Forum dyskusyjne
16 marca 2014, 17:55 [cytuj]
czyż nie tak samo jak Rose latał Walker?
http://i.minus.com/i9DgLjadg3YeG.gif
czyż nie tak samo jak Rose latał Walker?
http://i.minus.com/i9DgLjadg3YeG.gif
16 marca 2014, 17:59 [cytuj]
Gibbs dużo nie lepszy od Sagny , gdyby nasi podbiegli w kilku i zaczęli machać łapami ,tak jak wszystkie drużyny robią ,sędzia dałby czerwoną bezproblemowo (ktoś może być tym zniesmaczony ,ale tak poprostu teraz jest) i u nas jest z tym problem ile razy już nam tak wchodzili i zero czerwonych ,a my od razu za nic dostajemy.... sorry musiałem
Gibbs dużo nie lepszy od Sagny , gdyby nasi podbiegli w kilku i zaczęli machać łapami ,tak jak wszystkie drużyny robią ,sędzia dałby czerwoną bezproblemowo (ktoś może być tym zniesmaczony ,ale tak poprostu teraz jest) i u nas jest z tym problem ile razy już nam tak wchodzili i zero czerwonych ,a my od razu za nic dostajemy.... sorry musiałem:nerwus:
16 marca 2014, 17:59 [cytuj]
Gibbs dużo nie lepszy od Sagny , gdyby nasi podbiegli w kilku i zaczęli machać łapami ,tak jak wszystkie drużyny robią ,sędzia dałby czerwoną bezproblemowo (ktoś może być tym zniesmaczony ,ale tak poprostu teraz jest) i u nas jest z tym problem ile razy już nam tak wchodzili i zero czerwonych ,a my od razu za nic dostajemy.... sorry musiałem
Gibbs dużo nie lepszy od Sagny , gdyby nasi podbiegli w kilku i zaczęli machać łapami ,tak jak wszystkie drużyny robią ,sędzia dałby czerwoną bezproblemowo (ktoś może być tym zniesmaczony ,ale tak poprostu teraz jest) i u nas jest z tym problem ile razy już nam tak wchodzili i zero czerwonych ,a my od razu za nic dostajemy.... sorry musiałem:nerwus:
16 marca 2014, 18:00 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Tytuł małpy dzisiejszego spotkania ma u mnie Zbakany Sanja
Uważaj bo dostaniesz pozew od czarnych prawników . Białego możesz nazwać małpą, ale czarnego już nie

Tak czy siak szczęsny ma małpią twarz

Sagna zresztą tez
Uważaj bo dostaniesz pozew od czarnych prawników . Białego możesz nazwać małpą, ale czarnego już nie :bezradny: Tak czy siak szczęsny ma małpią twarz :tak: Sagna zresztą tez :rotfl:
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
16 marca 2014, 18:02 [cytuj]
Optymistycznie przed 2 połową- jest jeden pozytyw: Tim chyba odddał kufajke do prania
Optymistycznie przed 2 połową- jest jeden pozytyw: Tim chyba odddał kufajke do prania :brawo:
Jak tam panie Sherwood?
- Bez zmian!
Jak tam panie Sherwood?
- Bez zmian!
Tyle że Zbąkany nie będzie się sadził w necie jak wygrają, a wojtuś kurwa jebana szczęsny na bank coś pierdolnie...
Tyle że Zbąkany nie będzie się sadził w necie jak wygrają, a wojtuś kurwa jebana szczęsny na bank coś pierdolnie
16 marca 2014, 18:03 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Tyle że Zbąkany nie będzie się sadził w necie jak wygrają, a wojtuś kurwa jebana szczęsny na bank coś pierdolnie
"Kozak w necie ,pizda w świecie."
"Kozak w necie ,pizda w świecie." :]
Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
16 marca 2014, 18:04 [cytuj]
lol
lol
ciekawa grafika - z miejscami zajmowanymi przez SPURS i arsenal w ostatnich sezonach podczas gry w PŁN derbach Londynu
http://i57.tinypic.com/sw4eht.png
ciekawa grafika - z miejscami zajmowanymi przez SPURS i arsenal w ostatnich sezonach podczas gry w PŁN derbach Londynu
http://i57.tinypic.com/sw4eht.png
BEZMÓZG
BEZMÓZG
Idź pan w chuj z tym Chadlim
Idź pan w chuj z tym Chadlim
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
nie wierze w to
nie wierze w to
Po krótkim mógł od razu wsadzić, to mu się kombinacji zachciało. A gol po błędzie Wojtusia cieszyłby podwójnie
Po krótkim mógł od razu wsadzić, to mu się kombinacji zachciało. A gol po błędzie Wojtusia cieszyłby podwójnie
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Townsend ty cipo !!
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Townsend ty cipo !!
16 marca 2014, 18:06 [cytuj]
Wait - kto się zesrał, Chadli czy Townsend, bo w emocjach nie zwróciłem uwagi?
Wait - kto się zesrał, Chadli czy Townsend, bo w emocjach nie zwróciłem uwagi?
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
Chadli. 2 razy.
Chadli. 2 razy
Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
Nasze błędy wykorzystują odrazu a my kurwa nie potrafimy. No kurwa
Nasze błędy wykorzystują odrazu a my kurwa nie potrafimy. No kurwa
zależy przy którym błędzie nieszczesnego
zależy przy którym błędzie nieszczesnego
16 marca 2014, 18:07 [cytuj]
Jak chadli to przepraszam, ale mam słabą jakościowo transmisje i to na 10 calowym ekranie
Jak chadli to przepraszam, ale mam słabą jakościowo transmisje i to na 10 calowym ekranie:)