Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  3  4  5  6  7    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Spurs - MC
29 stycznia 2014, 21:33 [cytuj]
Podsumowując 1 połowę - nie zasługujemy takim gównem na żadne punkty w tym meczu
Podsumowując 1 połowę - nie zasługujemy takim gównem na żadne punkty w tym meczu
29 stycznia 2014, 21:34 [cytuj]
koniec pierwszej, patrząc na całą połowe 0:1 to i tak nie najgorzej.. w końcówce nawet zaczeliśmy coś grać, ogólnie dosyć ostry mecz
koniec pierwszej, patrząc na całą połowe 0:1 to i tak nie najgorzej.. w końcówce nawet zaczeliśmy coś grać, ogólnie dosyć ostry mecz
29 stycznia 2014, 21:34 [cytuj]
Soldado i holtby na boisko Bentaleb i Sigi out!
Soldado i holtby na boisko Bentaleb i Sigi out!
29 stycznia 2014, 21:36 [cytuj]
Jak na naszą obronę to i tak nie jest źle. Walker daje się ogrywać jak dziecko. Pochwalić można jedynie Dawsona, ale tylko za wysłanie Aguero do szatni, bo grą też szału nie robi. A reszta się dostosowuje :blee:

A tak swoją drogą, widział ktoś Gylfiego, poza sytuacją, gdy stracił piłkę jak pięciolatek?
Jak na naszą obronę to i tak nie jest źle. Walker daje się ogrywać jak dziecko. Pochwalić można jedynie Dawsona, ale tylko za wysłanie Aguero do szatni, bo grą też szału nie robi. A reszta się dostosowuje :blee: A tak swoją drogą, widział ktoś Gylfiego, poza sytuacją, gdy stracił piłkę jak pięciolatek?
29 stycznia 2014, 21:37 [cytuj]
Soldado za Siggiego na pewno. ZA MAŁO gramy prawą stroną przecież to jest śmieszne, że nasza ofensywa zależy od Siggiego i Rose'a. Lennona można na lewą flankę przerzucić. Daws na razie najlepszy na boisku (nie licząc Llorisa, który zawsze jest najlepszy). Można im strzelić, tylko trzeba trochę pressingu.
Soldado za Siggiego na pewno. ZA MAŁO gramy prawą stroną przecież to jest śmieszne, że nasza ofensywa zależy od Siggiego i Rose'a. Lennona można na lewą flankę przerzucić. Daws na razie najlepszy na boisku (nie licząc Llorisa, który zawsze jest najlepszy). Można im strzelić, tylko trzeba trochę pressingu
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
29 stycznia 2014, 21:38 [cytuj]
W drugiej połowie będzie lepiej, rozkręcimy się. Nie wiem co się dzieje z naszymi zawodnikami za Sherwooda w pierwszych 30 minutach. Nie wiem czy wy też zauważacie taką prawidłowość, ale nawet Crystal Palace nas wtedy dominuje. Co dopiero City.
W drugiej połowie będzie lepiej, rozkręcimy się. Nie wiem co się dzieje z naszymi zawodnikami za Sherwooda w pierwszych 30 minutach. Nie wiem czy wy też zauważacie taką prawidłowość, ale nawet Crystal Palace nas wtedy dominuje. Co dopiero City
29 stycznia 2014, 21:39 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
A tak swoją drogą, widział ktoś Gylfiego, poza sytuacją, gdy stracił piłkę jak pięciolatek?
Widziałem parę razy jak podawał za mocno lub za słabo i tracił piłkę. Jak najszybciej zdjąć go z boiska, wprowadzić drugiego napastnika i grać o wszystko, nie ma już się co cykać.
Widziałem parę razy jak podawał za mocno lub za słabo i tracił piłkę. Jak najszybciej zdjąć go z boiska, wprowadzić drugiego napastnika i grać o wszystko, nie ma już się co cykać
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
29 stycznia 2014, 21:42 [cytuj]
moim zdaniem od 30 minuty gramy dobrze i jesli my zachowamy ten poziom to po 1. ktos z City zbierze czerwoną ( Demi albo Zabaleta) 2. wyrównamy
No i wreszcie Eriksen dostaje szanse na stale fragmenty czyli jego najmocniejsza stronę.
moim zdaniem od 30 minuty gramy dobrze i jesli my zachowamy ten poziom to po 1. ktos z City zbierze czerwoną ( Demi albo Zabaleta) 2. wyrównamy No i wreszcie Eriksen dostaje szanse na stale fragmenty czyli jego najmocniejsza stronę
29 stycznia 2014, 21:43 [cytuj]
Sigurdsson completed just 2 passes in Man City's half during the first half. FACT ---CoysNews , to jak my mamy okazje stwarzać
Sigurdsson completed just 2 passes in Man City's half during the first half. FACT ---CoysNews , to jak my mamy okazje stwarzać
29 stycznia 2014, 21:48 [cytuj]
Jest i Kapoł
Jest i Kapoł
29 stycznia 2014, 21:48 [cytuj]
a tak btw, Lamela i Townsend dalej kontuzja?
a tak btw, Lamela i Townsend dalej kontuzja?
29 stycznia 2014, 21:49 [cytuj]
Za dembele? czemu nie za bentaleba
Za dembele? czemu nie za bentaleba
29 stycznia 2014, 21:50 [cytuj]
Capoue... Niech już Sandro, Paulinho i Verts wracają.
Capoue... Niech już Sandro, Paulinho i Verts wracają
LMAO
Capoue... Niech już Sandro, Paulinho i Verts wracają.
Capoue... Niech już Sandro, Paulinho i Verts wracają
LMAO
nie no Tim jest albo ślepy albo głupi.
nie no Tim jest albo ślepy albo głupi
Ja bym zdjął Bentaleba, ale chyba to musiał być jakiś uraz, bo Dembele grał dobrze, lepiej niż bezużyteczny Sigurdsson
Ja bym zdjął Bentaleba, ale chyba to musiał być jakiś uraz, bo Dembele grał dobrze, lepiej niż bezużyteczny Sigurdsson
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
29 stycznia 2014, 21:51 [cytuj]
Za Dembele, Timowi na łeb siadło
29 stycznia 2014, 21:51 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
wydaje mi się że Verba ma racje, możliwy jakiś uraz
wydaje mi się że Verba ma racje, możliwy jakiś uraz
29 stycznia 2014, 21:52 [cytuj]
Karny kurwa to po meczu
Karny kurwa to po meczu
29 stycznia 2014, 21:52 [cytuj]
I się zjebalo
Sędzia kurwishon.
I się zjebalo Sędzia kurwishon
|<  <  3  4  5  6  7    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 25%
2-3 0%
4-6 25%
7-10 0%
11-20 50%
4 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 31 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się