Forum dyskusyjne
29 stycznia 2014, 20:20 [cytuj]
Damian88 powiedział/a:
Tylko, ze Siggi jest takim zawodnikiem, że wszyscy wyleją na niego wiadro pomyj, a on jebnie brameczkę i zamknie wszystkim japy. Oczywiście też tego za bardzo nie rozumiem, ale pozostaje wierzyć, że Tim wie co robi

zeby moją zamknął to musiałby zacząć regularnie dobrze grać, bo jakoś nie przypominam sobie jego dobrej gry, nawet jak strzlał
zeby moją zamknął to musiałby zacząć regularnie dobrze grać, bo jakoś nie przypominam sobie jego dobrej gry, nawet jak strzlał:P
29 stycznia 2014, 20:21 [cytuj]
No to otwieramy kto tam co ma % i jedziemy po 3 punkty, a co , z przytupem i nie narzekac po 10 minutach
No to otwieramy kto tam co ma % i jedziemy po 3 punkty, a co , z przytupem i nie narzekac po 10 minutach :krzyk:
29 stycznia 2014, 20:22 [cytuj]
Robert powiedział/a:
zeby moją zamknął to musiałby zacząć regularnie dobrze grać, bo jakoś nie przypominam sobie jego dobrej gry, nawet jak strzlał

Co by nie mówić, to te jego bramki jednak dawały punkty
Co by nie mówić, to te jego bramki jednak dawały punkty ;)
29 stycznia 2014, 20:29 [cytuj]
Wy tu o Sigim a co tu kurwa robi Bentaleb? Moze ma talent ale takich sie ogrywa w meczach z ogórkami a nie z City czy kimkolwiek z pierwszej 6
Wy tu o Sigim a co tu kurwa robi Bentaleb? Moze ma talent ale takich sie ogrywa w meczach z ogórkami a nie z City czy kimkolwiek z pierwszej 6
29 stycznia 2014, 20:32 [cytuj]
lukempire powiedział/a:
zgadzam się, ale wybór dość zrozumiały biorąc pod uwagę, że ostatnio jest podstawowym piłkarzem i gra dobrze. Dzisiaj Z Yayą będzie miał ciężko, ale wszystko przed nim
zgadzam się, ale wybór dość zrozumiały biorąc pod uwagę, że ostatnio jest podstawowym piłkarzem i gra dobrze. Dzisiaj Z Yayą będzie miał ciężko, ale wszystko przed nim :ok:
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
29 stycznia 2014, 20:43 [cytuj]
lukempire powiedział/a:
od kilku meczy gra cały czas w podstawie, dziwnie by było wpuścić np Sandro, Paulinho którzy wrócili po kontuzji
od kilku meczy gra cały czas w podstawie, dziwnie by było wpuścić np Sandro, Paulinho którzy wrócili po kontuzji
29 stycznia 2014, 20:45 [cytuj]
Ja pierdole... Gylfi w pierwszej XI. Mam nadzieje,że po tym meczu zostanie w końcu kopnięty w dupe.
Ja pierdole... Gylfi w pierwszej XI. Mam nadzieje,że po tym meczu zostanie w końcu kopnięty w dupe
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
29 stycznia 2014, 20:46 [cytuj]
KURWAAAAA, WŁĄCZYŁA SE NA DOBRE I NA ZŁE I PO MECZU MAM.
KURWAAAAA, WŁĄCZYŁA SE NA DOBRE I NA ZŁE I PO MECZU MAM
29 stycznia 2014, 20:49 [cytuj]
Aguero już szaleje..
Aguero już szaleje
29 stycznia 2014, 20:49 [cytuj]
ja pierdole, jak tyczki minął naszych obroncow.
ja pierdole, jak tyczki minął naszych obroncow
29 stycznia 2014, 20:50 [cytuj]
[quote=Ramzes]KURWAAAAA, WŁĄCZYŁA SE NA DOBRE I NA ZŁE I PO MECZU MAM[/quot]
http://www.futbolhd.pl/stream1.php
http://www.futbolhd.pl/stream1.php
29 stycznia 2014, 20:51 [cytuj]
Dzięki Arcz ale na telefonie to ja jestem co najwyżej zdany na relacje od was.
Dzięki Arcz ale na telefonie to ja jestem co najwyżej zdany na relacje od was
29 stycznia 2014, 20:59 [cytuj]
Ja nigdy nie zrozumiem co kolejni trenerzy widzą w Sigurdssonie na lewym skrzydle
Ja nigdy nie zrozumiem co kolejni trenerzy widzą w Sigurdssonie na lewym skrzydle :glupek:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
29 stycznia 2014, 20:59 [cytuj]
Bosh... Ale będzie wtopa znowu.
Bosh... Ale będzie wtopa znowu
LMAO
29 stycznia 2014, 21:00 [cytuj]
no i mamy 0:1 :/ nasza obrona sobie zupełnie nie radzi od samego początku
no i mamy 0:1 :/ nasza obrona sobie zupełnie nie radzi od samego początku
29 stycznia 2014, 21:01 [cytuj]
Gylfi Gylfim, pomocnicy pomocnikami, ale nasi obrońcy są najgorsi.
Gylfi Gylfim, pomocnicy pomocnikami, ale nasi obrońcy są najgorsi
Lewy obrońca to mus, Rose się wpierdolił, gdy reszta ustawiła linię spalonego... masakra.
Lewy obrońca to mus, Rose się wpierdolił, gdy reszta ustawiła linię spalonego... masakra
Kurwa chaos jest straszny w obronie
Kurwa chaos jest straszny w obronie
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
29 stycznia 2014, 21:02 [cytuj]
szybko to przegraliśmy :/
szybko to przegraliśmy :/
29 stycznia 2014, 21:02 [cytuj]
źle sie zaczyna, mam nadzieję że dobrze skończy
źle sie zaczyna, mam nadzieję że dobrze skończy