Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  5  6  7  8  9    >  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Spurs vs AV
2 listopada 2014, 18:19 [cytuj]
Zwalniać nie ma sensu, bo to nic nie da. Ale bez sensu jest też mówienie, że nie jest źle. Bo jest źle - i to bardzo.

Jedyny pozytyw jest taki, że TOP4 jeszcze nam specjalnie nie uciekła. Ale żadna w tym zasługa naszych.
Zwalniać nie ma sensu, bo to nic nie da. Ale bez sensu jest też mówienie, że nie jest źle. Bo jest źle - i to bardzo. Jedyny pozytyw jest taki, że TOP4 jeszcze nam specjalnie nie uciekła. Ale żadna w tym zasługa naszych
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
2 listopada 2014, 18:21 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Dajcie mu ludzie czas. W takim tempie skończy się jak z AVB. Może dla odmiany damy komuś szansę?
Poza tym bardzo źle nie jest, więc nie szukajmy problemów
Śmieszne, że Sherwoodowi nikt nie chciał dać tej szansy, tylko każdy traktował go jako przejściowego trenera. A dzisiaj okazuje się, że za jego kadencji ci piłkarze wcale nie grali tak chujowo. Myślę, że gdybyśmy dali wolną rękę Traczowi co do transferów, to w tym sezonie na pewno nie dryfowalibyśmy w okolicach 15 miejsca.
Śmieszne, że Sherwoodowi nikt nie chciał dać tej szansy, tylko każdy traktował go jako przejściowego trenera. A dzisiaj okazuje się, że za jego kadencji ci piłkarze wcale nie grali tak chujowo. Myślę, że gdybyśmy dali wolną rękę Traczowi co do transferów, to w tym sezonie na pewno nie dryfowalibyśmy w okolicach 15 miejsca
2 listopada 2014, 18:22 [cytuj]
O ja. Dzieje się.
O ja. Dzieje się
co do ?
co do ?
zawsze lubilem Benteke ;)
zawsze lubilem Benteke ;)
Whoopsie dla Villi. Nawet jak wygrają, to osłabienie wielkie.
Whoopsie dla Villi. Nawet jak wygrają, to osłabienie wielkie
LMAO
2 listopada 2014, 18:23 [cytuj]
Jednak sędzia zmądrzał. Może teraz jakąś bramkę wcisną.
Jednak sędzia zmądrzał. Może teraz jakąś bramkę wcisną
2 listopada 2014, 18:23 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
dokładnie, bo czytając niektóre komentarze, można dojść do wniosku, że część osób już by go zwolniła

Ja bym go absolutnie nie zwalniał, tym niemniej tak zwyczajnie po ludzku, bez oceny predyspozycji do kierowania klubem to wolałem Boasa. On się do nas nie nadawał, ale przynajmniej żył meczem, widać było że wynik czy stracone bramki go bolą, a zdobyte cieszą. Poch ma tę samą minę jak strzelamy bramkę Analom i jak tracimy gola w 6 sekundzie po rozpoczęciu gry.

Tak szczerze to nie mam przekonania do Pocha jako do trenera i o tym pisałem od momentu jego zatrudnienia. Tyle, że my go NIE MOŻEMY wywalić po pół sezonu (chyba, że będzie poważna groźba spadku) bo ileż razy można. Poch ma te szczęście którego nie miał Boas. Portugalczyk nastąpił po długim panowaniu Harry'ego. Poch jest nie do ruszenia, bo ile można zmieniać trenera co pół roku? I tak szczerze to koniec jego atutów, ale to przeważa wszystko.

Jedyne o co się modlę to, że jak już będziemy (co jest możliwe) poważnie zagrożeni spadkiem, to nie zatrudnimy młodego i obiecującego tylko kogoś pokroju Redknappa, bo młodych obiecujących mam dosyć.

O w 10 AV. Może coś się urodzi.
Ja bym go absolutnie nie zwalniał, tym niemniej tak zwyczajnie po ludzku, bez oceny predyspozycji do kierowania klubem to wolałem Boasa. On się do nas nie nadawał, ale przynajmniej żył meczem, widać było że wynik czy stracone bramki go bolą, a zdobyte cieszą. Poch ma tę samą minę jak strzelamy bramkę Analom i jak tracimy gola w 6 sekundzie po rozpoczęciu gry. Tak szczerze to nie mam przekonania do Pocha jako do trenera i o tym pisałem od momentu jego zatrudnienia. Tyle, że my go NIE MOŻEMY wywalić po pół sezonu (chyba, że będzie poważna groźba spadku) bo ileż razy można. Poch ma te szczęście którego nie miał Boas. Portugalczyk nastąpił po długim panowaniu Harry'ego. Poch jest nie do ruszenia, bo ile można zmieniać trenera co pół roku? I tak szczerze to koniec jego atutów, ale to przeważa wszystko. Jedyne o co się modlę to, że jak już będziemy (co jest możliwe) poważnie zagrożeni spadkiem, to nie zatrudnimy młodego i obiecującego tylko kogoś pokroju Redknappa, bo młodych obiecujących mam dosyć. O w 10 AV. Może coś się urodzi
COYS!
2 listopada 2014, 18:24 [cytuj]
Ale padaka...
Ale padaka
2 listopada 2014, 18:24 [cytuj]
Na derbach takich jaj nie ma :)
Na derbach takich jaj nie ma :)
2 listopada 2014, 18:26 [cytuj]
Okoński na Twitterze: Czerwona dla Benteke. To wcale nie zwiększa szans Tottenhamu.
Okoński na Twitterze: Czerwona dla Benteke. To wcale nie zwiększa szans Tottenhamu
2 listopada 2014, 18:29 [cytuj]
I to naprawdę mniej więcej tak wygląda przez cały mecz? Ale pytówa...
I to naprawdę mniej więcej tak wygląda przez cały mecz? Ale pytówa
COYS!
2 listopada 2014, 18:29 [cytuj]
No imoje zyczenia sie spełnily , Andros i Harry, oby to sie wynik zmienił teraz na +
No imoje zyczenia sie spełnily , Andros i Harry, oby to sie wynik zmienił teraz na +
2 listopada 2014, 18:30 [cytuj]
Wduwek 2 połowa jest ciekawsza jeżeli o to chodzi...
Wduwek 2 połowa jest ciekawsza jeżeli o to chodzi
2 listopada 2014, 18:30 [cytuj]
Alista powiedział/a:
Wduwek 2 połowa jest ciekawsza jeżeli o to chodzi

Chodzi o naszą grę, a nie o ciekawość.
Chodzi o naszą grę, a nie o ciekawość
COYS!
2 listopada 2014, 18:31 [cytuj]
... do tego zmierzam :)
do tego zmierzam :)
2 listopada 2014, 18:35 [cytuj]
teraz to dopiero będzie ciężko, mimo czerwieni, villa ma nadal 9 obrońców..
teraz to dopiero będzie ciężko, mimo czerwieni, villa ma nadal 9 obrońców
2 listopada 2014, 18:38 [cytuj]
Ciezko w tej lidze o bardziej bierna postawe w ataku
Ciezko w tej lidze o bardziej bierna postawe w ataku
|<  <<  <  5  6  7  8  9    >  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 27 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się