Forum dyskusyjne
24 listopada 2013, 15:20 [cytuj]
NO A JAK JA PISAŁEM ŻE CHUJOWO GRAMY PRZY TYCH MECZACH WYGRANYCH PO 1:0 TO BYŁEM KARCONY. MAMY 0:3 Z CITY DO PRZERWY I JUŻ AVB OUT

JA PIERDOLE CO ZA DZIECI. I JESZCZE WYŁĄCZAJĄ MECZ

TO TACY FANI? SPIERDALAĆ STĄD KTO WYŁĄCZA TELEWIZOR TERAZ I NIE WRACAĆ. AMEN
NO A JAK JA PISAŁEM ŻE CHUJOWO GRAMY PRZY TYCH MECZACH WYGRANYCH PO 1:0 TO BYŁEM KARCONY. MAMY 0:3 Z CITY DO PRZERWY I JUŻ AVB OUT :D:D JA PIERDOLE CO ZA DZIECI. I JESZCZE WYŁĄCZAJĄ MECZ :wysmiewacz: TO TACY FANI? SPIERDALAĆ STĄD KTO WYŁĄCZA TELEWIZOR TERAZ I NIE WRACAĆ. AMEN
24 listopada 2013, 15:21 [cytuj]
coś czuje ze będzie 3:4
coś czuje ze będzie 3:4
24 listopada 2013, 15:22 [cytuj]
Hades powiedział/a:
A Walker... kurwa jedźcie po AVB, a sami byście z takimi frajerami gówno osiągnęli. Co oni grają w ogóle. Nic im nie pomoże
Ale czyja to wina co oni grają? Słaby Walker, słaby Sandro, słaby Kaboul, słaby Soldado. Niech mi ktoś powie, że oni nie mają papierów na grę. A jednak nie grają. Ktoś tu nie wykorzystuje potencjału swojej kadry.
I niech ktoś coś coś zrobi z Mateuszkiem i jego Caps Lockiem, bo po oczach to jebie niemiłosiernie.
Ale czyja to wina co oni grają? Słaby Walker, słaby Sandro, słaby Kaboul, słaby Soldado. Niech mi ktoś powie, że oni nie mają papierów na grę. A jednak nie grają. Ktoś tu nie wykorzystuje potencjału swojej kadry.
I niech ktoś coś coś zrobi z Mateuszkiem i jego Caps Lockiem, bo po oczach to jebie niemiłosiernie
COYS!
24 listopada 2013, 15:22 [cytuj]
Dzudolffo powiedział/a:
Wywieziemy 3 Panowie

wystarcza 3 zmiany-Vlad za Kaboula,Dembele za Sandro i Bayo za Holtbiego.
:boisie:
wystarcza 3 zmiany-Vlad za Kaboula,Dembele za Sandro i Bayo za Holtbiego
24 listopada 2013, 15:25 [cytuj]
Nie takie mecze się zdarzały, ale dzisiaj to chyba nic nie pomoże. Nawet brak Harta i słaba gra City. Obstawiam,że strzelimy im 2 i skończy się 3-2, w końcówce oczywiście gonitwa, która nic nie da.
Nie takie mecze się zdarzały, ale dzisiaj to chyba nic nie pomoże. Nawet brak Harta i słaba gra City. Obstawiam,że strzelimy im 2 i skończy się 3-2, w końcówce oczywiście gonitwa, która nic nie da
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
24 listopada 2013, 15:26 [cytuj]
Trzymanie dłużej AVB to marnowanie czasu dla nowego trenera, który już mógłby się zgrywać. Nie wierzę, że są jeszcze jego zwolennicy wśród kibiców.
Trzymanie dłużej AVB to marnowanie czasu dla nowego trenera, który już mógłby się zgrywać. Nie wierzę, że są jeszcze jego zwolennicy wśród kibiców
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
24 listopada 2013, 15:26 [cytuj]
Wolff powiedział/a:
Pytanie czy nasi zawodnicy grają tak słabo bo nic nie potrafią czy trener tak źle ich ustawia i ustala im takie a nie inne zadania na boisku. Niestety coraz bardziej obawiam się, że AVB to drugi Ramos
Powiązał im nogi schematami, oni nawet jak przegrywają to się bronią. Piłkarze są na łańcuchach przypisani do pewnych pozycji i się nie ruszą, nie zrobią nic co mogłoby zaskoczyć Man City i innych rywali. Planu B na stratę bramki jako pierwsi nie ma. Mam nadzieje że AVB i piłkrze oddadzą kasę tym fanom którzy pojechali do Manchesteru, bo to jest brak szacunku dla kibiców. Mało tego powinni podstawić im autokary klubowe żeby odwieźć ich do Londynu.
Powiązał im nogi schematami, oni nawet jak przegrywają to się bronią. Piłkarze są na łańcuchach przypisani do pewnych pozycji i się nie ruszą, nie zrobią nic co mogłoby zaskoczyć Man City i innych rywali. Planu B na stratę bramki jako pierwsi nie ma. Mam nadzieje że AVB i piłkrze oddadzą kasę tym fanom którzy pojechali do Manchesteru, bo to jest brak szacunku dla kibiców. Mało tego powinni podstawić im autokary klubowe żeby odwieźć ich do Londynu
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
24 listopada 2013, 15:27 [cytuj]
mamy jeszcze druga połowę. Na wygraną bedzie niemilosiernie cieżko, na remis równiez, ale jednak chcialbym zobaczyc chęć walki. na 20-25 metrow przed ich bramka jakby brakowalo pomyslu co dalej zrobic.
mamy jeszcze druga połowę. Na wygraną bedzie niemilosiernie cieżko, na remis równiez, ale jednak chcialbym zobaczyc chęć walki. na 20-25 metrow przed ich bramka jakby brakowalo pomyslu co dalej zrobic
24 listopada 2013, 15:28 [cytuj]
No to bys zostawił AVB do końca sezonu i byłby środek tabeli. Nasza drużyna jest bardzo przeciętna i trzeba to ratować jak się da by w drugiej połowie takich cyrków nie było. Mając taki skład gra powinna być o wiele lepsza ale nie ma kto tego poskładać. Z cieniasami w lidze Europy dobrze grają ale z dobrymi to już porażka.
AVB dostał wystarczająco dużo czasu, a zostawić go byłoby tregedią dla naszej drużyny.
No to bys zostawił AVB do końca sezonu i byłby środek tabeli. Nasza drużyna jest bardzo przeciętna i trzeba to ratować jak się da by w drugiej połowie takich cyrków nie było. Mając taki skład gra powinna być o wiele lepsza ale nie ma kto tego poskładać. Z cieniasami w lidze Europy dobrze grają ale z dobrymi to już porażka.
AVB dostał wystarczająco dużo czasu, a zostawić go byłoby tregedią dla naszej drużyny
24 listopada 2013, 15:29 [cytuj]
Jednym słowem wszystkie mecze wygrywaliśmy przeważnie po 1-0 /... Dobrze było jak nas nie dopadł po lidze europy WHU i wrypał 3-0. Już w tedy się nie kleiło. Ale po co gramy jak zawsze.: Spokojnie na zero z tyłu i również zero z przodu damy radę, będzie 1-0 raz 1-0 dwa i za trzecim o Everton. Za mocny to 0-0. Aż mi się wierzyć nie chce

Taka paczka Eriksen, Soldado, Lamela Same gwiazdy. I taki skład + inne transfery i to co mamy to powinniśmy Napierd.... Ale AVB ma koncepcie gry jak w Chelsea chyba że nadal myśli ze to FC Porto.
Jednym słowem wszystkie mecze wygrywaliśmy przeważnie po 1-0 /... Dobrze było jak nas nie dopadł po lidze europy WHU i wrypał 3-0. Już w tedy się nie kleiło. Ale po co gramy jak zawsze.: Spokojnie na zero z tyłu i również zero z przodu damy radę, będzie 1-0 raz 1-0 dwa i za trzecim o Everton. Za mocny to 0-0. Aż mi się wierzyć nie chce :blee: Taka paczka Eriksen, Soldado, Lamela Same gwiazdy. I taki skład + inne transfery i to co mamy to powinniśmy Napierd.... Ale AVB ma koncepcie gry jak w Chelsea chyba że nadal myśli ze to FC Porto
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
24 listopada 2013, 15:30 [cytuj]
Mateuszek. ty to masz coś z głową jednak, polecam odwiedzić specjalistę od tego typu urazów. Buractwo do kwadratu.
Chyba czas sobie powiedzieć, z AVB ta drużyna jest bez przyszłości.
Mateuszek. ty to masz coś z głową jednak, polecam odwiedzić specjalistę od tego typu urazów. Buractwo do kwadratu.
Chyba czas sobie powiedzieć, z AVB ta drużyna jest bez przyszłości
24 listopada 2013, 15:31 [cytuj]
Przyszedłby Harry i znów by było, ale tu nie ma drużyny, bo nie ma

