Forum dyskusyjne
9 listopada 2014, 15:59 [cytuj]
saikor powiedział/a:
" Jak dla kogo, ja wole słuchac homofobów "
+2
:brawo:
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
9 listopada 2014, 16:02 [cytuj]
Damian88 powiedział/a:
Nigdy nie sądziłem, że to napiszę, ale tęsknię za AVB. Nawet jego Tottenham w najgorszych momentach nie był aż tak chujowy jak ten obecny. Nie wpsominając o Sherwoodzie. Sherwood>gówno>

ochettino
Co ty... pierdolisz ziomeczku? Przypomnieć te gwałty 0:6, 0:5? Jak się wtedy czułeś? Bo ja jakbym był wykastrowany... Jeśli to dzisiejsze gówno < 0:5, 0:6 za AVB to chyba się w główkę uderzyłeś.
Co ty... pierdolisz ziomeczku? Przypomnieć te gwałty 0:6, 0:5? Jak się wtedy czułeś? Bo ja jakbym był wykastrowany... Jeśli to dzisiejsze gówno < 0:5, 0:6 za AVB to chyba się w główkę uderzyłeś
9 listopada 2014, 16:03 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Haha, skoro taki dobry, to gdzie teraz jest? Aha. W QPR na dnie tabeli z zespołem, który sam sobie stworzył
Nie wypowiadaj się bo już się skompromitowałeś brakiem podstawowej wiedzy
Nie wypowiadaj się bo już się skompromitowałeś brakiem podstawowej wiedzy :P
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
9 listopada 2014, 16:06 [cytuj]
Adriano powiedział/a:
Ale to nie jest gdybanie. Po prostu mozna zauwazyć ze od 3 kolejki gramy jak słabeusze. Gdyby nie te dwa pierwsze mecze w bramkach mielibysmy 8-16. Kurwa czy my tacy słabi kadrowo jestesmy? NIE! Przyszedł znowu jakiś ogórek którego najwiekszym sukcesem jest pierwsza dziesiatka ligi hiszpanskiej czy angielskiej
A kto inny chciały przyjść? Co ty jakiś chory jesteś? Tottenham jest zespołem walczącym o 5-8 miejsce w którym trenerzy się zmieniają jak pory roku. Kadra też znakomita, szczególnie obrona i atak.
A kto inny chciały przyjść? Co ty jakiś chory jesteś? Tottenham jest zespołem walczącym o 5-8 miejsce w którym trenerzy się zmieniają jak pory roku. Kadra też znakomita, szczególnie obrona i atak
LMAO
9 listopada 2014, 16:07 [cytuj]
Mi to az sie nie chce juz ogladac mi tych naszych meczy, naprawde jezrli pol skladu w zime nie wymienimy to nic z tego nie bedzie... i tak top 4 nie bedzie, mysle ze o top 8 bedzie ciezko dlatego lepiej zrobic rewolucje i na ten sezon za cel powinno byc zgranie druzyny i utrzymanie.
Mi to az sie nie chce juz ogladac mi tych naszych meczy, naprawde jezrli pol skladu w zime nie wymienimy to nic z tego nie bedzie... i tak top 4 nie bedzie, mysle ze o top 8 bedzie ciezko dlatego lepiej zrobic rewolucje i na ten sezon za cel powinno byc zgranie druzyny i utrzymanie
ale brama :o
ale brama :o
Naj;epszy napastnik ....
Naj;epszy napastnik
9 listopada 2014, 16:08 [cytuj]
i drugie pytanie jak on to tam zmiescil ?
Dawac jeszcze 2 x
i drugie pytanie jak on to tam zmiescil ?
Dawac jeszcze 2 x
9 listopada 2014, 16:08 [cytuj]
Mateuszek powiedział/a:
Co ty... pierdolisz ziomeczku? Przypomnieć te gwałty 0:6, 0:5? Jak się wtedy czułeś? Bo ja jakbym był wykastrowany... Jeśli to dzisiejsze gówno < 0:5, 0:6 za AVB to chyba się w główkę uderzyłeś
Szczerze? Sam już nie wiem co gorsze. Tamte gwałty, czy to co gramy obecnie.
Szczerze? Sam już nie wiem co gorsze. Tamte gwałty, czy to co gramy obecnie
9 listopada 2014, 16:09 [cytuj]
No, to było niezłe. Zaraz ktoś go pewnie wykupi.
No, to było niezłe. Zaraz ktoś go pewnie wykupi
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
9 listopada 2014, 16:10 [cytuj]
varba powiedział/a:
Nie wypowiadaj się bo już się skompromitowałeś brakiem podstawowej wiedzy

Mimo, że nie masz żadnych argumentów, bronisz się atakując. Desperacja?
Ładny wolej.
Mimo, że nie masz żadnych argumentów, bronisz się atakując. Desperacja?
Ładny wolej
LMAO
9 listopada 2014, 16:12 [cytuj]
Lamela keep it simple
Lamela keep it simple :wnerw:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
9 listopada 2014, 16:13 [cytuj]
Ty też Pani Pawłowicz?
Ty też Pani Pawłowicz? :glupek:
9 listopada 2014, 16:15 [cytuj]
Co za ciul? Kurwa geniusz.
Co za ciul? Kurwa geniusz
LMAO
Tottenham is red

zajebiście
Tottenham is red :hejka: zajebiście
po zawodach chyba już :/
po zawodach chyba już :/
Nie przesadził trochę z tą czerwoną?
Nie przesadził trochę z tą czerwoną?
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
No to Dier na prawej w nast meczu....
No to Dier na prawej w nast meczu