Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  8  9  10  11  12  
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham - Liverpool
15 grudnia 2013, 21:34 [cytuj]
Reports are that AVB is meeting the board either tonight or tomorrow to discuss his future
Reports are that AVB is meeting the board either tonight or tomorrow to discuss his future
15 grudnia 2013, 21:49 [cytuj]
Guessing the AVB has been sacked reports were false as news would have broken by now
Guessing the AVB has been sacked reports were false as news would have broken by now
15 grudnia 2013, 21:49 [cytuj]
Nie wiem po co rozmawiać z AVB o przyszłości skoro Tottenham z nim jej nie będzie miał. zwolnić natychmiastowo, albo to Baldini działa tak negatywnie na AVB, bo w tamtym sezonie tak tragicznie nie graliśmy.
Nie wiem po co rozmawiać z AVB o przyszłości skoro Tottenham z nim jej nie będzie miał. zwolnić natychmiastowo, albo to Baldini działa tak negatywnie na AVB, bo w tamtym sezonie tak tragicznie nie graliśmy
15 grudnia 2013, 21:57 [cytuj]
trochę mi się smutno robi, wyobrażając sobie jak avb zwalniają, chyba mi trochę przeszło
trochę mi się smutno robi, wyobrażając sobie jak avb zwalniają, chyba mi trochę przeszło
15 grudnia 2013, 22:02 [cytuj]
Mancini ratunkiem.
Mancini ratunkiem
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
15 grudnia 2013, 22:05 [cytuj]
TrueYid powiedział/a:
Mancini ratunkiem

na szczęście Mancini jest już w Turcji ;)
15 grudnia 2013, 22:30 [cytuj]
Serio? Mancini, Benitez, ogólnie ludzie, którzy niekoniecznie się sprawdzali, a dodatkowo mają już kontrakty?
Pewnie, gdybyśmy mogli załapać kogoś jak Bielsa, Hiddink, Heynckes to brać. Ale jak mamy się zadowalać jakimś Sherwoodem czy Jolem, to dziękuję bardzo. Wolę poczekać co się stanie z AVB, kibicować mu, a jak nie uda się osiągnąć TOP4, to z miejsca wywalić i skoczyć po kogoś światowej klasy.
Serio? Mancini, Benitez, ogólnie ludzie, którzy niekoniecznie się sprawdzali, a dodatkowo mają już kontrakty? Pewnie, gdybyśmy mogli załapać kogoś jak Bielsa, Hiddink, Heynckes to brać. Ale jak mamy się zadowalać jakimś Sherwoodem czy Jolem, to dziękuję bardzo. Wolę poczekać co się stanie z AVB, kibicować mu, a jak nie uda się osiągnąć TOP4, to z miejsca wywalić i skoczyć po kogoś światowej klasy
LMAO
15 grudnia 2013, 22:36 [cytuj]
Benitez się nie sprawdzał ? A to bardzo ciekawe :)
15 grudnia 2013, 22:54 [cytuj]
Gdy drużyna nic nie kuma na ratunek tylko Ruma(k)

