Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  11  12  13  14  15    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Fulham : Spurs
4 grudnia 2013, 23:05 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Prawdziwy tekst, każdy mecz pod wodza tego kolesia to mecz stracony, a tobie radze zdjąć te różowe okulary z nosa

Hehe, radzę Ci skup się na kibicowaniu AVB, bo z twoim podejściem będziesz się męczył przez długi czas. Nikt go nie zwolni, szczególnie, że jeśli(w obecnej formie jakimś cudem) wygramy 2 kolejne mecze w PL, to powinniśmy się znaleźć bardzo blisko top 4.
Hehe, radzę Ci skup się na kibicowaniu AVB, bo z twoim podejściem będziesz się męczył przez długi czas. Nikt go nie zwolni, szczególnie, że jeśli(w obecnej formie jakimś cudem) wygramy 2 kolejne mecze w PL, to powinniśmy się znaleźć bardzo blisko top 4
LMAO
4 grudnia 2013, 23:07 [cytuj]
Rzućcie link ze skrótem meczu
Rzućcie link ze skrótem meczu
4 grudnia 2013, 23:08 [cytuj]
Do bramki Fulham mieliśmy co najmniej 3 dogodne sytuacje na strzelenie bramki. Paulinho, Lamela i Sandro. Wystarczyło by jedną z nich wykorzystać i mielibyśmy mecz ustawiony do końca. Nie rozumiem pojazdów na AVB. Naprawdę oczekujecie że w meczu z Fulham które jest naprawdę niezłe personalnie, w dodatku grają na spinie bo mają spadek formy będziemy ich cisnąć przez całe spotkanie? Wszystko ułożyło by się po myśli AVB gdyby któryś z naszych piłkarzy w banalnej sytuacji skierował piłkę do bramki. Wszyscy się podniecają Arsenalem. Oglądałem ich mecz z Cardiff. Grali to samo co my dzisiaj. Tyle że wykorzystali każdą sytuacje jaką mieli + solidna obrona (Dawson out). To wina AVB że Paulinho mając przed sobą całą bramkę strzela nad?
Do bramki Fulham mieliśmy co najmniej 3 dogodne sytuacje na strzelenie bramki. Paulinho, Lamela i Sandro. Wystarczyło by jedną z nich wykorzystać i mielibyśmy mecz ustawiony do końca. Nie rozumiem pojazdów na AVB. Naprawdę oczekujecie że w meczu z Fulham które jest naprawdę niezłe personalnie, w dodatku grają na spinie bo mają spadek formy będziemy ich cisnąć przez całe spotkanie? Wszystko ułożyło by się po myśli AVB gdyby któryś z naszych piłkarzy w banalnej sytuacji skierował piłkę do bramki. Wszyscy się podniecają Arsenalem. Oglądałem ich mecz z Cardiff. Grali to samo co my dzisiaj. Tyle że wykorzystali każdą sytuacje jaką mieli + solidna obrona (Dawson out). To wina AVB że Paulinho mając przed sobą całą bramkę strzela nad?
4 grudnia 2013, 23:08 [cytuj]
Haha smiechlem, slizgamy się z Fullham, które jest w strefie spadkowej a ten podjarany.
:brawo:

AVB Out.
Haha smiechlem, slizgamy się z Fullham, które jest w strefie spadkowej a ten podjarany. :brawo: AVB Out
4 grudnia 2013, 23:09 [cytuj]
kumpel właśnie dzwonił z Anglii, jako kibic Chelsea był na meczu z Sunderlandem i powiedział że na 90 min meczu połowo przyśpiewek niebieskiech to był pojazd na Spurs
kumpel właśnie dzwonił z Anglii, jako kibic Chelsea był na meczu z Sunderlandem i powiedział że na 90 min meczu połowo przyśpiewek niebieskiech to był pojazd na Spurs
4 grudnia 2013, 23:10 [cytuj]
*połowa
*połowa
4 grudnia 2013, 23:10 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Hades - nie miałem na myśli jego koloru włosów. Andre partoli wszystko a ratują go jedynie wyniki, które mam wrażenie, że nie od niego zależą tylko od piłkarzy. Nie potrafi skleić drużyny z dobrych piłkarzy, których w dodatku sam chciał. I nie gadaj, że od grudnia tamtego sezonu znalazł sposób na dobrą grę, chyba że Twoim zdaniem taktyka dogrywania piłek Bale'owi, gdy nie wiadomo co z nią zrobić, liczy się jako dobra taktyka. Już nie mamy Garetha, a wraz z nim odszedł pomysł na grę

To co miałeś na myśli, jak nie kolor jego włosów?

