Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Spurs - MC
29 stycznia 2014, 21:02 [cytuj]
Ozzy powiedział/a:
szybko to przegraliśmy :/
do końca meczu jeszcze daleko ;p
29 stycznia 2014, 21:04 [cytuj]
Bym pomyślał że to Fulham gra ale pewnie nawet Fulham lepiej się prezentuje. No kurwa tego sie oglądać nie da. Apogeum beki te zgranie. Nikt sie z nikim nie rozumie a bramka jak zwykle przez Chirichesa :wnerw:
Bym pomyślał że to Fulham gra ale pewnie nawet Fulham lepiej się prezentuje. No kurwa tego sie oglądać nie da. Apogeum beki te zgranie. Nikt sie z nikim nie rozumie a bramka jak zwykle przez Chirichesa :wnerw:
29 stycznia 2014, 21:05 [cytuj]
Walker jest tragiczny, gra gorzej niż Naughton z Liverpoolem
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
29 stycznia 2014, 21:07 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:

A co Ci Chiriches zawinił? Bramka Rose'a moim zdaniem.
A co Ci Chiriches zawinił? Bramka Rose'a moim zdaniem
Aguero 1.73 i wygrywa główki w naszym polu karnym.
Aguero 1.73 i wygrywa główki w naszym polu karnym
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
Kurwa Sherwood zrób coś bo w przerwie może być już za późno.
Kurwa Sherwood zrób coś bo w przerwie może być już za późno
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
29 stycznia 2014, 21:08 [cytuj]
Arcz powiedział/a:

No właśnie. Jak w 20 minucie mogłoby już spokojnie być 4:0, to co będzie w 90?
Plus, nasi piłkarze są tak przytłoczeni City, że nawet podać nie potrafią dobrze.
No właśnie. Jak w 20 minucie mogłoby już spokojnie być 4:0, to co będzie w 90? Plus, nasi piłkarze są tak przytłoczeni City, że nawet podać nie potrafią dobrze
LMAO
żaden z obrońców nie daje sobie rady z Aguero, niestety
żaden z obrońców nie daje sobie rady z Aguero, niestety
Jak dojedziemy na 0-1 do przerwy to będzie dobrze :boisie:
Jak dojedziemy na 0-1 do przerwy to będzie dobrze :boisie:
varba powiedział/a:
Dzisiaj Walkera każdy bierze na zamach albo na balans ciałem... :blee: Aguero 22 minuta i mógł mieć 4 bramki...
Dzisiaj Walkera każdy bierze na zamach albo na balans ciałem... :blee: Aguero 22 minuta i mógł mieć 4 bramki
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
ja pierdole, praktycznie każda sytuacji jaką stwarza city może skończyć się bramką, mamy dużo szczęścia że nie przegrywamy juz 0:3
ja pierdole, praktycznie każda sytuacji jaką stwarza city może skończyć się bramką, mamy dużo szczęścia że nie przegrywamy juz 0:3
29 stycznia 2014, 21:10 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
A co Ci Chiriches zawinił? Bramka Rose'a moim zdaniem
Boltem to on nie jest. Tottenham miał być przystankiem do Chelsea a będzie do Sunderlandu i to jak spadną. Myslałem że to Dawson zamula w defensywie ale Chirichesa ruchają z każdej strony
Boltem to on nie jest. Tottenham miał być przystankiem do Chelsea a będzie do Sunderlandu i to jak spadną. Myslałem że to Dawson zamula w defensywie ale Chirichesa ruchają z każdej strony
29 stycznia 2014, 21:10 [cytuj]
A Chiriches dalej najebany.
A Chiriches dalej najebany
LMAO
29 stycznia 2014, 21:12 [cytuj]
tak tragicznej gry dawno nie widziałem.
tak tragicznej gry dawno nie widziałem
29 stycznia 2014, 21:12 [cytuj]
Zoltrix powiedział/a:
tak tragicznej gry dawno nie widziałem
to chyba mało meczy za AVB oglądałeś w tym sezonie
to chyba mało meczy za AVB oglądałeś w tym sezonie
29 stycznia 2014, 21:13 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:

No fakt, szybki to on nie jest, ale był dobrze ustawiony razem z resztą, żeby złapać Aguero na spalonym. Tylko Rose się zapędził i linię złamał.
No fakt, szybki to on nie jest, ale był dobrze ustawiony razem z resztą, żeby złapać Aguero na spalonym. Tylko Rose się zapędził i linię złamał
city lata jak maszynka , niestety nie widzę znaczącej różnicy między meczem na Etihad
city lata jak maszynka , niestety nie widzę znaczącej różnicy między meczem na Etihad
Nie chce oceniać Eriksena po 25 minutach,ale zauważyłem, że potrafi zagrać 2 mecze świetne i spierdolić wszystko w 3.
Nie chce oceniać Eriksena po 25 minutach,ale zauważyłem, że potrafi zagrać 2 mecze świetne i spierdolić wszystko w 3
29 stycznia 2014, 21:14 [cytuj]
Matko jedyna nawet podać do nogi nie mogą sobie a City wszystko robi co sobie wymyśli :/
Matko jedyna nawet podać do nogi nie mogą sobie a City wszystko robi co sobie wymyśli :/
29 stycznia 2014, 21:14 [cytuj]
Ja pierdole ale miejsca zostawiamy. Teraz poszła prawie z boku do środka do Aguero po ziemi. To jest jakiś żart, z metra na metr sie gubimy. Sporo błędów, a nawet wielbłądów.
Ja pierdole ale miejsca zostawiamy. Teraz poszła prawie z boku do środka do Aguero po ziemi. To jest jakiś żart, z metra na metr sie gubimy. Sporo błędów, a nawet wielbłądów
<  1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 25%
2-3 0%
4-6 25%
7-10 0%
11-20 50%
4 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 31 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się