Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham - West Bromwich Albion
21 września 2014, 13:47 [cytuj]
Nie ogarniam myślenia Pochettino, w LE gra na środku Fazio z Janem a w PL Kaboul z Vladem :bezradny: Niech mi to ktoś w miarę jasno wytłumaczy bo ja nie mam pojęcia o co chodzi. Co do Diera na prawej to bardzo dobrze - lepiej niż Naughton. Dobrze chociaż, że pomoc i atak są sensownie złożone.
Nie ogarniam myślenia Pochettino, w LE gra na środku Fazio z Janem a w PL Kaboul z Vladem :bezradny: Niech mi to ktoś w miarę jasno wytłumaczy bo ja nie mam pojęcia o co chodzi. Co do Diera na prawej to bardzo dobrze - lepiej niż Naughton. Dobrze chociaż, że pomoc i atak są sensownie złożone
21 września 2014, 13:49 [cytuj]
Na miejscu prezesa bym się wkurzył, oj MP chyba sobie długo nie popracuje...
Na miejscu prezesa bym się wkurzył, oj MP chyba sobie długo nie popracuje
21 września 2014, 13:50 [cytuj]
Boyd powiedział/a:
Na miejscu prezesa bym się wkurzył, oj MP chyba sobie długo nie popracuje
bez przesady, dopiero początek sezonu a już jakieś zwolnienie węszysz, trochę zaufania ;)
bez przesady, dopiero początek sezonu a już jakieś zwolnienie węszysz, trochę zaufania ;)
21 września 2014, 13:51 [cytuj]
Zoltrix powiedział/a:
Panowie.. To moja wizja składu :D chyba nie ciężko się domyślić ;)

