Forum dyskusyjne
2 listopada 2014, 10:55 [cytuj]
Znalazłem w sieci przewidywane składy na dzisiejszy mecz i powiem szczerze że jeżeli sie pokryje z tym wyjściowym to nie wróże rewelacji .
Lloris- Rose, Verts, Kaboul, Naughton - Mason, Capoue, Chadli, Lamela (o zgrozo) Eriksen - Adebayor.
Guzan- Baker,Vlaar, Cissoko, Lowton, Cleverly, Westwood, Sanchez, Weimann - Agbonlahor, Benteke.
Znalazłem w sieci przewidywane składy na dzisiejszy mecz i powiem szczerze że jeżeli sie pokryje z tym wyjściowym to nie wróże rewelacji .
Lloris- Rose, Verts, Kaboul, Naughton - Mason, Capoue, Chadli, Lamela (o zgrozo) Eriksen - Adebayor.
Guzan- Baker,Vlaar, Cissoko, Lowton, Cleverly, Westwood, Sanchez, Weimann - Agbonlahor, Benteke.
2 listopada 2014, 11:47 [cytuj]
Dobrze że Naughton może grać

Adebayor gola strzelił to będzie grał. Nie chce mi się nawet tego komentować. Jak to ma być jakiś plan destrukcji to idą w dobrym kierunku, no ale poczekam na oficjale
Dobrze że Naughton może grać :X:X Adebayor gola strzelił to będzie grał. Nie chce mi się nawet tego komentować. Jak to ma być jakiś plan destrukcji to idą w dobrym kierunku, no ale poczekam na oficjale :plotki:
2 listopada 2014, 12:10 [cytuj]
Oby składy się nie sprawdziły. Fajnie by było zobaczyć Soldado w pierwszym kosztem Adebayora : ///
Oby składy się nie sprawdziły. Fajnie by było zobaczyć Soldado w pierwszym kosztem Adebayora : ///
2 listopada 2014, 12:13 [cytuj]
taki bym chciał zobaczyć skład ,choc wiem ,że to nierealne :
Lloris ,Naughton ,Verts ,Kaboul ,Davies , Lennon ,Dembele ,Mason ,Eriksen , Kane ,Soldado ...
4-4-2 ew . 4-1-2-1-2
wierze też w Stambouliego , to jest gość który z Montpellier zdobył mistrzostwo Francji , i gość ma potencjał wg mnie ,choć chyba jeszcze za wcześnie na pierwszy skład ...
taki bym chciał zobaczyć skład ,choc wiem ,że to nierealne :
Lloris ,Naughton ,Verts ,Kaboul ,Davies , Lennon ,Dembele ,Mason ,Eriksen , Kane ,Soldado ...
4-4-2 ew . 4-1-2-1-2
wierze też w Stambouliego , to jest gość który z Montpellier zdobył mistrzostwo Francji , i gość ma potencjał wg mnie ,choć chyba jeszcze za wcześnie na pierwszy skład
2 listopada 2014, 12:15 [cytuj]
Soldado jak Soldado ale na Lamele to ja juz patrzec nie moge , jedyne gdzie on sie nadaje to do Fifa Ultimate Team bo mnie jeszcze na lepszego nie stac.... I te artykuly o Jay'u Rodrigezie... Kiedy ktos zauwazy ze pomocnikow to my mamy od zajebania ale slabych i najpierw wypadaloby sie ich pozbyc a i moze obrone polatac kiemkolwiek komu sznurowki nie przekszadzaja...
Soldado jak Soldado ale na Lamele to ja juz patrzec nie moge , jedyne gdzie on sie nadaje to do Fifa Ultimate Team bo mnie jeszcze na lepszego nie stac.... I te artykuly o Jay'u Rodrigezie... Kiedy ktos zauwazy ze pomocnikow to my mamy od zajebania ale slabych i najpierw wypadaloby sie ich pozbyc a i moze obrone polatac kiemkolwiek komu sznurowki nie przekszadzaja
2 listopada 2014, 12:21 [cytuj]
Alista powiedział/a:
Soldado jak Soldado ale na Lamele to ja juz patrzec nie moge , jedyne gdzie on sie nadaje to do Fifa Ultimate Team bo mnie jeszcze na lepszego nie stac.... I te artykuly o Jay'u Rodrigezie... Kiedy ktos zauwazy ze pomocnikow to my mamy od zajebania ale slabych i najpierw wypadaloby sie ich pozbyc a i moze obrone polatac kiemkolwiek komu sznurowki nie przekszadzaja
Jay Rodriguez to raczej napastnik a nie pomocnik
Jay Rodriguez to raczej napastnik a nie pomocnik:tak:
2 listopada 2014, 12:34 [cytuj]
sportowiec07 powiedział/a:
Jay Rodriguez to raczej napastnik a nie pomocnik

Z niego taki napadzior jak Capu obrońca
Z niego taki napadzior jak Capu obrońca:D
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
2 listopada 2014, 13:05 [cytuj]
lamela to przecież nasz najlepszy zawodnik, nie wiem o co wam chodzi, serio
2 listopada 2014, 13:10 [cytuj]
smackey powiedział/a:
Nie jest naszym najlepszym zawodnikiem, ale żeby kiedyś coś z niego było to musi grać w Premier League, nie można nauczyć się tej ligi w niej nie grając. Poprzedni sezon nic nie grał, poza tym to mentalnie on ciągle dojrzewa. Jak chcemy, żeby się rozwijał to musi czasami boleć
Nie jest naszym najlepszym zawodnikiem, ale żeby kiedyś coś z niego było to musi grać w Premier League, nie można nauczyć się tej ligi w niej nie grając. Poprzedni sezon nic nie grał, poza tym to mentalnie on ciągle dojrzewa. Jak chcemy, żeby się rozwijał to musi czasami boleć
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
2 listopada 2014, 13:47 [cytuj]
To co - Kane znowu w nagrodę wejdzie na 15 minut, a Soldado na 4?
