Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  3  4  5  6  7    >  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham - West Bromwich Albion
21 września 2014, 15:51 [cytuj]
Leicester - United 3-3, co się tam dzieje! :)
Leicester - United 3-3, co się tam dzieje! :)
21 września 2014, 15:51 [cytuj]
Chodziło mi bardziej o to, że wtedy był taki głody gry, że jak grał to był jednocześnie napastnikiem, pomocnikiem i obrońcą, na boisku robił wszystko i był zaangażowany w każdy aspekt gry.
Chodziło mi bardziej o to, że wtedy był taki głody gry, że jak grał to był jednocześnie napastnikiem, pomocnikiem i obrońcą, na boisku robił wszystko i był zaangażowany w każdy aspekt gry
21 września 2014, 15:53 [cytuj]
Spokojnie, wszedł nasz naczelny goleador, zaraz strzeli dwie brameczki i wszystko załatwione :)
Spokojnie, wszedł nasz naczelny goleador, zaraz strzeli dwie brameczki i wszystko załatwione :)
21 września 2014, 15:53 [cytuj]
Ade mial malarie w okresie przygotowawczym ,nparwde mozna bylo sie spodziewac ,ze bedzie wygladac duzo gorzej ,a teraz bedziemy grali na wrzutki na Soldado i P8
Ade mial malarie w okresie przygotowawczym ,nparwde mozna bylo sie spodziewac ,ze bedzie wygladac duzo gorzej ,a teraz bedziemy grali na wrzutki na Soldado i P8
21 września 2014, 15:56 [cytuj]
strzał w bramkę po 70 minutach :brawo:
strzał w bramkę po 70 minutach :brawo:
21 września 2014, 16:00 [cytuj]
ja pierdole, żenada
ja pierdole, żenada
No i chuj, chcieliśmy to mamy...
No i chuj, chcieliśmy to mamy
hahahaha
hahahaha
Ostatni zespół nas bije na własnym stadionie... Przecież to jest kurwa niepoważne
Ostatni zespół nas bije na własnym stadionie... Przecież to jest kurwa niepoważne
ja pierdole..
ja pierdole
21 września 2014, 16:01 [cytuj]
no to kurwa zajebiscie
no to kurwa zajebiscie
21 września 2014, 16:02 [cytuj]
z Sunderlandem bylismy od nich o klase lepsi i spartolilsmy sami ,ale tu poprostu jestesmy gorsi ...od slabego obecnie WBA:boisie:
z Sunderlandem bylismy od nich o klase lepsi i spartolilsmy sami ,ale tu poprostu jestesmy gorsi ...od slabego obecnie WBA:boisie:
21 września 2014, 16:03 [cytuj]
Myslalem ze za sprawa magicznej rozdzczki Pocha ten zespol zacznie grac ofensywna, skuteczna pilke. A przyjezdza do nas najgorszy zespol ligi i nie dosc ze gra lepiej to strzela bramke. Nasi pilkarze nie maja pojecia co robia na boisku, trener ich nie potrafi zmotywowac, a na dodatek nie ma juz gosci ktorzy wkladali glowe tam gdzie inni bali sie wlozyc noge. To co zapoczatkowal HR zostalo spierdolone przez AVB i te ruine niestety ciagneli dalej TS i teraz robi to samo POCH. Czy my nie mozemy uczyc sie na bledach ? I do tego wszystkiego ta jebana teczowa flaga na stadionie. Zygac mi sie chce jak widze co sie dzieje z tym klubem.
Myslalem ze za sprawa magicznej rozdzczki Pocha ten zespol zacznie grac ofensywna, skuteczna pilke. A przyjezdza do nas najgorszy zespol ligi i nie dosc ze gra lepiej to strzela bramke. Nasi pilkarze nie maja pojecia co robia na boisku, trener ich nie potrafi zmotywowac, a na dodatek nie ma juz gosci ktorzy wkladali glowe tam gdzie inni bali sie wlozyc noge. To co zapoczatkowal HR zostalo spierdolone przez AVB i te ruine niestety ciagneli dalej TS i teraz robi to samo POCH. Czy my nie mozemy uczyc sie na bledach ? I do tego wszystkiego ta jebana teczowa flaga na stadionie. Zygac mi sie chce jak widze co sie dzieje z tym klubem
stwierdzam z pełnym przekonaniem, że Leicester jest zdecydowanie lepszą druzyną od nas...
stwierdzam z pełnym przekonaniem, że Leicester jest zdecydowanie lepszą druzyną od nas
Strach pomyśleć co zrobi z nami Arsenal jak pokażemy ten poziom co dziś w przyszłym tygodniu.......
Strach pomyśleć co zrobi z nami Arsenal jak pokażemy ten poziom co dziś w przyszłym tygodniu
21 września 2014, 16:04 [cytuj]
Arsenal to nas wgniecie w podłogę w tych derbach...
Arsenal to nas wgniecie w podłogę w tych derbach
21 września 2014, 16:04 [cytuj]
Kabaret oglądamy panowie. Widzę że mentalnie uzbrajamy się przed derbami :hejka: ten mecz już idzie w pizdu. Bo tu zremisować to była by beka a co już mówić o przegraniu
Kabaret oglądamy panowie. Widzę że mentalnie uzbrajamy się przed derbami :hejka: ten mecz już idzie w pizdu. Bo tu zremisować to była by beka a co już mówić o przegraniu
21 września 2014, 16:06 [cytuj]
Leicester 4 :D
Leicester 4 :D
|<  <  3  4  5  6  7    >  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 24 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się