Forum dyskusyjne
15 grudnia 2013, 19:29 [cytuj]
Caps --> tylko ze z AVB i tak nie wygramy LE. Chetnych na jego stanowisko na pewno byloby wielu, ale najpierw trzeba go zwolnić.
Caps --> tylko ze z AVB i tak nie wygramy LE. Chetnych na jego stanowisko na pewno byloby wielu, ale najpierw trzeba go zwolnić
15 grudnia 2013, 19:29 [cytuj]
Caps powiedział/a:
Trochę odbiegając od tematu: czy od tego sezonu zwycięzca Ligi Europy nie ma przypadkiem prawa do udziału w eliminacjach CL na kolejny sezon?
ta zasada zacznie obowiązywać za rok
ta zasada zacznie obowiązywać za rok :)
15 grudnia 2013, 19:30 [cytuj]
dzejkob powiedział/a:
Capello widziany na WHL
Wczoraj był i na Stamford
Wczoraj był i na Stamford ;)
Offence win games, defence wins titles
15 grudnia 2013, 19:30 [cytuj]
Złodziejstwo jedno wielkie. Widzieliście smutne twarze, piłkarzy, trenera albo prezesa? Bo ja nie, a dlaczego? Bo kasa na koncie się zgadza
Złodziejstwo jedno wielkie. Widzieliście smutne twarze, piłkarzy, trenera albo prezesa? Bo ja nie, a dlaczego? Bo kasa na koncie się zgadza :(
15 grudnia 2013, 19:32 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Wczoraj był i na Stamford

Dla niepoznaki
Dla niepoznaki :)
15 grudnia 2013, 19:36 [cytuj]
Chociaż jakby się nad tym zastanowić, tak na spokojnie: czy Boas może być w 100% sprawcą beznadziejności naszej defensywy, skoro musiał ją sklecać z pomocnika, rezerwowego, który chyba nigdy nie przeskoczy pewnego poziomu i Dawsona, który ewidentnie nie radzi sobie z braniem odpowiedzialności za funkcjonowanie defensywy? Czy mógł przewidzieć, że Paulinho zagra marny mecz, skoro widać było jakiś progress w jego grze? Oraz, że mu najebie prądu w kitę i będzie chciał zabić Suareza? Nie chcę stwierdzać, że Portugalczyk jest niewinny, jest i wszyscy to wiedzą, ale warto też czasem spojrzeć chybą odrobinie krytycznie na naszych zawodników. Tylko ja odniosłem wrażenie, że jedynie Holtby zapierdalał, a reszcie nie bardzo się chciało? No i Hugo, ale co mu pozostało, jak nakurwiać węgorza w bramce?
Chociaż jakby się nad tym zastanowić, tak na spokojnie: czy Boas może być w 100% sprawcą beznadziejności naszej defensywy, skoro musiał ją sklecać z pomocnika, rezerwowego, który chyba nigdy nie przeskoczy pewnego poziomu i Dawsona, który ewidentnie nie radzi sobie z braniem odpowiedzialności za funkcjonowanie defensywy? Czy mógł przewidzieć, że Paulinho zagra marny mecz, skoro widać było jakiś progress w jego grze? Oraz, że mu najebie prądu w kitę i będzie chciał zabić Suareza? Nie chcę stwierdzać, że Portugalczyk jest niewinny, jest i wszyscy to wiedzą, ale warto też czasem spojrzeć chybą odrobinie krytycznie na naszych zawodników. Tylko ja odniosłem wrażenie, że jedynie Holtby zapierdalał, a reszcie nie bardzo się chciało? No i Hugo, ale co mu pozostało, jak nakurwiać węgorza w bramce?
15 grudnia 2013, 19:38 [cytuj]
holtby mega zaangażowanie za każdym razem, uwielbiam tego chłopaka
holtby mega zaangażowanie za każdym razem, uwielbiam tego chłopaka
15 grudnia 2013, 19:38 [cytuj]
Cała drużyna idzie w złym kierunku to widać na pierwszy rzut oka.
Cała drużyna idzie w złym kierunku to widać na pierwszy rzut oka
15 grudnia 2013, 19:39 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
zal mi sie zrobilo jak zobaczylem mine zbitego psa na twarzy avb.
nie tylko Ty to widziałeś, raczej widok takiego trenera nie pomaga
Caps powiedział/a:
A może nas po prostu nie stać na zwolnienie Boasa? Finansowo znaczy się. Cholera go wie co ma tam w kontrakcie napisane

wątpie aby coś takiego było, zeby aż tak nas zablokowało
Julkos powiedział/a:
Złodziejstwo jedno wielkie. Widzieliście smutne twarze, piłkarzy, trenera albo prezesa? Bo ja nie, a dlaczego? Bo kasa na koncie się zgadza

