Forum dyskusyjne
15 grudnia 2013, 17:44 [cytuj]
Pięknie ! takie kiwanie przy własnym polu karnym
Pięknie ! takie kiwanie przy własnym polu karnym
15 grudnia 2013, 17:44 [cytuj]
To Liverpool nam pokazał nasze miejsce w szeregu, gadanie że mamy tylko 3 punkty (teraz już 5) do top4 jest śmieszne bo jak złapać drużyny które grają o niebo lepiej od nas
To Liverpool nam pokazał nasze miejsce w szeregu, gadanie że mamy tylko 3 punkty (teraz już 5) do top4 jest śmieszne bo jak złapać drużyny które grają o niebo lepiej od nas
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
15 grudnia 2013, 17:45 [cytuj]
Nie ma co czekać na koniec meczu. Powiem już teraz. Jeśli przegramy dzisiaj, to w tym będzie tylko minimalna wina AVB. Ja tego nie dostrzegacie, to jesteście po prostu nieobiektywni i go po prostu nie lubicie.
Nie ma co czekać na koniec meczu. Powiem już teraz. Jeśli przegramy dzisiaj, to w tym będzie tylko minimalna wina AVB. Ja tego nie dostrzegacie, to jesteście po prostu nieobiektywni i go po prostu nie lubicie
LMAO
15 grudnia 2013, 17:45 [cytuj]
Andre po meczu:
" Pragnę przypomnieć, że w zeszłym roku na tym poziomie rozgrywek, mieliśmy 1 punkt mniej! "
Andre po meczu:
" Pragnę przypomnieć, że w zeszłym roku na tym poziomie rozgrywek, mieliśmy 1 punkt mniej! "
15 grudnia 2013, 17:47 [cytuj]
AVB po meczu zapewne powie, że brakowało nam szczęścia i mieliśmy dużo sytuacji by strzelić parę bramek... żałosne jak i żałosna jest gra naszych Kogutów.
AVB po meczu zapewne powie, że brakowało nam szczęścia i mieliśmy dużo sytuacji by strzelić parę bramek... żałosne jak i żałosna jest gra naszych Kogutów
15 grudnia 2013, 17:48 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Nie ma co czekać na koniec meczu. Powiem już teraz. Jeśli przegramy dzisiaj, to w tym będzie tylko minimalna wina AVB. Ja tego nie dostrzegacie, to jesteście po prostu nieobiektywni i go po prostu nie lubicie
Hades ta druzyna nie robi zadnych postępów, stoi w miejscu, albo nawet sie cofa, bo dzis to juz jest kompletna tragedia, jesli nie winić za to AVB to nie wiem kogo, kontuzjami nie mozna tłumaczyć tak złej gry w kazdym jej aspekcie od ataku po obrone, nieporozumienia przy wyrzutach z autu, przy rzutach rożnych, wrzutki na nikogo...
Hades ta druzyna nie robi zadnych postępów, stoi w miejscu, albo nawet sie cofa, bo dzis to juz jest kompletna tragedia, jesli nie winić za to AVB to nie wiem kogo, kontuzjami nie mozna tłumaczyć tak złej gry w kazdym jej aspekcie od ataku po obrone, nieporozumienia przy wyrzutach z autu, przy rzutach rożnych, wrzutki na nikogo
Wybuczeć kurwa to zbiorowisko zwane drużyną. Tego się oglądać nie da. Mecze to za darmo powinny być.
Wybuczeć kurwa to zbiorowisko zwane drużyną. Tego się oglądać nie da. Mecze to za darmo powinny być
ja się tylko zastanawiam jak te ich treningi wyglądają...
ja się tylko zastanawiam jak te ich treningi wyglądają
15 grudnia 2013, 17:49 [cytuj]
Buczenie nic nie daje może lepiej było by ich wygwizdać
Buczenie nic nie daje może lepiej było by ich wygwizdać
15 grudnia 2013, 17:50 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Co do obrony masz rację - kontuzje. Ale ustawienie Soldado bez zawodnika z dobrym ostatnim podaniem to krzywdzenie Hiszpana i osłabienie naszej siły rażenia.
Co do obrony masz rację - kontuzje. Ale ustawienie Soldado bez zawodnika z dobrym ostatnim podaniem to krzywdzenie Hiszpana i osłabienie naszej siły rażenia
COYS!
15 grudnia 2013, 17:55 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Nie rozśmieszaj mnie! Minimalna wina? Zły dobór kadry na mecz to już jest ogromny błąd trenera, zero organizacji gry. Nasza linia obrony ma tyle linii co piłkarzy tam stojących, totalny chaos, nawet nie powiedział kto ma wykonywać rzuty rożne
Nie rozśmieszaj mnie! Minimalna wina? Zły dobór kadry na mecz to już jest ogromny błąd trenera, zero organizacji gry. Nasza linia obrony ma tyle linii co piłkarzy tam stojących, totalny chaos, nawet nie powiedział kto ma wykonywać rzuty rożne
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
15 grudnia 2013, 17:56 [cytuj]
Pierwsza połowa to jedna wielka tragedia. Z taką grą nam bliżej do polskiej ligi niż do europejskich pucharów. Linia obrony wygląda jakby to był ich pierwszy mecz na takim szczeblu rozgrywek.
