Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  4  5  6  7  8    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » M.City - Tottenham
24 listopada 2013, 15:35 [cytuj]
Ade hat-tricka walnie, i będzie Come Back roku...
Ade hat-tricka walnie, i będzie Come Back roku
24 listopada 2013, 15:35 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
To jak my takie tempaki to wypierdalaj stąd w podskokach, straciłem już cierpliwość
To ty masz coś z głową 100% ja ci prawdę najszczerszą mówie a ty kota ogonem obracasz.
To ty masz coś z głową 100% ja ci prawdę najszczerszą mówie a ty kota ogonem obracasz
24 listopada 2013, 15:36 [cytuj]
SPOKO ADE STRZELI 3!!! AUDERE EST FACERE i wiooo
SPOKO ADE STRZELI 3!!! AUDERE EST FACERE i wiooo
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
24 listopada 2013, 15:36 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Burakami to jesteście wy że nie widzieliście tego wcześniej. Póki były punkty to było dobrze a jak nam sie jebie 3 bramki do przerwy to wy nagle olśnienia doznajecie. Ja o tym mówiłem, że jak się gra nie poprawi to cały chuj będzie listopad/grudzień i póki co to sie sprawdza. Ale wam punkty kurwa sie zgadzały. Ale tempaki
widzę ze wcześniej nauczałeś jak się pisze 'póki', a sam nie umiesz napisać poprawie TĘPAKI ;) wielki nauczycielu
widzę ze wcześniej nauczałeś jak się pisze 'póki', a sam nie umiesz napisać poprawie TĘPAKI ;) wielki nauczycielu
24 listopada 2013, 15:37 [cytuj]
Nie wiem jak majac taki skład można takie cos prezentować. Żeby to był jeden, nawet dwa mecze to okej zdarza sie słabszy dzień. ALE TO CAŁY SEZON. AVB OUT po prostu.
Nie wiem jak majac taki skład można takie cos prezentować. Żeby to był jeden, nawet dwa mecze to okej zdarza sie słabszy dzień. ALE TO CAŁY SEZON. AVB OUT po prostu
24 listopada 2013, 15:38 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
To ty masz coś z głową 100% ja ci prawdę najszczerszą mówie a ty kota ogonem obracasz

