Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  3  4  5  6  7  
Forum dyskusyjne » Premier League » Spurs vs Man Utd 1.12.2013
1 grudnia 2013, 15:26 [cytuj]
Patrzcie co Livermore przypierd... teraz :P:D:kwiatek:
Patrzcie co Livermore przypierd... teraz :P:D:kwiatek:
1 grudnia 2013, 15:27 [cytuj]
Najlepszy mecz w sezonie mimo wszystko, przecież przeciwnikiem nie była żadna AV czy Norwich. Jak zobaczyłem 'sprawdzone' 4-2-3-1 to myślałem, że skończy się 0-3, a tu... mogliśmy wygrać, tego karnego być nie musiało.
Najlepszy mecz w sezonie mimo wszystko, przecież przeciwnikiem nie była żadna AV czy Norwich. Jak zobaczyłem 'sprawdzone' 4-2-3-1 to myślałem, że skończy się 0-3, a tu... mogliśmy wygrać, tego karnego być nie musiało
COYS!
1 grudnia 2013, 15:49 [cytuj]
ogólnie nie zagraliśmy źle, ale z takim United, w dodatku bez van Persiego musimy wygrywać. MU to w tym momencie one-man team, jak nie wiedzą co zrobić to podają do Rooney'a. U nas trochę lepiej to wyglądało, ale wciąż można dostrzec wiele błędów w grze.
ogólnie nie zagraliśmy źle, ale z takim United, w dodatku bez van Persiego musimy wygrywać. MU to w tym momencie one-man team, jak nie wiedzą co zrobić to podają do Rooney'a. U nas trochę lepiej to wyglądało, ale wciąż można dostrzec wiele błędów w grze
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
1 grudnia 2013, 15:52 [cytuj]
Squawka Football ‏@Squawka 1 h

Roberto Soldado didn't win a single header or tackle today. He failed to make an interception & didn't attempt any take-ons.
Squawka Football ‏@Squawka 1 h Roberto Soldado didn't win a single header or tackle today. He failed to make an interception & didn't attempt any take-ons
Offence win games, defence wins titles
1 grudnia 2013, 16:25 [cytuj]
Kolejka "screamerów"
:brawo:
Kolejka "screamerów" :brawo:
1 grudnia 2013, 16:47 [cytuj]
Co by nie mówić - Lloris strasznie obniżył loty. Nie ma teraz sensu przypominać tego, co nam wybronił w przeszłości, bo - no właśnie - to przeszłość. Ostatnio myli się zbyt często i zakup nowego bramkarza to moim zdaniem mus.
Co by nie mówić - Lloris strasznie obniżył loty. Nie ma teraz sensu przypominać tego, co nam wybronił w przeszłości, bo - no właśnie - to przeszłość. Ostatnio myli się zbyt często i zakup nowego bramkarza to moim zdaniem mus
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
1 grudnia 2013, 16:51 [cytuj]
Hull - L'pool 3-1 88 minuta :D
Hull - L'pool 3-1 88 minuta :D
1 grudnia 2013, 16:56 [cytuj]
Panowie... wy tak serio, że macie wątpliwości co do karnego? Z mojego miejsca na stadionie nie widziałem dokładnie, ale powtórki są bezlistosne! Jeśli już Lloris (którego ABSOLUTNIE nie oskarżam) wychodzi to takiej sytuacji, to musi... MUSI łapskami choćby trafić w piłkę. Nie zrobił tego i Welbeck wykorzystał sprawę, a sędzia nie miał innego wyjścia. Bądźmy uczciwi!!!
Należy przyznać, że chłopaki pokazali dziś serce i wolę walki. Pytanie, dlaczego tak rzadko ;). Jednak pochwały się należą.
Głupie zmiany AVB, niestety. Nie będę nawet opowiadał o reakcji trybun przy zmianie 'Azzy. Myślę, że wszyscy zdołali usłyszeć w tv heh. Defoe być może wpuszczony zbyt późno, bo chciałbym zobaczyć jego grę wspólnie z naprawdę dobrym dziś Lennonem. Właśnie takich rajdów i dośrodkowań nam po prostu brakowało.
Świetnie, moim zdaniem, Paulinho. Może brakowało w tym wszystkim umiejętności, ale walki z jego strony, napewno nie heh.
Na trybunach usłyszałem wiele razy, że odpowiedzi nie dostaliśmy i czekamy na kontynuację, ale... :rotfl:
Pokazaliśmy, że coś tam potrafimy i zaprezentowaliśmy się całkiem całkiem.
Odpuśćmy więc na chwilę AVB i poczekajmy na dwa kolejne mecze. Wielcy z nich przeciwnicy nie są, więc wymówek nie będzie :D
Panowie... wy tak serio, że macie wątpliwości co do karnego? Z mojego miejsca na stadionie nie widziałem dokładnie, ale powtórki są bezlistosne! Jeśli już Lloris (którego ABSOLUTNIE nie oskarżam) wychodzi to takiej sytuacji, to musi... MUSI łapskami choćby trafić w piłkę. Nie zrobił tego i Welbeck wykorzystał sprawę, a sędzia nie miał innego wyjścia. Bądźmy uczciwi!!! Należy przyznać, że chłopaki pokazali dziś serce i wolę walki. Pytanie, dlaczego tak rzadko ;). Jednak pochwały się należą. Głupie zmiany AVB, niestety. Nie będę nawet opowiadał o reakcji trybun przy zmianie 'Azzy. Myślę, że wszyscy zdołali usłyszeć w tv heh. Defoe być może wpuszczony zbyt późno, bo chciałbym zobaczyć jego grę wspólnie z naprawdę dobrym dziś Lennonem. Właśnie takich rajdów i dośrodkowań nam po prostu brakowało. Świetnie, moim zdaniem, Paulinho. Może brakowało w tym wszystkim umiejętności, ale walki z jego strony, napewno nie heh. Na trybunach usłyszałem wiele razy, że odpowiedzi nie dostaliśmy i czekamy na kontynuację, ale... :rotfl: Pokazaliśmy, że coś tam potrafimy i zaprezentowaliśmy się całkiem całkiem. Odpuśćmy więc na chwilę AVB i poczekajmy na dwa kolejne mecze. Wielcy z nich przeciwnicy nie są, więc wymówek nie będzie :D
Can't Smile Without You!!!
1 grudnia 2013, 17:11 [cytuj]
Jak wygramy 2 następne mecze, z czym ogromnych problemów raczej być nie powinno, to będzie można wrócić do walki o topkę i AVB będzie mógł być spokojniejszy.

