Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  4  5  6  7  8    >  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Spurs vs AV
2 listopada 2014, 17:59 [cytuj]
jak mają nie objeżdżać Rose jak Chadli i Eriksen nic mu nie pomagają, jedynie def pomy jeśli zdążą, a tak jest sam

no a tak ogólnie to dramatyczny mecz

dlaczego szkoda Pocha? miał pełny okres przygotowawczy okienko i wybiera skład, to czyja to wina jak nie jego
jak mają nie objeżdżać Rose jak Chadli i Eriksen nic mu nie pomagają, jedynie def pomy jeśli zdążą, a tak jest sam no a tak ogólnie to dramatyczny mecz dlaczego szkoda Pocha? miał pełny okres przygotowawczy okienko i wybiera skład, to czyja to wina jak nie jego
2 listopada 2014, 18:00 [cytuj]
Racja, czasu jeszcze wystarczająco nie dostał ale im więcej tego czasu mija tym bardziej te "klocki" wyglądają na rozpierdolone na wszystkie strony świata. Dobrze chociaż, że jako jedyny Masona z rezerw wyciągnął bo wygląda na jedynego piłkarza któremu się coś chce.
Racja, czasu jeszcze wystarczająco nie dostał ale im więcej tego czasu mija tym bardziej te "klocki" wyglądają na rozpierdolone na wszystkie strony świata. Dobrze chociaż, że jako jedyny Masona z rezerw wyciągnął bo wygląda na jedynego piłkarza któremu się coś chce
2 listopada 2014, 18:01 [cytuj]
nie sądziłem że zatęsknie za Bennym i Walkerem :bezradny:
nie sądziłem że zatęsknie za Bennym i Walkerem :bezradny:
No i niech nawet spada z ławki, od kiedy wiadomo, że Rose nie nadaje się na obrońce i kto zrobił najgorszego obrońce PL kapitanem?
No i niech nawet spada z ławki, od kiedy wiadomo, że Rose nie nadaje się na obrońce i kto zrobił najgorszego obrońce PL kapitanem?
to już lepiej z Tysiąca zrobić prawego obrońcę...
to już lepiej z Tysiąca zrobić prawego obrońcę
2 listopada 2014, 18:02 [cytuj]
Popatrzcie na So'ton tam gwiazd nie ma a co chłopaki grają.

U nas Adebayor to kupony odcina, Soldado wali po trybunach, Lamela kiwa wiatr, Chadli jest najlepszym strzelcem, Eriksen ma skutecznosc podań podobną do strzałów Soldado już nie wspominając o stałych fragmentach, Capu to sie nadaje do gry w Championship z Bartonem w jednym składzie, Rose wali centry po chorągiewkach co podpatrzył u niego Naughton ale może lepiej i Kayle bo jak Dier wejdzie to nawet nie dobiegnie do takiej piłki, kapitanem jest Kaboul co kryje na radar a jak już tego nie robi to jest opóźniony jak pociąg na trasie Lublin - Warszawa, Verts wygląda jakby miał wyjebane bo co by nie zrobił to i tak Kaboul odwali coś gorszego. LLoris i MAson to w tym momencie 2 x osoby którym nic nie chce zarzucic bo tylko oni trzymają jakiś poziom.
Popatrzcie na So'ton tam gwiazd nie ma a co chłopaki grają. U nas Adebayor to kupony odcina, Soldado wali po trybunach, Lamela kiwa wiatr, Chadli jest najlepszym strzelcem, Eriksen ma skutecznosc podań podobną do strzałów Soldado już nie wspominając o stałych fragmentach, Capu to sie nadaje do gry w Championship z Bartonem w jednym składzie, Rose wali centry po chorągiewkach co podpatrzył u niego Naughton ale może lepiej i Kayle bo jak Dier wejdzie to nawet nie dobiegnie do takiej piłki, kapitanem jest Kaboul co kryje na radar a jak już tego nie robi to jest opóźniony jak pociąg na trasie Lublin - Warszawa, Verts wygląda jakby miał wyjebane bo co by nie zrobił to i tak Kaboul odwali coś gorszego. LLoris i MAson to w tym momencie 2 x osoby którym nic nie chce zarzucic bo tylko oni trzymają jakiś poziom
2 listopada 2014, 18:06 [cytuj]
Poch do tej pory:

- niezrozumiałe wybory kadrowe; kurczowe trzymanie się piłkarzy pokroju słabego Rose'a, przebrzmiałego Ade, tragicznego Kaboula; mało minut dla Kane'a, obecnie jedynego naszego piłkarza, który regularnie strzela bramki.

- przerżnięte okno transferowe (serio, jeśli za AVB kupowaliśmy źle [z czym się mimo wszystko nie zgadzam], to co powiedzieć o piłkarzach sprowadzonych przez Pocha?),

- utrata tych resztek jaj i charakteru, które posiadaliśmy jeszcze w poprzednim sezonie,

- utrata formy naszego najlepszego piłkarza w poprzednim sezonie, Eriksena,

- tragikomiczny wybór kapitana,

- zero pomysłu na rozegranie stałych fragmentów gry,

- tragiczne miejsce w tabeli.

I dlaczego niby jest go wam żal?
Poch do tej pory: - niezrozumiałe wybory kadrowe; kurczowe trzymanie się piłkarzy pokroju słabego Rose'a, przebrzmiałego Ade, tragicznego Kaboula; mało minut dla Kane'a, obecnie jedynego naszego piłkarza, który regularnie strzela bramki. - przerżnięte okno transferowe (serio, jeśli za AVB kupowaliśmy źle [z czym się mimo wszystko nie zgadzam], to co powiedzieć o piłkarzach sprowadzonych przez Pocha?), - utrata tych resztek jaj i charakteru, które posiadaliśmy jeszcze w poprzednim sezonie, - utrata formy naszego najlepszego piłkarza w poprzednim sezonie, Eriksena, - tragikomiczny wybór kapitana, - zero pomysłu na rozegranie stałych fragmentów gry, - tragiczne miejsce w tabeli. I dlaczego niby jest go wam żal?
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
2 listopada 2014, 18:10 [cytuj]
Sprawy służbowe mnie zatrzymały, dopiero powróciłem z robienia prezentacji i chciałem zapytać jak nasza gra wygląda, ale zapytam: czy wynik wystarczy za komentarz czy coś nas usprawiedliwia?
Sprawy służbowe mnie zatrzymały, dopiero powróciłem z robienia prezentacji i chciałem zapytać jak nasza gra wygląda, ale zapytam: czy wynik wystarczy za komentarz czy coś nas usprawiedliwia?
COYS!
2 listopada 2014, 18:10 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
gramy tragicznie
gramy tragicznie
2 listopada 2014, 18:11 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:

Wynik nic nie mówi, jakbyśmy przegrywali 0:3 to tak
Wynik nic nie mówi, jakbyśmy przegrywali 0:3 to tak
2 listopada 2014, 18:11 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:

Gramy świetnie, brakuje szczęścia.
Gramy świetnie, brakuje szczęścia
2 listopada 2014, 18:12 [cytuj]
MP wygląda jak każdy fan Spurs w tym momencie, czyli stan pod tytułem "zaraz mnie chuj strzeli" :zly:
MP wygląda jak każdy fan Spurs w tym momencie, czyli stan pod tytułem "zaraz mnie chuj strzeli" :zly:
2 listopada 2014, 18:13 [cytuj]
Dajcie mu ludzie czas. W takim tempie skończy się jak z AVB. Może dla odmiany damy komuś szansę?
Poza tym bardzo źle nie jest, więc nie szukajmy problemów.
Dajcie mu ludzie czas. W takim tempie skończy się jak z AVB. Może dla odmiany damy komuś szansę? Poza tym bardzo źle nie jest, więc nie szukajmy problemów
LMAO
2 listopada 2014, 18:14 [cytuj]
Kapu kolejny w wyśmienitej formie. Jak to jest możliwe, że oni wszyscy naraz grają taki piach?
Kapu kolejny w wyśmienitej formie. Jak to jest możliwe, że oni wszyscy naraz grają taki piach?
2 listopada 2014, 18:14 [cytuj]
..... Jak źle nie jest jak w tym momencie jestesmy w dole tabeli :/...

Harry Kane !
Jak źle nie jest jak w tym momencie jestesmy w dole tabeli :/... Harry Kane !
2 listopada 2014, 18:15 [cytuj]
Nie wierzę, w końcu Pochettino dokonał prawidłowego wyboru i ściągnął Ade, a wpuścił Harrego
Nie wierzę, w końcu Pochettino dokonał prawidłowego wyboru i ściągnął Ade, a wpuścił Harrego
2 listopada 2014, 18:15 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Dajcie mu ludzie czas. W takim tempie skończy się jak z AVB. Może dla odmiany damy komuś szansę?
Poza tym bardzo źle nie jest, więc nie szukajmy problemów
dokładnie, bo czytając niektóre komentarze, można dojść do wniosku, że część osób już by go zwolniła
dokładnie, bo czytając niektóre komentarze, można dojść do wniosku, że część osób już by go zwolniła
2 listopada 2014, 18:17 [cytuj]
O co temu jebanemu sędziemu chodzi?
O co temu jebanemu sędziemu chodzi?
2 listopada 2014, 18:19 [cytuj]
Dobra dajmy czas trenerowi ale niech on w końcu qur... zrobi rewolucję i zacznie tworzyć coś swojego bo na razie wszyscy kupieni piłkarze wprowadzani są przez pół sezonu i nic z tego, a tak gra prawie taki sam skład jak za wszystkich trenerów i z meczu na mecz jest coraz gorzej. Nawet nie widać presingu i waleczności
Dobra dajmy czas trenerowi ale niech on w końcu qur... zrobi rewolucję i zacznie tworzyć coś swojego bo na razie wszyscy kupieni piłkarze wprowadzani są przez pół sezonu i nic z tego, a tak gra prawie taki sam skład jak za wszystkich trenerów i z meczu na mecz jest coraz gorzej. Nawet nie widać presingu i waleczności
|<  <<  <  4  5  6  7  8    >  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 9 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się