Forum dyskusyjne
15 grudnia 2013, 16:07 [cytuj]
Lloris - Walker, Dawson, Capoue, Naughton - Sandro, Dembele - Lennon, Paulinho, Chadli - Soldado
Subs:
Friedel, Fryers, Sigurdsson, Lamela, Townsend,Holtby, Defoe
Lloris - Walker, Dawson, Capoue, Naughton - Sandro, Dembele - Lennon, Paulinho, Chadli - Soldado
Subs:
Friedel, Fryers, Sigurdsson, Lamela, Townsend,Holtby, Defoe
Can't Smile Without You!!!
15 grudnia 2013, 16:08 [cytuj]
Liverpool:
Mignolet, Johnson, Skrtel, Sakho, Flanagan, Allen, Lucas, Henderson, Coutinho, Sterling, Suarez
Subs:
Jones, Kelly, Agger, Aspas, Moses, Luis Alberto, Toure
Liverpool:
Mignolet, Johnson, Skrtel, Sakho, Flanagan, Allen, Lucas, Henderson, Coutinho, Sterling, Suarez
Subs:
Jones, Kelly, Agger, Aspas, Moses, Luis Alberto, Toure
15 grudnia 2013, 16:10 [cytuj]
Holtby na ławce ? Ten AVB jest po prostu ślepy, defensywne ustawienie, gramy na remis ? W dodatku w tym sezonie cieniutko gramy u siebie, coś mi się wydaje, że będzie bardzo ciężko nawet jeśli Liverpool gra bez Gerrarda i Sturridge. Coutinho mam nadzieje, że nie będzie miał sił na cały mecz i zejdzie koło 65 minuty. Liczę na Soldado i Capoue niech pokaże Dawsonowi jak powinno się grać na środku obrony.
Holtby na ławce ? Ten AVB jest po prostu ślepy, defensywne ustawienie, gramy na remis ? W dodatku w tym sezonie cieniutko gramy u siebie, coś mi się wydaje, że będzie bardzo ciężko nawet jeśli Liverpool gra bez Gerrarda i Sturridge. Coutinho mam nadzieje, że nie będzie miał sił na cały mecz i zejdzie koło 65 minuty. Liczę na Soldado i Capoue niech pokaże Dawsonowi jak powinno się grać na środku obrony
15 grudnia 2013, 16:13 [cytuj]
Gdzie Eriksen i Rose ? Co znów kontuzje się odnowiły ? Skład wybrany beznadziejnie.
Gdzie Eriksen i Rose ? Co znów kontuzje się odnowiły ? Skład wybrany beznadziejnie
15 grudnia 2013, 16:14 [cytuj]
chujowa jedenastka :/ holtby za paulinho, lamela za chadliego
15 grudnia 2013, 16:15 [cytuj]
Co z Rose? :/ nawet na ławce go nie ma.. Gdzie Holtby? bez sensu na skład. Na remis
Co z Rose? :/ nawet na ławce go nie ma.. Gdzie Holtby? bez sensu na skład. Na remis:wnerw:
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
15 grudnia 2013, 16:16 [cytuj]
Lipny skład, za Paulinho mógłby zagrać Holtby a za Chadliego Townsend. No i razi ten Naughton na LO... ale tutaj nie ma wyjścia.
Lipny skład, za Paulinho mógłby zagrać Holtby a za Chadliego Townsend. No i razi ten Naughton na LO... ale tutaj nie ma wyjścia
15 grudnia 2013, 16:19 [cytuj]
smackey powiedział/a:
Lamela? Prędzej widziałbym tam Townsenda
Lamela? Prędzej widziałbym tam Townsenda
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
15 grudnia 2013, 16:25 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Lipny skład, za Paulinho mógłby zagrać Holtby a za Chadliego Townsend. No i razi ten Naughton na LO... ale tutaj nie ma wyjścia
Z Sunderlandem akurat Naughton zagrał bardzo dobrze. Jak chce, to potrafi
Z Sunderlandem akurat Naughton zagrał bardzo dobrze. Jak chce, to potrafi ;)
15 grudnia 2013, 16:26 [cytuj]
Jeśli dzisiaj przegramy to będzie jasne, z AVB to nie taktyk, remis również w dzisiejszym meczu uznaję za porażkę a do dlatego, że ostatni mecz u siebie przegraliśmy z Newcastle. Jesli chcemy walczyć o 4 miejsce to musimy ten mecz po prostu wygrać i mam nadzieje, że AVB po meczu nie będzie pieprzył jak to cudownie nie zagraliśmy bo tak napewno nie zagramy. Serce mówi, że będzie 2:1 dla nas, lecz rozum podpowiada całkiem co innego. COYS !
Jeśli dzisiaj przegramy to będzie jasne, z AVB to nie taktyk, remis również w dzisiejszym meczu uznaję za porażkę a do dlatego, że ostatni mecz u siebie przegraliśmy z Newcastle. Jesli chcemy walczyć o 4 miejsce to musimy ten mecz po prostu wygrać i mam nadzieje, że AVB po meczu nie będzie pieprzył jak to cudownie nie zagraliśmy bo tak napewno nie zagramy. Serce mówi, że będzie 2:1 dla nas, lecz rozum podpowiada całkiem co innego. COYS !
