Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  4  5  6  7  8    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Spurs vs. Stoke
9 listopada 2014, 15:59 [cytuj]
saikor powiedział/a:
" Jak dla kogo, ja wole słuchac homofobów "

+2

:brawo:
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
9 listopada 2014, 16:02 [cytuj]
Damian88 powiedział/a:
Nigdy nie sądziłem, że to napiszę, ale tęsknię za AVB. Nawet jego Tottenham w najgorszych momentach nie był aż tak chujowy jak ten obecny. Nie wpsominając o Sherwoodzie. Sherwood>gówno>;Pochettino
Co ty... pierdolisz ziomeczku? Przypomnieć te gwałty 0:6, 0:5? Jak się wtedy czułeś? Bo ja jakbym był wykastrowany... Jeśli to dzisiejsze gówno < 0:5, 0:6 za AVB to chyba się w główkę uderzyłeś.
Co ty... pierdolisz ziomeczku? Przypomnieć te gwałty 0:6, 0:5? Jak się wtedy czułeś? Bo ja jakbym był wykastrowany... Jeśli to dzisiejsze gówno < 0:5, 0:6 za AVB to chyba się w główkę uderzyłeś
9 listopada 2014, 16:03 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Haha, skoro taki dobry, to gdzie teraz jest? Aha. W QPR na dnie tabeli z zespołem, który sam sobie stworzył

Nie wypowiadaj się bo już się skompromitowałeś brakiem podstawowej wiedzy :P
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
9 listopada 2014, 16:06 [cytuj]
Adriano powiedział/a:
Ale to nie jest gdybanie. Po prostu mozna zauwazyć ze od 3 kolejki gramy jak słabeusze. Gdyby nie te dwa pierwsze mecze w bramkach mielibysmy 8-16. Kurwa czy my tacy słabi kadrowo jestesmy? NIE! Przyszedł znowu jakiś ogórek którego najwiekszym sukcesem jest pierwsza dziesiatka ligi hiszpanskiej czy angielskiej

A kto inny chciały przyjść? Co ty jakiś chory jesteś? Tottenham jest zespołem walczącym o 5-8 miejsce w którym trenerzy się zmieniają jak pory roku. Kadra też znakomita, szczególnie obrona i atak.
A kto inny chciały przyjść? Co ty jakiś chory jesteś? Tottenham jest zespołem walczącym o 5-8 miejsce w którym trenerzy się zmieniają jak pory roku. Kadra też znakomita, szczególnie obrona i atak
LMAO
9 listopada 2014, 16:07 [cytuj]
Mi to az sie nie chce juz ogladac mi tych naszych meczy, naprawde jezrli pol skladu w zime nie wymienimy to nic z tego nie bedzie... i tak top 4 nie bedzie, mysle ze o top 8 bedzie ciezko dlatego lepiej zrobic rewolucje i na ten sezon za cel powinno byc zgranie druzyny i utrzymanie.
Mi to az sie nie chce juz ogladac mi tych naszych meczy, naprawde jezrli pol skladu w zime nie wymienimy to nic z tego nie bedzie... i tak top 4 nie bedzie, mysle ze o top 8 bedzie ciezko dlatego lepiej zrobic rewolucje i na ten sezon za cel powinno byc zgranie druzyny i utrzymanie
ale brama :o
ale brama :o
Naj;epszy napastnik ....
Naj;epszy napastnik
9 listopada 2014, 16:08 [cytuj]
i drugie pytanie jak on to tam zmiescil ?

Dawac jeszcze 2 x
i drugie pytanie jak on to tam zmiescil ? Dawac jeszcze 2 x
9 listopada 2014, 16:08 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Co ty... pierdolisz ziomeczku? Przypomnieć te gwałty 0:6, 0:5? Jak się wtedy czułeś? Bo ja jakbym był wykastrowany... Jeśli to dzisiejsze gówno < 0:5, 0:6 za AVB to chyba się w główkę uderzyłeś
Szczerze? Sam już nie wiem co gorsze. Tamte gwałty, czy to co gramy obecnie.
Szczerze? Sam już nie wiem co gorsze. Tamte gwałty, czy to co gramy obecnie
9 listopada 2014, 16:09 [cytuj]
No, to było niezłe. Zaraz ktoś go pewnie wykupi.
No, to było niezłe. Zaraz ktoś go pewnie wykupi
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
9 listopada 2014, 16:10 [cytuj]
varba powiedział/a:

Mimo, że nie masz żadnych argumentów, bronisz się atakując. Desperacja?

Ładny wolej.
Mimo, że nie masz żadnych argumentów, bronisz się atakując. Desperacja? Ładny wolej
LMAO
9 listopada 2014, 16:12 [cytuj]
Lamela keep it simple :wnerw:
Lamela keep it simple :wnerw:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
9 listopada 2014, 16:13 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

Ty też Pani Pawłowicz? :glupek:
Ty też Pani Pawłowicz? :glupek:
9 listopada 2014, 16:15 [cytuj]
Co za ciul? Kurwa geniusz.
Co za ciul? Kurwa geniusz
LMAO
Tottenham is red :hejka: zajebiście
Tottenham is red :hejka: zajebiście
po zawodach chyba już :/
po zawodach chyba już :/
Nie przesadził trochę z tą czerwoną?
Nie przesadził trochę z tą czerwoną?
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
No to Dier na prawej w nast meczu....
No to Dier na prawej w nast meczu
|<  <<  <  4  5  6  7  8    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 24 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się