BTW Livermore robi swoje w Hull, a i widać, że od Demseya się czegoś nauczył. :d Teraz liczyć, że Chelsea - Soton się fajnie skończy i wracamy do gry o wyższe miejsca. :P
Jak wygramy 2 następne mecze, z czym ogromnych problemów raczej być nie powinno, to będzie można wrócić do walki o topkę i AVB będzie mógł być spokojniejszy. BTW Livermore robi swoje w Hull, a i widać, że od Demseya się czegoś nauczył. :d Teraz liczyć, że Chelsea - Soton się fajnie skończy i wracamy do gry o wyższe miejsca. :P
LMAO
1 grudnia 2013, 17:12 [cytuj]
13 sekunda i Chelsea w dupe. Coś mi to przypomina... :szok:
13 sekunda i Chelsea w dupe. Coś mi to przypomina... :szok:
1 grudnia 2013, 17:17 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Jak wygramy 2 następne mecze, z czym ogromnych problemów raczej być nie powinno, to będzie można wrócić do walki o topkę i AVB będzie mógł być spokojniejszy

Szczerze? Nie obchodzi mnie jak się czuje i jak będzie czuł się AVB... Jestem wieloletnim kibicem i zależy mi na tym jak będzie czuł się klub, a nie kolejny z managerów ;P.
Ale masz całkowitą rację, według mnie, że spokojniejsze podejście do sprawy przez naszego manago może wyjść nam tylko na dobre.
Jutro nie uzyska lizania po "dupie" przez prasę, ale nie będą też mieli do czego się przywalić specjalnie. Szczególnie, że kibice mu lekko odpuszczą również.
To da mu komfort pracy i spokój przygotowań dla naszych zawodników.
Fulham and Sunderland away... 6 points :D
Szczerze? Nie obchodzi mnie jak się czuje i jak będzie czuł się AVB... Jestem wieloletnim kibicem i zależy mi na tym jak będzie czuł się klub, a nie kolejny z managerów ;P. Ale masz całkowitą rację, według mnie, że spokojniejsze podejście do sprawy przez naszego manago może wyjść nam tylko na dobre. Jutro nie uzyska lizania po "dupie" przez prasę, ale nie będą też mieli do czego się przywalić specjalnie. Szczególnie, że kibice mu lekko odpuszczą również. To da mu komfort pracy i spokój przygotowań dla naszych zawodników. Fulham and Sunderland away... 6 points :D
Can't Smile Without You!!!
1 grudnia 2013, 17:29 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Szczerze? Nie obchodzi mnie jak się czuje i jak będzie czuł się AVB... Jestem wieloletnim kibicem i zależy mi na tym jak będzie czuł się klub, a nie kolejny z managerów ;P.
Ale masz całkowitą rację, według mnie, że spokojniejsze podejście do sprawy przez naszego manago może wyjść nam tylko na dobre.
Jutro nie uzyska lizania po "dupie" przez prasę, ale nie będą też mieli do czego się przywalić specjalnie. Szczególnie, że kibice mu lekko odpuszczą również.
To da mu komfort pracy i spokój przygotowań dla naszych zawodników.
Fulham and Sunderland away... 6 points :D