Pierwsza połowa to jedna wielka tragedia. Z taką grą nam bliżej do polskiej ligi niż do europejskich pucharów. Linia obrony wygląda jakby to był ich pierwszy mecz na takim szczeblu rozgrywek
15 grudnia 2013, 17:56 [cytuj]
Ekstremalnie dobra polowa w naszym wykonaniu. Troche szczescia brakuje - ale poza tym wszystko jest, jak by powiedzial klasyk, extremely good.
Ekstremalnie dobra polowa w naszym wykonaniu. Troche szczescia brakuje - ale poza tym wszystko jest, jak by powiedzial klasyk, extremely good
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
15 grudnia 2013, 17:57 [cytuj]
mnie zastanawia dlaczego na WHL nie potrafimy grać. Jestem pewny, że gdyby mecz był na Anfield, gralibyśmy "swoje". U siebie, zwłaszcza obrona, gra jakby im jaja powiązali. Townsenda i Defoe na boisko za byle kogo, i tak nie ma nic do stracenia.
mnie zastanawia dlaczego na WHL nie potrafimy grać. Jestem pewny, że gdyby mecz był na Anfield, gralibyśmy "swoje". U siebie, zwłaszcza obrona, gra jakby im jaja powiązali. Townsenda i Defoe na boisko za byle kogo, i tak nie ma nic do stracenia
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
15 grudnia 2013, 17:57 [cytuj]
Nie chcialem tego wczesniej mowic ale teraz to mi juz wisi - potrzebne jest nam dzis solidne lanie cos w stylu 0-5 , potem pojedzie nas Soton i tego genialnego taktyka nie powinno byc juz tu po swietach ...chyba ze Levy zglupial kompletnie i chce utopic te wszystkie miliony ktore wydal ostatnio
Nie chcialem tego wczesniej mowic ale teraz to mi juz wisi - potrzebne jest nam dzis solidne lanie cos w stylu 0-5 , potem pojedzie nas Soton i tego genialnego taktyka nie powinno byc juz tu po swietach ...chyba ze Levy zglupial kompletnie i chce utopic te wszystkie miliony ktore wydal ostatnio
15 grudnia 2013, 17:58 [cytuj]
Nie białe chusteczki a już białe prześcieradła powinny być na White Hart Lane, to co Boas zrobił z naszą drużyną to istna kompromitacja, jak wygrywamy to na farcie, jak przegrywamy to wysoko i nie potrafimy strzelić bramki. Albo Levy w końcu coś z tym zrobi albo zakończymy sezon w okolicach 10 miejsca, tego chciał Levy ? Dlaczego takich funduszy nie dał Redknappowi. W każdym meczu gramy tak samo, czyli beznadziejnie, czasami nasi mają jakieś przebłyski gdy strzelimy bramkę, gramy zbyt ostrożnie i ustawienie defensywne na jakikolwiek zespół równa się z porażką. AVB jak widać na błedach nie umie się uczyć i nie pasuje do Premier League, skoro nie wyszło mu w Chelsea to i nie wyjdzie mu u nas. Nie ma na co już czekać to już ostatni dzwonek.
Nie białe chusteczki a już białe prześcieradła powinny być na White Hart Lane, to co Boas zrobił z naszą drużyną to istna kompromitacja, jak wygrywamy to na farcie, jak przegrywamy to wysoko i nie potrafimy strzelić bramki. Albo Levy w końcu coś z tym zrobi albo zakończymy sezon w okolicach 10 miejsca, tego chciał Levy ? Dlaczego takich funduszy nie dał Redknappowi. W każdym meczu gramy tak samo, czyli beznadziejnie, czasami nasi mają jakieś przebłyski gdy strzelimy bramkę, gramy zbyt ostrożnie i ustawienie defensywne na jakikolwiek zespół równa się z porażką. AVB jak widać na błedach nie umie się uczyć i nie pasuje do Premier League, skoro nie wyszło mu w Chelsea to i nie wyjdzie mu u nas. Nie ma na co już czekać to już ostatni dzwonek
15 grudnia 2013, 17:59 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Stary weź się w główkę jebnij.
:rotfl:
Stary weź się w główkę jebnij
15 grudnia 2013, 18:00 [cytuj]
Ej, myslalem, ze Hades ironizowal. Czyli jednak nie?
Ej, myslalem, ze Hades ironizowal. Czyli jednak nie? :ok:
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.