15 grudnia 2013, 16:31 [cytuj]
Nie wiem, czemu tuczi tak napisał, ale na fejsie i twitterze to Paulinho jest koło Sandro, a Dembele wyżej. Holtby pewnie wejdzie koło 60 minuty za Dembele jak zwykle. Chadli za to ciężej pracuje w obronie od Townsenda, który jak wejdzie, to na zmęczonych zawodników.
Poza tym, na pewno brak 4 z 7 nominalnych obrońców stworzy nam problemy w defensywie. Jak wy byście woleli wystawić ofensywny skład w takiej sytuacji, to dobrze, że to AVB jest trenerem, nie wy.
Nie wiem, czemu tuczi tak napisał, ale na fejsie i twitterze to Paulinho jest koło Sandro, a Dembele wyżej. Holtby pewnie wejdzie koło 60 minuty za Dembele jak zwykle. Chadli za to ciężej pracuje w obronie od Townsenda, który jak wejdzie, to na zmęczonych zawodników.
Poza tym, na pewno brak 4 z 7 nominalnych obrońców stworzy nam problemy w defensywie. Jak wy byście woleli wystawić ofensywny skład w takiej sytuacji, to dobrze, że to AVB jest trenerem, nie wy
LMAO
15 grudnia 2013, 16:34 [cytuj]
Bardzo możliwe, bardzo możliwe Hades. Spisywałem z dziennikarskiego "teamsheet"
Bardzo możliwe, bardzo możliwe Hades. Spisywałem z dziennikarskiego "teamsheet" :P
15 grudnia 2013, 16:35 [cytuj]
Chadli to chyba jest tylko po to żeby wygrywać pojedynki główkowe bo nie zachwyca ani kiwką ani tym bardziej szybkością. Mam nadzieje, że Lennon troszkę narobi problemów obronie Liverpool'u po za tym bardzo ciężko widzę jak np. Dawson ma zatrzymać Suareza.
Chadli to chyba jest tylko po to żeby wygrywać pojedynki główkowe bo nie zachwyca ani kiwką ani tym bardziej szybkością. Mam nadzieje, że Lennon troszkę narobi problemów obronie Liverpool'u po za tym bardzo ciężko widzę jak np. Dawson ma zatrzymać Suareza
15 grudnia 2013, 16:38 [cytuj]
Jakieś streamy na mecz?
Jakieś streamy na mecz?
15 grudnia 2013, 16:39 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Chadli to chyba jest tylko po to żeby wygrywać pojedynki główkowe bo nie zachwyca ani kiwką ani tym bardziej szybkością. Mam nadzieje, że Lennon troszkę narobi problemów obronie Liverpool'u po za tym bardzo ciężko widzę jak np. Dawson ma zatrzymać Suareza
Ostatnio tą główką nam uratował dupsko, więc aż tak źle chyba nie jest.
Ostatnio tą główką nam uratował dupsko, więc aż tak źle chyba nie jest
LMAO
15 grudnia 2013, 16:41 [cytuj]
Adriano powiedział/a:
Boże, Soldado, boże ;/ Czyli gramy bez napastnika

to jak to Pan 30mln strzela ogorkom w LE i odzyskuje miejsce a Defoe strzelal ogorkom w tej samej LE i dalej siedzial na lawce ???
Defensywny sklad sami mowicie a Soldado na szpicy???
Kontry beda ze daj pan spokoj,az sie boje to ogladac no ale dopoki pilka w grze ...
:zly: to jak to Pan 30mln strzela ogorkom w LE i odzyskuje miejsce a Defoe strzelal ogorkom w tej samej LE i dalej siedzial na lawce ???
Defensywny sklad sami mowicie a Soldado na szpicy???
Kontry beda ze daj pan spokoj,az sie boje to ogladac no ale dopoki pilka w grze ...:mysli:
15 grudnia 2013, 16:43 [cytuj]
boże widzisz a nie grzmisz...
boże widzisz a nie grzmisz
15 grudnia 2013, 16:47 [cytuj]
Yid76, " Pan 30 mln" jest po prostu pierwszym napastnikiem, według AVB, więc nie rozumiem zdziwienia. Defoe zagrał z dwiema najgorszymi obecnie drużynami w PL, aby Soldado mógł odpocząć. Goli nastrzelał, że huhu, więc może z poczuciem dobrze spełnionego obowiązku znów usiąść na ławce
Yid76, " Pan 30 mln" jest po prostu pierwszym napastnikiem, według AVB, więc nie rozumiem zdziwienia. Defoe zagrał z dwiema najgorszymi obecnie drużynami w PL, aby Soldado mógł odpocząć. Goli nastrzelał, że huhu, więc może z poczuciem dobrze spełnionego obowiązku znów usiąść na ławce :F