Ja myślę, że jak AVB będzie spokojniejszy, to piłkarze też, więc może będą lepiej grać. :)

Oby tylko Fulham sobie jakiegoś Redknappa nie znalazło.
Ja myślę, że jak AVB będzie spokojniejszy, to piłkarze też, więc może będą lepiej grać. :) Oby tylko Fulham sobie jakiegoś Redknappa nie znalazło
LMAO
1 grudnia 2013, 18:17 [cytuj]
raku powiedział/a:
Obejrzyj sobie w takim razie tę sytuację ponownie. Wolę Llorisa, który na kilkaset wyjść pomyli się raz, niż przykutego do linii Friedela. Wysoka linia obrony powoduje, że Lloris gra tak, a nie inaczej. Czy Ci się to podoba, czy nie. Nazywanie go natomiast bramkarzem z akademii udowadnia tylko Twoją piłkarską ignorancję :)

Ty pamiętasz ostatni mecz i dwie pierwsze bramki? Skoro w poprzednim meczu przytrafiły mu się dwa błędy, to chyba w następnym można oczekiwać, że ich nie popełni. Czasami trzeba zostać w bramce, a czasami trzeba wyjść i doświadczony bramkarz powinien o tym zadecydować w odpowiedni sposób. Kąt był duży, obrońca biegł obok, chyba nie ma potrzeby żeby wyjść do takiej piłki. Zastawianie się wysoką linią jest śmieszne bo to zupełnie inna sytuacja. Dwa wybycia pod nogi rywala to też wysoka linia? Ja rozumiem że błędy są wpisane w jego zawód, ale jak się popełniło dwa w poprzednim meczu to wypada zachować się odpowiednio w następnym meczu. I co za tydzień jak popełni błąd też będzie mówił spoko, bo mi to się Gomes zaczyna przypominać, kiedy zajebiste obrony przeplatał tragicznym błędami. Dwa mecze i 3 gole to nie jest raz na setki interwencji. Jakby tak było to nikt by się nie czepiał.
Ty pamiętasz ostatni mecz i dwie pierwsze bramki? Skoro w poprzednim meczu przytrafiły mu się dwa błędy, to chyba w następnym można oczekiwać, że ich nie popełni. Czasami trzeba zostać w bramce, a czasami trzeba wyjść i doświadczony bramkarz powinien o tym zadecydować w odpowiedni sposób. Kąt był duży, obrońca biegł obok, chyba nie ma potrzeby żeby wyjść do takiej piłki. Zastawianie się wysoką linią jest śmieszne bo to zupełnie inna sytuacja. Dwa wybycia pod nogi rywala to też wysoka linia? Ja rozumiem że błędy są wpisane w jego zawód, ale jak się popełniło dwa w poprzednim meczu to wypada zachować się odpowiednio w następnym meczu. I co za tydzień jak popełni błąd też będzie mówił spoko, bo mi to się Gomes zaczyna przypominać, kiedy zajebiste obrony przeplatał tragicznym błędami. Dwa mecze i 3 gole to nie jest raz na setki interwencji. Jakby tak było to nikt by się nie czepiał
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
1 grudnia 2013, 18:39 [cytuj]
a tym czasem Martin Jol traci posadę w Fulham...
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/martin-jol-zwolniony-z-fulham/x6c6t
a tym czasem Martin Jol traci posadę w Fulham... http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/martin-jol-zwolniony-z-fulham/x6c6t
1 grudnia 2013, 19:51 [cytuj]
Hej. Macie jakiegoś linka, gdzie można powtórkę meczu THFC - MU zobaczyć? Na Cyfrze będzie dopiero we wtorek. Proszę o pomoc. Pozdrawiam.
Hej. Macie jakiegoś linka, gdzie można powtórkę meczu THFC - MU zobaczyć? Na Cyfrze będzie dopiero we wtorek. Proszę o pomoc. Pozdrawiam
1 grudnia 2013, 20:18 [cytuj]
jest już na torrentach

http://torrentz.eu/da70125b5ce272350f454a8d8fca1f97ea31099f
jest już na torrentach http://torrentz.eu/da70125b5ce272350f454a8d8fca1f97ea31099f
4 grudnia 2013, 19:07 [cytuj]
Topola2994 powiedział/a:
a tym czasem Martin Jol traci posadę w Fulham...
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/martin-jol-zwolniony-z-fulham/x6c6t

NIE WIADOMO CZY TO NAM POMOŻE DZISIAJ
NIE WIADOMO CZY TO NAM POMOŻE DZISIAJ
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
|<  <<  <  3  4  5  6  7  

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 135 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się