Cokolwiek by nie 'mówił' to nie wkurwia za przeproszeniem innych tak jak Ty. Bezsensowne 'a nie mówiłem' wielkimi literami i z miliardem emotek od których bolą oczy to nie jest coś czego szukam na tej - porządnej skądinąd - stronie. Pod rozwagę.
Cokolwiek by nie 'mówił' to nie wkurwia za przeproszeniem innych tak jak Ty. Bezsensowne 'a nie mówiłem' wielkimi literami i z miliardem emotek od których bolą oczy to nie jest coś czego szukam na tej - porządnej skądinąd - stronie. Pod rozwagę
COYS!
24 listopada 2013, 15:40 [cytuj]
Bo beke mam z tych znafców. A jak dla ciebie 3 emotki to miliard to powodzenia w dalszym życiu
Bo beke mam z tych znafców. A jak dla ciebie 3 emotki to miliard to powodzenia w dalszym życiu
24 listopada 2013, 15:40 [cytuj]
4-0 JESZCZE TYLKO 2 !!! BRAWO
4-0 JESZCZE TYLKO 2 !!! BRAWO
24 listopada 2013, 15:41 [cytuj]
chce mi się płakać... co te nasze koguty dziś odpierdalają ;(
chce mi się płakać... co te nasze koguty dziś odpierdalają ;(
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
A tak poważnie to z taką grą możemy liczyć na środek tabeli. Brakuje nam jakiego kolwiek błysku. Ja pieprze... 4:0... Niech to już się skończy ;(
A tak poważnie to z taką grą możemy liczyć na środek tabeli. Brakuje nam jakiego kolwiek błysku. Ja pieprze... 4:0... Niech to już się skończy ;(
to sa chyba jakies jaja
to sa chyba jakies jaja
Jaki wstyd!
Jaki wstyd!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
Nie wiem nad czym sie tu zastanawiać...City jedzie z nami jak my kiedys z Wigan.
Nie wiem nad czym sie tu zastanawiać...City jedzie z nami jak my kiedys z Wigan
Niestety Varba muszę się z tobą zgodzić w 100%. Tu nie ma zespołów tak jak w LE, które pierwszy raz nas widzą i dadzą się zaskoczyć. Tu wszyscy mają wszystkich rozpoznanych. My gramy przewidywalnie od dłuższego czasu, a w ataku to już kompletnie nie wiemy co robić po przejściu połowy boiska. Ciągłe markowanie prostopadłych podań i jedyne co pozostaje to gra skrzydłem jak jest tam skrzydłowy bo obrońcy raczej wolą oddać piłkę do tyłu.
Hades ja nabieram coraz większych podejrzeń, że nawet trzy sezony i więcej wystarczą AVB na osiągnięcie wyników z tą drużyną na miarę Top 4.
Mateuszek trochę wyluzuj bo do zawsze byli tu zwolennicy i przeciwnicy AVB i nie wszyscy go bronili, jednak wtedy niepodważalne było miejsce w tabeli mimo h***j gry
Niestety Varba muszę się z tobą zgodzić w 100%. Tu nie ma zespołów tak jak w LE, które pierwszy raz nas widzą i dadzą się zaskoczyć. Tu wszyscy mają wszystkich rozpoznanych. My gramy przewidywalnie od dłuższego czasu, a w ataku to już kompletnie nie wiemy co robić po przejściu połowy boiska. Ciągłe markowanie prostopadłych podań i jedyne co pozostaje to gra skrzydłem jak jest tam skrzydłowy bo obrońcy raczej wolą oddać piłkę do tyłu. Hades ja nabieram coraz większych podejrzeń, że nawet trzy sezony i więcej wystarczą AVB na osiągnięcie wyników z tą drużyną na miarę Top 4. Mateuszek trochę wyluzuj bo do zawsze byli tu zwolennicy i przeciwnicy AVB i nie wszyscy go bronili, jednak wtedy niepodważalne było miejsce w tabeli mimo h***j gry
24 listopada 2013, 15:42 [cytuj]
varba powiedział/a:
Jaki wstyd!

Tam wstyd, jeszcze 2 możemy stracić i nie będziemy gorsi od Newcastle :P Wiem, że to nie jest temat do śmiechu, ale co robić
Tam wstyd, jeszcze 2 możemy stracić i nie będziemy gorsi od Newcastle :P Wiem, że to nie jest temat do śmiechu, ale co robić
COYS!
24 listopada 2013, 15:43 [cytuj]
nie wiem czy się śmiać czy płakać, pozdrawiam AVB. Poziom gry równy zeru. prawie 5:0

AVB jak się wytłumaczysz ? masz czym grać a to co robisz od ostatnich kolejek woła o pomstę...
nie wiem czy się śmiać czy płakać, pozdrawiam AVB. Poziom gry równy zeru. prawie 5:0 AVB jak się wytłumaczysz ? masz czym grać a to co robisz od ostatnich kolejek woła o pomstę
Blue and white blood...
24 listopada 2013, 15:43 [cytuj]
ZERO CHARAKTERU CHŁOPAKI JA PŁACZE ;(;(;(
ZERO CHARAKTERU CHŁOPAKI JA PŁACZE ;(;(;(
24 listopada 2013, 15:45 [cytuj]
Cztery do zera, a to dopiero 54 minuta :bezradny: cóż począć
Cztery do zera, a to dopiero 54 minuta :bezradny: cóż począć
24 listopada 2013, 15:46 [cytuj]
Wyłączam kurwa TV, nerwy mi już puściły...
Wyłączam kurwa TV, nerwy mi już puściły
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
|<  <<  <  4  5  6  7  8    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 11 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się