Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  8  9  10  11  12    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham - Liverpool
15 grudnia 2013, 19:10 [cytuj]
Hades powiedział/a:
A wy dalej ciągle o tym, jak to wszystko co złe jest winą Boasa.
Szczerze wątpię w to, że Levy będzie chciał wyrzucić kilkanaście milionów funtów w błoto i zatrudnić nowego trenera, a nawet jeśli, to jakie są szanse, że złapiemy kogoś lepszego niż teraz? Miesiąc po takiej zmianie prawie na pewno zaczęłyby się głosy w stylu "X Out"

Znikome, ale może gra wyglądałaby inaczej, potrafiłem zrozumieć bronienie AVB po meczu z city, no ok, gorszy dzień, coś nie wypaliło, zgoda. Brak stylu, czy wpadki z WHU i Newcastle można było bronić punktami. Ale teraz? Znowu gorszy dzień?
Znikome, ale może gra wyglądałaby inaczej, potrafiłem zrozumieć bronienie AVB po meczu z city, no ok, gorszy dzień, coś nie wypaliło, zgoda. Brak stylu, czy wpadki z WHU i Newcastle można było bronić punktami. Ale teraz? Znowu gorszy dzień?
15 grudnia 2013, 19:10 [cytuj]
dzisiaj moja cierpliwość do rudego się wyczerpała, mam nadzieje ze Levy'emu też. AVB OUT !
dzisiaj moja cierpliwość do rudego się wyczerpała, mam nadzieje ze Levy'emu też. AVB OUT !
15 grudnia 2013, 19:12 [cytuj]
Jak byśmy go do PSG puścili... By sie zdziwili hehe.
Jak byśmy go do PSG puścili... By sie zdziwili hehe
15 grudnia 2013, 19:15 [cytuj]
Rafa Benitez. Tyle w temacie.
Rafa Benitez. Tyle w temacie
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
15 grudnia 2013, 19:15 [cytuj]
AVB sam powinien zrezygnować z bycia trenerem Tottenhamu. Mam wrażenie, że każdy tylko nie on zrobił by z tej zlepki, drużyne, która mimo by pewnie przegrywała to choć trochę zostawiała serca na boisku.
AVB sam powinien zrezygnować z bycia trenerem Tottenhamu. Mam wrażenie, że każdy tylko nie on zrobił by z tej zlepki, drużyne, która mimo by pewnie przegrywała to choć trochę zostawiała serca na boisku
15 grudnia 2013, 19:16 [cytuj]
Benitez nie odejdzie z Napoli :)
AVB out, Jol in? ;P
AVB out, Jol in? ;P
nigdy nie napisałem avb out. teraz też nie

niech wypierdala
nigdy nie napisałem avb out. teraz też nie niech wypierdala
15 grudnia 2013, 19:17 [cytuj]
olivier powiedział/a:

Oj tam, nie wierze, ze nie korci go powrot do PL.
Oj tam, nie wierze, ze nie korci go powrot do PL
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
15 grudnia 2013, 19:18 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
AVB out, Jol in? ;P

Nie i jeszcze raz nie. Już się wypalił, graliśmy z nim fajną piłkę ale to nie to.
Nie i jeszcze raz nie. Już się wypalił, graliśmy z nim fajną piłkę ale to nie to
15 grudnia 2013, 19:20 [cytuj]
Dodam jeszcze, że bilans bramkowy mamy podobny jak zespoły z miejsc spadkowych. Gdyby nie 4 przypadkowe wygrane po 1:0 zapewne bylibysmy tam :). Jeśli Levy i niektórzy z fanów nie widzą, że idziemy co raz niżej to w takim razie zadowalającą pozycję będziemy mieć na koniec sezonu.
Dodam jeszcze, że bilans bramkowy mamy podobny jak zespoły z miejsc spadkowych. Gdyby nie 4 przypadkowe wygrane po 1:0 zapewne bylibysmy tam :). Jeśli Levy i niektórzy z fanów nie widzą, że idziemy co raz niżej to w takim razie zadowalającą pozycję będziemy mieć na koniec sezonu
15 grudnia 2013, 19:20 [cytuj]
Benitez by to poukladal ale ja go zwyczajnie nie lubie. Jol to przeszlosc a po tym co pokazal w Fulham raczej nikt by nie byl zachwycony taka zmiana.
Benitez by to poukladal ale ja go zwyczajnie nie lubie. Jol to przeszlosc a po tym co pokazal w Fulham raczej nikt by nie byl zachwycony taka zmiana
15 grudnia 2013, 19:21 [cytuj]
Sądzę ze żaden z nas nie będzie wiedział lepiej od Levego. Ale pobawić zawsze sie mozna....Maciej Skorża
Sądzę ze żaden z nas nie będzie wiedział lepiej od Levego. Ale pobawić zawsze sie mozna....Maciej Skorża
15 grudnia 2013, 19:21 [cytuj]
Hades powiedział/a:
A wy dalej ciągle o tym, jak to wszystko co złe jest winą Boasa.
Szczerze wątpię w to, że Levy będzie chciał wyrzucić kilkanaście milionów funtów w błoto i zatrudnić nowego trenera, a nawet jeśli, to jakie są szanse, że złapiemy kogoś lepszego niż teraz? Miesiąc po takiej zmianie prawie na pewno zaczęłyby się głosy w stylu "X Out"

