Forum dyskusyjne
4 grudnia 2013, 20:28 [cytuj]
Czego znowu chcecie i czemu narzekacie zanim się mecz nie zaczął?! Dajcie im pograć te 90 minut. Co za ludzie...
Czego znowu chcecie i czemu narzekacie zanim się mecz nie zaczął?! Dajcie im pograć te 90 minut. Co za ludzie
Can't Smile Without You!!!
4 grudnia 2013, 20:28 [cytuj]
TrueYid powiedział/a:
Nie wiem skąd te narzekania. AVB robi zmiany w składzie źle, nie robi źle. Super, że zagra Lamela, liczę na Chadliego i Soldado po przerwie
Jak już coś styka to robi zmiany na zawodników, którzy ostatnio najbardziej rozczarowywali jak JD, Lamela czy Capoue. Zmiany dla samych zmian to ja dziękuję.
Jak już coś styka to robi zmiany na zawodników, którzy ostatnio najbardziej rozczarowywali jak JD, Lamela czy Capoue. Zmiany dla samych zmian to ja dziękuję
4 grudnia 2013, 20:29 [cytuj]
dobrze ustawił - P8 ZA JD
dobrze ustawił - P8 ZA JD :brawo:
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
4 grudnia 2013, 20:30 [cytuj]
A kiedyż to ten Capoue miał okazje Cię rozczarować, Boyd?
A kiedyż to ten Capoue miał okazje Cię rozczarować, Boyd? :bezradny:
4 grudnia 2013, 20:32 [cytuj]
Może jak wygramy pierwszą połowę 2-3 bramkami to AVB trochę zatrybi i zmieni formację.
Może jak wygramy pierwszą połowę 2-3 bramkami to AVB trochę zatrybi i zmieni formację
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
4 grudnia 2013, 20:33 [cytuj]
Adriano powiedział/a:
No właśnie , gdzie Dembele? Nie mamy łacznika pomiedzy napastnikiem a pomocnikami, zapewne Paulinho bedzie grał ofensywniej..
Co do Defoe to kto jak kto ale on potrafi bramki strzelac Fulham, może nie pamietasz ale rok temu strzelił im 2 gole a w ostatich 4 meczach z nimi strzelił 4 gole. Mam nadzieje że podstrzyma ta passe
Cholera jasna karwasz twarz, kontuzjowany jest, nie umiesz czytać?"@SamWallaceIndy: Mousa Dembele (Spurs, not Fulham) out tonight's game at Craven Cottage with injury picked up on Sunday"
Cholera jasna karwasz twarz, kontuzjowany jest, nie umiesz czytać?"@SamWallaceIndy: Mousa Dembele (Spurs, not Fulham) out tonight's game at Craven Cottage with injury picked up on Sunday" :bezradny:
Offence win games, defence wins titles
4 grudnia 2013, 20:34 [cytuj]
Adriano powiedział/a:
No właśnie , gdzie Dembele?
Dembele jest kontuzjowany, jak ktoś już słusznie zauważył wcześniej...
Dembele jest kontuzjowany, jak ktoś już słusznie zauważył wcześniej
4 grudnia 2013, 20:35 [cytuj]
Póki co to kiepsko to wyglądało po kontuzji w jego wykonaniu. Może dziś zagra lepszy mecz. COYS
Póki co to kiepsko to wyglądało po kontuzji w jego wykonaniu. Może dziś zagra lepszy mecz. COYS
4 grudnia 2013, 20:39 [cytuj]
Nie drażnij mnie Adriano. Lamela to rozegrał 1 dobry mecz (z k***a Szeryfem), JD grał z Młotkami i co fajnie było? Do Capoue tak naprawdę najmniej można się przyczepić, bo anale go załatwili na trochę.
Nie drażnij mnie Adriano. Lamela to rozegrał 1 dobry mecz (z k***a Szeryfem), JD grał z Młotkami i co fajnie było? Do Capoue tak naprawdę najmniej można się przyczepić, bo anale go załatwili na trochę
4 grudnia 2013, 20:40 [cytuj]
trzaskal, to by przecież mogło przejść spokojnie za 4-3-3. Wydaje mi się, że to ustawienie to jest eksperyment. Poza tym AVB mówił, że nasi ćwiczyli 4-4-2 w przerwie reprezentacyjnej, więc nie dramatyzowałbym aż tak.
trzaskal, to by przecież mogło przejść spokojnie za 4-3-3. Wydaje mi się, że to ustawienie to jest eksperyment. Poza tym AVB mówił, że nasi ćwiczyli 4-4-2 w przerwie reprezentacyjnej, więc nie dramatyzowałbym aż tak. :)
LMAO
4 grudnia 2013, 20:42 [cytuj]
Ma ktoś może link?
Ma ktoś może link?
4 grudnia 2013, 20:50 [cytuj]
Bendtner strzela dla AFC, to JD dzisiaj 4 gole na bank strzeli
Bendtner strzela dla AFC, to JD dzisiaj 4 gole na bank strzeli :rotfl:
Hades powiedział/a:
trzaskal, to by przecież mogło przejść spokojnie za 4-3-3. Wydaje mi się, że to ustawienie to jest eksperyment. Poza tym AVB mówił, że nasi ćwiczyli 4-4-2 w przerwie reprezentacyjnej, więc nie dramatyzowałbym aż tak.

Daleki jestem od dramatu:-) Wiadomo, że można wpuścić Soldado i Holtbiego za dwóch pomocników i mamy 4-4-2. Poczekajmy do 2145.
Daleki jestem od dramatu:-) Wiadomo, że można wpuścić Soldado i Holtbiego za dwóch pomocników i mamy 4-4-2. Poczekajmy do 2145
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
Zmartwię Cię- tez chciałbym , aby strzelił 3 gole
Specjalnie dla Ciebie- wytłumaczę o co chodzi- o zgranie składu, wyłonienie wreszcie pierwszej jedenastki, bo póki co mam wrażenie, że AVb dostał za dużo zabawek do gry i sobie z tym nie radzi, np. ustawia zawodników na niewłaściwych pozycjach. Poza tym uważam Chadliego za gracza zespołowego w przeciwieństwie do Lameli.
Zmartwię Cię- tez chciałbym , aby strzelił 3 gole:)
Specjalnie dla Ciebie- wytłumaczę o co chodzi- o zgranie składu, wyłonienie wreszcie pierwszej jedenastki, bo póki co mam wrażenie, że AVb dostał za dużo zabawek do gry i sobie z tym nie radzi, np. ustawia zawodników na niewłaściwych pozycjach. Poza tym uważam Chadliego za gracza zespołowego w przeciwieństwie do Lameli
4 grudnia 2013, 20:52 [cytuj]
Fulham - Stekelenburg; Riether, Senderos, Hughes, Riise; Karagounis, Parker; Dejagah, Kasami, Kacaniklic; Berbatov.
Fulham - Stekelenburg; Riether, Senderos, Hughes, Riise; Karagounis, Parker; Dejagah, Kasami, Kacaniklic; Berbatov
4 grudnia 2013, 20:54 [cytuj]
Panowie dajcie cos do ogladania
Panowie dajcie cos do ogladania
4 grudnia 2013, 20:54 [cytuj]
Zobaczymy co pokaże Defoe z przodu, oby był lepszy niż Soldado
Zobaczymy co pokaże Defoe z przodu, oby był lepszy niż Soldado
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson