Forum dyskusyjne
2 listopada 2014, 17:25 [cytuj]
Najbardziej mi szkoda Pocha, widać że próbuje coś posklejać, bo jakby nie było ma z czego wybierać, ale ONI robią taką szopkę, że to szok. Brak im jaj, wolałem średniaków Harrego + pare błyszczących gwiazd niż rzekomo cały skład "świetnych" graczy..quo vadis spurs..
Najbardziej mi szkoda Pocha, widać że próbuje coś posklejać, bo jakby nie było ma z czego wybierać, ale ONI robią taką szopkę, że to szok. Brak im jaj, wolałem średniaków Harrego + pare błyszczących gwiazd niż rzekomo cały skład "świetnych" graczy..quo vadis spurs
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
2 listopada 2014, 17:26 [cytuj]
Za AVB z Aston Villą wygrywaliśmy w palcem w wiadomym miejscu. W dodatku z Paulinho na boisku. Just sayin'.
Za AVB z Aston Villą wygrywaliśmy w palcem w wiadomym miejscu. W dodatku z Paulinho na boisku. Just sayin'
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
2 listopada 2014, 17:27 [cytuj]
Co?
Co? :milczek:
LMAO
2 listopada 2014, 17:27 [cytuj]
wtf Soldado ?
wtf Soldado ?
2 listopada 2014, 17:28 [cytuj]
CO?
Kurwa, myślisz, że gorzej nie będzie, a tu wraca Adebaypr. Nie wierzyłem, że to kiedyś powiem, ale KANE IN ADE OUT.
CO? :milczek:
Kurwa, myślisz, że gorzej nie będzie, a tu wraca Adebaypr. Nie wierzyłem, że to kiedyś powiem, ale KANE IN ADE OUT
LMAO
2 listopada 2014, 17:28 [cytuj]
Ade życiówka. Zasłużony pierwszy skład.
Ade życiówka. Zasłużony pierwszy skład
2 listopada 2014, 17:30 [cytuj]
załosne, nie ukłujemy remisu do przerwy to bedzie to samo co z WBA i Newcastle.
załosne, nie ukłujemy remisu do przerwy to bedzie to samo co z WBA i Newcastle
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
2 listopada 2014, 17:32 [cytuj]
Ja wiem Adebayor jest słaby jak dupa węża ale z czystej ciekawości czemu Ade out skoro chociaż trafia w światło bramki a Soldado nawet w bramkę trafić nie potrafi ?
Ja wiem Adebayor jest słaby jak dupa węża ale z czystej ciekawości czemu Ade out skoro chociaż trafia w światło bramki a Soldado nawet w bramkę trafić nie potrafi ?
playmaker powiedział/a:
Najbardziej mi szkoda Pocha, widać że próbuje coś posklejać, bo jakby nie było ma z czego wybierać, ale ONI robią taką szopkę, że to szok. Brak im jaj, wolałem średniaków Harrego + pare błyszczących gwiazd niż rzekomo cały skład "świetnych" graczy..quo vadis spurs
Z jednej strony szkoda Pochettino ale z drugiej to on ma takie pojebane pomysły żeby wypuszczać Adebayora a na ławce sadzać Kane'a, który jest w świetnej formie strzeleckiej a takim partnerem jak Soldado mógłby coś ustrzelić dzisiaj.
Z jednej strony szkoda Pochettino ale z drugiej to on ma takie pojebane pomysły żeby wypuszczać Adebayora a na ławce sadzać Kane'a, który jest w świetnej formie strzeleckiej a takim partnerem jak Soldado mógłby coś ustrzelić dzisiaj
Bo Soldado chociaż kapitalnie podaje.
Bo Soldado chociaż kapitalnie podaje
2 listopada 2014, 17:34 [cytuj]
Wolff powiedział/a:
Bo Soldado potrafi podać i ma jakieś sytuacje. A Ade nic.
