Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  7  8  9  10  11    >  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham - Liverpool
15 grudnia 2013, 18:58 [cytuj]
o-5 Pięknie gorzej być nie może cudowny wynik WYPIERDALAJ AVB WYPIERDALAJ!!!! niech idzie w rajdy jeździć.
o-5 Pięknie gorzej być nie może cudowny wynik WYPIERDALAJ AVB WYPIERDALAJ!!!! niech idzie w rajdy jeździć
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
15 grudnia 2013, 18:58 [cytuj]
Jesli Levy zaraz nie zwolni Boasa to możemy jeszcze spaść z Barclays Premier League ! Wygrane na farcie ! Porażki 6:0 z City 5:0 z Liverpoolem i 3:0 z West Hamem, do tego porażka tylko 1:0 z Arsenalem. Nasz zespół to tylko zlepka narodowości, brak rozumienia się, potrzebny trener z twardą ręką taki co poukłada to wszystko. Chcę natychmiast widzieć informację o zwolnieniu Boasa.
Jesli Levy zaraz nie zwolni Boasa to możemy jeszcze spaść z Barclays Premier League ! Wygrane na farcie ! Porażki 6:0 z City 5:0 z Liverpoolem i 3:0 z West Hamem, do tego porażka tylko 1:0 z Arsenalem. Nasz zespół to tylko zlepka narodowości, brak rozumienia się, potrzebny trener z twardą ręką taki co poukłada to wszystko. Chcę natychmiast widzieć informację o zwolnieniu Boasa
15 grudnia 2013, 18:59 [cytuj]
Czekam jeszcze na pomeczowa wypowiedz naszego wodza - cos czuje, ze bedzie smiesznie.
Czekam jeszcze na pomeczowa wypowiedz naszego wodza - cos czuje, ze bedzie smiesznie
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
15 grudnia 2013, 19:00 [cytuj]
Dawać mi tu zwolenników tego rudego sabotażysty. Pewnie mają cały arsenał argumentów, przecież z Fulham i Sunderlandem było tak dobrze!
Dawać mi tu zwolenników tego rudego sabotażysty. Pewnie mają cały arsenał argumentów, przecież z Fulham i Sunderlandem było tak dobrze!
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
15 grudnia 2013, 19:02 [cytuj]
nasza gra to tylko dowód na to, że nazwiska nie grają. Harry ogrywał większych, mając w składzie Big Toma, O'Harę, Pava, Huttona czy Benny'ego. Kogo, poza Suarezem, w składzie miał Liverpool? Swoich ludzi - Sterlingów i Flanaganów, a także piłkarzy, którzy są na Anfield od wielu lat i wiedzą o co grają i dla kogo. Rodgers jest znacznie bardziej inteligentnym menedżerem od AVB, szczególnie w kwestii transferów.
nasza gra to tylko dowód na to, że nazwiska nie grają. Harry ogrywał większych, mając w składzie Big Toma, O'Harę, Pava, Huttona czy Benny'ego. Kogo, poza Suarezem, w składzie miał Liverpool? Swoich ludzi - Sterlingów i Flanaganów, a także piłkarzy, którzy są na Anfield od wielu lat i wiedzą o co grają i dla kogo. Rodgers jest znacznie bardziej inteligentnym menedżerem od AVB, szczególnie w kwestii transferów
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
15 grudnia 2013, 19:03 [cytuj]
Co racja to racja. AsulejKoton, Big Tom, Tom Caroll back XD
Co racja to racja. AsulejKoton, Big Tom, Tom Caroll back XD
15 grudnia 2013, 19:04 [cytuj]
potrzebny efekt nowej miotły... na wczoraj.
potrzebny efekt nowej miotły... na wczoraj
www.facebook.com/OgienOdSkaja
Tak coś czułem że jeszcze HR będzie nam brakowało bo z nim i z takim składem (ew taką gotówką na transfery) byłoby inaczej.. a tak to kto nam zostaje... jakieś typy?
Tak coś czułem że jeszcze HR będzie nam brakowało bo z nim i z takim składem (ew taką gotówką na transfery) byłoby inaczej.. a tak to kto nam zostaje... jakieś typy?
www.instagram.com/spursmaniak
Zagadka: kiedy ostatnio tak wysoko przegraliśmy u siebie w lidze? Do wygrania niestety poza szacunkiem na dzielni nie ma nic.
Zagadka: kiedy ostatnio tak wysoko przegraliśmy u siebie w lidze? Do wygrania niestety poza szacunkiem na dzielni nie ma nic
COYS!
A może nas po prostu nie stać na zwolnienie Boasa? Finansowo znaczy się. Cholera go wie co ma tam w kontrakcie napisane :mysli:
A może nas po prostu nie stać na zwolnienie Boasa? Finansowo znaczy się. Cholera go wie co ma tam w kontrakcie napisane :mysli:
Mówiłem, że mecze z fulham i Sunderlandem niczego nie zwiastują. Levy zrób to co lubisz robić najbardziej, zwolnij Boasa, trzeba mu oddać, że w tamtym sezonie z nami zdobył tyler punktów, ale Premier League to nie dla niego. Harry wróć, ewentualnie Hiddink :), ale znając życie Boas i tak zostanie :). Ciekawie będzie się prezentować skład na Soton, jeśli Chiriches nie wyzdrowieje :) linia obrony : Walker - Dawson(czołg)- Fryers - Naughton, wyczuwam pogrom.
Mówiłem, że mecze z fulham i Sunderlandem niczego nie zwiastują. Levy zrób to co lubisz robić najbardziej, zwolnij Boasa, trzeba mu oddać, że w tamtym sezonie z nami zdobył tyler punktów, ale Premier League to nie dla niego. Harry wróć, ewentualnie Hiddink :), ale znając życie Boas i tak zostanie :). Ciekawie będzie się prezentować skład na Soton, jeśli Chiriches nie wyzdrowieje :) linia obrony : Walker - Dawson(czołg)- Fryers - Naughton, wyczuwam pogrom
15 grudnia 2013, 19:05 [cytuj]
A wy dalej ciągle o tym, jak to wszystko co złe jest winą Boasa.
Szczerze wątpię w to, że Levy będzie chciał wyrzucić kilkanaście milionów funtów w błoto i zatrudnić nowego trenera, a nawet jeśli, to jakie są szanse, że złapiemy kogoś lepszego niż teraz? Miesiąc po takiej zmianie prawie na pewno zaczęłyby się głosy w stylu "X Out".
A wy dalej ciągle o tym, jak to wszystko co złe jest winą Boasa. Szczerze wątpię w to, że Levy będzie chciał wyrzucić kilkanaście milionów funtów w błoto i zatrudnić nowego trenera, a nawet jeśli, to jakie są szanse, że złapiemy kogoś lepszego niż teraz? Miesiąc po takiej zmianie prawie na pewno zaczęłyby się głosy w stylu "X Out"
LMAO
15 grudnia 2013, 19:06 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
Zagadka: kiedy ostatnio tak wysoko przegraliśmy u siebie w lidze? Do wygrania niestety poza szacunkiem na dzielni nie ma nic

