Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  6  7  8  9  10    >  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham - Liverpool
15 grudnia 2013, 18:47 [cytuj]
Lewis&Levy działajcie...
Lewis&Levy działajcie
15 grudnia 2013, 18:48 [cytuj]
Ktoś naprawdę jeszcze chce stawać w obronie Portugalczyka?
Dawno się nie cieszyłem z gola na 0-5 dla rywali... Mam nadzieję, że to koniec AVB na WHL. 0-6 z City i 0-5 z Lpoolem pokazują gdzie jest ta drużyna lepiej niż zwycięstwa z drugoligowcem z Norwegii, czy ostatnim w tabeli Sunderlandem. Zwycięstwa wymęczone mus dodać.
Dawno się nie cieszyłem z gola na 0-5 dla rywali... Mam nadzieję, że to koniec AVB na WHL. 0-6 z City i 0-5 z Lpoolem pokazują gdzie jest ta drużyna lepiej niż zwycięstwa z drugoligowcem z Norwegii, czy ostatnim w tabeli Sunderlandem. Zwycięstwa wymęczone mus dodać
COYS!
Levy żydku zrób coś w końcu :kwiatek:
Levy żydku zrób coś w końcu :kwiatek:
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
Kompromitacja, tylko takie słowo nasuwa mi się na język
Kompromitacja, tylko takie słowo nasuwa mi się na język
Caps powiedział/a:

Hades
Hades
15 grudnia 2013, 18:49 [cytuj]
Caps powiedział/a:

3,2,1, raku...
3,2,1, raku
COYS!
15 grudnia 2013, 18:49 [cytuj]
zal mi sie zrobilo jak zobaczylem mine zbitego psa na twarzy avb. Gratulacje dla tych co tak wychwalali boasa po dwoch ostatnich meczach i pytali gdzie sa jego przeciwnicy. Ja wolalem sie nie odzywac bo wiedzialem ze lpool i boisko zrewiduja ich poglady. Harry we want You back !!
zal mi sie zrobilo jak zobaczylem mine zbitego psa na twarzy avb. Gratulacje dla tych co tak wychwalali boasa po dwoch ostatnich meczach i pytali gdzie sa jego przeciwnicy. Ja wolalem sie nie odzywac bo wiedzialem ze lpool i boisko zrewiduja ich poglady. Harry we want You back !!
15 grudnia 2013, 18:50 [cytuj]
Kolejna kompromitacja. :brawo:
Kolejna kompromitacja. :brawo:
Niech najlepiej jeszcze Mignolet strzeli na 6:0
Niech najlepiej jeszcze Mignolet strzeli na 6:0
za Harry'ego nie było takich spotkań. Zawsze gryźliśmy trawę do końca, choćby nie wiem jaki był wynik. Za AVB w zeszłym sezonie było podobnie. W tym sezonie coś się stało i trzeba się z tym uporać. Czy Portugalczyk jest w stanie coś jeszcze zdziałać, nie wiem.
za Harry'ego nie było takich spotkań. Zawsze gryźliśmy trawę do końca, choćby nie wiem jaki był wynik. Za AVB w zeszłym sezonie było podobnie. W tym sezonie coś się stało i trzeba się z tym uporać. Czy Portugalczyk jest w stanie coś jeszcze zdziałać, nie wiem
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
15 grudnia 2013, 18:51 [cytuj]
siedzimy czekamy bedzie dobrze :muza:
do 20tej chce przeczytac oficjalne info ze AVB zostal wyjebany na pysk inaczej zaczynam jezdzic tez Levy'emu:nerwus:
siedzimy czekamy bedzie dobrze :muza: do 20tej chce przeczytac oficjalne info ze AVB zostal wyjebany na pysk inaczej zaczynam jezdzic tez Levy'emu:nerwus:
15 grudnia 2013, 18:51 [cytuj]
Tak jak napisałem przy wyniku 2:0, że lepiej będzie jak nam strzelą na 5:0 i się sprawdziło :) Powiem wam, że kibicuję naszej kadrze, która zawsze dostaje wpier... to samo z moim Zagłębiem, a teraz z Tottenhamem. Żeby w tych 3 drużynach był taki kryzys to ja już nie mogę :(
Tak jak napisałem przy wyniku 2:0, że lepiej będzie jak nam strzelą na 5:0 i się sprawdziło :) Powiem wam, że kibicuję naszej kadrze, która zawsze dostaje wpier... to samo z moim Zagłębiem, a teraz z Tottenhamem. Żeby w tych 3 drużynach był taki kryzys to ja już nie mogę :(
15 grudnia 2013, 18:52 [cytuj]
A kto ma odpowiadać za przygotowanie psychiczne do meczu jak nie menadzer właśnie?
A kto ma odpowiadać za przygotowanie psychiczne do meczu jak nie menadzer właśnie?
15 grudnia 2013, 18:52 [cytuj]
Levy miej jaja i wyjeb go bez gadania!:zly:
Levy miej jaja i wyjeb go bez gadania!:zly:
15 grudnia 2013, 18:53 [cytuj]
To nie jest drużyna, dlatego powiem, że jest to zlepek ludzi bez ambicji ( pomijająć Holtbiego, Walkera, Sandro, czy Dembele)
To nie jest drużyna, dlatego powiem, że jest to zlepek ludzi bez ambicji ( pomijająć Holtbiego, Walkera, Sandro, czy Dembele)
15 grudnia 2013, 18:54 [cytuj]
To jak to tam było? Walczymy o majstra jak niektórzy pisali...
To jak to tam było? Walczymy o majstra jak niektórzy pisali
15 grudnia 2013, 18:55 [cytuj]
15 bramek na 16 meczów. Nasz bilans jest niesamowity. Tęsknię za prawdziwym Tottenhamem...
15 bramek na 16 meczów. Nasz bilans jest niesamowity. Tęsknię za prawdziwym Tottenhamem
15 grudnia 2013, 18:57 [cytuj]
sam już nie wiem co pisać ... ale AVB OUT chyba będzie na miejscu, choć długo, długo wierzyłem w jego umiejętności ... dramaat
sam już nie wiem co pisać ... ale AVB OUT chyba będzie na miejscu, choć długo, długo wierzyłem w jego umiejętności ... dramaat
15 grudnia 2013, 18:58 [cytuj]
Nie jest drużyna? A kto za to odpowiada? Kto ma na przedmeczowej mowie natchnac tych chlopaakow?
Nie jest drużyna? A kto za to odpowiada? Kto ma na przedmeczowej mowie natchnac tych chlopaakow?
|<  <<  <  6  7  8  9  10    >  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 96 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się