Bo Soldado potrafi podać i ma jakieś sytuacje. A Ade nic
LMAO
2 listopada 2014, 17:35 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Z jednej strony szkoda Pochettino ale z drugiej to on ma takie pojebane pomysły żeby wypuszczać Adebayora a na ławce sadzać Kane'a, który jest w świetnej formie strzeleckiej a takim partnerem jak Soldado mógłby coś ustrzelić dzisiaj
no tak, ale jakbym miał ich obu do wyboru to brałbym Ade i liczył, ze ten sie w koncu ogarnie i zacznie grac/biegac, bo jednak doswiadczenie i um.pilkarskie po stronie adepaymore'a.. ale to fakt, ze kane w lidze dostaje za malo szans
no tak, ale jakbym miał ich obu do wyboru to brałbym Ade i liczył, ze ten sie w koncu ogarnie i zacznie grac/biegac, bo jednak doswiadczenie i um.pilkarskie po stronie adepaymore'a.. ale to fakt, ze kane w lidze dostaje za malo szans :zly:
2 listopada 2014, 17:35 [cytuj]
Mi tam Pocha nie jest zal. Liczylem na to ze jednak bedzie mial jaja, ale my przegrywamy a on nawet z lawki nie wstanie. W dupie mam trenera ktory nie potrafi odmienic sposobu gry. Juz kiedys o tym pisalem, jako o czyms co jest jego najwieksza wada. Zwalniac go nie bede, ale dywanik u prezesa by sie przydal. Rose i capoue sa objezdzani jak dzieci na boisku szkolnym, kaboul wiecznie mija sie z pilka, a Verts jak zawsze ma wyjebane. W tym meczu jedynie Mason trzyma poziom.
Mi tam Pocha nie jest zal. Liczylem na to ze jednak bedzie mial jaja, ale my przegrywamy a on nawet z lawki nie wstanie. W dupie mam trenera ktory nie potrafi odmienic sposobu gry. Juz kiedys o tym pisalem, jako o czyms co jest jego najwieksza wada. Zwalniac go nie bede, ale dywanik u prezesa by sie przydal. Rose i capoue sa objezdzani jak dzieci na boisku szkolnym, kaboul wiecznie mija sie z pilka, a Verts jak zawsze ma wyjebane. W tym meczu jedynie Mason trzyma poziom
2 listopada 2014, 17:37 [cytuj]
W sumie to ja chcę po tej akcji oby dwóch out i nawet niech Friedel gra w ataku. Swoją drogą skoro Rose nadal gra słabo to jak udało się nam kupić gościa słabszego od niego (Davies)?
W sumie to ja chcę po tej akcji oby dwóch out i nawet niech Friedel gra w ataku. Swoją drogą skoro Rose nadal gra słabo to jak udało się nam kupić gościa słabszego od niego (Davies)?
2 listopada 2014, 17:38 [cytuj]
I miejsce Chadliego jest kurwa na skrzydle a nie w srodku. Pieprzona klatwa Balea, on potrafil schodzic do srodku, i teraz kazdy boczny pomocnik to probuje, tylko zapominaja ze Bale jest jedyny i wyjatkowy.
I miejsce Chadliego jest kurwa na skrzydle a nie w srodku. Pieprzona klatwa Balea, on potrafil schodzic do srodku, i teraz kazdy boczny pomocnik to probuje, tylko zapominaja ze Bale jest jedyny i wyjatkowy
2 listopada 2014, 17:39 [cytuj]
Townsed i Kane niech wchodzą jak mają grać piach to niech chociaz młodzi z jajami grają bo na nikogo sie nie da patrzyc tylko na Masona
Townsed i Kane niech wchodzą jak mają grać piach to niech chociaz młodzi z jajami grają bo na nikogo sie nie da patrzyc tylko na Masona
2 listopada 2014, 17:39 [cytuj]
I stałe fragmenty w wykonaniu Eriksena. Śmiech na sali.
I stałe fragmenty w wykonaniu Eriksena. Śmiech na sali