16 lat temu ;P
16 lat temu ;P
Can't Smile Without You!!!
15 grudnia 2013, 19:07 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
16 lat temu ;P

6. XII 1997, zgadza się.

A w transmisji o tym było, bo ja bez dzwięku oglądałem? Czy napisałem coś odkrywczego?
6. XII 1997, zgadza się. A w transmisji o tym było, bo ja bez dzwięku oglądałem? Czy napisałem coś odkrywczego?
COYS!
15 grudnia 2013, 19:08 [cytuj]
sytuacja wymknela sie spod kontroli... boje sie, ze jesli AVB nie odejdzie przed zimowym oknem to doczekamy sie pierwszych uciekinierow z tonacego okretu. szkoda by bylo stracic chociazby Llorisa.
rzucajcie nazwiska. kto teraz? ktos z zawodnicza przeszloscia w Tottenhamie?
sytuacja wymknela sie spod kontroli... boje sie, ze jesli AVB nie odejdzie przed zimowym oknem to doczekamy sie pierwszych uciekinierow z tonacego okretu. szkoda by bylo stracic chociazby Llorisa. rzucajcie nazwiska. kto teraz? ktos z zawodnicza przeszloscia w Tottenhamie?
15 grudnia 2013, 19:09 [cytuj]
Boas w tym sezonie bije rekordy :) Szkoda tylko, że te których nikt by nie chciał pamiętać :)
Boas w tym sezonie bije rekordy :) Szkoda tylko, że te których nikt by nie chciał pamiętać :)
Mialem cos napisac, ale wlasciwie szkoda slow. Zalosne spotkanie.
Mialem cos napisac, ale wlasciwie szkoda slow. Zalosne spotkanie
Wduwek powiedział/a:
6. XII 1997, zgadza się.

A w transmisji o tym było, bo ja bez dzwięku oglądałem

Było, ale ja niestety pamiętam ten mecz z Chelsea...
Było, ale ja niestety pamiętam ten mecz z Chelsea
Can't Smile Without You!!!
|<  <<  <  7  8  9  10  11    >  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 113 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się