Forum dyskusyjne
29 stycznia 2014, 19:14 [cytuj]
Dobra. Zaczynamy - lecę po flaszkę do sklepu ... bo na trzeźwo tego nie obejrzę. Tylko 3 pkt! C O Y 3!
Dobra. Zaczynamy - lecę po flaszkę do sklepu ... bo na trzeźwo tego nie obejrzę. Tylko 3 pkt! C O Y 3!
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
29 stycznia 2014, 19:21 [cytuj]
Ja tam już jestem przygotowany
Come on you Spurs!!!
Ja tam już jestem przygotowany ;P
Come on you Spurs!!!
Can't Smile Without You!!!
29 stycznia 2014, 19:39 [cytuj]
Też % przygotowałem
Też % przygotowałem :cwaniak:
29 stycznia 2014, 19:43 [cytuj]
In memory of Roger Lloyd-Pack, we'll be showing a special film narrated by the actor on the White Hart Lane screens before tonight's game against Manchester City.
For those of you not at the Lane, you can watch the film on Spurs TV.
http://www.tottenhamhotspur.com/spurs-tv/features/in-memory-of-roger-lloyd-pack/
In memory of Roger Lloyd-Pack, we'll be showing a special film narrated by the actor on the White Hart Lane screens before tonight's game against Manchester City.
For those of you not at the Lane, you can watch the film on Spurs TV.
http://www.tottenhamhotspur.com/spurs-tv/features/in-memory-of-roger-lloyd-pack/
29 stycznia 2014, 19:48 [cytuj]
Ależ jestem podekscytowany, czekam na skład już dobrą godzinę
Ależ jestem podekscytowany, czekam na skład już dobrą godzinę :)
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
29 stycznia 2014, 19:48 [cytuj]
Tonight's team: Lloris, Walker, Chiriches, Dawson, Rose, Lennon, Bentaleb, Dembele, Sigurdsson, Eriksen, Adebayor
Tonight's team: Lloris, Walker, Chiriches, Dawson, Rose, Lennon, Bentaleb, Dembele, Sigurdsson, Eriksen, Adebayor
29 stycznia 2014, 19:49 [cytuj]
Tonight's subs: Friedel, Naughton, Capoue, Chadli, Holtby, Defoe, Soldado
Tonight's subs: Friedel, Naughton, Capoue, Chadli, Holtby, Defoe, Soldado
29 stycznia 2014, 19:49 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Widzę, że Vlad Ci zaimponował
Widzę, że Vlad Ci zaimponował :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
29 stycznia 2014, 19:50 [cytuj]
Czyli Tim nie ryzykuje... Ani sladu Paulinho, Vertsa, Sandro.
Dobrze, bo bardziej potrzebni będą na Hull.
Czyli Tim nie ryzykuje... Ani sladu Paulinho, Vertsa, Sandro.
Dobrze, bo bardziej potrzebni będą na Hull
29 stycznia 2014, 19:51 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Siggy??? Lubię gościa ale w takim meczu nie jestem pewny czy sobie poradzi
Siggy??? Lubię gościa ale w takim meczu nie jestem pewny czy sobie poradzi
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
29 stycznia 2014, 19:53 [cytuj]
To ja już wolałbym grać 2 napastników, żeby tylko nie było tego drewna. Co ci trenerzy widzą w tym Sigurdssonie? Ani to dobre, ani średnie.
To ja już wolałbym grać 2 napastników, żeby tylko nie było tego drewna. Co ci trenerzy widzą w tym Sigurdssonie? Ani to dobre, ani średnie
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
29 stycznia 2014, 19:54 [cytuj]
Ja jednak obawiam się środka pola, bez nominalnego DM. Wiem, że to już było wałkowane, ale na taki mecz bez pokrycia defensywy to jednak ruch odważny.
Trzeba wierzyć, że Sherwood wie co robi.
COYS!!!!
Ja jednak obawiam się środka pola, bez nominalnego DM. Wiem, że to już było wałkowane, ale na taki mecz bez pokrycia defensywy to jednak ruch odważny.
Trzeba wierzyć, że Sherwood wie co robi.
COYS!!!!
29 stycznia 2014, 19:55 [cytuj]
O kurcze też się Siggiego nie spodziewałem ;o ale jemu też przecież zdarzały się dobre mecze, oby tak było dzis, bo ostatnio był trochę niewidoczny. Myślałem, że na City wyjdzie Capoue. Ciekawe co z naszym trio które wróćiło po kontuzji ;o nikogo nie ławie. Damy rade
O kurcze też się Siggiego nie spodziewałem ;o ale jemu też przecież zdarzały się dobre mecze, oby tak było dzis, bo ostatnio był trochę niewidoczny. Myślałem, że na City wyjdzie Capoue. Ciekawe co z naszym trio które wróćiło po kontuzji ;o nikogo nie ławie. Damy rade :)
29 stycznia 2014, 20:04 [cytuj]
MCFC: Hart, Zabaleta, Kompany, Demichelis, Clichy, Navas, Fernandinho, Toure, Silva, Aguero, Dzeko
City's subs - Pantilimon, Lescott, Nastasic, Kolarov, Rodwell, Negredo, Jovetic
MCFC: Hart, Zabaleta, Kompany, Demichelis, Clichy, Navas, Fernandinho, Toure, Silva, Aguero, Dzeko
City's subs - Pantilimon, Lescott, Nastasic, Kolarov, Rodwell, Negredo, Jovetic
29 stycznia 2014, 20:06 [cytuj]
Pojęcia nie mam, o co chodzi z tym Sigurdssonem. On gra zawsze, gdy jest zdrowy, chociaż nic nie wnosi

