Forum dyskusyjne
24 listopada 2013, 15:46 [cytuj]
Panowie nie wiem ale ja widzę odejście AVB i niech dadzą walkowera idę sie najebać. Kto sie wybiera :bezradny::boisie:;(
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
dobrze, że Nasri trafił w poprzeczkę
dobrze, że Nasri trafił w poprzeczkę :D
Żądam w przyszłym tygodniu wypowiedzenia kontraktu z AVB.
Żądam w przyszłym tygodniu wypowiedzenia kontraktu z AVB
Blue and white blood...
Żenada.
Żenada
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
24 listopada 2013, 15:47 [cytuj]
Oto ustawienie oto taktyka oto wynik, ale wstyd
Oto ustawienie oto taktyka oto wynik, ale wstyd
24 listopada 2013, 15:48 [cytuj]
Paulinho defensywny pomocnik u nas ustawiamy na rozegranie :/
Paulinho defensywny pomocnik u nas ustawiamy na rozegranie :/
24 listopada 2013, 15:48 [cytuj]
Nie wieże na prawdę to chyba sen.

nie wiem czy trener w takiej chwili nie powinien bać się co się stanie z nim po meczu.
Nie wieże na prawdę to chyba sen. :bezradny: nie wiem czy trener w takiej chwili nie powinien bać się co się stanie z nim po meczu
24 listopada 2013, 15:49 [cytuj]
Adriano powiedział/a:
Hades a dlaczego nic nie napisałeś o Soldado? No tak, bo masz go na avatarze i to twoj idol. Soldado na dzien dzisiejszy nie jest w niczym lepszy od tego Defoe jak to napisałes na spadkowiczów/
Ostatni komentarz dzisiaj, bo nie da się gadać z wami jak przegrywają nasi.
Soldado jest moim idolem, serio? Wrzuciłem go na avatar, bo przed sezonem wszyscy mieli nadzieję, że będzie zbawcą. Wiedzieliśmy, że Soldado musi dostać piłkę, żeby strzelić bramkę, a że tego nie ma, to nawet nie mogę o nim nic złego powiedzieć. Nie spodziewałem się, że będzie sam 4 obrońców kiwał i jebał bramki jedna za drugą. A od Defoe jest zdecydowanie lepszy, bo ten chuja gra z silniejszymi zespołami. Naprawdę nic, null. Jest totalnie niewidoczny i nawet nie potrafi wygrać pojedynku w powietrzu.
Ten mecz się pewnie skończy 7-0 i albo nasz zespół obudzi, albo pogrąży. Ciekawe jak to się dalej potoczy.
Ostatni komentarz dzisiaj, bo nie da się gadać z wami jak przegrywają nasi.
Soldado jest moim idolem, serio? Wrzuciłem go na avatar, bo przed sezonem wszyscy mieli nadzieję, że będzie zbawcą. Wiedzieliśmy, że Soldado musi dostać piłkę, żeby strzelić bramkę, a że tego nie ma, to nawet nie mogę o nim nic złego powiedzieć. Nie spodziewałem się, że będzie sam 4 obrońców kiwał i jebał bramki jedna za drugą. A od Defoe jest zdecydowanie lepszy, bo ten chuja gra z silniejszymi zespołami. Naprawdę nic, null. Jest totalnie niewidoczny i nawet nie potrafi wygrać pojedynku w powietrzu.
Ten mecz się pewnie skończy 7-0 i albo nasz zespół obudzi, albo pogrąży. Ciekawe jak to się dalej potoczy
LMAO
Jak tak dalej pójdzie to będzie dwucyfrówka
Jak tak dalej pójdzie to będzie dwucyfrówka
Gdzie Andros.. KURWA!!!
Gdzie Andros.. KURWA!!!
24 listopada 2013, 15:51 [cytuj]
Adebayor pokazuje wiecej niż Soldado. Chociaz tutaj nikt nic nie pokazuje.
Adebayor pokazuje wiecej niż Soldado. Chociaz tutaj nikt nic nie pokazuje
24 listopada 2013, 15:51 [cytuj]
Sandro zaraz czerwonko zobaczy
Sandro zaraz czerwonko zobaczy
24 listopada 2013, 15:52 [cytuj]
jpd, co za zmiany. Co mamy do stracenia ? czemu zostawiamy wszystkich obrońców i nie postawimy na atak...
jpd, co za zmiany. Co mamy do stracenia ? czemu zostawiamy wszystkich obrońców i nie postawimy na atak
Blue and white blood...
24 listopada 2013, 15:53 [cytuj]
Gdy zobaczyłem skład na dzisiaj, byłem naprawdę dobrej myśli. No cóż. 30 mln za Lamelę to jakiś żart. Nie winię zawodnika, bo on takiej ceny z dupy nie wyjebał.
Gdy zobaczyłem skład na dzisiaj, byłem naprawdę dobrej myśli. No cóż. 30 mln za Lamelę to jakiś żart. Nie winię zawodnika, bo on takiej ceny z dupy nie wyjebał
24 listopada 2013, 15:53 [cytuj]
"to był nasz dobry mecz. Stwarzaliśmy sobie sytuacje do strzelenia bramek, jednak zabrakło szczęścia i raziliśmy nieskutecznością". Jestem pewien, że gdyby początek meczu ułożył się inaczej, to my cieszylibyśmy się teraz z 3 pkt"
AvB po meczu
"to był nasz dobry mecz. Stwarzaliśmy sobie sytuacje do strzelenia bramek, jednak zabrakło szczęścia i raziliśmy nieskutecznością". Jestem pewien, że gdyby początek meczu ułożył się inaczej, to my cieszylibyśmy się teraz z 3 pkt"
AvB po meczu :tak:
24 listopada 2013, 15:54 [cytuj]
Totalnie nie panujemy na tym co się dzieje na boisku. A co gorsze nawet przy tym wyniku nie widzę chęci ani jakiegoś skontrowania. Stoimy jak zawsze.
Totalnie nie panujemy na tym co się dzieje na boisku. A co gorsze nawet przy tym wyniku nie widzę chęci ani jakiegoś skontrowania. Stoimy jak zawsze
24 listopada 2013, 15:54 [cytuj]
Tragedia
Tragedia
24 listopada 2013, 15:56 [cytuj]
Nie wiem jak wy ale Sandro jest dla mnie dziś Bogiem
Nie wiem jak wy ale Sandro jest dla mnie dziś Bogiem :|
24 listopada 2013, 15:58 [cytuj]
regres jednostajny z 2 miejsca na 9
regres jednostajny z 2 miejsca na 9
Blue and white blood...
24 listopada 2013, 15:59 [cytuj]
Kurwa co to???? Wracam z roboty,owszem jest luzik czasem cos wypijemy ale bez przesady 5-0 bym nie zobaczyl jakby tak nie bylo

Jednym slowem - nie ogladajac nawet - za ten wynik odpowiada trener - a ostatnio druzyna nie gra NIC!!! brak wynikow z przecietniakami a silni bija nas jak chca nawet jak jest skronme 0-1 to i tak z przebiegu meczu nic nam sie nie nalezy
Kurwa co to???? Wracam z roboty,owszem jest luzik czasem cos wypijemy ale bez przesady 5-0 bym nie zobaczyl jakby tak nie bylo :P Jednym slowem - nie ogladajac nawet - za ten wynik odpowiada trener - a ostatnio druzyna nie gra NIC!!! brak wynikow z przecietniakami a silni bija nas jak chca nawet jak jest skronme 0-1 to i tak z przebiegu meczu nic nam sie nie nalezy