No i masz rację, wyniki się nie liczą. Liczy się styl gry.

A dogrywanie Garethowi działało, to po co to było zmieniać? To nie była skuteczna taktyka? Nie wiem czy wiesz, ale w drugiej części twojego komentarza napisałeś dokładnie to co ja.
To co miałeś na myśli, jak nie kolor jego włosów? No i masz rację, wyniki się nie liczą. Liczy się styl gry. A dogrywanie Garethowi działało, to po co to było zmieniać? To nie była skuteczna taktyka? Nie wiem czy wiesz, ale w drugiej części twojego komentarza napisałeś dokładnie to co ja
LMAO
4 grudnia 2013, 23:17 [cytuj]
Miałem na myśli samego AVB, bo do rudych nic nie mam.

Nie jest tak łatwo znaleźć nowego Bale'a. Dlatego oparcie taktyki na jednym zawodniku nie jest rozwiązaniem, gdy się go już nie ma. Myślałem, że po to Andre sprowadził kilku świetnych piłkarzy, żeby razem stanowili o sile zespołu gdy nie ma Walijczyka. Tylko, że tego nie robią, jedynie czasem któryś strzeli bramkę.
Miałem na myśli samego AVB, bo do rudych nic nie mam. Nie jest tak łatwo znaleźć nowego Bale'a. Dlatego oparcie taktyki na jednym zawodniku nie jest rozwiązaniem, gdy się go już nie ma. Myślałem, że po to Andre sprowadził kilku świetnych piłkarzy, żeby razem stanowili o sile zespołu gdy nie ma Walijczyka. Tylko, że tego nie robią, jedynie czasem któryś strzeli bramkę
4 grudnia 2013, 23:18 [cytuj]
@dzejkob - nic dodać, nic ujać. Gówno grać, a wygrać to cecha dobrej drużyny :P
4 grudnia 2013, 23:20 [cytuj]
Kamilos powiedział/a:
ktos wie czy jest opcja powrotu BAE już zimą??

BAE za kadencji AVB nie wróci. Sam to oznajmił.
BAE za kadencji AVB nie wróci. Sam to oznajmił
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
4 grudnia 2013, 23:21 [cytuj]
Caps powiedział/a:

Gòwnem top 4 nie zdobedziemy.
Gòwnem top 4 nie zdobedziemy
4 grudnia 2013, 23:26 [cytuj]
@Ramzes cuda się zdarzają ;)
@Ramzes cuda się zdarzają ;)
4 grudnia 2013, 23:26 [cytuj]
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=547649998661955&set=np.92441531.1496107668&type=1&theater¬if_t=notify_me
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=547649998661955&set=np.92441531.1496107668&type=1&theater¬if_t=notify_me
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
4 grudnia 2013, 23:37 [cytuj]
Zastanawiam się kiedy wróci Rose .. ? :glupek: Pewnie w przyszłym sezonie.
Zastanawiam się kiedy wróci Rose .. ? :glupek: Pewnie w przyszłym sezonie
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
4 grudnia 2013, 23:40 [cytuj]
TrueYid powiedział/a:
Tu nie ma nawet co tłumaczyć, po prostu zejście do środka i strzał albo podanie, o wiele lepiej zejść z prawej nogi grając na lewej stronie niż odwrotnie

A widziałeś dzisiaj , żeby chociaż raz Lennon zszedł z lewej i strzelił prawą nogą? Albo lamela odwrotnie? Nie widziałeś. Więc jaki jest sens wałkowania tego w kółko skoro to nie działa? Rozumiem, gdyby próbował to przez 3-4, no niech nawet 5 kolejek. Ale przez 15?! Każdy widzi, że Lennon daje drużynie o wiele więcej jak gra po prawej stronie.

