Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Fulham : Spurs
4 grudnia 2013, 21:20 [cytuj]
Heh, jak zwykle. Oni grają z kontry, my w ataku pozycyjnym. Będzie ciężko, bo to nam właśnie nie nie idzie. Jak szybko nie strzelimy, to będzie męka do 90 minuty z kilkoma zawałami po drodze.
Heh, jak zwykle. Oni grają z kontry, my w ataku pozycyjnym. Będzie ciężko, bo to nam właśnie nie nie idzie. Jak szybko nie strzelimy, to będzie męka do 90 minuty z kilkoma zawałami po drodze
LMAO
Można mieć rózne zdanie o Paulinho ,ale robić z niego dziesiątkę ,szczególnie że niby ofensywnych piłkarzy mamy mnóstwo. :blee:
Można mieć rózne zdanie o Paulinho ,ale robić z niego dziesiątkę ,szczególnie że niby ofensywnych piłkarzy mamy mnóstwo. :blee:
TrueYid powiedział/a:
Lennon nie ma zejścia? Zobacz ile bramek Lennon w swojej karierze zdobył po ścięciu do środka i uderzeniu

Masz racje, tyle ze gral wtedy na prawej stronie. N lewej jest bezuzyteczny
Masz racje, tyle ze gral wtedy na prawej stronie. N lewej jest bezuzyteczny
4 grudnia 2013, 21:21 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
Channel - 143532 po rusku, ale jakosc miód

Dzięki, super jakość. Komentarz też ok, milion razy lepszy niż arabski ;P
Dzięki, super jakość. Komentarz też ok, milion razy lepszy niż arabski ;P
4 grudnia 2013, 21:24 [cytuj]
PAULINHOOO KURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :wnerw:
PAULINHOOO KURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :wnerw:
4 grudnia 2013, 21:25 [cytuj]
omg ,ale że aż tak on umie zjebać to jest niemożliwe!!!?
omg ,ale że aż tak on umie zjebać to jest niemożliwe!!!?
Ja pierdole... z tylu chujnia... z przodu chujnia...
Ja pierdole... z tylu chujnia... z przodu chujnia
Ale sobie wypracował Paulinho i potem to zjebał. Lol.
Ale sobie wypracował Paulinho i potem to zjebał. Lol
LMAO
4 grudnia 2013, 21:26 [cytuj]
Niemożliwe! Mozemy spiac dupsko na United a ze spadkowiczem nie potrafimy nawet bramki strzelic..
Niemożliwe! Mozemy spiac dupsko na United a ze spadkowiczem nie potrafimy nawet bramki strzelic
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
obrona dzisiaj to niezly ser szwajcarski
obrona dzisiaj to niezly ser szwajcarski
Szkoda chujowego strzału, bo poza nim świetnie się zachował w polu karnym.
Szkoda chujowego strzału, bo poza nim świetnie się zachował w polu karnym
4 grudnia 2013, 21:28 [cytuj]
Obrona nie istnieje, "10tka" Paulinho (WTF?) jest kilometr od napastnika (jedyna okazja JD to podanie od obrońcy Fulham), a gdyby sędzia był upierdliwy i pokazał Capoue kartkę za kopnięcie piłki po gwizdku gralibyśmy w osłabieniu. To wszystko z drużyną z końca tabeli, nie wygląda to dobrze póki co. Inna sprawa, że FFC gryzą trawę, trzeba im to przyznać.
Obrona nie istnieje, "10tka" Paulinho (WTF?) jest kilometr od napastnika (jedyna okazja JD to podanie od obrońcy Fulham), a gdyby sędzia był upierdliwy i pokazał Capoue kartkę za kopnięcie piłki po gwizdku gralibyśmy w osłabieniu. To wszystko z drużyną z końca tabeli, nie wygląda to dobrze póki co. Inna sprawa, że FFC gryzą trawę, trzeba im to przyznać
COYS!
4 grudnia 2013, 21:29 [cytuj]
playmaker powiedział/a:
Niemożliwe! Mozemy spiac dupsko na United a ze spadkowiczem nie potrafimy nawet bramki strzelic

W tym momencie to mogę Cię jedynie wyśmiać.
W tym momencie to mogę Cię jedynie wyśmiać
LMAO
4 grudnia 2013, 21:30 [cytuj]
Hades powiedział/a:
W tym momencie to mogę Cię jedynie wyśmiać

z jakiegoż to powodu?
z jakiegoż to powodu?
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
4 grudnia 2013, 21:32 [cytuj]
Ogrywają nas jak dzieci, a my im do tego piłkę oddajemy. Gramy to samo gówno, co przed mecze z MU.
Ogrywają nas jak dzieci, a my im do tego piłkę oddajemy. Gramy to samo gówno, co przed mecze z MU
4 grudnia 2013, 21:32 [cytuj]
Lamela, grrr. Była szansa...
Lamela, grrr. Była szansa
COYS!
4 grudnia 2013, 21:33 [cytuj]
playmaker powiedział/a:
z jakiegoż to powodu?

Bo na takie słowa chyba jeszcze 75 minut za wcześnie.
Bo na takie słowa chyba jeszcze 75 minut za wcześnie
LMAO
4 grudnia 2013, 21:34 [cytuj]
Lennon na lewej (gdzie nigdy nie zagrał dobrego meczu) mógłby się chociaż czasami zmienić stronami z Lamelą ,bo dodatkowo umie wspólpracować naprawdę nieźle z Walkerem ,plus P8 jako 10tka ,którą nigdy nie będzie( zwłaszcza z takim wykonczeniem) ,ale czasami w szaleństwie jest metoda :glupek:
Lennon na lewej (gdzie nigdy nie zagrał dobrego meczu) mógłby się chociaż czasami zmienić stronami z Lamelą ,bo dodatkowo umie wspólpracować naprawdę nieźle z Walkerem ,plus P8 jako 10tka ,którą nigdy nie będzie( zwłaszcza z takim wykonczeniem) ,ale czasami w szaleństwie jest metoda :glupek:
|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 37 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się