Forum dyskusyjne
5 października 2014, 15:31 [cytuj]
piła do kaboula i laga do przodu, widze ze sztab siedzi po nocach glowiac sie nad taktyka.
piła do kaboula i laga do przodu, widze ze sztab siedzi po nocach glowiac sie nad taktyka
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
5 października 2014, 15:35 [cytuj]
Jak gram w fife z kims o wiele lepszym to mam taki sam styl gry, podania do tylu i dzisa do przodu.... efekt z goła podobny....
Jak gram w fife z kims o wiele lepszym to mam taki sam styl gry, podania do tylu i dzisa do przodu.... efekt z goła podobny
5 października 2014, 15:37 [cytuj]
Alista powiedział/a:
Jak gram w fife z kims o wiele lepszym to mam taki sam styl gry, podania do tylu i dzisa do przodu.... efekt z goła podobny
ja zazywczaj zaczynam palic gume i driftowac w srodku pola z pilką niczym scott parker za lat swietnosci z podobnym efektem
ja zazywczaj zaczynam palic gume i driftowac w srodku pola z pilką niczym scott parker za lat swietnosci z podobnym efektem :bezradny:
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
5 października 2014, 15:41 [cytuj]
Nawet wieśniaki ze Stoke mniej kopią po nogach....
Nawet wieśniaki ze Stoke mniej kopią po nogach
5 października 2014, 15:45 [cytuj]
Adebayor- Chadli Eriksen
Adebayor- Chadli Eriksen :)
Brawo
Brawo :)
jest! teraz za ciosem, nie cofać sie po strzeleiu bramki i będzie dobrze
jest! teraz za ciosem, nie cofać sie po strzeleiu bramki i będzie dobrze
5 października 2014, 15:46 [cytuj]
No, tak się gra się!!
No, tak się gra się!!
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
akcja - bajka.
akcja - bajka
A już chciałem napisać, że Eriksen słabo dzisiaj
A już chciałem napisać, że Eriksen słabo dzisiaj :rotfl:
5 października 2014, 15:48 [cytuj]
Ładne to było, fakt.
Ładne to było, fakt
COYS!
ja jebe
ja jebe
No nie...
Ale da się to oglądać przynajmniej
No nie...
Ale da się to oglądać przynajmniej ;)
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
5 października 2014, 15:49 [cytuj]
szczerze jak Adebayorowi się chce to jest jednym z najlepszych napastników w premier league
szczerze jak Adebayorowi się chce to jest jednym z najlepszych napastników w premier league
5 października 2014, 15:49 [cytuj]
Ajajajaj Nacer ...
Ajajajaj Nacer
5 października 2014, 15:50 [cytuj]
dlaczego
dlaczego ;(
Tak mało zabrakło i by się dużo spokojniej zrobiło
Tak mało zabrakło i by się dużo spokojniej zrobiło
SebastianAlex powiedział/a:
W poprzednim sezonie to udowodnił, ale co z tego, skoro częściej mu się nie chce
W poprzednim sezonie to udowodnił, ale co z tego, skoro częściej mu się nie chce
5 października 2014, 15:52 [cytuj]
bardzo mi się podoba gra naszych defensywnych pomocników. Capoue świetnie się ustawia i ma bardzo dobry odbiór, a Mason non stop biega i przeszkadza przeciwnikom.
bardzo mi się podoba gra naszych defensywnych pomocników. Capoue świetnie się ustawia i ma bardzo dobry odbiór, a Mason non stop biega i przeszkadza przeciwnikom
5 października 2014, 15:55 [cytuj]
narazie gramy super, staramy się jak nigdy. może to jest rzeczywiście mecz na przełamanie..
narazie gramy super, staramy się jak nigdy. może to jest rzeczywiście mecz na przełamanie.. :cwaniak: