Forum dyskusyjne
1 grudnia 2013, 12:12 [cytuj]
Subs - Friedel, Kaboul, Capoue, Holtby, Sigurdsson, Townsend, Defoe.
Adebayooo?
Lamela???
Subs - Friedel, Kaboul, Capoue, Holtby, Sigurdsson, Townsend, Defoe.
Adebayooo?
Lamela???
1 grudnia 2013, 12:13 [cytuj]
Już mówię, że skład mi się nie podoba. 0-3
Już mówię, że skład mi się nie podoba. 0-3
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
1 grudnia 2013, 12:18 [cytuj]
moim zdaniem skład jest beznadziejny, Dembele na 10?
moim zdaniem skład jest beznadziejny, Dembele na 10?
1 grudnia 2013, 12:26 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
przyszykowani na wpierdol ? za godzine 90 min prawdy o Spurs

po ostatnim meczu w lidze chyba wszyscy jesteśmy przygotowani na WSZYSTKO
po ostatnim meczu w lidze chyba wszyscy jesteśmy przygotowani na WSZYSTKO ;(
1 grudnia 2013, 12:31 [cytuj]
Dobrze ze w składzie jest dembele, ale ogólnie skład dziwny, jakiś taki mało ofensywny, no nic trzeba wierzyć AVB miejmy nadzieję ze coś z tego wyjdzie, w tamtym sezonie z United grało się nam dobrze, oby teraz było podobnie
Dobrze ze w składzie jest dembele, ale ogólnie skład dziwny, jakiś taki mało ofensywny, no nic trzeba wierzyć AVB miejmy nadzieję ze coś z tego wyjdzie, w tamtym sezonie z United grało się nam dobrze, oby teraz było podobnie
1 grudnia 2013, 12:33 [cytuj]
Mocno defensywne ustawienie, czyli gramy na 0:0.... Co do personaliów, moim zdaniem Dembele powinien grać na pozycji Paulinho, brazylijczyk na rezerwę i zamiast niego holtby, skoro nie ma Ade ani Lameli. Ale cóż, jest jak jest
Mocno defensywne ustawienie, czyli gramy na 0:0.... Co do personaliów, moim zdaniem Dembele powinien grać na pozycji Paulinho, brazylijczyk na rezerwę i zamiast niego holtby, skoro nie ma Ade ani Lameli. Ale cóż, jest jak jest
1 grudnia 2013, 12:37 [cytuj]
Lamela w nagrodę za to, že jako jedyny rozegrał przyzwoity mecz usiadł na ławce. Nie rozumiem.
Lamela w nagrodę za to, že jako jedyny rozegrał przyzwoity mecz usiadł na ławce. Nie rozumiem
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
1 grudnia 2013, 12:45 [cytuj]
Fajnie że jest Dembele , ale miałem nadzieje że kosztem kogoś z dwójki Paulinho - Sandro . Brakuje ofensywnego pomocnika Holtby , bądź nawet Sigurdsson przydali by się . No cóż AVB ustawił skład do bronienia , a nie atakowania i głównym założeniem drużyny będzie by nie stracić bramki bo pózniej może być bardzo źle.
Fajnie że jest Dembele , ale miałem nadzieje że kosztem kogoś z dwójki Paulinho - Sandro . Brakuje ofensywnego pomocnika Holtby , bądź nawet Sigurdsson przydali by się . No cóż AVB ustawił skład do bronienia , a nie atakowania i głównym założeniem drużyny będzie by nie stracić bramki bo pózniej może być bardzo źle
1 grudnia 2013, 12:51 [cytuj]
Chadli?! Serio?! Nie wiem co Boas chce przez to osiągnać, ale czuję w kościach kolejny wpierdol
Chadli?! Serio?! Nie wiem co Boas chce przez to osiągnać, ale czuję w kościach kolejny wpierdol :D
1 grudnia 2013, 13:02 [cytuj]
13 sekund przetrwaliśmy!! Jest zajebiście!!
13 sekund przetrwaliśmy!! Jest zajebiście!! :D
1 grudnia 2013, 13:06 [cytuj]
6 minut nie jest źle.
6 minut nie jest źle
1 grudnia 2013, 13:06 [cytuj]
co oni mają z tym przyjęciem piłki, pierw Paulinho, teraz Walker..
co oni mają z tym przyjęciem piłki, pierw Paulinho, teraz Walker
1 grudnia 2013, 13:07 [cytuj]
To mi dzisiaj na 4-3-3 wygląda bardziej. Ciekawe jak im pójdzie dzisiaj. Liczę na wygraną, ale szczerze mówiąc nie spodziewam się nawet remisu.
MU jest w świetnej formie, my chujowej.
To mi dzisiaj na 4-3-3 wygląda bardziej. Ciekawe jak im pójdzie dzisiaj. Liczę na wygraną, ale szczerze mówiąc nie spodziewam się nawet remisu.
MU jest w świetnej formie, my chujowej
LMAO
1 grudnia 2013, 13:07 [cytuj]
Boas jest przekonany że te zmiany przyniosą efekty więc czekam do końca meczu
Boas jest przekonany że te zmiany przyniosą efekty więc czekam do końca meczu
1 grudnia 2013, 13:09 [cytuj]
Jakos mnie nie przekonuja te zmiany Boasa pewnie dlatego ze od dluzszego czasu nie wierze w projekt AVB,nie przekonaly mnie letnie transfery a teraz tylko to sie potwierdza
Jakos mnie nie przekonuja te zmiany Boasa pewnie dlatego ze od dluzszego czasu nie wierze w projekt AVB,nie przekonaly mnie letnie transfery a teraz tylko to sie potwierdza
1 grudnia 2013, 13:10 [cytuj]
Ale zaangażowanie jakieś jest póki co.
Ale zaangażowanie jakieś jest póki co
1 grudnia 2013, 13:15 [cytuj]
Chiriches baw sie tak dalej z Rooneyem pare metrów przed polem karnym
Chiriches baw sie tak dalej z Rooneyem pare metrów przed polem karnym
1 grudnia 2013, 13:16 [cytuj]
Z takimi frajerami na obronie to daleko nie zajdziemy w Premier League. Niech Rose wraca, bo bez niego ta defensywa nie działa.
A to, że nie mamy zmiennika na LO, to nie wina nikogo innego jak Baldiniego.
Z takimi frajerami na obronie to daleko nie zajdziemy w Premier League. Niech Rose wraca, bo bez niego ta defensywa nie działa. ;|
A to, że nie mamy zmiennika na LO, to nie wina nikogo innego jak Baldiniego
LMAO
1 grudnia 2013, 13:18 [cytuj]
BRAWO !
BRAWO !