, już wole Defoe marnującego setki niz Soldado który potyka się o własne nogi.
Przyszedłby Harry i znów by było, ale tu nie ma drużyny, bo nie ma :), już wole Defoe marnującego setki niz Soldado który potyka się o własne nogi
24 listopada 2013, 15:31 [cytuj]
Ale ten Krzysztof Biegun skacze debiut i jak małysz masakra aż czekam na igrzyska
Ale ten Krzysztof Biegun skacze debiut i jak małysz masakra aż czekam na igrzyska
24 listopada 2013, 15:32 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Chyba czas sobie powiedzieć, z AVB ta drużyna jest bez przyszłości
Burakami to jesteście wy że nie widzieliście tego wcześniej. Póki były punkty to było dobrze a jak nam sie jebie 3 bramki do przerwy to wy nagle olśnienia doznajecie. Ja o tym mówiłem, że jak się gra nie poprawi to cały chuj będzie listopad/grudzień i póki co to sie sprawdza. Ale wam punkty kurwa sie zgadzały. Ale tempaki
Burakami to jesteście wy że nie widzieliście tego wcześniej. Póki były punkty to było dobrze a jak nam sie jebie 3 bramki do przerwy to wy nagle olśnienia doznajecie. Ja o tym mówiłem, że jak się gra nie poprawi to cały chuj będzie listopad/grudzień i póki co to sie sprawdza. Ale wam punkty kurwa sie zgadzały. Ale tempaki
Mam nadzieję, że AVB bedzie miał ambicję prowadzić wszystkie 3 największe kluby z Londynu i spierdoli jeszcze jakiś sezon anusiakom
Mam nadzieję, że AVB bedzie miał ambicję prowadzić wszystkie 3 największe kluby z Londynu i spierdoli jeszcze jakiś sezon anusiakom :D
COYS!
Ja tylko nie wiem czemu uważacie, że nasz skład jest mega. Lloris w dzisiejszej formie to by się do polskiej repry nie załapał, Walker odpierdala, Dawson jak zwykle, Kaboul wyraźnie po kontuzji gra chujnie raczej, Vertonghen na lewej stronie to tylko łatka. Sandro jak Kabs, Paulinho coś tam próbuje, ale popełnia czasem głupie błędy, Lennon to przeciętniak, Holtby ma przebłyski i to wszystko, a za Lamelę daliśmy 4 razy za dużo + napastnik nie dostaje piłek.
A na ławce mamy wolnego dziadka, nie wkręconego w Angli Kirikesza, dobrego na spadkowiczów Defoe, wielką niewiadomą Adebayora i mającego przebłyski rzadziej niż Holtby - Sigurssona. Jak ktoś może coś zmienić to tylko Townsend i Dembele, chociaż i tak bym się cudów nie spodziewał. A brak Capoue, Eriksena i Rose'a to nam totalnie skrzydła podcina.
Trochę ostro, ale tak to niestety wygląda. Ten skład ma potencjał na mistrza, ale na pewno nie w tym sezonie. Bez jakiejś rewolucji(i na pewno nie mam na myśli zwolnienia trenera) to się do TOP4 nie załapiemy.
BTW poczytajcie niektórzy swoje komentarze przed tym meczem. Jak wy kurwa możecie jechać po AVB, jak wcześniej chwaliliście jego wybory? Lawl.
Ja tylko nie wiem czemu uważacie, że nasz skład jest mega. Lloris w dzisiejszej formie to by się do polskiej repry nie załapał, Walker odpierdala, Dawson jak zwykle, Kaboul wyraźnie po kontuzji gra chujnie raczej, Vertonghen na lewej stronie to tylko łatka. Sandro jak Kabs, Paulinho coś tam próbuje, ale popełnia czasem głupie błędy, Lennon to przeciętniak, Holtby ma przebłyski i to wszystko, a za Lamelę daliśmy 4 razy za dużo + napastnik nie dostaje piłek.
A na ławce mamy wolnego dziadka, nie wkręconego w Angli Kirikesza, dobrego na spadkowiczów Defoe, wielką niewiadomą Adebayora i mającego przebłyski rzadziej niż Holtby - Sigurssona. Jak ktoś może coś zmienić to tylko Townsend i Dembele, chociaż i tak bym się cudów nie spodziewał. A brak Capoue, Eriksena i Rose'a to nam totalnie skrzydła podcina.
Trochę ostro, ale tak to niestety wygląda. Ten skład ma potencjał na mistrza, ale na pewno nie w tym sezonie. Bez jakiejś rewolucji(i na pewno nie mam na myśli zwolnienia trenera) to się do TOP4 nie załapiemy.
BTW poczytajcie niektórzy swoje komentarze przed tym meczem. Jak wy kurwa możecie jechać po AVB, jak wcześniej chwaliliście jego wybory? Lawl
LMAO
24 listopada 2013, 15:33 [cytuj]
To jak my takie tempaki to wypierdalaj stąd w podskokach, straciłem już cierpliwość.
To jak my takie tempaki to wypierdalaj stąd w podskokach, straciłem już cierpliwość
24 listopada 2013, 15:35 [cytuj]
Nakupował gwiazd. Drużyna jest naprawdę dobra. Ale AVB nie ma koncepcji na zespół. Czyli grą do tyłu nic nie ugramy. A po za tym cudu nie będzie.

I nie powiem tu że ANDRE uczy się na błędach.
Nakupował gwiazd. Drużyna jest naprawdę dobra. Ale AVB nie ma koncepcji na zespół. Czyli grą do tyłu nic nie ugramy. A po za tym cudu nie będzie. ;( ;( ;( I nie powiem tu że ANDRE uczy się na błędach
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.