A tak poważnie, to potrzebujemy kogoś takiego jak De Boer!
Gdy drużyna nic nie kuma na ratunek tylko Ruma(k) A tak poważnie, to potrzebujemy kogoś takiego jak De Boer!
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
16 grudnia 2013, 00:51 [cytuj]
Mi go już nie szkoda, za dużo błedów popełnił jako trener by mógł dalej prowadzić drużyne, która miała walczyć po tych transferach o top 3. Dostał od Levego masakryczne pieniądze po sprzedaży Bale'a i nie potrafi tego wykorzystać. Transfery latem nie były złe, poza Soldado - typem nie pasującym wgl do stylu gry drużyny i Paulinho wolnym i mającym dużo gorszy strał od Androsa, po którym tyle osób ciśnie, że za dużo próbuje. Lennon powinien ogrywać się w LE, a nie być wystawiany w podstawie, bo narazie to nie jest ten stary Azza teraz zdecydowanie postawiłbym na Townsenda w lidzę. Czy AVB naprawdę jest tak ślepy, że nie zauważył chemii między Holtbym, a Defoe? Asysta za asystą, a w BPL ile razy zagrali? Poziomem sportowym Fryers odbiega znacznie, Naughton jak gra w drużynie kilka meczy jest okej, bo ma dobre zgranie, ale aktualnie wygląda to źle. BAE gdzie jesteś? I gdyby nasza obrona zagrała tak Walker-Daws-Vlad-Vert byśmy płakali, że znowu nic nie strzeliliśmy, a przegraliśmy tylko jedną bramką... A tak kontuzje pokazały, że bez obrony możemy zgarniać baty a overy hokejowe wtedy i tak będą tylko po jednej stronie...
Mi go już nie szkoda, za dużo błedów popełnił jako trener by mógł dalej prowadzić drużyne, która miała walczyć po tych transferach o top 3. Dostał od Levego masakryczne pieniądze po sprzedaży Bale'a i nie potrafi tego wykorzystać. Transfery latem nie były złe, poza Soldado - typem nie pasującym wgl do stylu gry drużyny i Paulinho wolnym i mającym dużo gorszy strał od Androsa, po którym tyle osób ciśnie, że za dużo próbuje. Lennon powinien ogrywać się w LE, a nie być wystawiany w podstawie, bo narazie to nie jest ten stary Azza teraz zdecydowanie postawiłbym na Townsenda w lidzę. Czy AVB naprawdę jest tak ślepy, że nie zauważył chemii między Holtbym, a Defoe? Asysta za asystą, a w BPL ile razy zagrali? Poziomem sportowym Fryers odbiega znacznie, Naughton jak gra w drużynie kilka meczy jest okej, bo ma dobre zgranie, ale aktualnie wygląda to źle. BAE gdzie jesteś? I gdyby nasza obrona zagrała tak Walker-Daws-Vlad-Vert byśmy płakali, że znowu nic nie strzeliliśmy, a przegraliśmy tylko jedną bramką... A tak kontuzje pokazały, że bez obrony możemy zgarniać baty a overy hokejowe wtedy i tak będą tylko po jednej stronie
16 grudnia 2013, 00:59 [cytuj]
olivier powiedział/a:

Nie jestem fanem Liverpool'u i Chelsea, ale chyba by go nie zwalniali, gdyby był świetnym trenerem? Nie wiem, przepraszam. Nie ma sensu o nim dyskutować, bo u nas go nie zobaczysz na pewno. :kotek:
Nie jestem fanem Liverpool'u i Chelsea, ale chyba by go nie zwalniali, gdyby był świetnym trenerem? Nie wiem, przepraszam. Nie ma sensu o nim dyskutować, bo u nas go nie zobaczysz na pewno. :kotek:
LMAO
16 grudnia 2013, 01:18 [cytuj]
Hades powiedział/a:

W Liverpoolu zdobył LM mając w składzie takich piłkarzy jak Kewell, Baros, Riise czy Finnan, a w Chelsea też sobie poradził. Trzecie miejsce z 3.punktową stratą do wice lidera, a przecież obejmował Chelsea w momencie gdy ta była poza top 4. No i wygrał LE.

W Chelsea rotacja trenerów jest ogromna i kiedyś zwalniano chociażby Mourinho, Scolariego czy Hiddinka. Sam sobie odpowiedz, czy są dobrzy, czy słabi. A w Liverpoolu spędził 6 lat, jakby był słaby to by go tyle nie trzymali chyba, nie?