Nie kolego, bo jakiś czas temu umówiliśmy się, że nie będziemy zgadywać składów, bo potem jest 10 składów w wątku i ciężko dojść, który jest prawdziwy. Dostosuj się do wszystkich
Nie kolego, bo jakiś czas temu umówiliśmy się, że nie będziemy zgadywać składów, bo potem jest 10 składów w wątku i ciężko dojść, który jest prawdziwy. Dostosuj się do wszystkich
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
21 września 2014, 13:52 [cytuj]
Do grudnia MP może dociągnie :bezradny:
Prezesa nic bardziej nie denerwuje niż marnowanie kasy.
Przynajmniej Fazio będzie wypoczęty na Forrest :D
Do grudnia MP może dociągnie :bezradny: Prezesa nic bardziej nie denerwuje niż marnowanie kasy. Przynajmniej Fazio będzie wypoczęty na Forrest :D
21 września 2014, 13:52 [cytuj]
Fazio to nowy zawodnik no i Pochettino widocznie chce by na spokojnie go wprowadzać do pierwszego zespołu.
Fazio to nowy zawodnik no i Pochettino widocznie chce by na spokojnie go wprowadzać do pierwszego zespołu
21 września 2014, 13:57 [cytuj]
To że Kaboul gra to było oczywiste po tym jak dostał opaskę kapitana, ale że Vertonghen na ławce a gra Chiriches. Ja rozumiem rotacje składem, ale jak słabo grający Sunderland ładuje nam 2 gole, to chyba trzeba coś zmienić w obronie. Z drugiej strony Chiriches jak nie dostanie kilku meczy pod rząd to nigdy nie będzie można ocenić jego talentu, bo ocenianie po jednym wyrywkowym meczu jest bezsensu. Niech złapie rytm meczowy, wtedy będziemy wiedzieć, czy będą z niego ludzie
To że Kaboul gra to było oczywiste po tym jak dostał opaskę kapitana, ale że Vertonghen na ławce a gra Chiriches. Ja rozumiem rotacje składem, ale jak słabo grający Sunderland ładuje nam 2 gole, to chyba trzeba coś zmienić w obronie. Z drugiej strony Chiriches jak nie dostanie kilku meczy pod rząd to nigdy nie będzie można ocenić jego talentu, bo ocenianie po jednym wyrywkowym meczu jest bezsensu. Niech złapie rytm meczowy, wtedy będziemy wiedzieć, czy będą z niego ludzie
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
21 września 2014, 13:59 [cytuj]
Ludzie, zaufajcie trochę naszemu menago, to nie jest chłopiec z ulicy, skoro Fazio nie gra jeszcze w PL tzn., że są ku temu jakieś powody. To samo z Vertsem. Narzekacie, że Dyer na prawej, jakby Naughtona wystawił, to byłby płacz czemu on. Trochę wiary i zaufania..
Ludzie, zaufajcie trochę naszemu menago, to nie jest chłopiec z ulicy, skoro Fazio nie gra jeszcze w PL tzn., że są ku temu jakieś powody. To samo z Vertsem. Narzekacie, że Dyer na prawej, jakby Naughtona wystawił, to byłby płacz czemu on. Trochę wiary i zaufania
21 września 2014, 14:02 [cytuj]
Ktoś w COYS News rzucił komentarz, że Jan siedzi na ławce bo nie pali mu się do podpisania nowego kontraktu. Coś może w tym być :blee:
Ktoś w COYS News rzucił komentarz, że Jan siedzi na ławce bo nie pali mu się do podpisania nowego kontraktu. Coś może w tym być :blee:
21 września 2014, 14:12 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Nie ogarniam myślenia Pochettino, w LE gra na środku Fazio z Janem a w PL Kaboul z Vladem :bezradny:
Vabank na finał w Warszawie :X jeszcze kilka takich wyników jak w ostatnie 3 tygodnie to Pochowi nie będzie wesoło. Levy cierpliwy nie jest
Vabank na finał w Warszawie :X jeszcze kilka takich wyników jak w ostatnie 3 tygodnie to Pochowi nie będzie wesoło. Levy cierpliwy nie jest
21 września 2014, 14:20 [cytuj]
@Varba, luz, nie widziałem, nie wiedziałem, ale każdy ogarnięty kibic, użytkownik Spursmanii wie, że składy są godzinę przed meczem, nieważne. Ja zawsze będę stał za Vladem, niech gra jak najwięcej i pokaże czy warto na niego stawiać w PL. Dziś będzie dobrze, spokojnie :)
@Varba, luz, nie widziałem, nie wiedziałem, ale każdy ogarnięty kibic, użytkownik Spursmanii wie, że składy są godzinę przed meczem, nieważne. Ja zawsze będę stał za Vladem, niech gra jak najwięcej i pokaże czy warto na niego stawiać w PL. Dziś będzie dobrze, spokojnie :)
21 września 2014, 14:21 [cytuj]
Podkręć ktoś linkiem.
Podkręć ktoś linkiem
21 września 2014, 14:24 [cytuj]
wytłumaczy mi ktoś jak się korzysta z tego ACE Streama?
21 września 2014, 14:26 [cytuj]
Mateusz powiedział/a:
Podkręć ktoś linkiem

http://cricfree.sx/live-football-streaming-free.php
http://cricfree.sx/live-football-streaming-free.php
21 września 2014, 14:29 [cytuj]
kamildoman powiedział/a:
Najpierw musisz program ściągnąć żeby się połączyć. ace player
Najpierw musisz program ściągnąć żeby się połączyć. ace player
21 września 2014, 14:31 [cytuj]
Kurde nic mi nie hula, poratuje mnie ktoś?
Kurde nic mi nie hula, poratuje mnie ktoś?
21 września 2014, 14:32 [cytuj]
Ten link co podał Walu działa
21 września 2014, 14:33 [cytuj]
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=274015&part=sports
ruski sopcast działa
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=274015&part=sports ruski sopcast działa
21 września 2014, 14:36 [cytuj]
Arcz powiedział/a:

u mnie nie :( ma ktoś coś jeszcze?
u mnie nie :( ma ktoś coś jeszcze?
21 września 2014, 14:38 [cytuj]
Na tym ruskim sopcascie jakość świetna
Na tym ruskim sopcascie jakość świetna
<  1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 25%
2-3 0%
4-6 25%
7-10 0%
11-20 50%
4 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 31 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się