Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Wyjazd na mecz z Southampton
18 września 2014, 22:03 [cytuj]
Witam,
po pierwsze mam cichą nadzieję, że założyłem temat w odpowiednim dziale... ale do rzeczy.
Moja Dziewczyna zrobiła mi najwspanialszy w życiu prezent, a mianowicie, chce zorganizować nam wyjazd do Londynu na w/w mecz - spełnienie marzeń! Problem polega na tym, że mimo tego iż jestem zarejestrowany na oficjalnej stronie Spurs, to po uzupełnieniu drugiej zakładki "payment" nie jestem wstanie kontynuować zakupu biletów - nie chcę mnie przenieść do następnego etapu zakupu.
Czy ktoś się mógłby mi pomóc rozwiązać problem?
Z góry bardzo dziękuję!
Pozdrawiam,
Lotar
Witam, po pierwsze mam cichą nadzieję, że założyłem temat w odpowiednim dziale... ale do rzeczy. Moja Dziewczyna zrobiła mi najwspanialszy w życiu prezent, a mianowicie, chce zorganizować nam wyjazd do Londynu na w/w mecz - spełnienie marzeń! Problem polega na tym, że mimo tego iż jestem zarejestrowany na oficjalnej stronie Spurs, to po uzupełnieniu drugiej zakładki "payment" nie jestem wstanie kontynuować zakupu biletów - nie chcę mnie przenieść do następnego etapu zakupu. Czy ktoś się mógłby mi pomóc rozwiązać problem? Z góry bardzo dziękuję! Pozdrawiam, Lotar
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
18 września 2014, 22:49 [cytuj]
Trzeba było screen shota zrobić, co mamy zgadywać jaki miałeś problem?
Trzeba było screen shota zrobić, co mamy zgadywać jaki miałeś problem?
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
19 września 2014, 10:42 [cytuj]
To ty jesteś ten szczęśliwiec co dziewczyna tutaj pisała o bilecie ;P
To ty jesteś ten szczęśliwiec co dziewczyna tutaj pisała o bilecie ;P
20 września 2014, 00:05 [cytuj]
Lotar - kupujesz na stronie
https://www.eticketing.co.uk/tottenhamhotspur/default.aspx?utm_source=top-navigation&utm_medium=thfc-site-new&utm_campaign=buy-tickets

jak pojawi się stadion - naciskasz na pomarańczowe sektory gdyż to oznacza, że są tam miejsca -- wybierasz zieloną kropkę (to jest wolne miejsce) ... i kupujesz bilet - musisz mieć kartę kredytową -> inaczej nie zapłacisz
Lotar - kupujesz na stronie https://www.eticketing.co.uk/tottenhamhotspur/default.aspx?utm_source=top-navigation&utm_medium=thfc-site-new&utm_campaign=buy-tickets jak pojawi się stadion - naciskasz na pomarańczowe sektory gdyż to oznacza, że są tam miejsca -- wybierasz zieloną kropkę (to jest wolne miejsce) ... i kupujesz bilet - musisz mieć kartę kredytową -> inaczej nie zapłacisz
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
20 września 2014, 10:44 [cytuj]
@ varba; szczerze powiedziawszy to nie było czemu robić screenshot'a, bo nic nie wyskakiwało i nic się nie pojawiało. Wyglądało to tak jakby się zaciął serwis.

@ Mateuszek; ciężko powiedzieć czy chodzi o mnie bo Asia nie chce nic zdradzić odnośnie naszego wyjazdu.
Ale jest duże prawdopodobieństwo, że to Ona tu działała ponieważ strona jest jej dobrze znana ;).

@ RAFO THFC; dziękuję Rafo ale ja to wszystko ogarniałem. Problemem było, że w połowie transakcji zakupu, serwis się "zacinał" bo nie mogłem nawet wpisać nr karty kredytowej itp.
Na szczęście spróbowaliśmy na innym kompie i wszystko się udało więc bardzo dziekuję za odzew! :D
@ varba; szczerze powiedziawszy to nie było czemu robić screenshot'a, bo nic nie wyskakiwało i nic się nie pojawiało. Wyglądało to tak jakby się zaciął serwis. @ Mateuszek; ciężko powiedzieć czy chodzi o mnie bo Asia nie chce nic zdradzić odnośnie naszego wyjazdu. Ale jest duże prawdopodobieństwo, że to Ona tu działała ponieważ strona jest jej dobrze znana ;). @ RAFO THFC; dziękuję Rafo ale ja to wszystko ogarniałem. Problemem było, że w połowie transakcji zakupu, serwis się "zacinał" bo nie mogłem nawet wpisać nr karty kredytowej itp. Na szczęście spróbowaliśmy na innym kompie i wszystko się udało więc bardzo dziekuję za odzew! :D
20 września 2014, 11:10 [cytuj]
naciśnij później ticketfast - to wyjdzie Ci bilet do wydrukowania ...
drukujesz w formacie A4 i masz!

