Forum dyskusyjne
3 maja 2015, 17:54 [cytuj]
Wolff powiedział/a:
Mnie tylko zastanawia jedno, nakupiliśmy w trzy i trochę pomocników, wszyscy narzekaliśmy, że jest ich za dużo. I jak Mason gra piach od dłuższego czasu to nie ma go kto zastąpić.To chyba tylko w naszym klubie jest możliwe. A jak nasz trener chce z niego zrobić naszą gwiazdę stawiając nad dobro drużyny i wyniki to ja dziękuje
Dembele. Dembele jest odpowiedzią na wszystko

A przynajmniej na Masona.
dzejkob powiedział/a:
Eriksen do zmiany ale wiem że nie zejdzie. A powinien już jakieś 10 kolejek temu. Chłopak jest w tragicznej formie od naprawdę długiego czasu. Kręci się po tym boisku i za bardzo nie wie co ma zrobić a każde podanie do niego zazwyczaj kończy się stratą piłki
Eriksen dziś nie gra najlepiej, ale zejść też nie powinien. Kto za niego? Soldado?
Osobiście chciałbym zobaczyć skład 4-4-2
Dier-Fazio-Verts-Rose
Lamela-Dembele-Bentaleb-Chadli
Ade/Goldado-Kane
więc dwie zmiany, chociaż Eriksen mógłby zostać i grać dalej
Dembele. Dembele jest odpowiedzią na wszystko :P A przynajmniej na Masona. :P
[quote=dzejkob]Eriksen do zmiany ale wiem że nie zejdzie. A powinien już jakieś 10 kolejek temu. Chłopak jest w tragicznej formie od naprawdę długiego czasu. Kręci się po tym boisku i za bardzo nie wie co ma zrobić a każde podanie do niego zazwyczaj kończy się stratą piłki
3 maja 2015, 17:54 [cytuj]
Bez przesady, poza beznadziejnym Masonem gramy nieźle, brakuje trochę szczęścia. O dziwo nieźle wyglądają dzisiaj nasze rzuty rożne.
Bez przesady, poza beznadziejnym Masonem gramy nieźle, brakuje trochę szczęścia. O dziwo nieźle wyglądają dzisiaj nasze rzuty rożne
3 maja 2015, 17:56 [cytuj]
Damian88 powiedział/a:
Bez przesady, poza beznadziejnym Masonem gramy nieźle, brakuje trochę szczęścia. O dziwo nieźle wyglądają dzisiaj nasze rzuty rożne
Prawda
Nasze rzuty rożne nadal są beznadziejne (trzy powinny wpaść

), ale City zachowuje się przy wrzutkach dzisiaj jak amatorzy.
Prawda
Nasze rzuty rożne nadal są beznadziejne (trzy powinny wpaść :D), ale City zachowuje się przy wrzutkach dzisiaj jak amatorzy
3 maja 2015, 17:58 [cytuj]
iZgone umknął mi znak zapytania po nie ma go kto zastąpić. A raczej jest to niedowierzanie, że przy tylu pomocnikach jest on nadal w podstawowej jedenastce bo naprawdę jest paru zawodników których można by spróbować wystawić ale widocznie nasz trener się na niego uparł.
iZgone umknął mi znak zapytania po nie ma go kto zastąpić. A raczej jest to niedowierzanie, że przy tylu pomocnikach jest on nadal w podstawowej jedenastce bo naprawdę jest paru zawodników których można by spróbować wystawić ale widocznie nasz trener się na niego uparł
3 maja 2015, 18:00 [cytuj]
Wolff powiedział/a:
iZgone umknął mi znak zapytania po nie ma go kto zastąpić. A raczej jest to niedowierzanie, że przy tylu pomocnikach jest on nadal w podstawowej jedenastce bo naprawdę jest paru zawodników których można by spróbować wystawić ale widocznie nasz trener się na niego uparł
Aa widzisz

