Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham - West Bromwich Albion
21 września 2014, 11:43 [cytuj]
Dziś ważny mecz, West Brom słabiutki w tym sezonie i wygrana co najmniej 3 bramkami przydała by się naszym. Osobiście liczę na 2 bramki Adebayora oraz debiut Fazio na środku. COYS!

Lloris-Dier,Fazio,Verts,Rose-Dembele,Capoue-Chadli,Eriksen,Lamela-Ade
Dziś ważny mecz, West Brom słabiutki w tym sezonie i wygrana co najmniej 3 bramkami przydała by się naszym. Osobiście liczę na 2 bramki Adebayora oraz debiut Fazio na środku. COYS! Lloris-Dier,Fazio,Verts,Rose-Dembele,Capoue-Chadli,Eriksen,Lamela-Ade
21 września 2014, 11:46 [cytuj]
West Brom ostatni więc jak dziś przejebiemy punkty to... będzie ciężko
West Brom ostatni więc jak dziś przejebiemy punkty to... będzie ciężko
21 września 2014, 12:32 [cytuj]
skąd ten skład skoro oficjalny podaje sie godzinę przed meczem?
skąd ten skład skoro oficjalny podaje sie godzinę przed meczem?
21 września 2014, 12:33 [cytuj]
myślałem że już podali skład
myślałem że już podali skład
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
21 września 2014, 12:37 [cytuj]
Kiedy Walker wraca?
Kiedy Walker wraca?
21 września 2014, 12:39 [cytuj]
chyba wczoraj wyszedł ze szpitala - tak że na grudzień będzie gotów
chyba wczoraj wyszedł ze szpitala - tak że na grudzień będzie gotów
21 września 2014, 13:08 [cytuj]
Panowie.. To moja wizja składu :D chyba nie ciężko się domyślić ;)
Panowie.. To moja wizja składu :D chyba nie ciężko się domyślić ;)
21 września 2014, 13:14 [cytuj]
Panowie czasem mam sny które się sprawdzają,dziś w nocy śniło mi się ,że pokonaliśmy WBA 6-0:D ale to może dlatego ,że oglądałem wczoraj bramki z meczu wigan 9-1 :milczek:
Panowie czasem mam sny które się sprawdzają,dziś w nocy śniło mi się ,że pokonaliśmy WBA 6-0:D ale to może dlatego ,że oglądałem wczoraj bramki z meczu wigan 9-1 :milczek:
21 września 2014, 13:22 [cytuj]
Tylko że nie mamy już Defoe.
Tylko że nie mamy już Defoe
21 września 2014, 13:22 [cytuj]
ja dziś mecz oglądać będę wśród kibiców ManU i nasze wysokie zwycięstwo baaardzo by mi odpowiadało :D
ja dziś mecz oglądać będę wśród kibiców ManU i nasze wysokie zwycięstwo baaardzo by mi odpowiadało :D
21 września 2014, 13:27 [cytuj]
TEAM! Lloris. Dier, Kaboul, Chiriches, Rose. Capoue, Dembele. Lamela, Eriksen, Chadli. Adebayor.

subs: Vorm, Naughton, Vertonghen, Bentaleb, Lennon, Paulinho, Soldado

West Brom: Foster, Wisdom, Dawson, Lescott, Pocognoli, Dorrans, Morrison, Gardner, Brunt, Sessegnon, Berahino.

subs: Myhill, Baird, McAuley, Mulumbu, Gamboa, Anichebe, Ideye.
TEAM! Lloris. Dier, Kaboul, Chiriches, Rose. Capoue, Dembele. Lamela, Eriksen, Chadli. Adebayor. subs: Vorm, Naughton, Vertonghen, Bentaleb, Lennon, Paulinho, Soldado West Brom: Foster, Wisdom, Dawson, Lescott, Pocognoli, Dorrans, Morrison, Gardner, Brunt, Sessegnon, Berahino. subs: Myhill, Baird, McAuley, Mulumbu, Gamboa, Anichebe, Ideye
21 września 2014, 13:29 [cytuj]
skąd masz składy? na głównej jeszcze nic nie ma
skąd masz składy? na głównej jeszcze nic nie ma
21 września 2014, 13:31 [cytuj]
na twitterze wszystko jest, skład na samej górze to moje oczekiwania, ten, który teraz wkleiłem to oficjalka.
na twitterze wszystko jest, skład na samej górze to moje oczekiwania, ten, który teraz wkleiłem to oficjalka
21 września 2014, 13:31 [cytuj]
racja, już są.
Rezerwy:
5 Jan Vertonghen
13 Michel Vorm
16 Kyle Naughton
7 Aaron Lennon
8 Paulinho
42 Nabil Bentaleb
9 Roberto Soldado

Jan na ławie a Kaboul i Vlad grają :bezradny:
racja, już są. Rezerwy: 5 Jan Vertonghen 13 Michel Vorm 16 Kyle Naughton 7 Aaron Lennon 8 Paulinho 42 Nabil Bentaleb 9 Roberto Soldado Jan na ławie a Kaboul i Vlad grają :bezradny:
21 września 2014, 13:34 [cytuj]
jakoś o 13:25 pojawiają się składy już na ćwierkaczu przed oficjalnym ale nie mylą się także wiarygodne źródła :)
jakoś o 13:25 pojawiają się składy już na ćwierkaczu przed oficjalnym ale nie mylą się także wiarygodne źródła :)
21 września 2014, 13:38 [cytuj]
Dier znów na boku obrony ! :|
Dier znów na boku obrony ! :|
21 września 2014, 13:39 [cytuj]
nie zdziwi mnie jak dostaniemy następnego gola po tym jak go ktoś objedzie :zmeczony::zmeczony::zmeczony:
nie zdziwi mnie jak dostaniemy następnego gola po tym jak go ktoś objedzie :zmeczony::zmeczony::zmeczony:
21 września 2014, 13:42 [cytuj]
Ale k...wa transfery porobiliśmy- Stambouli, Fazio i nawet w 18 na mecz ich nie ma.Obrona w takim składzie się prosi o gola.
Ale k...wa transfery porobiliśmy- Stambouli, Fazio i nawet w 18 na mecz ich nie ma.Obrona w takim składzie się prosi o gola
21 września 2014, 13:42 [cytuj]
Rafo ale chyba i tak lepszy od Naughtona.. szkoda, że nie ma na ławce Fazio i Stambouliego
Rafo ale chyba i tak lepszy od Naughtona.. szkoda, że nie ma na ławce Fazio i Stambouliego
21 września 2014, 13:45 [cytuj]
Fazio, Stambouli, Davies - kupiono trzech zawodników, którzy w ogóle nie grają :) a grają takie perły jak Chiriches i Kaboul... masakra.
Fazio, Stambouli, Davies - kupiono trzech zawodników, którzy w ogóle nie grają :) a grają takie perły jak Chiriches i Kaboul... masakra
1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 25%
2-3 0%
4-6 25%
7-10 0%
11-20 50%
4 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 30 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się