Ale z tym, że u nas go nie zobaczymy zgadzam się w 100%. Po co miałby odchodzić z Napoli?
W Liverpoolu zdobył LM mając w składzie takich piłkarzy jak Kewell, Baros, Riise czy Finnan, a w Chelsea też sobie poradził. Trzecie miejsce z 3.punktową stratą do wice lidera, a przecież obejmował Chelsea w momencie gdy ta była poza top 4. No i wygrał LE. W Chelsea rotacja trenerów jest ogromna i kiedyś zwalniano chociażby Mourinho, Scolariego czy Hiddinka. Sam sobie odpowiedz, czy są dobrzy, czy słabi. A w Liverpoolu spędził 6 lat, jakby był słaby to by go tyle nie trzymali chyba, nie? Ale z tym, że u nas go nie zobaczymy zgadzam się w 100%. Po co miałby odchodzić z Napoli?
16 grudnia 2013, 08:16 [cytuj]
W Napoli ma swoje eldorado teraz. Nie odejdzie. Hades, lepiej dac czas nowemu trenerowi. Co to za różnica czy będziemy poza top4 z AVB czy z nowym couchem. Pozbył sie ludzi jak Parker, Caulker, Dempsey, AsulejCoton, pokupywal graczy z różnych stron świata i nie umie ich poukladac. Jeszcze tyle hajsu za Lamele, jak spokojnie by był za to Hulk do wyjecia :/ (mam ogromną nadzieję ze kiedyś udlawie sie tymi słowami i Lamela strzeli ze 20 goli w sezonie).
W Napoli ma swoje eldorado teraz. Nie odejdzie. Hades, lepiej dac czas nowemu trenerowi. Co to za różnica czy będziemy poza top4 z AVB czy z nowym couchem. Pozbył sie ludzi jak Parker, Caulker, Dempsey, AsulejCoton, pokupywal graczy z różnych stron świata i nie umie ich poukladac. Jeszcze tyle hajsu za Lamele, jak spokojnie by był za to Hulk do wyjecia :/ (mam ogromną nadzieję ze kiedyś udlawie sie tymi słowami i Lamela strzeli ze 20 goli w sezonie)
16 grudnia 2013, 11:17 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
W Napoli ma swoje eldorado teraz. Nie odejdzie. Hades, lepiej dac czas nowemu trenerowi. Co to za różnica czy będziemy poza top4 z AVB czy z nowym couchem. Pozbył sie ludzi jak Parker, Caulker, Dempsey, AsulejCoton, pokupywal graczy z różnych stron świata i nie umie ich poukladac. Jeszcze tyle hajsu za Lamele, jak spokojnie by był za to Hulk do wyjecia :/ (mam ogromną nadzieję ze kiedyś udlawie sie tymi słowami i Lamela strzeli ze 20 goli w sezonie)

Przecież Lamela jest dużo lepszym wydatkiem niż hulk :glupek: tylko AVB nie umie go wykorzystać
Przecież Lamela jest dużo lepszym wydatkiem niż hulk :glupek: tylko AVB nie umie go wykorzystać
16 grudnia 2013, 11:54 [cytuj]
mam nadzieję Jin, może nowy trener tchnie w niego ducha.
:)
mam nadzieję Jin, może nowy trener tchnie w niego ducha. :)
16 grudnia 2013, 11:57 [cytuj]
mosaj powiedział/a:

dlaczego jesteś taki krytyczny?
dlaczego jesteś taki krytyczny?
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
16 grudnia 2013, 12:06 [cytuj]
The Club can announce that agreement has been reached with Head Coach, Andre Villas-Boas, for the termination of his services. The decision was by mutual consent and in the interests of both parties.

We wish Andre well for the future.

We shall make a further announcement in due course. ‪#‎THFC‬
The Club can announce that agreement has been reached with Head Coach, Andre Villas-Boas, for the termination of his services. The decision was by mutual consent and in the interests of both parties. We wish Andre well for the future. We shall make a further announcement in due course. ‪#‎THFC‬
16 grudnia 2013, 14:29 [cytuj]
AVB OUT? patrząc na ostatnie mecze - tak , patrząc w dłuższym okresie czasu - nie .
AVB OUT? patrząc na ostatnie mecze - tak , patrząc w dłuższym okresie czasu - nie
|<  <<  <  8  9  10  11  12  

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 155 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się