Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  2  3  4  5  6    >  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham - West Bromwich Albion
21 września 2014, 15:09 [cytuj]
Wyluzowanych mamy stoperow . Jezu marze zeby odpalil Jan z Federico wrocil Walker i Dier na lewa moze ?
Wyluzowanych mamy stoperow . Jezu marze zeby odpalil Jan z Federico wrocil Walker i Dier na lewa moze ?
21 września 2014, 15:10 [cytuj]
Pamiętam bardzo dobrze. Oczywiście mieliśmy drewna (def. pomoc+obrona), ale mieliśmy też szybkie skrzydła (Bale, Lennon), kreatywny środek (Modrić, VdV) i szybkiego Defoe w ataku. Potrafiliśmy szybko rozegrać piłkę, zagrać 1 na 1, wyjść z kontrą. A dzisiaj? Każde wyjście jest spowalniane, rozegranie jest do bólu przewidywalne.
Pamiętam bardzo dobrze. Oczywiście mieliśmy drewna (def. pomoc+obrona), ale mieliśmy też szybkie skrzydła (Bale, Lennon), kreatywny środek (Modrić, VdV) i szybkiego Defoe w ataku. Potrafiliśmy szybko rozegrać piłkę, zagrać 1 na 1, wyjść z kontrą. A dzisiaj? Każde wyjście jest spowalniane, rozegranie jest do bólu przewidywalne
21 września 2014, 15:19 [cytuj]
Partizan bis. Jeśli ktoś nie widział tamtego meczu to wyglądało to prawie identycznie. Jeśli tamci i Ci zawodnicy grają taki sam piach to obawiam się, że mamy poważny problem. Najgorsze to, że wychodzimy wolno i Foster nie musi interweniować a jest to ostatnia drużyna BPL
Partizan bis. Jeśli ktoś nie widział tamtego meczu to wyglądało to prawie identycznie. Jeśli tamci i Ci zawodnicy grają taki sam piach to obawiam się, że mamy poważny problem. Najgorsze to, że wychodzimy wolno i Foster nie musi interweniować a jest to ostatnia drużyna BPL
21 września 2014, 15:20 [cytuj]
Aż tak chujowo gramy? Nic mi nie działa nadal...
Aż tak chujowo gramy? Nic mi nie działa nadal
21 września 2014, 15:22 [cytuj]
Pojęcia nie mam, czemu MP nie potrafi z grupy tak uzdolnionych piłkarzy zrobić zespół, który będzie zdobywał gole albo przynajmniej oddawał strzały na bramkę. Prawie wszystkie akcje kończą się przed ich polem karnym.
Pojęcia nie mam, czemu MP nie potrafi z grupy tak uzdolnionych piłkarzy zrobić zespół, który będzie zdobywał gole albo przynajmniej oddawał strzały na bramkę. Prawie wszystkie akcje kończą się przed ich polem karnym
21 września 2014, 15:23 [cytuj]
Eff próbowałeś coś z wiziwigu http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=274015&part=sports

U mnie nadspodziewanie dobrze działa sopcast Channel - 147571
Eff próbowałeś coś z wiziwigu ? http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=274015&part=sports U mnie nadspodziewanie dobrze działa sopcast Channel - 147571
21 września 2014, 15:23 [cytuj]
Strzały na bramkę 0. Niczego nie straciłeś.
Strzały na bramkę 0. Niczego nie straciłeś
21 września 2014, 15:25 [cytuj]
Lameli nic nie wychodzi, Eriksen niewidoczny, a Dembele wiadomo kiwka tyle fajnie co bezużytecznie, podać nie potrafi. Dopiero w w końcówce coś się zaczęło dziać. A na ławie kreatywnych pomocników brak, chyba że liczyć Paulinho.
Lameli nic nie wychodzi, Eriksen niewidoczny, a Dembele wiadomo kiwka tyle fajnie co bezużytecznie, podać nie potrafi. Dopiero w w końcówce coś się zaczęło dziać. A na ławie kreatywnych pomocników brak, chyba że liczyć Paulinho
21 września 2014, 15:27 [cytuj]
Gramy za wolno piłką tak nie da się wymusić błędów na przeciwniku. Lamela gra jak dziecko na podwórku, jak kogoś minie z piłką to się zatrzymuje i dalej kiwa, jakby jakieś punkty za to byly. Komu on chce zaimponować, tylko debila z siebie robi. O naszej obronie to można książki napisać, czego nie powinien robić obrońca. Vlad przy linii zamiast nabić przeciwnika to kiwa się za linię końcową. Gramy taką dzecinadę, brakuje nam sprytu, mądrości boiskowej
Gramy za wolno piłką tak nie da się wymusić błędów na przeciwniku. Lamela gra jak dziecko na podwórku, jak kogoś minie z piłką to się zatrzymuje i dalej kiwa, jakby jakieś punkty za to byly. Komu on chce zaimponować, tylko debila z siebie robi. O naszej obronie to można książki napisać, czego nie powinien robić obrońca. Vlad przy linii zamiast nabić przeciwnika to kiwa się za linię końcową. Gramy taką dzecinadę, brakuje nam sprytu, mądrości boiskowej
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
Odpaliło mi to http://www.worldsport.me/channel-2.html

dzięki wielkie :)