Hades powiedział/a:
Z tym, że on w tym roku musiał znowu przebudować drużynę.

Nie musiał. Nie kupuję tego. Ktoś mu kazał robić te transfery? Przecież on dostał to o co prosił, a Ty próbujesz z niego zrobić ofiarę jego własnych zachcianek.

A, właśnie. AVB out!
A widziałeś dzisiaj , żeby chociaż raz Lennon zszedł z lewej i strzelił prawą nogą? Albo lamela odwrotnie? Nie widziałeś. Więc jaki jest sens wałkowania tego w kółko skoro to nie działa? Rozumiem, gdyby próbował to przez 3-4, no niech nawet 5 kolejek. Ale przez 15?! Każdy widzi, że Lennon daje drużynie o wiele więcej jak gra po prawej stronie. [quote=Hades]Z tym, że on w tym roku musiał znowu przebudować drużynę
5 grudnia 2013, 00:33 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Nie musiał. Nie kupuję tego. Ktoś mu kazał robić te transfery? Przecież on dostał to o co prosił, a Ty próbujesz z niego zrobić ofiarę jego własnych zachcianek.

Miał 7 nowych piłkarzy. Czemu? Bo była kasa z Bale'a, który pozostawił całkiem wielką dziurę po sobie. Wiesz gdzie byśmy byli bez tych transferów? W strefie spadkowej, a nie na 6 miejscu.
Miał 7 nowych piłkarzy. Czemu? Bo była kasa z Bale'a, który pozostawił całkiem wielką dziurę po sobie. Wiesz gdzie byśmy byli bez tych transferów? W strefie spadkowej, a nie na 6 miejscu
LMAO
5 grudnia 2013, 00:55 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Miał 7 nowych piłkarzy. Czemu? Bo była kasa z Bale'a, który pozostawił całkiem wielką dziurę po sobie. Wiesz gdzie byśmy byli bez tych transferów? W strefie spadkowej, a nie na 6 miejscu

Dostał transfery jakich chciał. To powinno być jego atutem, a nie problemem.

To co piszesz, gdyby streścić w jedno zdanie, brzmi mniej więcej tak: "Andre dostał 100 milionów na transfery i teraz musi sobie jakoś radzić, biedaczek". Niedorzeczne
Dostał transfery jakich chciał. To powinno być jego atutem, a nie problemem. To co piszesz, gdyby streścić w jedno zdanie, brzmi mniej więcej tak: "Andre dostał 100 milionów na transfery i teraz musi sobie jakoś radzić, biedaczek". Niedorzeczne
5 grudnia 2013, 00:55 [cytuj]
Hades powiedział/a:

Dostał transfery jakich chciał. To powinno być jego atutem, a nie problemem.

