłkę, aby górować nad City. Zwycięstwo byłoby dla nas świetne. Każdy mecz jest równie ważny. Myślę, że jesteśmy w stanie tego dokonać".

SANDRO
"Myślę, że to będzie trudny mecz, jak każdy. Musimy zagrać z pełną ufnością w swoje umiejętności. Zrobimy wszystko, by osiągnąć dobry rezultat. Od początku będziemy naciskać, walczyć o każdą piłkę, aby górować nad City. Zwycięstwo byłoby dla nas świetne. Każdy mecz jest równie ważny. Myślę, że jesteśmy w stanie tego dokonać". SANDRO
24 listopada 2013, 15:13 [cytuj]
To jest jakiś żart?
To jest jakiś żart?
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
7:0????
7:0????
Chiriches jest kontuzjowany?
Chiriches jest kontuzjowany?
24 listopada 2013, 15:14 [cytuj]
ALE TO KURWA ODROBIMY JAK MÓWI ARCZ :)W pizdu z tym. Kurwa nasze bramki strzelone a stracone to jest statystyka spadkowicza ligi. Dziękuję
ALE TO KURWA ODROBIMY JAK MÓWI ARCZ :)W pizdu z tym. Kurwa nasze bramki strzelone a stracone to jest statystyka spadkowicza ligi. Dziękuję
24 listopada 2013, 15:15 [cytuj]
jebłem i już nie włączam tej padaki .
Andre wypierdalasz-zaraz i zwijasz-bagasz .
jebłem i już nie włączam tej padaki . Andre wypierdalasz-zaraz i zwijasz-bagasz
24 listopada 2013, 15:15 [cytuj]
Czekam aż shity dojebią 10:0 może wtedy wyleci .
Czekam aż shity dojebią 10:0 może wtedy wyleci
24 listopada 2013, 15:16 [cytuj]
Jeśli AvB za chwile nie wyjebie Sandro, to ten zaraz sam się wyjebie czerwoną kartką...l:zly:
Jeśli AvB za chwile nie wyjebie Sandro, to ten zaraz sam się wyjebie czerwoną kartką...l:zly:
24 listopada 2013, 15:17 [cytuj]
avb geniusz taktyki, cały sezon dna.
avb geniusz taktyki, cały sezon dna
Zwalniamy AVB, zatrudniamy Harry'ego, sprzedajemy siedem nowych nabytków, kupujemy Bale'a :P Recepta na poprawę gry. A poważnie: napiszę to po raz pierwszy w 'karierze', ale cierpliwość się skończyła: z tym trenerem nie osiągniemy nic. Zgranie, budowanie drużyny z nowymi zawodnikami? Ile można się zgrywać? Jest 12 kolejka. To już nie jest, nie może być brak zgrania tylko kryzys, gorsza forma albo coś w ten deseń (jak zwał tak zwał). Na papierze wyglądamy mega - gramy gówno. Trener do zmiany.
Zwalniamy AVB, zatrudniamy Harry'ego, sprzedajemy siedem nowych nabytków, kupujemy Bale'a :P Recepta na poprawę gry. A poważnie: napiszę to po raz pierwszy w 'karierze', ale cierpliwość się skończyła: z tym trenerem nie osiągniemy nic. Zgranie, budowanie drużyny z nowymi zawodnikami? Ile można się zgrywać? Jest 12 kolejka. To już nie jest, nie może być brak zgrania tylko kryzys, gorsza forma albo coś w ten deseń (jak zwał tak zwał). Na papierze wyglądamy mega - gramy gówno. Trener do zmiany
COYS!
Nasz progres po pierwszej połowie w śród wszystkich meczów wynosi 0. A więc no co. Harry HELP!! i co do Soldado 00000...
Nasz progres po pierwszej połowie w śród wszystkich meczów wynosi 0. A więc no co. Harry HELP!! i co do Soldado 00000
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
Ja pierdole, a wszystko przez to, że musimy łatać lewą obronę Vertonghenem.
Musimy liczyć na AVB, bo tylko on może coś zmienić. Nasi piłkarze są dzisiaj tak słabi, że ktoś ich musi mocno jebnąć w łeb, może im pomoże.
Ja pierdole, a wszystko przez to, że musimy łatać lewą obronę Vertonghenem. Musimy liczyć na AVB, bo tylko on może coś zmienić. Nasi piłkarze są dzisiaj tak słabi, że ktoś ich musi mocno jebnąć w łeb, może im pomoże
LMAO
24 listopada 2013, 15:19 [cytuj]
Hades powiedział/a:
JNasi piłkarze są dzisiaj tak słabi

Gdyby to był tylko kilkudniowy kryzys to bym zrozumiał , ale sandro i kaboul to klasa światowa . Dzisiaj gramy 9 vs 13
Gdyby to był tylko kilkudniowy kryzys to bym zrozumiał , ale sandro i kaboul to klasa światowa . Dzisiaj gramy 9 vs 13
A Walker... kurwa jedźcie po AVB, a sami byście z takimi frajerami gówno osiągnęli. Co oni grają w ogóle. Nic im nie pomoże.
A Walker... kurwa jedźcie po AVB, a sami byście z takimi frajerami gówno osiągnęli. Co oni grają w ogóle. Nic im nie pomoże
LMAO
Nie na moje nerwy. Wylączam ;( Wyje... trenera bo gra żałosna. @Hades: mając taki skład nie można tak grać.
Nie na moje nerwy. Wylączam ;( Wyje... trenera bo gra żałosna. @Hades: mając taki skład nie można tak grać
Mateuszek powiedział/a:
umiesz czytać? napisałem zebyś poczekał z ocenami do końca meczu, a nie zaczynał płacz w 8 minucie. Nigdzie nie napisałem, że coś odrobimy choć bardzo bym chciał
umiesz czytać? napisałem zebyś poczekał z ocenami do końca meczu, a nie zaczynał płacz w 8 minucie. Nigdzie nie napisałem, że coś odrobimy choć bardzo bym chciał
24 listopada 2013, 15:20 [cytuj]
Wywieziemy 3 Panowie :)
Wywieziemy 3 Panowie :)
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
Pytanie czy nasi zawodnicy grają tak słabo bo nic nie potrafią czy trener tak źle ich ustawia i ustala im takie a nie inne zadania na boisku. Niestety coraz bardziej obawiam się, że AVB to drugi Ramos
Pytanie czy nasi zawodnicy grają tak słabo bo nic nie potrafią czy trener tak źle ich ustawia i ustala im takie a nie inne zadania na boisku. Niestety coraz bardziej obawiam się, że AVB to drugi Ramos
AVB nie umie zrobić z nas drużyny. Nie mamy jakości i jaj, tak naprawde po tej kolejce będziemy tam gdzie już dawno powinniśmy być w tym sezonie.
AVB nie umie zrobić z nas drużyny. Nie mamy jakości i jaj, tak naprawde po tej kolejce będziemy tam gdzie już dawno powinniśmy być w tym sezonie
Dowieźli tylko 3-0 niebywałe i wręcz fascynujące. Jak myślicie w szatni AVB odmieni zespół i wygramy 3-4.. Albo Bale przyjedzie taksówką i strzeli na 3-3.
Dowieźli tylko 3-0 niebywałe i wręcz fascynujące. Jak myślicie w szatni AVB odmieni zespół i wygramy 3-4.. Albo Bale przyjedzie taksówką i strzeli na 3-3
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 43 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się