Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  4  5  6  7  8    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham - Liverpool
15 grudnia 2013, 18:01 [cytuj]
Patrzcie do czego doprowadziła nasza gra :/
http://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/379708_864572400249644_742322121_n.jpg Stało się najgorsze
Patrzcie do czego doprowadziła nasza gra :/ http://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/379708_864572400249644_742322121_n.jpg Stało się najgorsze
sezon jest do uratowania - wszyscy gubia punkty,tabela splaszczona - gdyby prowadzil nas taki Pochettino moglibysmy bic sie o czolowe lokaty wczoraj Soton bez bramkarza ( Gazaniga umowmy sie to troszke recznik) i kilku graczy z pierwszej "11" wywozi remis z St James Park - tylko trzeba szybko odprawic AVB - ogarneli to swego czasu w Chelsea i wyszlo im na dobre
sezon jest do uratowania - wszyscy gubia punkty,tabela splaszczona - gdyby prowadzil nas taki Pochettino moglibysmy bic sie o czolowe lokaty wczoraj Soton bez bramkarza ( Gazaniga umowmy sie to troszke recznik) i kilku graczy z pierwszej "11" wywozi remis z St James Park - tylko trzeba szybko odprawic AVB - ogarneli to swego czasu w Chelsea i wyszlo im na dobre
Hades Ty wogóle wiesz co piszesz a przede wszystkim oglądasz ? Jeśli Ci pasuje taka nasza gra i przegrywanie non stop na własnym boisku i toczenie się co raz niżej to gratulacje. Tak beznadziejnej gry Tottenhamu jak w tym sezonie nigdy nie widziałem i mam nadzieje, że długo już nie będe oglądał, bo myślę, że zmiana trenera szykuję się nam już pdoczas tego meczu, tak jak to było kiedyś z Jolem, podczas meczu z Sevilla.
Hades Ty wogóle wiesz co piszesz a przede wszystkim oglądasz ? Jeśli Ci pasuje taka nasza gra i przegrywanie non stop na własnym boisku i toczenie się co raz niżej to gratulacje. Tak beznadziejnej gry Tottenhamu jak w tym sezonie nigdy nie widziałem i mam nadzieje, że długo już nie będe oglądał, bo myślę, że zmiana trenera szykuję się nam już pdoczas tego meczu, tak jak to było kiedyś z Jolem, podczas meczu z Sevilla
Dla mnie dzisiaj chociaż Soldado nieźle gra, serio. Kutas nam bramki nie uznał.
A i AVB Out, miał nas jebany przywrócić na tor z trofeami a jesteśmy na torze przeciętność. Który menadzer miał taki hajs?? Wujo Harry to chociaż ekonomiczna opcja byla.
Dla mnie dzisiaj chociaż Soldado nieźle gra, serio. Kutas nam bramki nie uznał. A i AVB Out, miał nas jebany przywrócić na tor z trofeami a jesteśmy na torze przeciętność. Który menadzer miał taki hajs?? Wujo Harry to chociaż ekonomiczna opcja byla
15 grudnia 2013, 18:03 [cytuj]
Po pierwszej polowie, to ciezko wskazac kogokolwiek w naszej druzynie, kto powinien wyjsc na druga czesc spotkania. Pozostaly tylko dwie zmiany, conajmniej 5-6 graczy dziala na nerwy. Reszta to tlo. Bardzo marnie to widze, chyba, ze zdarzy sie cud
Po pierwszej polowie, to ciezko wskazac kogokolwiek w naszej druzynie, kto powinien wyjsc na druga czesc spotkania. Pozostaly tylko dwie zmiany, conajmniej 5-6 graczy dziala na nerwy. Reszta to tlo. Bardzo marnie to widze, chyba, ze zdarzy sie cud
15 grudnia 2013, 18:17 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
Patrzcie do czego doprowadziła nasza gra :/
http://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/379708_864572400249644_742322121_n.jpg Stało się najgorsze

Stare, wklejałem już po Man City :P
Stare, wklejałem już po Man City :P
COYS!
15 grudnia 2013, 18:21 [cytuj]
brawo Paulinho
brawo Paulinho
GRUBY OUT. OKULARY SMIECIU SOBIE KUP 2 KARNE!!!
Paulinho... nie mam słów.
GRUBY OUT. OKULARY SMIECIU SOBIE KUP 2 KARNE!!! Paulinho... nie mam słów
sabotaż?
sabotaż?
15 grudnia 2013, 18:22 [cytuj]
jaki sabotaż? wjechał mu nakładką korkami w klatke piersiową . czerwona
jaki sabotaż? wjechał mu nakładką korkami w klatke piersiową . czerwona
To dare is to do.
15 grudnia 2013, 18:23 [cytuj]
sabotaż zawodników, nie sędziego..
sabotaż zawodników, nie sędziego
Paulinho kompletny kurwa debil, chciał mu żebra połąmać?!
Paulinho kompletny kurwa debil, chciał mu żebra połąmać?!
Offence win games, defence wins titles
Paulinho zachował się jak głąb, jeden pozytyw - nie zagra z S'on ;)
Paulinho zachował się jak głąb, jeden pozytyw - nie zagra z S'on ;)
jebane cwele kurka. Co to kurka karate? Dobrze, że dostał czerwoną. 2:0 czy 2:1 to już wolę żeby wbili nam te 5 goli i wyjebali na zbity pysk AVB i polowe piłkarzy na rezerwę :/ Prawie najmniej strzelonych goli w lidze - z czym do ludzi? Zespoły z którymi walczymy o czolowke mają 3 razy więcej goli :/
jebane cwele kurka. Co to kurka karate? Dobrze, że dostał czerwoną. 2:0 czy 2:1 to już wolę żeby wbili nam te 5 goli i wyjebali na zbity pysk AVB i polowe piłkarzy na rezerwę :/ Prawie najmniej strzelonych goli w lidze - z czym do ludzi? Zespoły z którymi walczymy o czolowke mają 3 razy więcej goli :/
15 grudnia 2013, 18:24 [cytuj]
Ja tam sie cieszę nie bede musiał na niego patrzeć w 2 następnych meczach. Wygladamy jakby nie chciało nam sie grać w piłkę a szkoda bo ma kto grać.
Ja tam sie cieszę nie bede musiał na niego patrzeć w 2 następnych meczach. Wygladamy jakby nie chciało nam sie grać w piłkę a szkoda bo ma kto grać
Statystyki AVB statystykami, w dupie je mam ;/
Statystyki AVB statystykami, w dupie je mam ;/
Andre Zwijaj Bagaż.
Andre Zwijaj Bagaż
15 grudnia 2013, 18:25 [cytuj]
Caps powiedział/a:
sabotaż?

FA w obliczu zbliżającego się meczu z Urugwajem na mundialu, wyznaczyła hojną nagrodę za wykoszenie Suareza :P
FA w obliczu zbliżającego się meczu z Urugwajem na mundialu, wyznaczyła hojną nagrodę za wykoszenie Suareza :P
COYS!
15 grudnia 2013, 18:26 [cytuj]
jaacie, to lennon gra dzisiaj? :O:brawo:
jaacie, to lennon gra dzisiaj? :O:brawo:
To dare is to do.
15 grudnia 2013, 18:26 [cytuj]
Paulinho wypierdalaj ! to nie polska liga na chodzenie po boisku...ten człowiek to wielkie ZERO
Paulinho wypierdalaj ! to nie polska liga na chodzenie po boisku...ten człowiek to wielkie ZERO
|<  <<  <  4  5  6  7  8    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 93 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się