To co piszesz, gdyby streścić w jedno zdanie, brzmi mniej więcej tak: "Andre dostał 100 milionów na transfery i teraz musi sobie jakoś radzić, biedaczek". Niedorzeczne
Dostał transfery jakich chciał. To powinno być jego atutem, a nie problemem. To co piszesz, gdyby streścić w jedno zdanie, brzmi mniej więcej tak: "Andre dostał 100 milionów na transfery i teraz musi sobie jakoś radzić, biedaczek". Niedorzeczne
5 grudnia 2013, 01:05 [cytuj]
Czy dostał jakich chciał to nie wiadomo, bo transferami zarządzał Baldini, a wiadomo jak AS Roma grała i jakich graczy tam sprowadzał. W tym sezonie i z taką grą, będziemy jeszcze niżej jak jesteśmy obecnie. Zobaczcie jak gra Everton, budżet nie duży, przyszedł Martinez i na dodatek, że grają ładną dla oka piłkę to w dodatku skuteczną i to oni bynajmniej po tylu kolejkach zasługują na TOP 4, nie nasza drużyna. Zimny kubeł wody trzeba wylać na naszego trenera i zawodników i cały zarząd. To był błąd kupić od razu 7 zawodników, mogli stopniowo. Do tego gramy formacją która ewidentnie naszym zawodnikom nie pasuje, nie rozumieją taktyki Andre Villasa Boasa, więc jeśli tak jest to czy aby napewno on nadal powinien być naszym trenerem ? Brakuje mi Redknappa, to za jego kadencji graliśmy jedną z ładniejszych piłek, pamiętamy sezon jak nas uratował przed "spadkiem" i zajęliśmy wtedy 8 miejsce, prócz tego to z nim graliśmy w Lidze Mistrzów, to co Redknapp zbudował to Boas to po prostu zjebał i w sumie jesteśmy w tym samym miejscu kiedy przychodził do nas Harry Houdini by nam ratować dupe. Tutaj nie ma winy zawodników. Po dzisiejszym meczu wręcz jestem przekonany iż Zwijasz Bagaż nie może u nas dłużej zostać, dość tej karykatury gry w piłkę. AVB OUT !
Czy dostał jakich chciał to nie wiadomo, bo transferami zarządzał Baldini, a wiadomo jak AS Roma grała i jakich graczy tam sprowadzał. W tym sezonie i z taką grą, będziemy jeszcze niżej jak jesteśmy obecnie. Zobaczcie jak gra Everton, budżet nie duży, przyszedł Martinez i na dodatek, że grają ładną dla oka piłkę to w dodatku skuteczną i to oni bynajmniej po tylu kolejkach zasługują na TOP 4, nie nasza drużyna. Zimny kubeł wody trzeba wylać na naszego trenera i zawodników i cały zarząd. To był błąd kupić od razu 7 zawodników, mogli stopniowo. Do tego gramy formacją która ewidentnie naszym zawodnikom nie pasuje, nie rozumieją taktyki Andre Villasa Boasa, więc jeśli tak jest to czy aby napewno on nadal powinien być naszym trenerem ? Brakuje mi Redknappa, to za jego kadencji graliśmy jedną z ładniejszych piłek, pamiętamy sezon jak nas uratował przed "spadkiem" i zajęliśmy wtedy 8 miejsce, prócz tego to z nim graliśmy w Lidze Mistrzów, to co Redknapp zbudował to Boas to po prostu zjebał i w sumie jesteśmy w tym samym miejscu kiedy przychodził do nas Harry Houdini by nam ratować dupe. Tutaj nie ma winy zawodników. Po dzisiejszym meczu wręcz jestem przekonany iż Zwijasz Bagaż nie może u nas dłużej zostać, dość tej karykatury gry w piłkę. AVB OUT !
5 grudnia 2013, 04:30 [cytuj]
Hades powiedział/a:

Jakbyśmy byli w strefie spadkowej to oznaczałoby że AVB jest beznadziejnym trenerem już mówię dlaczego. Wiele drużyn nie miało tak wybitnego gracza, jak Bale, nie otrzymało ogromnych funduszy na transfery z jego sprzedaży, a mimo to nie okupuje strefy spadkowej, a mówisz, że AVB by okupował, czyli te kluby muszą mieć lepszych trenerów od nas, skoro sobie radzą. Ja myślałem że mamy lepszego trenera niż Swansea, Liverpool, Newcastle, Everton, Southampton a nawet Man Und, bo w końcu Moyes był dostępny jak zatrudnialiśmy AVB. Myślałem, że trener będzie dla nas atutem, a nie człowiek z którym musimy się pogodzić, że jest w naszym klubie. Ja nadal oczekuje od niego sukcesów, bo za to płacimy mu kasę.
Jakbyśmy byli w strefie spadkowej to oznaczałoby że AVB jest beznadziejnym trenerem już mówię dlaczego. Wiele drużyn nie miało tak wybitnego gracza, jak Bale, nie otrzymało ogromnych funduszy na transfery z jego sprzedaży, a mimo to nie okupuje strefy spadkowej, a mówisz, że AVB by okupował, czyli te kluby muszą mieć lepszych trenerów od nas, skoro sobie radzą. Ja myślałem że mamy lepszego trenera niż Swansea, Liverpool, Newcastle, Everton, Southampton a nawet Man Und, bo w końcu Moyes był dostępny jak zatrudnialiśmy AVB. Myślałem, że trener będzie dla nas atutem, a nie człowiek z którym musimy się pogodzić, że jest w naszym klubie. Ja nadal oczekuje od niego sukcesów, bo za to płacimy mu kasę
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
|<  <<  <  11  12  13  14  15    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 126 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się