pozdro
naciśnij później ticketfast - to wyjdzie Ci bilet do wydrukowania ... drukujesz w formacie A4 i masz! pozdro
20 września 2014, 13:24 [cytuj]
Tak właśnie zrobiłem :). Teraz tylko muszę czekać na mecz!
Tak właśnie zrobiłem :). Teraz tylko muszę czekać na mecz!
20 września 2014, 13:31 [cytuj]
Tam koniecznie trzeba mieć membersa?
Tam koniecznie trzeba mieć membersa?
20 września 2014, 13:44 [cytuj]
Nie trzeba mieć :). Tak jak pisał Rafo, potrzebna karta kredytowa.
Nie trzeba mieć :). Tak jak pisał Rafo, potrzebna karta kredytowa
20 września 2014, 13:49 [cytuj]
Serio? To ładnie. A ten wydrukowany bilet to w ogóle co to ma być? Takie coś akceptują? Ja się pytam bo nie wiem. Z góry dzięki za info :muza:
Serio? To ładnie. A ten wydrukowany bilet to w ogóle co to ma być? Takie coś akceptują? Ja się pytam bo nie wiem. Z góry dzięki za info :muza:
20 września 2014, 14:09 [cytuj]
jak masz members kard to ładują ci bilet na kartę i nic nie musisz mieć. Oczywiście że akceptują, to tylko potwierdzenie usługi jakim jest zakupienie biletu, wszystko jest teraz w sieci.
jak masz members kard to ładują ci bilet na kartę i nic nie musisz mieć. Oczywiście że akceptują, to tylko potwierdzenie usługi jakim jest zakupienie biletu, wszystko jest teraz w sieci
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
20 września 2014, 14:37 [cytuj]
Fajna sprawa. To ten właściwy bilet przysyłają ci jakoś później czy tam na WHL wbijasz z tym wydrukiem i oni to weryfikują?
Fajna sprawa. To ten właściwy bilet przysyłają ci jakoś później czy tam na WHL wbijasz z tym wydrukiem i oni to weryfikują?
20 września 2014, 14:47 [cytuj]
Ten właściwy bilet wysyłają Ci na mejla i we własnym zakresie musisz go sobie druknąć. Jest na nim kod kreskowy, który pewnie sprawdzają przy wejsciu czy bilet jest prawdziwy.
Ten właściwy bilet wysyłają Ci na mejla i we własnym zakresie musisz go sobie druknąć. Jest na nim kod kreskowy, który pewnie sprawdzają przy wejsciu czy bilet jest prawdziwy
20 września 2014, 14:51 [cytuj]
Dzięki wielkie za info :muza::ok:
Dzięki wielkie za info :muza::ok:
21 września 2014, 12:37 [cytuj]
Lotar powiedział/a:
Ten właściwy bilet wysyłają Ci na mejla i we własnym zakresie musisz go sobie druknąć. Jest na nim kod kreskowy, który pewnie sprawdzają przy wejsciu czy bilet jest prawdziwy

dokładnie tak - jedziesz z tym wydrukowanym biletem na WHL - zczytują kod na bramkach --- i jesteś na stadionie :ok:

.
.
dokładnie tak - jedziesz z tym wydrukowanym biletem na WHL - zczytują kod na bramkach --- i jesteś na stadionie :ok: .
1 października 2014, 23:01 [cytuj]
Cześć,
czy mógłby ktoś polecić fajne miejsce do oglądnięcia jutrzejszego meczu Kogutów z Besiktasem w Londynie? :)
Pozdrawiam!
Cześć, czy mógłby ktoś polecić fajne miejsce do oglądnięcia jutrzejszego meczu Kogutów z Besiktasem w Londynie? :) Pozdrawiam!
2 października 2014, 02:44 [cytuj]
Niedaleko stadionu jest masa knajpek, na pewno coś znajdziesz. Pride of London fajnie wyglądało z zewnątrz, super wystrój miało, masa flag i szalików wystających z okien itp. :)
Niedaleko stadionu jest masa knajpek, na pewno coś znajdziesz. Pride of London fajnie wyglądało z zewnątrz, super wystrój miało, masa flag i szalików wystających z okien itp. :)
2 października 2014, 10:20 [cytuj]
Zapytaj się o Bill Nicholson Pub. Mieści się na 102 Northumberland Park, 5 min. od WHL ale naprawdę warto tam po meczu pójść. Ci co byli mogą zaświadczyć :D
Zapytaj się o Bill Nicholson Pub. Mieści się na 102 Northumberland Park, 5 min. od WHL ale naprawdę warto tam po meczu pójść. Ci co byli mogą zaświadczyć :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
2 października 2014, 10:33 [cytuj]
Walu powiedział/a:

Pride of Tottenham to marny klub disco. Wygląda dobrze tylko z zewnątrz. Popytaj o Bricklayers Arms- 3 min od stadionu na High Rd

https://www.youtube.com/watch?v=J5E8etHIuRk
Pride of Tottenham to marny klub disco. Wygląda dobrze tylko z zewnątrz. Popytaj o Bricklayers Arms- 3 min od stadionu na High Rd https://www.youtube.com/watch?v=J5E8etHIuRk
4 października 2014, 19:32 [cytuj]
Dzięki wielkie za wszystkie propozycje ale ostatecznie wybraliśmy się do knapjy obok miejsca, w którym się zatrzymaliśmy (okolice Green Lanes) z powodu "małego" opóźnienia i też było bardzo klimatycznie :).
Dzięki wielkie za wszystkie propozycje ale ostatecznie wybraliśmy się do knapjy obok miejsca, w którym się zatrzymaliśmy (okolice Green Lanes) z powodu "małego" opóźnienia i też było bardzo klimatycznie :)
1  2    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 30 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się