Nie no, ufam, że Poch wie, co robi. Ale z tym Masonem to nawet ciężko się domyślać... Przecież od bramki dawno temu nie grał absolutnie nic w lidze...
Aa widzisz :D Nie no, ufam, że Poch wie, co robi. Ale z tym Masonem to nawet ciężko się domyślać... Przecież od bramki dawno temu nie grał absolutnie nic w lidze
3 maja 2015, 18:03 [cytuj]
wszzyscy czepiają się graczy ofensywnych kiedy strzeliliśmy 55 goli w tym sezonie, to piąty wynik w premier league, straciliśmy 50 bramek to wynik z dołu tabeli, więc trzeba poprawić defensywę nie atak
wszzyscy czepiają się graczy ofensywnych kiedy strzeliliśmy 55 goli w tym sezonie, to piąty wynik w premier league, straciliśmy 50 bramek to wynik z dołu tabeli, więc trzeba poprawić defensywę nie atak
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
3 maja 2015, 18:04 [cytuj]
varba powiedział/a:
Czepiamy się Masona, który od*ie*da*a maniane w defensywie
Czepiamy się Masona, który od*ie*da*a maniane w defensywie
3 maja 2015, 18:10 [cytuj]
Eriksen nie wie co ma zagrać
Eriksen nie wie co ma zagrać :D
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
3 maja 2015, 18:14 [cytuj]
varba powiedział/a:
To tylko pokazuje jaki mamy potencjał. Ale zgodzisz się varba że Eriksen od dłuższego czasu gra po prostu bardzo słabo. To co przed chwilą zrobił pod polem karnym City tylko temu dowodzi. Chadli po śmierci ojca też gra poniżej swoich możliwości.
Kto za niego? Na mecz z City myślę że nadał by się Adebayor. Ale to rozwiązanie jednomeczowe. Prawda że zastępcy za Eriksena nie mamy.
To tylko pokazuje jaki mamy potencjał. Ale zgodzisz się varba że Eriksen od dłuższego czasu gra po prostu bardzo słabo. To co przed chwilą zrobił pod polem karnym City tylko temu dowodzi. Chadli po śmierci ojca też gra poniżej swoich możliwości.
Kto za niego? Na mecz z City myślę że nadał by się Adebayor. Ale to rozwiązanie jednomeczowe. Prawda że zastępcy za Eriksena nie mamy
3 maja 2015, 18:15 [cytuj]
Mamy. Soldado
Mamy. Soldado :D
"I close my eyes and I picture myself lifting the Premier League trophy at our new stadium with my mates. I’d trade the next 100 goals for that feeling.”
3 maja 2015, 18:16 [cytuj]
Kurwa, klasyk jak co sezon.
Kurwa, klasyk jak co sezon
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
3 maja 2015, 18:17 [cytuj]
Co do obrony to ja się z varbą w pełni zgadzam ale ja patrzę też na naszą grę obronną jako cały zespół i tego u nas nie ma, pomocnicy prawie w ogóle nie wspierają defensorów. A czepiam się Masona bo gra słabo i razem z Bentalebem nie potrafią od dłuższego czasu zdominować środek pola, który notorycznie przegrywamy.
Co do obrony to ja się z varbą w pełni zgadzam ale ja patrzę też na naszą grę obronną jako cały zespół i tego u nas nie ma, pomocnicy prawie w ogóle nie wspierają defensorów. A czepiam się Masona bo gra słabo i razem z Bentalebem nie potrafią od dłuższego czasu zdominować środek pola, który notorycznie przegrywamy
3 maja 2015, 18:17 [cytuj]
Kurwa Harry...
Kurwa Harry
3 maja 2015, 18:19 [cytuj]
Grają prostą piłkę w ataku. Klepa i jest szansa.
Grają prostą piłkę w ataku. Klepa i jest szansa
Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
3 maja 2015, 18:27 [cytuj]
Jest. Może jeszcze jest nadzieja...
Jest. Może jeszcze jest nadzieja
3 maja 2015, 18:33 [cytuj]
Nasi już mają całkiem wyjebane?
Nasi już mają całkiem wyjebane?
3 maja 2015, 18:40 [cytuj]
Kurwa, Paulinho jest opóźniony w rozwoju.
Kurwa, Paulinho jest opóźniony w rozwoju
Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
3 maja 2015, 18:40 [cytuj]
Ja pierdole, teraz zaczęli grać
Ja pierdole, teraz zaczęli grać :brawo:
3 maja 2015, 19:01 [cytuj]
szkoda. po raz kolejny. Ale widać za to jaki jest potencjał - Bentaleb ostatnio osiąga super poziom, o dziwo (co jest dla mnie największą niespodzianką): Lamela gra fajnie, bardzo się stara. Kane odkąd doszedł do lidera strzelców zaczął grać mega egoistycznie, włączyła mu się opcja 'Defoe'.. Mason bez komentarza a reszta przeciętnie. Szkoda że znowu gramy dobrze i tracimy bramkę, chłopaki tracą powera

mam za to nadzieję że po wzmocnieniach - będzie o co walczyć!
szkoda. po raz kolejny. Ale widać za to jaki jest potencjał - Bentaleb ostatnio osiąga super poziom, o dziwo (co jest dla mnie największą niespodzianką): Lamela gra fajnie, bardzo się stara. Kane odkąd doszedł do lidera strzelców zaczął grać mega egoistycznie, włączyła mu się opcja 'Defoe'.. Mason bez komentarza a reszta przeciętnie. Szkoda że znowu gramy dobrze i tracimy bramkę, chłopaki tracą powera :( mam za to nadzieję że po wzmocnieniach - będzie o co walczyć! :nerwus:
3 maja 2015, 19:31 [cytuj]
kibicując temu klubowi już się przyzwyczaiłem do takich meczy, nie spodziewałem się takiej gry ze strony naszych. Ten mecz potraktuję jako dobry prognostyk na następny sezon. Cieszy dobra gra Lameli, który mam nadzieję, że w końcu odpali. Mason poniżej krytyki, reszty nie komentuję. Aha i z Bentaleba będzie mega zawodnik.
kibicując temu klubowi już się przyzwyczaiłem do takich meczy, nie spodziewałem się takiej gry ze strony naszych. Ten mecz potraktuję jako dobry prognostyk na następny sezon. Cieszy dobra gra Lameli, który mam nadzieję, że w końcu odpali. Mason poniżej krytyki, reszty nie komentuję. Aha i z Bentaleba będzie mega zawodnik