Oby druga połowa była lepsza. Z tego co piszecie wynika, że nie ma czego żałować :)
Odpaliło mi to: http://www.worldsport.me/channel-2.html dzięki wielkie :) Oby druga połowa była lepsza. Z tego co piszecie wynika, że nie ma czego żałować :)
Jak można OBRAŻAĆ całą drużynę?! Co się z Wami dzieje?! Można psioczyć na zawodnika X, ale dlaczego do "worka" wkładana jest cała drużyna... Nie wygląda to świetnie, ale nie zauważacie, że przy Naszym zbliżeniu się do pola karnego jest tam praktycznie cała 11 West Brom.

@Mateuszek, akurat na temat Kabsa w tej połowie nie powinieneś się odzywać, bo obok Capoue no i może Diera to najlepiej wyglądał według mnie. Nie rozumiem natomiast co w Spursach robi jeszcze Adebayor, Chiriches no i Rose...
Jak można OBRAŻAĆ całą drużynę?! Co się z Wami dzieje?! Można psioczyć na zawodnika X, ale dlaczego do "worka" wkładana jest cała drużyna... Nie wygląda to świetnie, ale nie zauważacie, że przy Naszym zbliżeniu się do pola karnego jest tam praktycznie cała 11 West Brom. @Mateuszek, akurat na temat Kabsa w tej połowie nie powinieneś się odzywać, bo obok Capoue no i może Diera to najlepiej wyglądał według mnie. Nie rozumiem natomiast co w Spursach robi jeszcze Adebayor, Chiriches no i Rose
21 września 2014, 15:29 [cytuj]
Właśnie widzę statystykę, ależ to żałośnie wygląda...
Właśnie widzę statystykę, ależ to żałośnie wygląda
21 września 2014, 15:29 [cytuj]
Ostatnia drużyna w tabeli stworzyła więcej okazji niż my, ale to wszystko przez to że gramy za wolno, nie podajemy tylko robią po trzy zwody, a West Brom już się przesunie w obronie
Ostatnia drużyna w tabeli stworzyła więcej okazji niż my, ale to wszystko przez to że gramy za wolno, nie podajemy tylko robią po trzy zwody, a West Brom już się przesunie w obronie
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
21 września 2014, 15:33 [cytuj]
Niestety varba masz rację do tej pory nasza gra w ofensywie wyglądała jakby każdy musiał dotknąć piłki. Miejmy nadzieję, że druga połowa będzie lepsza i zgarniemy 3 punkty
Niestety varba masz rację do tej pory nasza gra w ofensywie wyglądała jakby każdy musiał dotknąć piłki. Miejmy nadzieję, że druga połowa będzie lepsza i zgarniemy 3 punkty
21 września 2014, 15:41 [cytuj]
:wnerw: wkurwia mnie to bezczynne stanie adebayora...
:wnerw: wkurwia mnie to bezczynne stanie adebayora
21 września 2014, 15:42 [cytuj]
Ale ten Rose jest irytujący, nie dość że nic nie kryje, to jeszcze takie głupie błędy...
Ale ten Rose jest irytujący, nie dość że nic nie kryje, to jeszcze takie głupie błędy
21 września 2014, 15:42 [cytuj]
tragiczna gra, słabiutki Lamela...
tragiczna gra, słabiutki Lamela
21 września 2014, 15:46 [cytuj]
Adebayora chyba trzeba znowu odesłać na pół sezonu na trybuny żeby zaczął grać jak trzeba.
Adebayora chyba trzeba znowu odesłać na pół sezonu na trybuny żeby zaczął grać jak trzeba
21 września 2014, 15:49 [cytuj]
Oczywiście Ade nie zachwyca, ale nie oszukujmy się, on jest napastnikiem i większe pretensje miałbym do graczy, którzy powinni mu kreować sytuacje do zdobycia bramki. Dzisiaj nikt mu takowej nie wykreował.
Oczywiście Ade nie zachwyca, ale nie oszukujmy się, on jest napastnikiem i większe pretensje miałbym do graczy, którzy powinni mu kreować sytuacje do zdobycia bramki. Dzisiaj nikt mu takowej nie wykreował
|<  <  2  3  4  5  6    >  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 25 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się