Powiem tak jakby zgodził się że zapłacimy mu dopiero po tym jak osiągnie top 4 to mógłby zostać do końca sezonu. Nie lubię stawiać daleko idących wniosków, ale ten sezon już chyba jest stracony. Żeby kogoś zwolnić to trzeba mieć odpowiednie zastępstwo, zwalniać kogoś w emocjach nie ma sensu. Najpierw trzeba mieć kandydata. 2 lata temu było ich kilku Benitez, Capello a my wybraliśmy AVB i teraz mamy tego efekty. Zwalnianie managera który zajął 4 miejsce musi mieć taki efekt. Zachciało się co niektórym managera z wizją i wielkich sukcesów, teraz nawet nie łapiemy się do Ligi Europy
Powiem tak jakby zgodził się że zapłacimy mu dopiero po tym jak osiągnie top 4 to mógłby zostać do końca sezonu. Nie lubię stawiać daleko idących wniosków, ale ten sezon już chyba jest stracony. Żeby kogoś zwolnić to trzeba mieć odpowiednie zastępstwo, zwalniać kogoś w emocjach nie ma sensu. Najpierw trzeba mieć kandydata. 2 lata temu było ich kilku Benitez, Capello a my wybraliśmy AVB i teraz mamy tego efekty. Zwalnianie managera który zajął 4 miejsce musi mieć taki efekt. Zachciało się co niektórym managera z wizją i wielkich sukcesów, teraz nawet nie łapiemy się do Ligi Europy
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
15 grudnia 2013, 19:22 [cytuj]
Simeone, chwyciłby za mordy nasze "gwiazdy", ale to nierealne, zatem ... Redknapp? Pochettino? Bielsa? ...
Simeone, chwyciłby za mordy nasze "gwiazdy", ale to nierealne, zatem ... Redknapp? Pochettino? Bielsa?
15 grudnia 2013, 19:24 [cytuj]
https://twitter.com/Awanjustanfield/status/412284032223678466/photo/1
tak na rozluźnienie.
https://twitter.com/Awanjustanfield/status/412284032223678466/photo/1 tak na rozluźnienie
Offence win games, defence wins titles
15 grudnia 2013, 19:25 [cytuj]
Pytanie tylko kto wpakuje sie tak chętnie w ten burdel. Bo to nie drużyna, to jest kurwa zbiorowisko jakieś które drużyny nie przypomina w żadnym aspekcie. Ciekawe kiedy prezesowi skończy się cierpliwość
Pytanie tylko kto wpakuje sie tak chętnie w ten burdel. Bo to nie drużyna, to jest kurwa zbiorowisko jakieś które drużyny nie przypomina w żadnym aspekcie. Ciekawe kiedy prezesowi skończy się cierpliwość
15 grudnia 2013, 19:27 [cytuj]
Oj Mati nie jest tak jak piszesz. To drużyna która stać na wiele. Po prostu ich trzeba poukladac. Wielu trenerów by sie skusilo. Kibice są, kasa jest, piłkarze też.
Oj Mati nie jest tak jak piszesz. To drużyna która stać na wiele. Po prostu ich trzeba poukladac. Wielu trenerów by sie skusilo. Kibice są, kasa jest, piłkarze też
15 grudnia 2013, 19:28 [cytuj]
Trochę odbiegając od tematu: czy od tego sezonu zwycięzca Ligi Europy nie ma przypadkiem prawa do udziału w eliminacjach CL na kolejny sezon?
Trochę odbiegając od tematu: czy od tego sezonu zwycięzca Ligi Europy nie ma przypadkiem prawa do udziału w eliminacjach CL na kolejny sezon?
15 grudnia 2013, 19:29 [cytuj]
Capello widziany na WHL.
Capello widziany na WHL
|<  <<  <  8  9  10  11  12    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 101 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się