Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  4  5  6  7  8    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham - West Bromwich Albion
21 września 2014, 16:08 [cytuj]
mają Cambiasso ;)
mają Cambiasso ;)
21 września 2014, 16:08 [cytuj]
Takie rożne i wolne to niech sobie Eriksen w dupę wsadzi. Bramkarz by je chyba lepiej wykonywał i to nie Lloris, tylko jakiś z akademii.
Takie rożne i wolne to niech sobie Eriksen w dupę wsadzi. Bramkarz by je chyba lepiej wykonywał i to nie Lloris, tylko jakiś z akademii
21 września 2014, 16:09 [cytuj]
hahha Leicester nieźle :D
hahha Leicester nieźle :D
21 września 2014, 16:09 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Myslalem ze za sprawa magicznej rozdzczki Pocha ten zespol zacznie grac ofensywna, skuteczna pilke. A przyjezdza do nas najgorszy zespol ligi i nie dosc ze gra lepiej to strzela bramke. Nasi pilkarze nie maja pojecia co robia na boisku, trener ich nie potrafi zmotywowac, a na dodatek nie ma juz gosci ktorzy wkladali glowe tam gdzie inni bali sie wlozyc noge. To co zapoczatkowal HR zostalo spierdolone przez AVB i te ruine niestety ciagneli dalej TS i teraz robi to samo POCH. Czy my nie mozemy uczyc sie na bledach ? I do tego wszystkiego ta jebana teczowa flaga na stadionie. Zygac mi sie chce jak widze co sie dzieje z tym klubem

Przez tęczową flagę przegrywamy..:krzyk:
Krzyż celtycki byś zapewne wolał. żenada
Przez tęczową flagę przegrywamy..:krzyk: Krzyż celtycki byś zapewne wolał. żenada
21 września 2014, 16:13 [cytuj]
Ot cały Tottenham, mieliśmy cały okres przygotowawczy a do dziś po za Dierem nikt z nowych nabytków nie jest przygotowany do gry (podobno). Ba dziś po za jednym zawodnikiem mamy skłąd z poprzedniego sezonu i styl też .... Gorzej jak styl pozostanie na dłużej i nie zacznie się zmieniać na plus to co zrobi Levy - zwolnienie trenera to prawie tak jak powiedzenie przez niego jestem do dupy i wyniki wszystkich tych sezonów to moja wina
Ot cały Tottenham, mieliśmy cały okres przygotowawczy a do dziś po za Dierem nikt z nowych nabytków nie jest przygotowany do gry (podobno). Ba dziś po za jednym zawodnikiem mamy skłąd z poprzedniego sezonu i styl też .... Gorzej jak styl pozostanie na dłużej i nie zacznie się zmieniać na plus to co zrobi Levy - zwolnienie trenera to prawie tak jak powiedzenie przez niego jestem do dupy i wyniki wszystkich tych sezonów to moja wina
21 września 2014, 16:14 [cytuj]
jak nie potrafią nic zrobić to niech wrzucają piłkę do Ade albo Soldado, może coś się odbije i wpadnie...
jak nie potrafią nic zrobić to niech wrzucają piłkę do Ade albo Soldado, może coś się odbije i wpadnie
21 września 2014, 16:15 [cytuj]
'Braki w umiejętnościach piłkarzy w porównaniu z west bromem jest spowodowany przystosowywaniem sie do taktyki Pochettino' [?] czy cos pomylilem i tym razem to nieaktualne?
'Braki w umiejętnościach piłkarzy w porównaniu z west bromem jest spowodowany przystosowywaniem sie do taktyki Pochettino' [?] czy cos pomylilem i tym razem to nieaktualne?
21 września 2014, 16:16 [cytuj]
Gramy jakby nam nie zależało na zwycięstwie
Gramy jakby nam nie zależało na zwycięstwie
ale im się kurwa nawet nie śpieszy...
ale im się kurwa nawet nie śpieszy
Komcertowo zjebane niedzielne
popoludnie. Mam nadzieje ze wieczór wszystko zreokompensuje i jutro jednak będzie wolny poniedziałek ;)
Komcertowo zjebane niedzielne popoludnie. Mam nadzieje ze wieczór wszystko zreokompensuje i jutro jednak będzie wolny poniedziałek ;)
21 września 2014, 16:18 [cytuj]
ale Poch tez zdazyl wywalic ostatnich walczakow ,chyba ze nie mial nic do gadania w kwestii transferow. zamieniamy sie w bezplciowy zespol ,nie da sie grac samymi "miekkimi" "gwiazdkami"
ale Poch tez zdazyl wywalic ostatnich walczakow ,chyba ze nie mial nic do gadania w kwestii transferow. zamieniamy sie w bezplciowy zespol ,nie da sie grac samymi "miekkimi" "gwiazdkami"
21 września 2014, 16:19 [cytuj]
Boyd powiedział/a:
Przez tęczową flagę przegrywamy..:krzyk:
Krzyż celtycki byś zapewne wolał. żenada