To co - Kane znowu w nagrodę wejdzie na 15 minut, a Soldado na 4?
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
2 listopada 2014, 13:53 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Z niego taki napadzior jak Capu obrońca
Nominalnie to napastnik, Pochettino go przesunął na skrzydło.
Nominalnie to napastnik, Pochettino go przesunął na skrzydło
2 listopada 2014, 14:15 [cytuj]
Ta a na papierze Soldado to nasz najlepszy napastnik, jak sie tak będą ogrywać jeden z drugim to sie nauczy karne strzelać a drugi nie wywracać no i umiejètności i ogranie będą mieli w sam raz żeby nas z championship wyciągnąć. ..
Ta a na papierze Soldado to nasz najlepszy napastnik, jak sie tak będą ogrywać jeden z drugim to sie nauczy karne strzelać a drugi nie wywracać no i umiejètności i ogranie będą mieli w sam raz żeby nas z championship wyciągnąć
2 listopada 2014, 14:54 [cytuj]
Lamela to dla mnie nie jest skrzydłowy, ja bym go widział na 10. I tak go ciągnie wiecznie do środka. Pochettino płacze że boisko na Lane za małe, ale prawda jest taka że Harry nie miał z tym problemu, bo miał skrzydłowych, którzy rozciągali grę. A teraz wszyscy ładują się do środka, a na bokach zostają tylko nieporadni boczni obrońcy. Rose i Dier w ofesywie spisują się fatalnie. Rose broni się jeszcze grą w obronie, ale Dier to już niczym się nie broni od kilku meczy.
Lamela to dla mnie nie jest skrzydłowy, ja bym go widział na 10. I tak go ciągnie wiecznie do środka. Pochettino płacze że boisko na Lane za małe, ale prawda jest taka że Harry nie miał z tym problemu, bo miał skrzydłowych, którzy rozciągali grę. A teraz wszyscy ładują się do środka, a na bokach zostają tylko nieporadni boczni obrońcy. Rose i Dier w ofesywie spisują się fatalnie. Rose broni się jeszcze grą w obronie, ale Dier to już niczym się nie broni od kilku meczy
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
2 listopada 2014, 14:56 [cytuj]
Raczej jak się już u nas ograją to ich sprzedamy by dla lepszych klubów szkolić nowych.
Varba dla mnie Rose broni się tylko walecznością bo przy każdej akcji jest spóźniony z racji tego, że gra prawie cały czas jako skrzydłowy, a Dier po prostu jest za wolny na tą pozycję i już chyba wszyscy to rozgryźli
Raczej jak się już u nas ograją to ich sprzedamy by dla lepszych klubów szkolić nowych.
Varba dla mnie Rose broni się tylko walecznością bo przy każdej akcji jest spóźniony z racji tego, że gra prawie cały czas jako skrzydłowy, a Dier po prostu jest za wolny na tą pozycję i już chyba wszyscy to rozgryźli
2 listopada 2014, 15:46 [cytuj]
Czy wszyscy to nie wiem , mam nadzieje ze juz nikt nie bedzie musial tego sprawdzac....
Czy wszyscy to nie wiem , mam nadzieje ze juz nikt nie bedzie musial tego sprawdzac
2 listopada 2014, 16:02 [cytuj]
na prawdę mam wrażenie, że inne mecze oglądamy
na prawdę mam wrażenie, że inne mecze oglądamy
2 listopada 2014, 16:03 [cytuj]
#THFC team: Lloris, Naughton, Kaboul (c), Vertonghen, Rose; Capoue, Chadli, Eriksen, Mason; Adebayor, Soldado
#THFC subs: Vorm, Fazio, Dembele, Stambouli, Lamela, Townsend, Kane
#THFC team: Lloris, Naughton, Kaboul (c), Vertonghen, Rose; Capoue, Chadli, Eriksen, Mason; Adebayor, Soldado
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
2 listopada 2014, 16:03 [cytuj]
#THFC team: Lloris, Naughton, Kaboul (c), Vertonghen, Rose; Capoue, Chadli, Eriksen, Mason; Adebayor, Soldado -
nie wiem po co wstawiac sklady przewidywane.. kto je przewiduje? wrozbita maciej?
#THFC team: Lloris, Naughton, Kaboul (c), Vertonghen, Rose; Capoue, Chadli, Eriksen, Mason; Adebayor, Soldado -
nie wiem po co wstawiac sklady przewidywane.. kto je przewiduje? wrozbita maciej?
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
2 listopada 2014, 16:06 [cytuj]
nie wiem po co wstawiac sklady przewidywane.. kto je przewiduje? wrozbita maciej?[/quote]
hehe
hehe:D
2 listopada 2014, 16:07 [cytuj]
Ade i Soldado razem, będzie dobrze
Ade i Soldado razem, będzie dobrze :)