Forum dyskusyjne
12 lutego 2014, 22:35 [cytuj]
kurwa mialem dzis przeczucie, ze wygramy...:):):):brawo: TO SA COYS!!!!!!!!!!!
12 lutego 2014, 22:36 [cytuj]
Lloris 11 czyste konto
Lloris 11 czyste konto :)
to jest dopiero one-man team. Bez Cabaye'a jeszcze bramki nie strzelili. Brawo Spurs!
to jest dopiero one-man team. Bez Cabaye'a jeszcze bramki nie strzelili. Brawo Spurs!
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
Najważniejsze że Chadli się przełamał, oby czasy Twente wróciły!
Najważniejsze że Chadli się przełamał, oby czasy Twente wróciły!
Offence win games, defence wins titles
Świetny mecz, brawo Spurs! Teraz ściskamy kciuki za Fulham
Świetny mecz, brawo Spurs! Teraz ściskamy kciuki za Fulham ;)
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
12 lutego 2014, 22:37 [cytuj]
Piękne zwycięstwo, czekaliśmy na takie chyba cały sezon :brawo::brawo::brawo:
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
12 lutego 2014, 22:37 [cytuj]
Townsend na prawej stronie to jest wielkie nieporozumienie. Co kilka meczów może coś strzeli, ale poza tym nie pokazuje kompletnie nic.
Townsend na prawej stronie to jest wielkie nieporozumienie. Co kilka meczów może coś strzeli, ale poza tym nie pokazuje kompletnie nic
LMAO
12 lutego 2014, 22:38 [cytuj]
Wie ktoś dlaczego przełożyli mecze City i Evertonu?
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
12 lutego 2014, 22:40 [cytuj]
vebq powiedział/a:
Deszcz, powódź ogólnie kataklizm
Deszcz, powódź ogólnie kataklizm
Offence win games, defence wins titles
12 lutego 2014, 22:41 [cytuj]
vebq powiedział/a:
The Barclays Premier League games between Manchester City and Sunderland and Everton and Crystal Palace on Wednesday evening have both been postponed as a result of the adverse weather conditions.
The Barclays Premier League games between Manchester City and Sunderland and Everton and Crystal Palace on Wednesday evening have both been postponed as a result of the adverse weather conditions
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
12 lutego 2014, 22:41 [cytuj]
Holtby.... było blisko
Holtby.... było blisko
12 lutego 2014, 22:42 [cytuj]
jak dobrze pojdzie to zyskamy 2 punkty do Chelsea, Liverpoolu i Arsenalu oraz powiekszymy przewage o 2 nad Man U i o 3 nad Newcastle...
jak dobrze pojdzie to zyskamy 2 punkty do Chelsea, Liverpoolu i Arsenalu oraz powiekszymy przewage o 2 nad Man U i o 3 nad Newcastle
12 lutego 2014, 22:42 [cytuj]
A widziałeś co się dzieje w Anglii ?? Powódź tysiąclecia.
Patrząc na ten mecz to można by z obu zespołów zrobić reprezentacje Francji.
Przed meczem myślałem że ten skład to pomyłka, a okazało się zupełnie odwrotnie.
Dla mnie Loris MOTM, gdyby nie jego pierwsze interwencje mecz mógłby się potoczyć zupełnie inaczej.
A widziałeś co się dzieje w Anglii ?? Powódź tysiąclecia.
Patrząc na ten mecz to można by z obu zespołów zrobić reprezentacje Francji.
Przed meczem myślałem że ten skład to pomyłka, a okazało się zupełnie odwrotnie.
Dla mnie Loris MOTM, gdyby nie jego pierwsze interwencje mecz mógłby się potoczyć zupełnie inaczej
12 lutego 2014, 22:45 [cytuj]
Jedno zdanie...Na takie mecze warto byc KOGUTEM, miłej nocy
Jedno zdanie...Na takie mecze warto byc KOGUTEM, miłej nocy:)
12 lutego 2014, 22:46 [cytuj]
Panowie, ktorzy pisali ze Tima pojebało ze składem, ze to rzeznia etc. etc. etc. - kolejny raz sprawdziło sie ze nie ma co dzielic skóry na niedzwiedziu. Wyszło na jego, chyba nigdy w historii !!! nie wygraliśmy u nich w takim rozmiarze. Troche pokory... Trzaskal ... czekam..
maM today 40 urodziny i ... wynik 4 : 0 - dzieki Spurs dzieki Tim
Panowie, ktorzy pisali ze Tima pojebało ze składem, ze to rzeznia etc. etc. etc. - kolejny raz sprawdziło sie ze nie ma co dzielic skóry na niedzwiedziu. Wyszło na jego, chyba nigdy w historii !!! nie wygraliśmy u nich w takim rozmiarze. Troche pokory... Trzaskal ... czekam..
maM today 40 urodziny i ... wynik 4 : 0 - dzieki Spurs dzieki Tim:wysmiewacz:
Brawo

Świetny mecz, a Sroki nam jeszcze wszystko ułatwiały, genialne i jak najbardziej zasłużone zwycięstwo. Piękna bramka Chadliego ozdobiła nam jeszcze ten mecz. Nie spodziewałem się takiego pogromu przy takim eksperymencie z ustawieniem, ale opłaciło się
Brawo :brawo: Świetny mecz, a Sroki nam jeszcze wszystko ułatwiały, genialne i jak najbardziej zasłużone zwycięstwo. Piękna bramka Chadliego ozdobiła nam jeszcze ten mecz. Nie spodziewałem się takiego pogromu przy takim eksperymencie z ustawieniem, ale opłaciło się :brawo:
PIĘKNY MECZ. TOP4 WE ARE COMING !! COYS !!
PIĘKNY MECZ. TOP4 WE ARE COMING !! COYS !!
12 lutego 2014, 22:47 [cytuj]
Pozdrawiam wszystkich "ekspertów" ze stron 1-2.
Dla własnego dobra obetnijcie sobie ręce,żeby nikt nie musiał czytać waszych gównianych wymysłów.
Pozdrawiam wszystkich "ekspertów" ze stron 1-2.
Dla własnego dobra obetnijcie sobie ręce,żeby nikt nie musiał czytać waszych gównianych wymysłów
12 lutego 2014, 22:47 [cytuj]
No i dupa, karny dla Live
2:3. Udało im się.
No i dupa, karny dla Live
2:3. Udało im się
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
12 lutego 2014, 22:48 [cytuj]
Liverpool prowadzi.... wielka szkoda
Liverpool prowadzi.... wielka szkoda