Forum dyskusyjne
24 listopada 2013, 16:22 [cytuj]
Wisienka na torcie w naszym wykonaniu, żal i czarna rozpacz ...
Wisienka na torcie w naszym wykonaniu, żal i czarna rozpacz
24 listopada 2013, 16:22 [cytuj]
o tak miało być. 3:0 na połowę. No pięknie! po tej minie AVB po meczu widzę, że to będzie koniec.
o tak miało być. 3:0 na połowę. No pięknie! po tej minie AVB po meczu widzę, że to będzie koniec
24 listopada 2013, 16:24 [cytuj]
Tego meczu nie ma sensu komentować 6-0 Lepszy wynik być nie mógł...
Tego meczu nie ma sensu komentować 6-0 Lepszy wynik być nie mógł
24 listopada 2013, 16:24 [cytuj]
Całą drugą połowę żeśmy przespali dostaliśmy 6 piękną bramkę. Zobaczyliśmy najwieksze dno w sezonie. I Lamele kiwa piłka a na dodatek nie potrafimy strzelić nawet jednego gola, DOBRANOC KONIEC IMPREZY ŻENADA
Całą drugą połowę żeśmy przespali dostaliśmy 6 piękną bramkę. Zobaczyliśmy najwieksze dno w sezonie. I Lamele kiwa piłka a na dodatek nie potrafimy strzelić nawet jednego gola, DOBRANOC KONIEC IMPREZY ŻENADA :bezradny:
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
24 listopada 2013, 16:25 [cytuj]
Ogłaszam konkurs na tytuł recenzji meczu?????
Ogłaszam konkurs na tytuł recenzji meczu?????
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
Mecz doskonale podsumowuje pracę avb w tym sezonie jest zwieńczeniem jego dokonań i ciężkiej bez owocnej pracy
Mecz doskonale podsumowuje pracę avb w tym sezonie jest zwieńczeniem jego dokonań i ciężkiej bez owocnej pracy
AVB Out ! Dość tej karykatury gry Tottenhamu !
AVB Out ! Dość tej karykatury gry Tottenhamu !
K-O-M-P-R-O-M-I-T-A-C-J-A, czekamy na konferencję.
K-O-M-P-R-O-M-I-T-A-C-J-A, czekamy na konferencję
24 listopada 2013, 16:26 [cytuj]
ogłośmy żałobę, nie musi być recenzji.
ogłośmy żałobę, nie musi być recenzji
24 listopada 2013, 16:27 [cytuj]
No ale jeśli chodzi o posiadanie piłki to gramy jak Barcelona, bo zawsze mamy większe chyba że o to chodzi AVB.

Chętnie poczytam waszych wypowiedzi, bo ja już chyba za dużo powiedziałem a za mało łez wylałem.
No ale jeśli chodzi o posiadanie piłki to gramy jak Barcelona, bo zawsze mamy większe chyba że o to chodzi AVB. :cwaniak: Chętnie poczytam waszych wypowiedzi, bo ja już chyba za dużo powiedziałem a za mało łez wylałem
24 listopada 2013, 16:27 [cytuj]
tak to jest jak kierowca rajdowy bierze się za piłkę nożną ! dno! żenada! i rozjebane 100 mln!
tak to jest jak kierowca rajdowy bierze się za piłkę nożną ! dno! żenada! i rozjebane 100 mln! :blee:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
24 listopada 2013, 16:28 [cytuj]
Dobry mecz, braklo szczęścia. COYS!
Julkos powiedział/a:
ogłośmy żałobę, nie musi być recenzji
Twój pomysł bardzo mi sie podoba!
Twój pomysł bardzo mi sie podoba!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
Tak naprawdę to powinniśmy mieć 11 pkt ( 3 mecze - 3 karne = 9 pkt ) i w chwili obecnej bylibysmy na 17 miejscu w tabeli, czyżby AVB = Ramos ? Po tym sezonie stwierdzam, że tak. Potrzeba nam kogoś z jajami a nie tego kogoś co nie zna się na piłce.
Tak naprawdę to powinniśmy mieć 11 pkt ( 3 mecze - 3 karne = 9 pkt ) i w chwili obecnej bylibysmy na 17 miejscu w tabeli, czyżby AVB = Ramos ? Po tym sezonie stwierdzam, że tak. Potrzeba nam kogoś z jajami a nie tego kogoś co nie zna się na piłce
24 listopada 2013, 16:30 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Piękne podsumowanie
Piękne podsumowanie :brawo:
24 listopada 2013, 16:30 [cytuj]
Może napiszmy jakiś dokument do Anglii przecież mamy ten Fanklub czy jak tam się mówi. I złóżmy mu podziękowania o zawał serca za dzisiejsze świetne spotkanie. No mam nadzieje ze słowo Fuck albo polskie kurwa im przemówi do rozsądku.
Może napiszmy jakiś dokument do Anglii przecież mamy ten Fanklub czy jak tam się mówi. I złóżmy mu podziękowania o zawał serca za dzisiejsze świetne spotkanie. No mam nadzieje ze słowo Fuck albo polskie kurwa im przemówi do rozsądku
24 listopada 2013, 16:31 [cytuj]
Rafo zadzwoń do mnie jak możesz
Rafo zadzwoń do mnie jak możesz:D
24 listopada 2013, 16:33 [cytuj]
Dwa dni po czwartej rocznicy wbicia 9-u bramek Wigan, 9-te miejsce w tabeli !
Sześć bramek strzelonych nam w spotkaniu jak sześć końców Gwiazdy Dawida ! Akcent Yido !
Głosujemy na najpiękniejszą bramkę wbitą nam w tym meczu !
Dwa dni po czwartej rocznicy wbicia 9-u bramek Wigan, 9-te miejsce w tabeli !
Sześć bramek strzelonych nam w spotkaniu jak sześć końców Gwiazdy Dawida ! Akcent Yido !
Głosujemy na najpiękniejszą bramkę wbitą nam w tym meczu ! :bezradny:
24 listopada 2013, 16:33 [cytuj]
W sumie jeśli wyjąć Garetha w poprzednim sezonie i jego niekonwencjonalne zagrania (w sensie do założeń taktycznych trenera) to gramy taktycznie to samo. Wolno, bez charakteru, przewidywalnie i równie nieskutecznie. Nie przychodzi mi drugi taki trener, który z z piłkarzami będącymi bardzo solidnymi na papierze dostawałby tak upokarzającej porażki w tej lidze. AVB wygląda jakby przeczytał tylko pierwszy rozdział poradnika Mou jak trenować pod tytułem gra na zero i nic więcej. Choć dziś to też wygląda jak karykatura przy 6 straconych bramkach ...
W sumie jeśli wyjąć Garetha w poprzednim sezonie i jego niekonwencjonalne zagrania (w sensie do założeń taktycznych trenera) to gramy taktycznie to samo. Wolno, bez charakteru, przewidywalnie i równie nieskutecznie. Nie przychodzi mi drugi taki trener, który z z piłkarzami będącymi bardzo solidnymi na papierze dostawałby tak upokarzającej porażki w tej lidze. AVB wygląda jakby przeczytał tylko pierwszy rozdział poradnika Mou jak trenować pod tytułem gra na zero i nic więcej. Choć dziś to też wygląda jak karykatura przy 6 straconych bramkach