W meczach z ogórami jest przez większość meczu niewidoczny, a do składu na City się załapał.
Pojęcia nie mam, o co chodzi z tym Sigurdssonem. On gra zawsze, gdy jest zdrowy, chociaż nic nie wnosi :glupek: W meczach z ogórami jest przez większość meczu niewidoczny, a do składu na City się załapał
29 stycznia 2014, 20:08 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Pojęcia nie mam, o co chodzi z tym Sigurdssonem. On gra zawsze, gdy jest zdrowy, chociaż nic nie wnosi

W meczach z ogórami jest przez większość meczu niewidoczny, a do składu na City się załapał
Może temu że z czołówką się spisuje?

Sherwood też chyba czyta transfermarkt
Może temu że z czołówką się spisuje? :krzyk: Sherwood też chyba czyta transfermarkt
29 stycznia 2014, 20:10 [cytuj]
Będzie ciężko...
Wolałbym zdecydowanie Holtby'ego zamiast Sigurdssona, niemiec chociaż gryzie glebę za każdym razem a islandczyka pewnie dwa-trzy razy przy piłce zobaczymy przez cały mecz, jak to ostatnio bywało gdy pojawiał się na boisku...
Będzie ciężko... :stres:
Wolałbym zdecydowanie Holtby'ego zamiast Sigurdssona, niemiec chociaż gryzie glebę za każdym razem a islandczyka pewnie dwa-trzy razy przy piłce zobaczymy przez cały mecz, jak to ostatnio bywało gdy pojawiał się na boisku
29 stycznia 2014, 20:13 [cytuj]
Jak przetrwamy pierwsze 13 sekund bez straty gola to już możemy myśleć o korzystnym wyniku
Jak przetrwamy pierwsze 13 sekund bez straty gola to już możemy myśleć o korzystnym wyniku
29 stycznia 2014, 20:13 [cytuj]
Też nie jestem fanem jego talentu ale ostatnio jak tak wszyscy narzekali przed meczem z Chelsea to zagraliśmy najlepsze 45 minut w sezonie a Siggi strzelił bramkę.
Może cud zdarzy się i teraz.
Też nie jestem fanem jego talentu ale ostatnio jak tak wszyscy narzekali przed meczem z Chelsea to zagraliśmy najlepsze 45 minut w sezonie a Siggi strzelił bramkę.
Może cud zdarzy się i teraz.:cwaniak:
29 stycznia 2014, 20:14 [cytuj]
Tylko, ze Siggi jest takim zawodnikiem, że wszyscy wyleją na niego wiadro pomyj, a on jebnie brameczkę i zamknie wszystkim japy. Oczywiście też tego za bardzo nie rozumiem, ale pozostaje wierzyć, że Tim wie co robi
Tylko, ze Siggi jest takim zawodnikiem, że wszyscy wyleją na niego wiadro pomyj, a on jebnie brameczkę i zamknie wszystkim japy. Oczywiście też tego za bardzo nie rozumiem, ale pozostaje wierzyć, że Tim wie co robi :)