Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  6  7  8  9  10    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » M.City - Tottenham
24 listopada 2013, 16:01 [cytuj]
PROGRES PO SEZONIE 10 miejsce to cud a i brak ligi mistrzów czym Levy i Baladini zrobią papa AVB.
PROGRES PO SEZONIE 10 miejsce to cud a i brak ligi mistrzów czym Levy i Baladini zrobią papa AVB
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
24 listopada 2013, 16:03 [cytuj]
Papa AVB trzeba zrobic juz teraz od początku sezonu nic ze soba nie przezentujemy
Papa AVB trzeba zrobic juz teraz od początku sezonu nic ze soba nie przezentujemy
24 listopada 2013, 16:04 [cytuj]
chociaż honorową...
chociaż honorową
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
Kiedyś to my laliśmy City. A jeśli przegrywaliśmy 3 czy 4 do 0 to była walka choć by o 1 bramkę do końca tu nawet nie można powiedzieć czy jest dokładne podanie. Co mecz męczenie wora i na dodatek teraz strach żeby powyżej 5 nie było. :nie:
Kiedyś to my laliśmy City. A jeśli przegrywaliśmy 3 czy 4 do 0 to była walka choć by o 1 bramkę do końca tu nawet nie można powiedzieć czy jest dokładne podanie. Co mecz męczenie wora i na dodatek teraz strach żeby powyżej 5 nie było. :nie:
1. Taktyka chujowa
2. Lamela 30 mln? Jak widzę nasze okienko transferowe to im tańszy piłkarz tym lepszy ( Eriksen > Rumun > Caopue > Chadli > lamela > soldado )
3. Trener do wyjebania .
1. Taktyka chujowa 2. Lamela 30 mln? Jak widzę nasze okienko transferowe to im tańszy piłkarz tym lepszy ( Eriksen > Rumun > Caopue > Chadli > lamela > soldado ) 3. Trener do wyjebania
24 listopada 2013, 16:05 [cytuj]
Jeśli cała drużyna gra słabo a tak jest to jest wina jednego człowieka i jego gównianej filozofii chodzi o niejakiego AVB tak to on jest winien tej całej paradzie nieudaczników w wykonaniu naszego zespołu...
Jeśli cała drużyna gra słabo a tak jest to jest wina jednego człowieka i jego gównianej filozofii chodzi o niejakiego AVB tak to on jest winien tej całej paradzie nieudaczników w wykonaniu naszego zespołu
24 listopada 2013, 16:06 [cytuj]
Weźcie przestańcie typować te miejsca na koniec sezonu :zly:
Weźcie przestańcie typować te miejsca na koniec sezonu :zly:
24 listopada 2013, 16:07 [cytuj]
A i podobno po reprezentacjach zawsze wygrywamy. A wiec przez reprezentacje tak się zmęczyli taa :bezradny: No jak oglądam na Włoskich komentarzach to tylko słyszę jak się śmieją z Tottnhamu. A Anale to będą mieć święto i ubaw. A my się nauczymy strzelać w bramkę anie w ŚRODEK bramki.
A i podobno po reprezentacjach zawsze wygrywamy. A wiec przez reprezentacje tak się zmęczyli taa :bezradny: No jak oglądam na Włoskich komentarzach to tylko słyszę jak się śmieją z Tottnhamu. A Anale to będą mieć święto i ubaw. A my się nauczymy strzelać w bramkę anie w ŚRODEK bramki
24 listopada 2013, 16:10 [cytuj]
Ja pierdole jak bym widział polską reprezentacje, albo ligę podania czytelne i zero dokładności. ;(
Ja pierdole jak bym widział polską reprezentacje, albo ligę podania czytelne i zero dokładności. ;(
24 listopada 2013, 16:12 [cytuj]
dobrze ze City się tak rozluźniło, bo skończyłoby się duzo więcej
24 listopada 2013, 16:13 [cytuj]
Nie sądziłem że to powiem ale dobrze że tylko piątaka nam wbili bo to mogło się skończyć i na dwócyfrówce. Zawsze to coś pozytywnego... chyba nie wierzę w to co mówię
Nie sądziłem że to powiem ale dobrze że tylko piątaka nam wbili bo to mogło się skończyć i na dwócyfrówce. Zawsze to coś pozytywnego... chyba nie wierzę w to co mówię
24 listopada 2013, 16:13 [cytuj]
No coz - moze to za wczesnie powiedziane - ale wraca stare - lata z GB w skladzie byly fajne otarlismy sie o wielka pilke ale bez niego ta druzyna jest na wskros przecietna co wlasnie powoli wylazi z kazdym kolejnym meczem .Nie mamy dobrej defensywy i jej nie mielismy mimo tych czystych kont - wielu opierdalalo mnie tutaj za to ze wczesniej pisalem o naszej slabosci w obronie - a jestesmy slabi i jak nie gramy dobrze z przodu to przegrywamy mecz za meczem.
No coz - moze to za wczesnie powiedziane - ale wraca stare - lata z GB w skladzie byly fajne otarlismy sie o wielka pilke ale bez niego ta druzyna jest na wskros przecietna co wlasnie powoli wylazi z kazdym kolejnym meczem .Nie mamy dobrej defensywy i jej nie mielismy mimo tych czystych kont - wielu opierdalalo mnie tutaj za to ze wczesniej pisalem o naszej slabosci w obronie - a jestesmy slabi i jak nie gramy dobrze z przodu to przegrywamy mecz za meczem
24 listopada 2013, 16:14 [cytuj]
Serce płacze dosłownie, jeszcze sie po WHU nie pozbierałem a tu kolejny ładunek bramek...możecie nazwać mnie sezonowcem itp ale ja już w tym sezonie Tottenhamu nie obejrzę zbyt dużo mnie to kosztuje, nie umiem pozbierać sie po takich porażkach i grze.
Nie będę nikogo oceniał bo zarówno AVB jak i zawodnicy powinni sobie odpowiedzieć na pytanie co w tym sezonie nam jako kibicom dali...
Serce płacze dosłownie, jeszcze sie po WHU nie pozbierałem a tu kolejny ładunek bramek...możecie nazwać mnie sezonowcem itp ale ja już w tym sezonie Tottenhamu nie obejrzę zbyt dużo mnie to kosztuje, nie umiem pozbierać sie po takich porażkach i grze. Nie będę nikogo oceniał bo zarówno AVB jak i zawodnicy powinni sobie odpowiedzieć na pytanie co w tym sezonie nam jako kibicom dali
24 listopada 2013, 16:14 [cytuj]
Ależ polacy skczą aż pięknie patrzeć Biegun, Żyła, Kot, Miętus będzie dobry sezon:cwaniak::cwaniak:
Ależ polacy skczą aż pięknie patrzeć Biegun, Żyła, Kot, Miętus będzie dobry sezon:cwaniak::cwaniak:
24 listopada 2013, 16:19 [cytuj]
Teraz usłyszymy tłumaczenie ze na wyjeździe przegraliśmy z bardzo silnym rywalem. HAhahah :|
Teraz usłyszymy tłumaczenie ze na wyjeździe przegraliśmy z bardzo silnym rywalem. HAhahah :|
24 listopada 2013, 16:20 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:

No offence, ale może załóż oddzielny temat dla ludzi których to chociaż w minimalnym stopniu interesuje ;)

Drugler powiedział/a:
Jak widzę nasze okienko transferowe to im tańszy piłkarz tym lepszy ( Eriksen > Rumun > Caopue > Chadli > lamela > soldado )

Święte słowa.
No offence, ale może załóż oddzielny temat dla ludzi których to chociaż w minimalnym stopniu interesuje ;) [quote=Drugler]Jak widzę nasze okienko transferowe to im tańszy piłkarz tym lepszy ( Eriksen > Rumun > Caopue > Chadli > lamela > soldado )
COYS!
24 listopada 2013, 16:21 [cytuj]
Arcz powiedział/a:

Na Tweetterze napisałem że zdejmując Aguero Pellerini zrobił więcej dla Tottennamu niż AVB w tym meczu i miałem rację ;)
Na Tweetterze napisałem że zdejmując Aguero Pellerini zrobił więcej dla Tottennamu niż AVB w tym meczu i miałem rację ;)
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
24 listopada 2013, 16:22 [cytuj]
Efendi6 powiedział/a:

Ostatnio mówił że na wyjazdach gra mu się lepiej niż na Lane
Ostatnio mówił że na wyjazdach gra mu się lepiej niż na Lane
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
0:6 przegrywamy
0:6 przegrywamy
i jest 6
i jest 6
COYS!
|<  <<  <  6  7  8  9  10    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 25 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się