AVB, mina jak zbity pies, Holtby na kolanach
prezes to kamien, ale pewnie na maksa wnerwiony
nie tylko Ty to widziałeś, raczej widok takiego trenera nie pomaga;|
[quote=Caps]A może nas po prostu nie stać na zwolnienie Boasa? Finansowo znaczy się. Cholera go wie co ma tam w kontrakcie napisane :mysli:
15 grudnia 2013, 19:41 [cytuj]
Nie chciało się bo Boas nie potrafił ich dobrze zmotywować. W każdym meczu w tym seoznie gramy tak samo tylko przy wygranych po prostu mieliśmy szczęście. Gramy asekuracyjnie, ostrożnie, proste schematy taktyczne, brak jakiegokolwiek pomysłu na grę kombinacyjną, brak prostopadłych podań, brak zaangażowania, walki. To wina w szczególności trenera, zawodnicy też są odpowiedzialni za każdą porażkę, lecz moim zdaniem era Boasa na White Hart Lane powinna dobiec końca z dniem dzisiejszym.
Nie chciało się bo Boas nie potrafił ich dobrze zmotywować. W każdym meczu w tym seoznie gramy tak samo tylko przy wygranych po prostu mieliśmy szczęście. Gramy asekuracyjnie, ostrożnie, proste schematy taktyczne, brak jakiegokolwiek pomysłu na grę kombinacyjną, brak prostopadłych podań, brak zaangażowania, walki. To wina w szczególności trenera, zawodnicy też są odpowiedzialni za każdą porażkę, lecz moim zdaniem era Boasa na White Hart Lane powinna dobiec końca z dniem dzisiejszym
15 grudnia 2013, 19:43 [cytuj]
Może Gareth zostanie naszym trenerem i będzie kierował nami przez tableta??
Może Gareth zostanie naszym trenerem i będzie kierował nami przez tableta??
15 grudnia 2013, 19:45 [cytuj]
Caps powiedział/a:
Trochę odbiegając od tematu: czy od tego sezonu zwycięzca Ligi Europy nie ma przypadkiem prawa do udziału w eliminacjach CL na kolejny sezon?
a to nie tak że od 2015 wszycy czterej półfinaliści mają LM?
Gdzie oglądać konferencje? Czy może już po? Jak po to co powiedział Andre?
a to nie tak że od 2015 wszycy czterej półfinaliści mają LM?
Gdzie oglądać konferencje? Czy może już po? Jak po to co powiedział Andre?
15 grudnia 2013, 19:56 [cytuj]
Seems to me that Paulinho took the 'Kick Racism Out of Football' campaign a bit too literally....
Seems to me that Paulinho took the 'Kick Racism Out of Football' campaign a bit too literally
15 grudnia 2013, 20:01 [cytuj]
gramy gówno. I to jest wina tylko i wyłącznie Boasa. Nie mamy ustalonych żadnych schematów. Wystarczy spojrzeć na City, ich akcje wyglądają jakby je ćwiczyli od paru miesięcy na treningach i jestem pewien że tak jest.
gramy gówno. I to jest wina tylko i wyłącznie Boasa. Nie mamy ustalonych żadnych schematów. Wystarczy spojrzeć na City, ich akcje wyglądają jakby je ćwiczyli od paru miesięcy na treningach i jestem pewien że tak jest
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
15 grudnia 2013, 20:09 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11675/9075552/premier-league-andre-villas-boas-takes-the-blame-after-tottenham-lose-5-0-to-liverpool
http://www1.skysports.com/football/news/11675/9075552/premier-league-andre-villas-boas-takes-the-blame-after-tottenham-lose-5-0-to-liverpool
15 grudnia 2013, 20:19 [cytuj]
co do meczu > jest progres - 0-6... teraz 0-5 ... z następnym tuzem (chyba MU - 1 stycznia) będzie 0-4 ... a później jeśli dobrze liczę 4 mecze i zaczniemy wygrywać ;-)
co do meczu > jest progres - 0-6... teraz 0-5 ... z następnym tuzem (chyba MU - 1 stycznia) będzie 0-4 ... a później jeśli dobrze liczę 4 mecze i zaczniemy wygrywać ;-)
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
15 grudnia 2013, 20:22 [cytuj]
http://abload.de/img/avbgifv8fn1.gif
http://abload.de/img/avbgifv8fn1.gif
15 grudnia 2013, 20:50 [cytuj]
pojawiają się kolejne tweety o rzekomym zwolnieniu AVB ... jak dotąd przodują w tym hiszpańskie media
beIN SPORT @beinsport8m
André Villas-Boas ne serait plus entraîneur de Tottenham #LECLUB
pojawiają się kolejne tweety o rzekomym zwolnieniu AVB ... jak dotąd przodują w tym hiszpańskie media ;)
beIN SPORT @beinsport8m
André Villas-Boas ne serait plus entraîneur de Tottenham #LECLUB
15 grudnia 2013, 21:11 [cytuj]
Jak szukamy YIDO to może Avraam Grant?
Jak szukamy YIDO to może Avraam Grant?
:rotfl:
15 grudnia 2013, 21:21 [cytuj]
Media francuskie również podają, że kariera AVB na White Hart Lane dobiega końca.
Media francuskie również podają, że kariera AVB na White Hart Lane dobiega końca