Kiedys Yid Army to byla powazna firma, teraz jestesmy dla calego swiat zwyklymi ciotkami. Tak wolalbym celtyka niz ta gejowska szmate.
I nie napisalem ze dla tego przegrywamy, przegrywamy bo nie potrafimy grac.
Kiedys Yid Army to byla powazna firma, teraz jestesmy dla calego swiat zwyklymi ciotkami. Tak wolalbym celtyka niz ta gejowska szmate. I nie napisalem ze dla tego przegrywamy, przegrywamy bo nie potrafimy grac
21 września 2014, 16:20 [cytuj]
Czemu sędzia nie dał wykonać tego rożnego?
Czemu sędzia nie dał wykonać tego rożnego?
21 września 2014, 16:20 [cytuj]
Sherwood miał rację, że to banda pizd. Mogliśmy dać mu kolejny sezon i może w okienku wypierdoliłby panienki i sprowadził zawodników, którym się chce. Ewidentnie problem leży w zawodnikach, a nie trenerze.
Sherwood miał rację, że to banda pizd. Mogliśmy dać mu kolejny sezon i może w okienku wypierdoliłby panienki i sprowadził zawodników, którym się chce. Ewidentnie problem leży w zawodnikach, a nie trenerze
21 września 2014, 16:21 [cytuj]
dramat.. nie ma co sie rozpisywać, trzeba ochłonąć, jak można grać tak słabo.
dramat.. nie ma co sie rozpisywać, trzeba ochłonąć, jak można grać tak słabo
21 września 2014, 16:23 [cytuj]
KURWA, JESTEM NACJONALISTĄ A MÓJ KLUB JAKIEŚ TĘCZOWE HOMOFLAGI WIESZA, JAKA FLAGA TAKI WYNIK.
KURWA, JESTEM NACJONALISTĄ A MÓJ KLUB JAKIEŚ TĘCZOWE HOMOFLAGI WIESZA, JAKA FLAGA TAKI WYNIK
To dare is to do.
21 września 2014, 16:25 [cytuj]
Same, Old Tottenham
Same, Old Tottenham
21 września 2014, 16:25 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Kiedys Yid Army to byla powazna firma, teraz jestesmy dla calego swiat zwyklymi ciotkami. Tak wolalbym celtyka niz ta gejowska szmate.
I nie napisalem ze dla tego przegrywamy, przegrywamy bo nie potrafimy grac

To po co wspominasz o fladze w kontekście wyniku? Kibicuj sobie legiuni lub lazio, bo fan Yids, który woli symbole neonazizmu to absurd do potęgi.
Saikor jesteś północnolondyńskim nacjonalistą z Gliwic :blee:- komentarze głupsze niż gra.
To po co wspominasz o fladze w kontekście wyniku? Kibicuj sobie legiuni lub lazio, bo fan Yids, który woli symbole neonazizmu to absurd do potęgi. Saikor jesteś północnolondyńskim nacjonalistą z Gliwic :blee:- komentarze głupsze niż gra
21 września 2014, 16:26 [cytuj]
Ja mam takie małe pytanko czy jest w tym klubie ktoś kto potrafi zrobić trzęsienie ziemi ? Kto pir*** wszystkimi o ścianę i powie albo gracie z ambicją i zaangażowaniem przez 90 minut wypruwając sobie flaki i walcząc o każdą piłkę albo będą lecieć tygodniówki i wylecicie z klubu. Na dzień dzisiejszy Kaboul już przeskoczył Vlada, beznadziejny występ rumuna
Ja mam takie małe pytanko czy jest w tym klubie ktoś kto potrafi zrobić trzęsienie ziemi ? Kto pir*** wszystkimi o ścianę i powie albo gracie z ambicją i zaangażowaniem przez 90 minut wypruwając sobie flaki i walcząc o każdą piłkę albo będą lecieć tygodniówki i wylecicie z klubu. Na dzień dzisiejszy Kaboul już przeskoczył Vlada, beznadziejny występ rumuna
|<  <<  <  4  5  6  7  8    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 25%
2-3 0%
4-6 25%
7-10 0%
11-20 50%
4 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 36 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się